Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 16
elpower spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Ma mai tineti minte?
Am disparut in ceata in ultimul timp... da' imi revin io
In primul rand multumim pt. urarile de rigoare, de ieri. Am pus poza de la 6 luni, daca vreti sa ne vedeti, aici
Maine mergem la vaccinul de 6 luni...
Noutati nu prea... mancam acelasi lucru, cereale... dar sapt. asta imi fac curaj si avansam la supa... 'om vedea cand...
Noi am tinut-o dintr-o nunta in alta... plus aerobicu'... care imi mananca din timp (sper ca si din kile cat mai curand)... plus ce am de lucru... abia am apucat sa va citesc o data pe zi... dar sa mai si scriu.
Maine revin... cu detalii de la revizia de 6 luni. Nu-mi vine sa cred ca au implinit juma' de an... ufff ce-a trecut timpul....Eliana cuwww.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Doamne, ce frumusei sunt! Si ce-au mai crescut! Adevarati cavaleri.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
anaanamaria spune:
buna ziua stup
Ana mamica fericita de MIRIAM RIANA
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii
elpower spune:
quote:
Originally posted by Kitty
......................
Am fugit, ca pun fasole si ardei pentru umplut pe iarna! Sunt terminata de oboseala si mai trebuie sa ma si pregatesc pentru ziua sotului meu, care schimba prefixul vineri.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Felicitam mamicuta harnicuta! De unde energia asta? Te admir tare, sa stii.
Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! La multi ani! Sa fiti fericiti!
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by mada_rozz
Buna dimineata,
..............
Eu am avut probleme cu operatia de cezariana...am fost sa ma epilez si mi-a crescut un fir chiar pe operatie si s-a infectat rau...a trebuit sa umble iar acolo...M-a certat rau doctorita...mi-a spus sa evit cat pot zona aia.
Felicitari bebeilor cu dintisori.
La multe lunisoare bebeilor care sunt nascuti pe data de 5.
Va pup,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
Pupam sa treaca!
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Scuzati explozia de mesaje, dar neuronul obosit si pericolul de a se trezi una bucata copil, ma determina sa recurg la stilul asta, mai bine dect sa nu raspund deloc. Pt ca atunci cand m apuc de un mesaj, se intampla ceva intre timp, si nu mai apuc sa il trimit.
Asa ca, felicitam si noi bebeii care mai cresc azi cu o lunita si pupam mamicile care le-au dat viata si ii ingrijesc cu atata dragoste si daruire! La multi ani, comori mici, sa cresteti sanatosi si voinici! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi si familiile voastre!
Noi ne tot preumblam prin oras sa mai facem cumparaturi si eu tot n-am reusit sa-mi iau nimic de imbracat. Sper sa nu ma apuce dimineata botezului fara toaleta. ![]()
Am comandat pt pitica un tarc de 90 latime si 1 m lungime ca sa nu se mai intepeneasca prin patutul ei, ca tare se roteste. Sper ca in ala sa aiba suficient loc sa stea in ce pozitie vrea ea.
Papam si noi bine, am descoperit ca avem picioruse, dar tot manutele sunt mai bune de ros. Radem si baraim din gurita cu mami si cu tati si tipam cat ne tin puterile din carut pe strada cand vedem ceva interesant.
Va multumesc pt raspunsurile legate de dulap si ce-am mai intrebat eu aici. V-am spus ca neuronul e obosit tare, asa ca nu ma certati ca nu nominalizez.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Kitty spune:
Ddana si eu stau in Tudor, si eu vreau intalneala! Si Giulia are problema cu bibe, mai mult sufla in el, decat sa traga. Adevarul e ca nu i-am dat decat de cateva ori apa cu el, mai mult se joaca decat sa o bea. Ma si gandesc sa cam sarim peste bibe, sa incercam direct lingurita si canile, o fi bine o fi rau?
Apropo de cani, Ela, Ioanaradu spuneti ca e buna cea de la primi pasi? Ca cea de la avent e jale de scumpa!!! Si daca nu difera f mult cred ca nu dau banii!
Multumim de urari!!
Andra, se lasa jos caruciorul? Inca sunt in prospectari, am vazut unul de la Hauck care imi convenea, dar in ultima clipa m-am razgandit pentru ca erau niste ate care curgeau din el si m-am enervat. In primul rand vreau sa fie usor, ca sunt cu spatele praf de la caratul de la etajul 2.
Ela, lasa ca nu sunt asa harnicuta, fac mai mult de nevoie, chiar ieri eram cu moralul la pamant, parca timpul meu e ca un elastic...cred ca nu sunt suficient de disciplinata, am nevoie de un program strict pe care sa-l respect, daca nu parca nimic nu fac cum trebuie. Si toata lumea ma trateaza ca si cum sunt in concediu....am tot timpul din lume....oare nu ma plictisesc prea tare?
Pauza s-a terminat, ma duc sa cojesc rosiile!
Poze
slideshow
loradin spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri.Am sa renununt la babana(oricum ieri ii dadusem pentru prima data).Imi doresc asa mult sa ma mai intretin si eu cu voi in conversatii dar Ana este intre-o criza de plans care deja ma ingrijoreaza..Am iesit cu ea afara si in 2 min a reusit sa imprastie toate carucioarele cu bebei cuminti care dormeau.Nu stiu ce sa ii mai fac.E mai rau ca la colici.Atunci de bine de rau o apucau doar seara acum este non-stop.Nu apuc sa beau nici apa dar sa mananc! Imi este f mila de ea insa va recunosc sincer(nu aruncati cu rosii in mine) ca imi da si o stare de nervi pe care nu o pot descrie.Imi pare rau ca nu pot lua extraveral.As bea un ceai de tei dar unde sa il fac caci bucataria mea este in acelasi stadiu ca acum trei saptamani.Abia ieri au venit sa-mi puna scurgerea deci abia azi o montam.Oare va veni o vreme in care sa pot sa intru si eu si sa ma laud cu fetitza mea cuminte? De cand cu dintii nu mai gangureste,baleste de trebuie sa o schimb de trei ori pe zi si plange marait fara sa poti sa-i intri in voie.Doamne norocoase sunteti cele ce nu ati stiut cand le-au dat dintzisorii!!!!!!!
Va las ca trebuie sa-i dau piureul de fructe(mar+nectarina+2 lg de cereale).De la voi am luat retzeta si trebuie sa recunosc ca ii place teribil.Totul e sa poata sa-l manance...ca la ce dureri are,am mari indoieli.Va pup si va multumesc inca o data pentru tot!!
loradin
poze cu albinuta mea
Kitty spune:
Loradin, pune-i bavetica, sa nu mai trebuiasca sa o schimbi atata! Saracutele de voi!!! De nervii care-i ai nu te simtii vinovata, asa sunt si eu seara cand tot plange si ce-i mai rau ca ma mai descarc pe Raul, si el ce vina are?
Ela si eu vreau tarc! sa pui poza!
Poze
slideshow
ralualexandrei spune:
Kitty carutul se lasa pe spate intr-un unghi de 180grade deci nu perfect intins insa Edy a dormit de a rupt in el pozitia este cam aceiasi ca in cosuletul de masina ,ca sa ma fac mai bine inteleasa.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Lumi_Nag spune:
Andraaa, 180 de grade inseamna perfect intains la orizontala ![]()
George Catalin - 19.03.2007

Andrei si