Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Cata exact, exact la fel simt si eu.... offf, nu stiu ce sa zic

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Aelitaaaaaa, imi pare tare bine ca te revad!!
Marybell LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa fii iubita, sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu ce-ti doresti( o fetita mica si care sa semene cu tine..:)
CATALINA stiu ca e tare greu. Tin pumnii sa treceti peste asta...sa te obisnuiesti...
Messa esti super tare, o femeie si o mama exceptionala.
Fortelady multumim de intermediere.

Ufffffff, hai ca n-am putut sa ma abtin...

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Pai si atunci ce v-ati suparat ca a sictirit robotul!!!!!!!!

Mirela cam tarziu scuzele, iar "In rest, mi-am cerut scuze pentru ca am inchis topicul stelutelor din greseala, de altfel - dupa cateva minute l-am redeschis pentru ca observasem ca mai este un topic si nu intelegeam de ce." au trecut muuulte minute pana sa il redeschizi asa ca mai bine. Ai terminat de facut mancarea intai.

Si probabil ca asta s-a intamplat intre 2 feluri de mancare:

Stimata doamna Admin,
Imi permit sa constat ca sunt acuzata ca am incalcat un punct al regulamentului care nu exista.

"Fortelady - ai incalcat regula 29 a regulamentului."
Conform listei de aici http://forum.desprecopii.com/forum/rules.asp regulamentul are 26 de puncte.

Asadar, ce am facut?
ca ma simt ca atunci cand ma opreste politia, si nu are de ce sa se ia de mine, sau ca in bancul cu "iepurasule, da' basca de ce n-ai?"

Concluzia: daca nu poti sa faci un lucru cum trebuie lasa pe altul care e in stare si poate se pricepe. Poate da mai putin cu batul in balta. (ooops sper sa nu fie o expresie ne-admisa)
PS si imi salvez mesajul ca sa nu fie sters de careva cu initiativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Catalina, eu deja am inceput munca de luni. Cum am ajuns la munca si m-au intrebat colegii de fetita mea, am inceput sa plang. E cumplit de greu. Am plans in fiecare zi, din orice practic..... Am crezut ca sunt deplasata. Am noroc ca ma ajuta parintii mei, dar sunt geloasa pur si simplu ca ei stau cu fetita mea. Imi urasc munca, iar inainte de a fi mamica....nici macar o zi de prenatal nu am avut. Nu reusesc sa ma impac inca cu situatia asta! Nu stiu cand voi reusi, e clar ca e o incercare grea care ma va marca.
Te inteleg si plang cu tine. Il pupam, Bianca si cu mine, pe Matei.

Mama de Bianca 01.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Multumesc fetelor de intelegere. Nu stiu, poate am o zi mai proasta, ma incearca si o raceala ... sper ca de maine sa incep sa ma obisnuiesc cu ideea. Oricum, sprijinul vostru imi este, ca intotdeauna, foarte necesar. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani cu sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi - Marybell!

Lala- e o scumpa bucalata Alice,vlem si alte pozici!

Catalina - multi pupici! Si mie mi-e groaza de acest moment... Cu siguranta maine te vei simti mai bine...

Messa - pupici!

Aelita- bine ai revenit!

Lili- multa sanatate mamei tale si lui Matei!

Marinar- asteptam pozici din concediu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalina,cred ca ti-e greu,dar tu ai mai lucrat si ai vazut ca nu e asa rau.Adica Matei e bine ingrijit acasa si n-ai de ce sa-ti faci probleme.Tu ai vazut ca "functionezi" mai bine daca si lucrezi.Eu zic ca e doar o pasa proasta si va trece.Sigur va fi bine.

Lala,am vazut si eu acum pozele cu iubitica ta,ca le sarisem.Sa-ti traiasca!

Criss,la multi ani si tie fata draga,cu intarziere,dar acum am citit.

Am pus poze de prin Ro (idee de scurtat linkuri)
Sper sa se si vada!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nu dati cu rosii ca am lungit pagina,dar am incercat varianta scurta sa dau link-ul si nu merge.Scuze!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Catalina, nu vei fi parinte doar doo ore si in uichend, cum ti-a venit ideea asta?? vei ramane aceeasi mama minunata, chiar daca mergi la serviciu! fruntea sus, iti garantez ca daca nu maine, cel putin saptamana viitoare te vei simti altfel. iti spune o mami care s-a intors la munca dupa 6 saptamani de la nastere.

Aelita, ti-am dus dorul, n-a mai venit nimeni cu corespondenta in lipsa ta.

fetele, haideti sa nu fim nedrepte in solidaritatea noastra cu Messa. s-a dovedit ca a fost o neintelegere la mijloc, Mirela si-a cerut scuze, Messa si-a cerut scuze, de ce ziceti ca voi nu puteti sa iertati? :-((( Mirela nu o cunoaste pe Messa asa cum o cunoastem noi, deci nu avea de unde sa stie ce a intentionat Messa sa transmita prin semnatura de la nick, dar nici voi nu o cunoasteti pe Mirela asa cum o cunosc eu, de exemplu - si va garantez ca e super nedrept sa o catalogati cum o faceti, gresiti enorm. faptul ca a reactionat imediat in interesul grupului nostru spune enorm despre resursele ei de a ierta si de a depasi un incident. ma indoiesc profund ca Mirela s-ar fi razbunat pe Messa pentru ca Messa a facut pagini pe net pentru Edi si Darius! sunt o gramada de alte fete care au facut pagini pe net pentru cazurile umanitare ale DC si nu au mai fost banate. Messa a explicat excelent, ea a inteles unde a fost neintelegerea si eroarea, e un exemplu bun de urmat in dialogul cu Mirela. credeti-ma, nu sunt deloc subiectiva, ca si pe mine m-a banat Mirela de cateva ori:-)), deci la o adica chiar n-as avea nici un interes sa o apar acum. dar ca deobicei ma irita nedreptatea si incrancenarea de a vedea negrul cu orice pret si de-a arunca cu noroi in oameni pe care nu-i cunoastem. asa cum avem noi stelutele noastre, asa il are si ea pe Andrei. asa cum avem noi problemele noastre, tot asa si ea acum se confrunta cu boala grea a tatalui ei. deci haideti sa ramanem oameni si sa nu facem ceea ce acuzam la altii: sa catalogam in necunostinta de cauza si sa ranim gratuit. va scriu cu drag, cu dorinta de a o revedea pe Messa printre noi, de a ne relua discutiile despre kk si pp- sper sa nu va indoiti de asta.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sunt total de acord cu Conchita, cred ca putem rezolva totul prin dialog .
Sa incercam sa nu dam nici de o parte nici de alta cu pietre,sa rezolvam cumva incidentul,fara acuzatii in plus,si s-o aducem pe Messa inapoi.

La un moment dat toti gresim,toti ne grabim ,important e ca apoi sa nu ne certam inutil ,pt ca inevitabil cuvintele cad greu in avalansa intamplarilor si uneori nu se mai sterg...

Multumesc,fetelor,de primire !

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput