Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 9
Aurasa spune:
Ellepower - Noi avem scaun de masina, patut si altele.
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
elpower spune:
Laina, multumesc! Cred ca voi face si eu niste platouri, pt orice eventualitate.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
stefaniya spune:
Buna,maici si bebici
In primul rand pupam toti bebeii bolnaviori,plangaciosi 
LIlidana - ma gandeam eu ca nu ai aparut cateva zile pe aici.Nu ai gresit cu nimik la Davind,ci este el asa.Nu cred ca poti evita sa-l faci plangacios sau nu.Organismul lui reactioneaza diferit cand apar dintisorii,are material mai tare
(fac haz de necaz,sa nu te superi pe mine) 
Ce vrei,si cu noi au stat parintii asa,acum e randul nostru,e greu dar suntem puternice cand ii vedem.
Ii doresc mult noroc lui Karina,maine la scoala si bucura-te pt toate lucrurile minunate care ti se intampla. 

pt David,Karina si mami
Mihael@ - nici eu nu respect intotdeauna masurile.Eu mai gust si daca vad ca poate fi mancat usor de el atunci las asa.Depinde si de cerealele care le folosesc.Cat despre oboseala,off lasa ca va trece si asta 
Roxygeo - ne gandim si la tine chiar daca nu facem apel,eu ma mai gandesc ca avand bebei mici ne ocupa mult timp.
Felicitari pt rostogolire si la cat mai multe!
Ela - banuiesc ca poti sa te pregatesti acasa cu o sticla de ceva,desert dar nu cred ca mai mult daca tot organizati in alta parte.Pupici si asteptam poze cu Thea
Fetele - de ce faceti radiografii daca nu au nimik,preventiv sau observati ceva?E necesara,sa stiu si eu daca intreb ceva?Luni cand mergem la vaccin,am inteles ca ii va face si o examinare dar nu stiu despre ce e vorba la 5 luni.Inca ceva,au plans tare la vaccinul de 4-5 luni?Carl la vaccinul de 3 luni nici nu a apucat sa planga si i-a scos acul dar ma gandesc ca acum e mai marisor...
Karra - bravo,voi va relaxati nu gluma! Oricum aveti o papusica cu voi!
Eu sunt posomorata,socrii au plecat ieri la Paris,sarbatoresc 40ani casnicie,cumnata si sotul la Barcelona si noi acasa
aaaa si in noiembrie socrii se duc si ei la Barcelona,noi ne multumim doar cu Ro
Or veni si zile bune pt noi..
Acum ma pun sa vad pozici noi ce s-au atasat si mai revenim
ieri s-a organizat un maraton ca sa zic asa,dar nu prea.Cate 5 oameni in echipa,unul trebuia sa alerge 5km si apoi ii adea stafeta celuilalt si tot asa.Au fost 20.000oameni,totul a fost in scop umanitar.asa ca i l-am dat pe Carl lui Klaus si au alergat impreuna cu carutul.Carl nu a facut decat sa doarma ![]()
La multi ani - Timeea,Altheea Roxana,Dylan,Riana Maria,Raluca Maria,sa fiti sanatosi si la cat mai multe lunisoare si ani,..
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
tzuna spune:
Buna!
MADY - stiu o prietena care a dat Calma baby fetitei ei cand avea colici (ca si eu am vrut sa-i dau)dar mi-a zis ca nu a avut rezultat. Acum nu stiu ce sa spun... depinde si de copil. Oricum e din plante.
PAXELA- legat de nurofenul sirop pentru copii.Mi l-a dat si mie dr gratuit sa-l am in casa. I-am dat doar o datta Mariei si s-a strambat, s-a inecat dar am zis ca de asa e copilul meu. Intr-o seara ma durea rau capul. Si nu vroiam sa iau algocalmin sau altceva mai putin indicat in timpul alaptarii asa ca iau sticluta de nurofen, si iau doza maxima (poentru copii de 12 ani parca). Nu pot sa-ti spun ce m-a iritat pe gat. Am tusit, m-a usturat gatul, apoi stomacul... Si cand am mai citit si ce contine imi venea sa arunc sticla de tot. Eu oricum nu-i voi mai da Mariei asa ceva.
LAURA_OANA- nu ma pot abtine sa-ti spun ca nu e bine ca i-ai dat asa ceva puiului tau. Este alegerea ta bineinteles. Probabil ca sunt multi copii care mananca fasole cu paine etc. dar saracii nu au ce altceva sa manance (la tara mama sugarului se duce si la camp, si cu animalele la pascut si nu are timp de supa, piure de legume- dar ele alapteaza pana pe la 1 an si). Copiii nostri au crescut si de acum poftesc ce mancam noi. Asta nu inseamna sa le dam orice doar pentru ca ei ar mananca.
Iar legat de lapte - in principiu chiar nu se da lapte din comert iar daca totusi ii dai atunci trebuie sa fie integral.
ANAANAMARIA- spor la invatat si succes la examene
BIANCAM - ce frumos sta Amalia in scaunel....
LILIDANA- sper ca David sa redevina linistit.
MIHAELA- le cereale respectam exact cantitatea de lapte si iesea ca o supa, nici o sansa sa pape cu lingurita. Acum ii dau cereale humana si sunt groase desi respect ce scrie pe cutie.
RADIOGRAFIE SOLD- mai fetelor pana la urma aceasta radiografie trebuie facuta chiar daca bebe nu prezinta nici un semn? Adica liniile de la picioruse sunt la caelasi nivel, piciorul intra bine in sold (mi-a zis medicul la constrol) ?
ROXYGEO- felictari bebeului pentru progresele din ultimul timp
STEFANIYA- Maria nu a plans nici la vaccinul de 4 luni , nici la asta de 6. Ce idee buna cu maratonul...
DIANa- parca mi-a scris despre reflux- i-am dat debridat timp de 1 luna si ceva fara efect si cum stiu ca pe termen lung duce la constipatie cronica nici nu-i mai dau. Macar daca avea efect dar si medicul mi-a zis sa nu-i mai dau. iar cu hranitul prin somn ... mai functiona cand era mica. Acum doarme pe burta si nu mai am cum. Plus ca se trezeste si-si face greata.
Maria a fost cumintica ieri. Azi asa si asa. S-a cam matait. Acum doarme si eu ma duc sa pasez supa.
Maria 28.02.2007
Amma23 spune:
Tzuna, nu trebuie facuta decat daca iti recomanda doctorul.Mie mi dat s-o fac pentru ca Lucas ca stat in fund in burta si exista riscul sa aiba ceva.Am facut ecografie la o luna si radiografie la 4 luni.Da' e bine, Doamne-ti multzam.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
elpower spune:
Fetelor, sunteti la culcus? A mea descoperi tipatul si tipa asa pana adormi.
Gasii www.romedic.ro/sanatate/Aprecierea_cresterii_la_copil_0437.html" target="_blank">linkul asta. Interesant, ca informatie!
pentru tot 

!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Kitty spune:
Ela, cu privire la botez, la noi au venit nasii sa imbrace finuta si eu la fel m-am dus sa-mi imbrac finutul, dar numai l-am inbracat si am plecat, nu s-a pus problema de servit nimic, iar masa a fost apoi la local. De abia astept sa vad pozele de la botezul Theei.
Noi avem hinta obisnuita, dar tare imi place si saritoarea aceea, chiar aveam de gand sa cumparam si noi, dar ma gandeam ca mai tarziu, asa ca bine ca ai pus link-ul respectiv ca am vazut ca se poate de la 4 luni!!
Medicul de familie mi-a facut trimitere pentru radiografia pentru depistarea displaziei de sold.
Amma, Giulia si Lucas sunt nascuti in aceeasi zi si ma bucur ca incepem deodata si diversificarea, o sa am cu cine sa ma "intrec" in meniuri.
Rebiana, sper sa te descurci cu serviciu si cu Luca!
Magdalena , multumesc de sfaturi, pana la urma n-am mai facut buchetel, am impodobit lumanarea si cana asa.
Roxigeo, felicitari pentru progrese!
Tzuna, pupam Maria sa fie si azi cumintica!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Amma23 spune:
Kitty, si eu ma bucur.Asa n-o sa trebuiasca sa ma mai tot uit ce scriau fetele la inceputul diversificarii.Mai ales ca tu ai si experienta,o sa profit de tine
.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
elpower spune:
Kitty, cum sa o imbrace nasa? In ce? Ca la noi moasa o duce la biserica in hainele luate de ea si dupa botez, la biserica se imbraca in hainutele de la nasa, cu care vine acasa. La voi e altfel?
pentru tot 

!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
roxanici spune:
ia sa trec si io sa fac prezenta
suntem binE, sanatosi, urlatori si diversificati de o saptamana cu supa de legume. De fapt ie piure de legume, de ce naiba ii zice supa nu stiu. Am inceput de lunea trecuta cu zeama chioara si acu am ajuns la un piure. E chiar bun la gust si rares mananca. habar n=am daca e mult putin, baga 50-70g de piure si manca piure de vreo 4 zile.
Daca stie cineva cam cat ar tb sa manance la o masa (in grame) sa imi zica si mie. dr mi-a zis "pai un bol asa..."
in rest nimic noutati, nu dinti, nu stat in fund....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)