Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Conchita,ai spus exact ce gindeam si eu.Cred ca nu mai ajuta la nimic daca fiecare vine si mai rasuceste putin cutitul in rana.Sa acceptam ca s-a gresit si e un lucru normal,mai ales ca prin scris nu poti exprima chiar ce vrei de fapt.

Aelita,eu abia astept corespondenta si poze cu Sofia.Ce mai face,ce mai e nou la voi?Cum ti-a priit concediul,n-a fost prea scurt?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

Catalina te inteleg perfect prin ceea ce treci...acelasi sentiment il am si eu chiar daca il las cu mama mea si stiu ca va fi bine ingrijit,totusi ma simt vinovata...stiu ca gresesc dar nu pot evita sa simt acest lucru.Stiu ca va trecesi ma voi obisniu dar inceputul va fi greu mai ales ca aici lucrez pana la 21 seara dar cu pauza de pranz de la 14 la 17.
in rest...sper sa se linisteasca ¨apele pe aici¨...cu toate ca nu va mai fi ca inainte.
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Dragele mele "surate" abia acum am scapat si eu de prietenii care au fost pe la noi azi, ca sa ma felicite de ziua mea si am intrat putin sa vad ce s-a mai discutat...

Vreau sa va multumesc din suflet si sa va pup de mii de ori, fiindca in ciuda discutiilor aprinse de ieri si azi, ati reusit, sa va aduceti aminte si de ziua mea.
(katy ).

Multumesc inca o data fetelor pentru urarile virtuale, pe care le-am gasit acum pe forum si tuturor celor care mi-au trimis mesaje si m-au sunat azi. sunteti extraordinare

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Marybell, iarta-ma, am uitat! La Multi Ani cu tot dragul, sa fii iubita si fericita alaturi de minunicile tale si de cei dragi.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

scuze marybell
LA MULTI ANI!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna seara si de la mine!

era imposibil sa nu se intample ceva cat am fost absenta.
Marybell, , am vazut ca ai intrebat de mine. Incerc sa invat, dar cu piciutania e de groaza, face tot ce nu te astepti.
Cad vad ce cuminti stau copiii vostri si mananca sau stiu eu ce mai fac ma apuca oftica. Ligia nu vrea in nici un fel de spatiu inchis - nici sufrageria nu-i ajunge, vrea dincolo de baricade. Ca sa nu mai stam aplecati plimband-o de mana prin casa am cumparat ham. urla, nu-i bine. In scaunul de masa nu vrea legata, dar se ridica in picioare altfel. Nu vrea nici bavetica, urla cand i=o pun. Axi am fentat-o cu asta. Se chinuie sa-i iasa un dintisor si e tare greu, am facut o noapte alba aproape, are scaune diareice, se irita mereu. Intre timp a si racit dar am dres-o rapid cu homeopate, numai ca nu am avut voie menta pt burtica.
Asa se duc zilele si io nu fac aproape nimic.

Maribell, MULTI ANI, FERICIRE, COPII CUMINTI SI DESTEPTI, CA FRUMOSI SUNT. Sa fii iubita!

Catalina, e greu, dar in loc sa plangi mai bine savureaza momentele acum si nu te mai gandi la ce va fi. Altfel vei fi necajita de doua ori pentru acelasi lucru. Si la mine timpul s-a cam dus, din cariera mea de mamica am stat doar 2 luni cu fata, restul pe apucate si... am reusit de am si alaptat, am facut si eu ce am putut.
V-am vazut pozele, ce frumosi sunteti toti, ce familir implinita.

Dana, merci de urari Am vazut si eu poze cu Lukasu' nazdravanul

Marina, bine ai revenit, sa va fie de bine concediul.

lilisor, ce povestesti tu acolo caai patit azi noapte... nu mai e nevoie de telenovici. Am vazut si eu film cu 2 bebe si o mamiica eroina. Dar eu tot vreau bb2, na!

Am vazut cam toate pozele, dar mi-e prea somn acum ca sa enumar

Messa, . Sper sa revii catde curand.

Aelita, mai treci pe la noi si mai spune-ne ce faceti

mor de somn, nu stiu ce sa mai scriu

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

...cu putina detasare, poti ajunge departe

pt zicerea de mai sus am cochetat putin cu un autor..nu ma intrbati care ca nu am stiut vreodata ...

dana super fata pozele! Iar tu esti o faina!
Duamnelor remarc uitandu-ma la pozuci ca suntem ...iar pe piatza... cum se spune!!!..hai ca ma bag si io la 1.6- ai mei in seama..

..da acu pe bune... cand i-am zis sotziunii de bb2 stiti ce mi-a raspuns??
Ca:...fumee, mai stai o tzar ca abia ai ajuns si tu la forme mai umane...(auzi la el...ca pana acum imi zicea Eli, fara legatura cu Eli a noastra... ci cu mamutul ala de se credea posum din Ice Age - desenul nostru preferat..ca al meu personal e Micul Print. De fapt ca si carte de copii..si chiar de oameni mari, Micul Printz mi se pare de capatai!)

hai ca am dat-o in diverse..de unde plec si unde ajung... Am plecat de la cat de faina e Dana..si am ajuns la Exupery...ziceti si voi...am avut o zi grea!

Catalina fata tie sa iti intre bine in cap ca esti cea mai buna mamica pentru Matei...auzi la ea plange de-i sare camesha dupa ea... poi ce ezemplu dai tu la baiet, ha? Ia dew baga-ti te rog mintzile in cap si sa vezi tu ce frumos o sa fie ... ia Matei un copil independent care sa nu boceasca pe dupa fusta mamitzicii...

Marybell sper ca ai vazut si urarica mea...ti-am bagat-o pe mess

Aelita sa speram la o corespondeta...pe maine poimaine asa???? pupam Sofiutza

oricum cel mai imp lucru pe ziua de azi este ca
Arianna a papat toooot!!!!

poop fete cucuiete!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Marybell Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta!

Helenutza, imi place cum ai prezentat teoria pampersului.
Bravo, Liuda, primish avertisment. Sper sa nu citesc mai departe ca te-a bannat si pe tine ca e de jale! Ca asa m-am amuzat cand am vazut avertismentul Messei ca mai tarziu sa imi inghete ranjetul pe fata!
Ma ce mai pleonasm scrisesh: presimt ca am impresia

Alinuk, ca Teo face si Eva. Acum imi e mai usor pt ca ii pun si adidasi. Dar asa ma trezeam: fara sosete sau mai bine zis ma atentionau altii ca am pierdut un shoshon si sa vezi ce cale-ntoarsa faceam. Odata am fost sa usuc shoseta la McDonalds atat era de imbibata de balute de la gurita Evei. Acum, cu adidasii ii place sa le desfaca ariciul si sa suga cureaua. Ce mai, sa munceasca si ea ceva!

Aelita, cat ma bucur ca ai revenit la noi fie doar pt a pune o vorba buna pt Messa! Si pe tine te vreau inapoi aici.
lauraionescu, ba voi pune matura-n doliu ca nu mai intri tu. In curand ajung sa vorbesc singura?

Dana, si eu stiam ca de la biberon faci carii. Insa mama m-a contrazis. Sincer, parca preferam sa fie adevarat pt ca si eu cunosc multi copii care au dintii de lapte cariati si tare as fi vrut sa stiu ca pot evita acest lucru la Eva daca nu bea cu bibe. sau nu ii dau dulciuri de rontait.

Ce frumoaseee sunt pozeleeee! Dana, da' ce bine arati! Sigur tu facush frumusetea aceea de copil? Sau clona ta?
Inteleg ca ti-a placut pe litoral, nu? Iar oalele alea cu eticheta unde erau? Mamaaa, ce pofta de mancare mi-au facut si exact asta (pofta) nu imi lipsea la ora asta!

O VREM PE MESSA INAPOI!

Mergi la inceput

quote:
Marybell, , am vazut ca ai intrebat de mine. Incerc sa invat, dar cu piciutania e de groaza, face tot ce nu te astepti.
Cad vad ce cuminti stau copiii vostri si mananca sau stiu eu ce mai fac ma apuca oftica. Ligia nu vrea in nici un fel de spatiu inchis - nici sufrageria nu-i ajunge, vrea dincolo de baricade. Ca sa nu mai stam aplecati plimband-o de mana prin casa am cumparat ham. urla, nu-i bine. In scaunul de masa nu vrea legata, dar se ridica in picioare altfel. Nu vrea nici bavetica, urla cand i=o pun. Axi am fentat-o cu asta. Se chinuie sa-i iasa un dintisor si e tare greu, am facut o noapte alba aproape, are scaune diareice, se irita mereu. Intre timp a si racit dar am dres-o rapid cu homeopate, numai ca nu am avut voie menta pt burtica.
Asa se duc zilele si io nu fac aproape nimic.

Maribell, MULTI ANI, FERICIRE, COPII CUMINTI SI DESTEPTI, CA FRUMOSI SUNT. Sa fii iubita!

Criss deci Ligiutza e dornica sa exploreze mediul inconjurator, sa experimenteze obiectele cu care intra in contact, nu are stare, nu ii convine nimic, si vrea ca totul sa fie cum ii convine ei pe moment. Pai draga mea, tin sa te anunt ca eu cunosc destul de bine acet tip de personalitate care incepe sa se contureze usor la micutza ta. e sora cu Erik, cumva?
nu e rau ce face Ligia chiar daca pe moment ti se pare extenuant, se vade ca bebelina ta, incepe studiul de foarte devreme, cerceteaza totul in jurul ei, ca sa invete cat mai mult...

p.s. - mi-a placut foarte mult, cum ai spus acolo, unde am bolduit din postarea ta

Conchita, Criss, Biadamin, Alinuk (am vazut urarile de la tine pe mess ) va pup dulce

www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Mihaela mersi pentru urari, sincer chiar asteptam sa apari si tu, tot pe la ora asta. ca doar la fel semnezi si tu condica, tot pe la orele astea tarzii in creierii noptii

Dana v-am vazut in poze. ce sa mai? mai are rost sa spun ca, sunteti frumosi, scumpi, dragutzi...?

Aelita ce bine imi pare ca ai intrat si pe la noi putin. de fapt chiar am si intrebat zilele trecute, pe forum de tine, fiindca ti-am simtit lipsa Sper din tot sufletul, ca din acest episod urat de zilele astea, sa ne alegem macar cu revenirea ta inapoi la noi la stelutze.

varsta lui Erik

Mergi la inceput