Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

Cheburashka noi avem 5 luni poimaine si ne mau trezim pe la 6 sa papam un pic, uneori cand e mai agitat se trezeste si pe la 3. alteori dormim pana la 8...eu zic sa il lasi sa decida el cand nu mai are nevoie ..cu siguranta nu apuca 1 an...:)

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

doamne deja deabusilea, si singur in picioare ce copil precoce sigur are doar 6 luni?, felicitari tudor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am facut inaugurarea carutzului la plimbarea de seara! E superusor, usor de manevrat, Luca a stat ca un print in el, iar vecinele cu bebei l-au studiat mai ceva ca pe-o masina straina. Sunt foarte incantata!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

fetelor,
am si eu 2 intrebari:
alexuca e baloasa tare de le dintzisori si cred c-o si jeneaza.folositi calgel pt bb?cum este?

le-ati dat bb-;or calciu lactic?eu vreau sa-i dau si am o retinere ca se prepara cu lapte?acum nu stiu, si iaurtul se face tot din lapte, iar laptele e alergen pana la 1 an...nu stiu ce sa zic?am auzit bb care beau lapte din comert de la 6 luni.cica refuzau laptele praf...in fine, ce parere aveti de calciul lactic?cum il preparati?cu ce il mai amestecati?

scuze, sunt cu gaza in brate care ma si jumuleste....help.....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Albinutele!!!
Cu ce fel de tetine dati voi la bebelusi cerealele in lapte ,cele care dati??? Eu aranjasem o tetina de la Primii pasi una cu gura larga dar pe mandra o apuca foamea si trage ca o hapsana si se ineaca. Ce-mi recomandati???

Ghibuadina...eu am dat-o cu calgel si vad ca dupa ce o dau nu mai sta cu mana in gurita ,si sincera sa fiu am pus si eu pe varful limbii si mi-a amortit .Totusi am inteles ca ar mai fi un preparat cu glicerina nu stiu exact ,cica e mai eficient. O sa mai intreb si eu pe la mine prin cartier ca am vazut ca aveau mamicile o reteta cu preparatul.

Rebiana ...sa stapaniti sanatosi caruta.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by anaalina
Rebiana ...sa stapaniti sanatosi caruta.

Alino care caruta ca io mi-am tras carutz! Sau e vreo aluzie la forma lui... aerodinamica?

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Scuzeeeeeeee avion cu motor!!!!!!E bine ???Chiar rachetaaaa.......... daca vrei.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Rebiana tu te-ai intors la scoala sau incurc eu mamicile????

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor, bag seama ca aveti copii cuminti de sunteti asa vesele?!?! Ca daca v-o trimit pe Giulia sa va urle si pe Raul sa va povesteasca non stop de roboti si megaboti si energii nustiudecare......va mai vad eu pe voi glumind de rachete si carutze!!!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Kitty, asa e, raresu nu prea face multe da nici io nu imi fac griji, inca nu e vremea sa faca prea multe; una peste alta e mult mai interactiv, se intinde dupa chestii, apuca, strange, trage, stoarce tot ce prinde.....ah, si face...face scandal, e maestru emerit.

Gabi78 bravo voua, daca erai o mamica din parc si povesteai toate progresele lui Tudor nu te credeam dar stiu pozele cu el.
Ce sa zic, mie mi se pare incredibil si te inteleg ca te mandresti mult mult mult. Si io as face la fel

Rebiana, sa stapaniti sanatosi carutul, are gagica lu rares d-asta, e super fain si usor ;) si seamana cu unu Quinny.

Cantitatea de mancare vroiam sa o stiu ptr ca.....stateam io si ma gandeam daca raresu s-o face vr-un pui de zmeu si mananca de nu se mai termina....sa stiu io cat ar tb sa primeasca.

Nu-i decat marti si is deja obosita....

cine intreba de masa de peste noapte....cred ca nu ai leac....asa e modelul copilului sa mai vrea o gustarica si noaptea. Fa eforturi si da-i ca nu ai altceva ce face.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput