Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 15
elpower spune:
[quote]Originally posted by anaalina
Albinutele!!!

Cu ce fel de tetine dati voi la bebelusi cerealele in lapte ,cele care dati??? Eu aranjasem o tetina de la Primii pasi una cu gura larga dar pe mandra o apuca foamea si trage ca o hapsana si se ineaca. Ce-mi recomandati???
.......
[quote]
Acum, depinde ce biberoane folosesti. Noi le folosim pe cele de la Avent si la ei exista asa-zisa "tetina cu flux variabil", adica are trei fluxuri: incet-o liniuta desenata, mai repede-2 liniute si foarte repede-trei liniute. Pui liniutele astea in dreptul nasucului si suge. Ca daca intorci biberonul nu curge, decat cand trage copilul curge. Eu ma gandesc ca toate firmele or avea asa ceva. Totusi, eu strecor claptele cu cereale ca nu toate se dizolva bine. Uneori mai strecor si supa crema.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by anaalina
bZZZZZZZZ!!!!!!!!!
Kity si Ela am si eu o intrebare de ce botezati copii atat de tarziu??
Eu pe Catalina am imbracat-o la biserica cu lucrurile mele, a dis-o moasa si a adus-o nasa imbracata cu lucrurile ei.Dupa biserica s-a papat o maslina o atentie ceva de mestecat... si am avut casa plina de copii ca se spune ca la biserica e bine sa vina copii.Asta s-a intamplat vineri seara.
Sambatala pranz a venit nasa si i-a facut baie cu toate mirosurile si seara ne-am intalnit la local. Noi am facut botezul in mai, desi era mica mica fiind nascuta pe 30 dar s-a comportat foarte bine.
Acu va las ma duc sa vad ce face ca am lasat-o sa se joace in patut. Revin.
Varsta Catalinei Teodora
O botezam acum pentru ca acum avem timp. Am fost cu bilanturile, cu declaratii etc si ,efectiv nu am avut timp.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by roxanici
ia sa trec si io sa fac prezenta
.......................................
Daca stie cineva cam cat ar tb sa manance la o masa (in grame) sa imi zica si mie. dr mi-a zis "pai un bol asa..."
in rest nimic noutati, nu dinti, nu stat in fund....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Roxana, noi mancm intre 150 si 200 ml de piure- supa crema din asta de legume. Cu alte cuvinte, am inlocuit a treia masa cu chestia asta.
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
ddana spune:
Si noi ne trezim noaptea, de multe multe ori. Pana la 2-3 trag cumva de suzi si il pacalesc. Dar nu intotdeauna, depinde de cat e el de hotarat sau de cat sunt eu de obosita.
Biberon: mai este vreun bebe care sa nu stie sa bea din el? Sta cu tetina-n gura si o rontaie, dar nu stie sa suga. Se zice ca asta e dezavantajul alaptatului exclusiv indelungat (bine ca beneficiile sunt mult mai mari...)
Coolutz, te bagi la o intalneala? Poate iesim cu bebeii la plimbare; eu locuiesc in Tudor, aici sunt cateva parcuri, dar suntem deschisi la orice propuneri.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5
elpower spune:
Muuuult prea tare!!!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by riloasa
Buna fetelor! Nu am avut net de duminica.Baietelul meu este bine, nu are nimic. A facut ecografie abdominala si este bine. SI el se trezeste de mai multe ori noaptea sa suga. Aseara s-a trezit la 23, 2, 5. Dupa aceea face kk, il spal si adoarme la 6. Mai doarme pana la 7 si se trezeste. Iar suge si iar face kk. Ies cu el afara si mai adoarme pe la 10, maxim 45 minute. Eu cred ca cei care se trezesc asa des sa suga noaptea, asa o sa raman mult timp. Eu m-am obisnuit si nu ma deranjeaza. Chiar ma bucur ca papa mai bine noaptea decat ziua.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
Ce ma bucur ca e ok! Un
gras de la noi pt voi!
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Buna seara stup!
Multumim pentru urariaku` e tare haioasa ca incearca sa se intoarca tot timpul..si nu prea ii iese
Am pus si io pozici sa vedeti ce mare am crescut!
http://family.webshots.com/photo/2984888260068039225JWhHWv
http://family.webshots.com/photo/2295010480068039225npQdUt
http://family.webshots.com/photo/2628130530068039225Ymcexf
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria
http://community.webshots.com/user/roxygeo
Cum sa nu ne placa asa ochisori superbi, albastri?

pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
ralualexandrei spune:
Buna si de la mine!
Kitty La multi ani pt sotul sa fie sanatos si fericit!
Biscuiti eu am sa-i iau Hero pt ca sunt familiarizata cu ei.
Banana si para nu am sa-i dau pt ca din cate stiu eu e prea devreme,para e prea grea pt ficatul lor mic si banana nici ea nu e usor de digerat.
Tetina cereale eu am luat de la primii pasi are o taietura in cruce si nu curge decat atunci cand bebe trage din ea.
Pt cele care sunt nemultumite de progresele copiilor:nu uitati ca fiecare copil e unic si are ritmul lui,atata timp cat sunt sanatosi si fericiti altceva nu conteaza
.
Carucior sport eu am luat de la Bertoni e simplu si usor de strans,se manevreaza si cu o singura mana si a costat 150ron in Carrefour.
Mancatul noaptea e obositor pt mama insa daca asa e ritmul bebeului nu ai ce sa faci.Maria a mancat noaptea pana la 2 ani.
la mamici si bebici
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
La multi ani Martha Ioana,Darius,Paul Cristian,sa fiti sanatosi si cu multe bucurii
La multi ani puiului meu CARL,sa ne fii sanatos,ca restul nu mai conteaza.
Multumim Kitty de urari,pupam si noi Giulia
Loradin - cutiile cu grau cu banana nu sunt periculoase pt ca nu e banana ci se extrage din ea ca si atunci cand se face sucul.Para,marul si banana mi s-au recomandat dar fierte.Scrie in carte ca prin fierbere se pierd ceva vitamine dar nu multe si e bine sa le folosim.
Gabi78 - cu mare placere,in traducere inseamna : pup toti bebeii de pe acest topic ![]()
Ma pun sa vad ce s-a mai atasat..
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
elpower spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
salut fetele.
am revenit si noi in bucuresti.
am vazut poze de miresica foarte frumusica (diana), de 3xmamica (andra), multi bebei frumusei si progresati (aici are 5 stelute din 5 posibile deliuta paxelei) si multe altele ...
matei ... nu merge, nu sta in picioare, in fundulet sta sprijinit ... deci noi suntem mai puturosei ... asa. cu papa stam satisfacator spre mizerabil ... adica ar manca orice, numai lapte NU. asa ca cel mai nou sport la noi in familie e "da-i lui matei laptele". i-am luat si canuta cu tuturoi ... de la primii pasi. esec total ... curgea pe el, nu vroia sa inghita ... asa ca momentan am revenit la bibe. macar de-ar bea laptele asa.
canuta cu tuturoi ... io am "testat" la carrefour avent si primii pasi. tuturoiul este la fel, marca face pretul. deci eu am luat primii pasi pt 3 varste (bibe, tuturoi si pai) cu 120 mii. la farmacie e 180 mii. asta pt cine vrea sa incerce.
momentan va spun noapte buna!mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Bine ati revenit!

Cana pt trei varste de la Primii pasi am luat-o si eu.(V-am spus, fixatie pe Primii pasi!) Suntem tare incantati de tuturoi. Bem singurica, dar mai uitam sa inghitim si dam si pe noi, ca, deh, e altfel ca la supt.
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

mami de
Matei Stefan 12.03.2007