Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 10
anaalina spune:
bZZZZZZZZ!!!!!!!!!
Kity si Ela am si eu o intrebare de ce botezati copii atat de tarziu??
Eu pe Catalina am imbracat-o la biserica cu lucrurile mele, a dis-o moasa si a adus-o nasa imbracata cu lucrurile ei.Dupa biserica s-a papat o maslina o atentie ceva de mestecat... si am avut casa plina de copii ca se spune ca la biserica e bine sa vina copii.Asta s-a intamplat vineri seara.
Sambatala pranz a venit nasa si i-a facut baie cu toate mirosurile si seara ne-am intalnit la local. Noi am facut botezul in mai, desi era mica mica fiind nascuta pe 30 dar s-a comportat foarte bine.
Acu va las ma duc sa vad ce face ca am lasat-o sa se joace in patut. Revin.
Varsta Catalinei Teodora
stefaniya spune:
Karra - frumoase poze,frumusica bebelina cu ochelari de soare
Adica,ea sta in picioruse tinuta doar de o mana????? Copil minune,pe cuvant 
Kitty - cred ca de miscarile astea pe care le face Giulia imi vorbea mie asistenta.Deci Giulia e voinica,l-a facut de ras pe Carl.Pt Giulia 
Lilidana - nu ma pot abtine,cand il vad pe David vreau sa-l musc de obrajori.Dar deocamdata doar il pup virtual 
Bianca - pupici lui Amalia.Chiar imi plac scaunele alea.
Ela - carutul cel cu 3 roti aici e folosit la greu,probabil ca e confortabil la impins dar si estetic arata bine.Cat despre jucaria aia de facut sport mi se pare chiar interesanta.
Tzuna - saru´mana de raspuns,oricum mi-e mila de mi se rupe sufletul de-acum,cand ma gandesc la el.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by roxanici
ia sa trec si io sa fac prezenta
suntem binE, sanatosi, urlatori si diversificati de o saptamana cu supa de legume. De fapt ie piure de legume, de ce naiba ii zice supa nu stiu. Am inceput de lunea trecuta cu zeama chioara si acu am ajuns la un piure. E chiar bun la gust si rares mananca. habar n=am daca e mult putin, baga 50-70g de piure si manca piure de vreo 4 zile.
Daca stie cineva cam cat ar tb sa manance la o masa (in grame) sa imi zica si mie. dr mi-a zis "pai un bol asa..."
in rest nimic noutati, nu dinti, nu stat in fund....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
nu cred ca are vreo importanta cat mananca.Cria spunea ca Vlad mananca in jur de 130ml iar Carl duce 150 - 200ml la doua ore,plus diversificare si tot Vlad are un kil in plus.Tu ai inceput diversificarea de o saptamana,e normal sa se sature repede.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
paxela spune:
pimul contact cu marea si primii pasi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
ghibuadina spune:
Buna stup,
Am aparut si eu.Ne-am intors ieri din concediu(fara gaza), a fost excelent, o sapt fara griji legate de copil, de plimbari la greu, relaxare, aer curat.Acum sunt la mama, la Slatina.
Alexia s-a comportat excelent aici, a mancat ff bine, a fost cuminte.Cd ne-am intors ieri, mi s-a parut o uriasa...Mi-a fost ff dor de ea o sapt, insa am rezistat.
Surprize multe la intoarcere a gasit mami.Alexucai I-AU IESIT 2 DINTZISORI, DE FAPT AU SPART GINGIA, SUNT CAM UN SFERT IN AFARA.Mama nici nu vazuse, cred ca s-a intamplat asta cam in ultimele 2-3 zile cd n-a prea vrut sa manance.A crescut, aici schimba aerul si mananca mai mult, sta in picioruse, dar nu merge inca...
Mananca fructe cu cereale,la masa a doua, piureu de legume cu carnita de pui la pranz, insa uneori mananca putin , e mai mofturoasa, nu vrea fructele sau legumele si tot la lapte ajungem.Masa de legume i-o mai completez cu lapte in unele situatii.
A mancat morcov destul de mult si s-a cam ingalbenit asa ca l-am scos cateva zile si apoi i-l dau mai rar.
VA ROG SA-MI MAI SPUNETI SI MIE CE LE MAI DATI COPIIILOR SA MANANCE SI CE PAPA EI CU PLACERE CA AS MAI INCERCA SI ALTCEVA.MULTAM TARE.
O SA INCERC SA MAI CITESC DIN URMA, DAR NU STIU IN CE MASURA REUSESC SA PARCURG TOTUL
PUPICI MULTI....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
carmenefr spune:
Bine v-am gasit, am mai aterizat si eu p-aici...Sper sa nu se strice calculatorul, sa mor de gat cu el
, sa ma vedeti la stirile de la ora 5
Legat de radiografie Noi am facut Teodorei la 4luni radiografie, dupa ce la o luna jumate am fost cu ea la control, si-a zis sa purtam 2pampersi.La 4luni s-a uitat o doctorita mai tanara un pic ca prima, si a intrebat ca de ce vrem sa-i facem radografie, ca fata n-are nimic. I-am zis ca ne-a recomandat prima dr, ca are pliurile inegale...La care dr asta ne-a zis ca pliurile pot fi inegale din cauza grasimii din corp care nu se dispune egal,si ca de e vreun copil cu pliuri inegale, nu inseamna ca are displazie de sold.Oricum,cel mai bine e sa mergeti cu copilul la un ortoped, pt un control, si daca el crede ca ar putea fi ceva, atunci si radiografia. Adica sa nu radiati copilu' degeaba...
Cerealeleeu i le fac din ochi. Folosesc cupita de la lapte praf.
Piure de legumela inceput manca mai putin, cam 50-70grame, apoi un borcanel intreg(cat timp am fost la mare)adica 125gr, si acum mananca cam 170...200grame.
Ca sa nu fierb de 2 ori legume(adica o data pt ea si apoi pt noi in ciorba), curat mai multe legume(morcovi, cartofi, ardei gras, dovlecei), legumele pt ea le tai mari,iar pt noi ca pt ciorba. Le fierb doar in apa.Cand sunt fierte, scot de acolo bucatile mari pt ea, si-mi ies 2portii.Una pt ziua in care fac , dar si pt ziua urm.Stau ff bine in frigider. Apoi le scot afara pana ajung la temp camerei, le blenderuiesc
si gata mancarea!!!
Mai nou(adica de vreo 2 sapt), Teuta mesteca.Mesteca, nene pe gingiute(ca e stirba inca), ca o baba.![]()
Si ce-am obs la ea, ca prefera mancarea laptelui praf.De-abia ar bea de dimineata 150-160ml.Dar mancare(fructe, legume, branzic),maaaamaa, ce-ar mai manca!!!
Mi-a zis o ruda ca la fi-sa(avea 5-6 luni), cum a diversificat-o n-a mai vrut deloc lapte!!Acum copilu' are 5ani, si nu poate suferi laptele...
Sper sa nu ni se intample asa ceva...
La multe lunite pt sarbatoritii lunii august si septembrie!!!
Ca daca n-am mai intrat...au trecut zilele bebeilor..
anaalina spune:
Uraaa!!!Ora 4 a venit si copilu a adormit 

ca sa pot sa ma uit la Tanar si tampit.
Din categoria ce ati mai facut azi ei bine mancare iam -iam ca aveam o furtuna in frigider.
Si Catalina a papat la 10 piureu de mar si para fiarta si la 14 legume pasate[(morcov ,pastarnac,telina, ardei,ceapa si o lingurita orez )o jumatate restul am pus la frigider pentru maine]
Asa am papat
Pupici

ma uit la film........
Varsta Catalinei Teodora
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Intii raspun si eu pe masura ce citesc, caci Tudor doarme si cit ma lasa el macar atit sa fac:
vazut fete de anamana si ananamaria 
avem de unde alege!
