Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 13
anaalina spune:

Catalina doarme de la 10, dupa ce am tras o balacealaaa

.Sa va zic ca doarme pana maine la 5.30
.
Avem si noi timp de
...ca acum s-a mutat jupanu la noi in dormitorca pana acum dormea la bunica adica la sufra (asa zic eu}
Varsta Catalinei Teodora
anaalina spune:
E un film haios pe B1 ,ma doare burta de atata ras, e film romanesc

Varsta Catalinei Teodora
riloasa spune:
quote:
Originally posted by anaalina
E un film haios pe B1 ,ma doare burta de atata ras, e film romanesc
Varsta Catalinei Teodora
Kitty spune:
Roxanici, din poze Raresu pare un tip, asa, mai hotarat, o sa faca de toate daca seamana cu mama lui! Eu cand ma gandesc la el, vad tot poza aia superba alb negru! Si dupa cum povestesti face chiar destule!
Anaalina, pai daca aveti timp de treburi dinacelea, ce mai faci pe forum?![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
riloasa spune:
Buna fetelor! Nu am avut net de duminica.Baietelul meu este bine, nu are nimic. A facut ecografie abdominala si este bine. SI el se trezeste de mai multe ori noaptea sa suga. Aseara s-a trezit la 23, 2, 5. Dupa aceea face kk, il spal si adoarme la 6. Mai doarme pana la 7 si se trezeste. Iar suge si iar face kk. Ies cu el afara si mai adoarme pe la 10, maxim 45 minute. Eu cred ca cei care se trezesc asa des sa suga noaptea, asa o sa raman mult timp. Eu m-am obisnuit si nu ma deranjeaza. Chiar ma bucur ca papa mai bine noaptea decat ziua.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
Kitty spune:
Daca tot e asa atmosfera destinsa pe aici sa va arat ceva distractiv...sper sa nu ma spuneti la protectia copilului!! E poza de la botezul finutului meu, adica de la chef. Bautura si femei!
Poze
slideshow
Kitty spune:
Riloasa, ma bucur ca Mihaita e bine, bravo tie ca iei partea mai buna a lucrurilor si nu te deranjeaza ca se trezeste! Chiar povesteam cu cineva ca trece atat de repede perioada asta si noi mai mult ne plangem si ne stresam decat sa ne bucuram de ei!
Gata, ma duc la culcare, am exagerat cu scrisul!
Poze
slideshow
roxygeo spune:
Buna seara stup!
Multumim pentru urari
aku` e tare haioasa ca incearca sa se intoarca tot timpul..si nu prea ii iese
Am pus si io pozici sa vedeti ce mare am crescut!
http://family.webshots.com/photo/2984888260068039225JWhHWv
http://family.webshots.com/photo/2295010480068039225npQdUt
http://family.webshots.com/photo/2628130530068039225Ymcexf
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria
cria_bv spune:
Riloasa bine ca nu are nimic puiutul.
Kitty faine poze de la botez si copii sunt si mai faini. Ce bine ca sunt o gasca asa mare si pot copilari impreuna.
Roxigeo felicitari pt intoarcere, asa a facut si Vlad in prima zi si de atunci pauza, in schimb sta foarte bine acum pe burtica.
Paxela 2 in 1 si primi pasi si prima oara la mare. Felicitari si sper ca se simte mai bine Deliuta.
Cu displazia asta nu stiu nimic da mi se para absurd sa radiez copilul daca nu prezinta nici un semn.
Noi plecam maine la mare si ne intoarcem la sfarsitul saptamani. Pupam toti bondarasi si albinutele, bafta celor care se boteaza, si la multi ani pt cei care mai implinesc o lunita.
ioanaradu spune:
salut fetele.
am revenit si noi in bucuresti.
am vazut poze de miresica foarte frumusica (diana), de 3xmamica (andra), multi bebei frumusei si progresati (aici are 5 stelute din 5 posibile deliuta paxelei) si multe altele ...
matei ... nu merge, nu sta in picioare, in fundulet sta sprijinit ... deci noi suntem mai puturosei ... asa. cu papa stam satisfacator spre mizerabil ... adica ar manca orice, numai lapte NU. asa ca cel mai nou sport la noi in familie e "da-i lui matei laptele". i-am luat si canuta cu tuturoi ... de la primii pasi. esec total ... curgea pe el, nu vroia sa inghita ... asa ca momentan am revenit la bibe. macar de-ar bea laptele asa.
canuta cu tuturoi ... io am "testat" la carrefour avent si primii pasi. tuturoiul este la fel, marca face pretul. deci eu am luat primii pasi pt 3 varste (bibe, tuturoi si pai) cu 120 mii. la farmacie e 180 mii. asta pt cine vrea sa incerce.
momentan va spun noapte buna!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei