Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 11
gabi78 spune:
anaalina i-am luat biscuiti de la Hero Baby pt 6 luni. Sunt foarte gustosi. Ii plac lui Tudor.
Au gluten. Scrie cu litere mici mititele pe cutie!
I-am luat din Carrefour cu apropae 9 RON cutia.
O cutie ajunge 3-4 zile.
La 2 mere Ionatan (tot din Carrefour) pun vreo 9-10 biscuiti sau chiar mai mult, pina se ingroasa
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Rebiana27 spune:
Pentru cine era interesata de carucior... eu i-am luat lui Luca unul nou care are aproape 7kg si trei roti. Il puteti vedea aici si aici
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
gabi78 spune:
rebiana este foarte frumos carutul. De unde l-ai luta? Cit ai dat? Se lasa spatarul mai mult in jos? Cind doarme ma gindesc ca ar fi util.
mami_2007 spune:
salutare
val...
..eu zic sa nu te ingrijorezi...si copilul meu mananca putin pe zi...la o masa in medie cam 100 ml ...si in greutate a luat cam 700 g in ultimele 2 luni....dar daca copilul e vioi nu cred ca sunt motive de ingrijorare...dr noastra a zis ca atata vreme cat copilul face ce ar trebui sa faca un copil de varsta lui si al meu face mai mult de atat, sa nu imi fac pb...sper ca o sa isi revina in curand cu mancatul si luatul in greutate
mami_2007 spune:
laura_oana- sa stii ca am obs ca in tg mures e rutina sa se faca radiografie la sold pt toti bb-ii indiferent de sex...e drept ca e mai frecvent la fetite dar eu cunosc cazuri si la baietei.una din cunostintele mele care are un baietel nu a reusit sa tina copilul cum trebuie la radiografie la 3 luni si a trebuit repetata radiografia, dar se putea numai dupa alte 3 luni ..a repetat radiografia la 6 luni si era destul de tarziu si a trebuit tinut copilul in gips o vreme, hamul nu era suficient..a fost destul de greu dar pana la urma si-a revenit, a invatat sa umble cu putina intarziere
eu zic ca cel mai bine sa faci radiografia..asa ca sa ai sufletul impacat ca totul e in ordine...si noi am facut si e ok
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by gabi78
rebiana este foarte frumos carutul. De unde l-ai luta? Cit ai dat? Se lasa spatarul mai mult in jos? Cind doarme ma gindesc ca ar fi util.
Carutzul l-am luat de la hellobebe.ro. A costat 740 ron. Spatarul este reglabil pe 2 pozitii, una ridicat pt a sta in funduletz si una lasat pe spate si poate si dormi in el (nu e insa lasat la orizontala, unghiul e putin mai mare dar si bebeii nostri sunt mai mari si vor dormi din ce in ce mai putin in carutz.) E mai usor decat cel pe care-l aveam plus ca de acum inainte pozitia lor in carutz va fi din ce in ce mai des in funduletz. Cel putin Luca se tine de tot ce apuca pentru a se ridica in funduletz (nu prea-i iese neajutat insa dar tot se ridica din plan orizontal).
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
coolutz spune:
MESAJELE SEMNATE DE MAMI_2007 SUNT DE LA MINNE aka coolutz
scuze..m-a logat ca sa imi trec si eu data de nastere si sa completez datele pt bb de coolutz..si am ramasa asa

elpower- si noi avem dulap cu usa glisanta si oglinda de la lemet ...mie imi place..asa mi-a trebuit... il am numai din martie asa ca nu stiu cum sta cu rezistenta..in rest eu zic ca e ok...de obicei il pun pe andrei pe paturica in fata oglinzii si mai povesteste cu bb din oglinda
...HINTA inseamna leagan...vine din ungureste :)
pentru displazie se face trimitere de la med de familie..in principiu e gratuit
premergator - NU, ham, si saritor din ala de se agata de tokul usii - DA- asta ne-a zis gagica care face gimnastica pt bb
,
andrea si andrei(6april2007)
Kitty spune:
Roxanici, ce simpatica esti cum te lauzi tu cu ce nu face Raresu!! Dar si cand intrati in recuperari!...Si eu sunt de acord cu Stefaniya ca nu conteaza asa mult cat mananca copilul, in conditiile in care se dezvolta bine!
Anaalina, am botezat tarziu pentru ca am avut licenta in 29 iunie, si imediat dupa am avut accidentul si ...am tot amanat. La noi nu e obiceiul cu moasa.
Stefaniya, cred ca diferenta dintre Giulia si Carl, de aproape o luna conteaza! O sa vezi ce multe progrese face intr-o luna!
Gaby78, multumesc mult de tot pentru complimente, sunt mandra si de copiii mei si de finut! Felicitari pentru progresele lui Tudor, e extraordinar ca merge deja de-a busilea!! E greu acum pentru tine, dar neuropsihiatra la care am umblat cu Raul spune ca e foarte important sa umble de-a busilea. Hinta e asta.
Coolutz, asa e cum spui, la Tg Mures te trimite automat la radiografie pentru displazie. Ai putea sa-mi spui unde umbli la gimnastica cu bebe Andrei?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
coolutz spune:
kitty mergem la fundatia alfa transilvana, in tudor, am primit trimitere de la medicul de familie si e gratuit. acolo numai iti arata miscarile...gimnastica o faci acasa in fiecare zi... au si grupuri de socializare pt copiii mai maricei
,
andrea si andrei(6april2007)
Cheburashka spune:
Dragele mele,
ajutati-ma si pe mine cu un sfat: ce sa fac ca bebe al meu sa nu se mai trezeasca noaptea? Are 4,5 luni si deja 7 kg, e alimentat exclusiv la san, dar inca se mai trezeste noaptea sa manance? oare e normal? a avut perioade cand dormea si 8-9 ore legat, pe la 3 luni, dar acum a inceput sa se trezeasca destul de des, adica:
- la 21.00 se culca, dupa care se trezeste la 3.00, apoi la 6.00 si tot asa.
am incercat sa-i dau ceai, sa-i dau suzi, dar plange ca vrea lapte...
daca-i dau lapte se linisteste instantaneusi se culca la loc.
am incercat sa-i dau la 24.00 in somn, ianinte de a ma culca eu, dar nu realizez mare lucru, se trezeste pe la 4.30. daca-i dau lapte imediat ce scanceste trage vreo 5-7 minute si inapoi la somn, ceea ce-mi convenea pana nu demult, dar acum parca n-as vrea sa ajung la 1 an si sa ceara de mancare noaptea.
la voi cum e? se mai trezesc puii noaptea? ce ma sfatuiti sa fac? sa o las sa decida ea cand nu mai vrea sa manance noaptea sau sa nu-i mai dau deloc lapte si sa o las sa planga pana-i trece?