Frumoase fete.
paxela si voi sunteti o familie frumoasa! Doamne ce miitca vioaie! Sa fie sanatoasa si la cit mai multi pasi!
val_ cind am schimbat lapticul lui Tudor si am trecut la Nan 2 nici el nu minca bine. Pe cutie scrie de la 6 luni, eu l-am schimbat la 4 la sfatul pediatrului. Ulterior am fost la alt medic si mi-a spus ca laptele se schimba pe la 5-6 luni indiferent de ce scrie pe cutie. M-a sfatuit sa il fac mai diluat: adica la 150 ml lapte (de ex) ii puneam 4 masuri si jumatate in loc de 5. Sa stii ca a dat rezultate si destul de repede a trebuit sa maresc cantitatea insa si acum il fac tot asa mai diluat.
trecerea la alt lapte se face progresiv inlocuind cite o masura din laptele vechi cu o masura de lapte nou. Eu nu am trecut mai repede de 2 zile. Am incercat sa il iau usurel.
loradin felicitari pt dintisori! Daca ies asa repede poate o vreme o sa fie mai linistita si iti da o pauza pina apar si ceilalti. Eu stiu ca in premergator se pune copilul cind se ridica singur in picioare, dar asa cum spune si Kitty parerile sunt impartite si de obicei docotii nu recomanda premergatorul si in mod special fetelor. Habar nu am de ce.
elenagiulia
sper sa fie bine Eu ma sperii rau de tot de cutremure si nici nu vreau sa ma gindesc cum ar fi sa fiu in locul tau. Nu stiu daca fetele te-au mai intrebat, dar nu puteti veni acasa? Sunteti cu vreun contract acolo? 
E super costumul lui Arthur!
kittySa iti traisca finutul! E intr-adevar un dulce! Frumosi pantofiorii Giuliei si de rochita de botez... ce sa mai zic! Si ce mai "danseaza' ea! Iar Raul...fara cuvinte! Barbat! nu baiat!
Ce e aia hinta?
stefaniya super mesajul de la Carl! Multumim!
laura_oana iti tin pumnii la dintisori! Poate nu o fi chiar o luna!?
Da' ce meniu aveti frate! Ma omoriti! Mincaciosi nu gluma!
Super ca maninca lapte de lapte!
biancaM ce bine sta Amalia in scaunul de masa!
lilidana poate doar e alta peronalitate ca doar nu l-ai crescut altfel. Succes la scoala Karinei!
karra80 interesante achizitii! Va prieste la mare!
elpower eu am sifonier cu usi glisante si e super! in primul rind faci economie de spatiu, ca de fapt asta era problema la noi! Insa mare atentie sa nu aibe oglinzi pe usa. La noi asa este modelul si la 1 luna dupa ce l-am cumparat ne-a cazut oglinda. In toiul noptii! A fost cosmar, puteam sa fim morti daca era usa in dreptul capului. De obicei astia lipesc cu o hirtie speciala si de data asta... nu a fost buna!
roxanici Tudor maninca intre 100 si 120 de GRAME de fructe cu biscuiti dimineata si la prinz maxim 200 de grame de piure de legume. Asta la o luna de cind am inceput.
ghibuadina felicitari pt dintisori! Si bine ati revenit din concediu!
anaalina cartofii aia i-ai dat fetei sa ii pae sau sunt pt voi? Arata super bine!
Cred ca asta a fost tot. Sa trimit si apoi revin cu vesti despre Tudor.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
anaalina spune:
Gabi cartofii aia i-am papat noi astia grasiii ca fata papa mancarea ei de bebelus. Ce biscuiti papati voi ca sa-i dau si eu fetii?? Ca nu am nici cea mai mica idee 

Varsta Catalinei Teodora
gabi78 spune:
Despre Tudor am doar 2 vesti sa va dau, vesti care pt mine sunt extraordinare si inseamna mult mult mult:
1: merge de-a busilea peste tot!
2: se ridica singur in picioare de orice prinde si se poate agata.
Bineinteles ca echilibru bun nu are si ia niste cazaturi de ma mir ca nu isi rupe nimic. Dar nu pot sa stau dupa el tot timpul Patutul i l-am baricadat cu perne prinse cu scochi pe pereti, dar cum nu vrea sa stea numai acolo de cite ori e pe jos si agata de cite ceva.. face si buf! De plins nu prea mai plinge... dar nici bine nu ii e.
Asta am avut sa ma mindresc cu Tudor al meu!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)