Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 14
elyanne spune:

Ma mai tineti minte?
Am disparut in ceata in ultimul timp... da' imi revin io ![]()
In primul rand multumim pt. urarile de rigoare, de ieri. Am pus poza de la 6 luni, daca vreti sa ne vedeti, aici
Maine mergem la vaccinul de 6 luni...
Noutati nu prea... mancam acelasi lucru, cereale... dar sapt. asta imi fac curaj si avansam la supa... 'om vedea cand...
Noi am tinut-o dintr-o nunta in alta... plus aerobicu'... care imi mananca din timp (sper ca si din kile cat mai curand)... plus ce am de lucru... abia am apucat sa va citesc o data pe zi... dar sa mai si scriu.
Maine revin... cu detalii de la revizia de 6 luni. Nu-mi vine sa cred ca au implinit juma' de an... ufff ce-a trecut timpul....
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
lilidana spune:
Fetele,
am citit cat de cat,n-am prea avut timp de poze,am vazut cateva,dar ma revansez.
Kitty,Ralualexandrei,Stefaniya,Tzuna,Gabi78,va multumesc pentru cuvintele frumoase de incurajare si pentru urarile de inceput de an scolar pentru Karina.
Va pup
pe toate si pe ingerasii vostri
.
Conteaza mult sa-ti spuna cineva o vorba buna,sa stii ca te intelege...parca e totul mai usor.
David e,in continuare agitat,matzait,plangacois...si sigur ca si mai rasfatat,ca isi permite acum
.
Am vrut sa scriu mai multe,sa va raspund la fiecare,dar am inceput mesajul asta de jumatate de ora,si nu mai reusesc sa termin,David se tot trezeste urland,asta dupa ce m-am chinuit 2 ore sa-l adorm
.
Somn usor,va las,dar nu inainte de a-i felicita de Delia si pe Tudor,care sunt precoce,dupa
parerea mea.David mai are mult pana sa ajunga la asemenea performante.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
ddana spune:
Kitty si Coolutz, si noi mergem la Alfa Transilvana. Nu am luat trimitere de la medicul de familie, asa ca platim. 20 de lei. Am fost si la evaluare psiho-motorie, si psiho-pedagogica. Luna asta mergem din nou sa vedem progresul. Ne-am inscris si la grupul de socializare, urmeaza sa ne sune sa ne spuna cand si cum. Ar fi fain sa ne intalnim, nu, muresencelor?!
Am facut radiografie pt displazie de sold la 4 luni. M-am intersat in prealabil si nu se face la noi ecografie. Nu mi-a convenit deloc ca medicul nici nu s-a uitat la Dragos. Nu era normal un control, zic si io? M-a trimis direct la radiografie, s-a uitat pe ea o secunda si a mormait: "e bine...". No bine atunci.
Dragos sta in fundulet vreo cinci secunde. MAre victorie. Se ridica automat in patru labe cand sta pe burtica, si se clatina ca un betiv. MAi dragut e noaptea, cand da cu capul de tablia patutului...
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5
loradin spune:
neata'
intru si eu dupa o prima noapte nedormita cu Ana.Ieri i-am facut vaccinul si se pare ca a fost deja prea mult pentru ea.Ne-a plans de nu mai stim de noi.Nu stim motivul.
D-na dr pediatra de la stat(dansa ne face vaccinul) a fost multumita.Mi-a confirmat ca cei doi dintisori de jos au spart gingia si ca cei de sus se pregatesc(are gingiile albe si inflamate)insa va mai dura.Asa ca ...draga mea Gabi78 nu se prevede liniste la orizont.Ma plangeam surorii mele de neputintza si m-a incurajat spunandu-mi ca a citit, cum ca ,daca noi am avea durerile lor am inebuni.Nu stiu daca asa este insa m-a facut a nu-mi pierd rabdarea.
M-a certat insa d-na dr ca i-am dat banana si para.A zis ca este prea devreme.Dar Ana e inebunita dupa ele.Nu stiu ce sa fac! Si voua v-au spus la fel?
Aveam mai multe de spus dar s-a pus pe plans.Ma duc la ea.Va pup
loradin
poze cu albinuta mea
mada_rozz spune:
Buna dimineata,
Revenim si noi...nu stiu cum reusiti voi sa scrieti asa de des pe forum...eu efectiv nu am timp de nimic...
Felicitam si noi pe Tudorpentru progresele remarcabile si pe Delia...incredibili copii astia...

Ce sa va zic...si noi avem probleme cu gingiile...isi baga pumnul in gura toata ziua si ma musca de umar cand il tin in brate...mi-e mila de el dar ce sa fac...sper sa iasa mai repede dintii sa scape de dureri.
Noi programul il avem la fel ca si la 5 luni.Mananca piure de fructe la 10 din mere,pere,piersici,nectarine,banane iar la 14 mananca piure de legume cu carne de pui sau curcan.Acum ramane sa ii dau la masa de dupa amiaza cereale fara gluten si sa ii scot laptele.O sa ramana cu 2 mese de lapte,una dimineata si unsa seara dupa baitza.
Eu am avut probleme cu operatia de cezariana...am fost sa ma epilez si mi-a crescut un fir chiar pe operatie si s-a infectat rau...a trebuit sa umble iar acolo...M-a certat rau doctorita...mi-a spus sa evit cat pot zona aia.
Felicitari bebeilor cu dintisori.

La multe lunisoare bebeilor care sunt nascuti pe data de 5.
Va pup,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
ddana spune:
Loradin, mie doctorita mi-a spus referitor la banana ca sunt studii care asociaza consumul de banana inainte de un an cu o incidenta crescuta a cancerului de colon la maturitate. acuma... nu stiu ce sa zic. Perele din cate stiu eu au efect laxativ. Dar daca o iei asa, orice aliment are vreun efect de un fel sau altul. Daca Ana ta le tolereaza bine si nu protesteaza, eu i le-as da in continuare.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5
Kitty spune:
Buna dimineataT La multi ani bebeilor nascuti pe 5!!
Stefanyia pupam pe obrajori pe Carl!
Roxigeo ai o frumusicaaa!!
Cria_bv, drum bun si sa tina vremea cu voi!
Elyanne, m-am uitat la poza impreuna cu Raul, el e innebunit dupa gemeni iar ai tai sunt atat de frumusei si au crescut tare frumos! Sa-ti traiasca!
Lilidana ce s-o fi intamplat de au devenit copiii astia atat de dificili? Eu sper ca totusi dintii, sau oare i-am rasfatat noi prea mult? La Giulia se vede clar ca luni e mai smiorcaita, obisnuita fiind la sfarsit de saptamana cu mai multa lume in jurul ei.
Ddana, Coolutz si eu am de gand sa merg la Alpha, dar cred ca o sa pot numai dupa 17, cand incepe Raul scoala pentru ca mi-e greu sa fac programul cu amandoi, plus ca acum trebuie sa ne pregatim de scoala. Mi-ar place tare sa ne intalnim!
Loradin, Raul facea reactii tare urate la vaccin, imi era si groaza cand stiam ca trebuie sa-i dau. Stiu ca la un an l-a durut tare piciorusul. Oare nu o doare si pe Ana? De banana stiam ca din cauza simburilor micuti are potential alergen f mare. Dar ma gandesc ca daca ii dai deja de o vreme si n-a facut nici o reactie poate e in regula. Pupam Ana sa fie cumintica!
Mada, nu conteaza ca intri mai rar, stim ca esti alaturi de noi cu bebe Mark!
Am fugit, ca pun fasole si ardei pentru umplut pe iarna! Sunt terminata de oboseala si mai trebuie sa ma si pregatesc pentru ziua sotului meu, care schimba prefixul vineri.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by Cheburashka
Dragele mele,
ajutati-ma si pe mine cu un sfat: ce sa fac ca bebe al meu sa nu se mai trezeasca noaptea? Are 4,5 luni si deja 7 kg, e alimentat exclusiv la san, dar inca se mai trezeste noaptea sa manance? oare e normal? a avut perioade cand dormea si 8-9 ore legat, pe la 3 luni, dar acum a inceput sa se trezeasca destul de des, adica:
- la 21.00 se culca, dupa care se trezeste la 3.00, apoi la 6.00 si tot asa.
am incercat sa-i dau ceai, sa-i dau suzi, dar plange ca vrea lapte...
daca-i dau lapte se linisteste instantaneusi se culca la loc.
am incercat sa-i dau la 24.00 in somn, ianinte de a ma culca eu, dar nu realizez mare lucru, se trezeste pe la 4.30. daca-i dau lapte imediat ce scanceste trage vreo 5-7 minute si inapoi la somn, ceea ce-mi convenea pana nu demult, dar acum parca n-as vrea sa ajung la 1 an si sa ceara de mancare noaptea.
la voi cum e? se mai trezesc puii noaptea? ce ma sfatuiti sa fac? sa o las sa decida ea cand nu mai vrea sa manance noaptea sau sa nu-i mai dau deloc lapte si sa o las sa planga pana-i trece?
Noi avem deja 5 luni si o saptamana si de vreo doua saptamani a reinceput sa se trezeasca la 3 si la 6 sa pape. Probabil au vreun puseu de crestere (a mai avut unul si pe la 3 -4 luni). Eu una ii dau lapte, tu faci cum crezi, dar asa cum ai zis, nu merge cu ceai , apa sau suzi.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
fetelor,
am si eu 2 intrebari:
alexuca e baloasa tare de le dintzisori si cred c-o si jeneaza.folositi calgel pt bb?cum este?
l........
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Eu folosesc Calgel. Deocamdata nu mi se pare cine stie ce. Mi-am dat si eu in gura sa vad ce dau la fata si are acelasi efect ca sprayurile pe care ni le dadeau in gura la dentist cand eram mici. Adica iti amorteste pe acolo tot ce se atinge de gel, dar pt scurt timp. O fi avand efect cand chiar o strapunge dintele, dar ma indoiesc. Adica are efect temporar. Maxim 10 minute.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow