Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 26
desprecopii spune:
fortelady = tocmai eram cu castronul de ciorba si ii dadeam lui fiu-meu. era punctul 22. acuma sper ca nu facem iar discutie ca de ce 22 si nu 29, 26 sau 43.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
grenouille spune:
22. Inchiderea de conturi vs. plecarea de pe forum
NU "sufera" nimeni daca nu mai doriti sa postati/vizitati acest forum. Este o alegere ce va apartine si nu tinem neaparat sa o cunoastem. E o problema strict personala. NU este nevoie sa deschideti un thread in care sa ne explicati de ce "plecati" de pe forum. In cazul in care o faceti, acest thread va fi sters si contul dumneavoastra va fi incis.
Daca din motive personale doriti sa vi se inchida contul, va rugam sa specificati acest lucru in mod privat, printr-un PM catre userul "desprecopii"
Desprecopii.com NU ESTE NEVOIT sa dea explicatii publice de ce a hotarat inchiderea unui anumit cont. De aceea nu se mai accepta mesajele de genul: "De ce ati inchis contul lui X" Acestea vor fi sterse direct!
Cui i se inchide contul, are dreptul sa ceara detalii sau sa-si argumenteze comportamentul pe mail la adresa info@desprecopii.com. In baza acestor discutii, moderatorii si administratorii pot decide daca re-deschiderea contului este necesara.
Cu scuzele de rigoare inca o data, nu inteleg ce legatura are articolul 22 cu mine - NU am cerut sa mi se inchida contul, NU am anuntat ca nu mai postez si va asigur ca in momentul in care voi decide sa parasesc acest forum nu voi crea o telenovela "uite ca am plecat".
In continuare, as dori sa stiu despre ce incalcare de regulament sunt vinovata.
Poate dupa ce terminati castronul de ciorba, nu-i graba...
desprecopii spune:
ptiu ce e cu mine? e punctul 26 sorry
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
kateryna spune:
Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! Laaa multiiii annniiii! Sa ne traiasti draga noastra Marybell! Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de impliniri alaturi de sotul si de cei doi flacai ai tai! Si sa dea Domnul sa ai parte si de fetita pe care ti-o doresti!
Daconst spune:
Da,mai ca era sa uitam de draga noastra Mary!

Mihacarm,ce sa zic,eu asa am citit si va spun si voua.Nu spun ca sigur,sigur adevarat,dar e bine de stiut,nu?![]()
Eli,noi deja prestam cu caciula desi face si el ca Margica cu sosetelele.Trebuie sa stau pe faza ca hasc o trage jos.
Lili,sanatate multa mamei tale!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
"O VREM PE MESSA INAPOI!"
Helenutza23 spune:
Messa foarteee tareee! 
aelita 
MA-RY-BELLLLL e ziua taaaaaa!!!! LA MULTI MULTI ANI! sa fii sanatoasa si fericita mereu, mereu. si sa ai tot, tot ce iti doresti! te pup
...si Horia face o intosatura acrobatica si te pupa si el
petrecere frumoasa!
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
loremunteanu spune:
Neata!
Mi-a fost dor de voi sa stiti!
Mary, La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi! Sa te bucuri de flacaii tai si tinem pumnii pt fetita! Sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume!

Messa, 
Aelita,
. Ce face Sofia? Ce faci tu?
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
lala77 spune:
La multi ani Marybell! Tot ce-ti doresti, inclusiv o fetita!
Helenutza23+Mihacarm2002+Eli1977: Va multumesc pentru ca mi-ati admirat pitica. Asa e ea ,zambareata, mereu; mai putin ultimele trei zile, de cand e maraita din motive de dinti incapatanati, care refuza sa sparga odata gingiia aia ca sa am si eu liniste.
Am auzit si eu chestia despre mestecat si vorbire. O fi, ca prea spuneau cu foc.Eu oricum ii dau pufuleti sa pape ea singura(nu prea sunt incantata pt. ca au sare), dar mai rar si avem si platoul nostru de sarbatoare, adica: boabe de mazare fierte, bucatele mici de banane, morcovi fierti taiati marunt, pe care le papa singurica din castron, cu manutele. Ma rog, doar jumatate; cealalta jumatate e in poala. Mama, si ce pateaza banana...
Am incercat si noi sa bem cu canita "cioc de rata"; n-am avut succes. O roade si atat. Cu canuta normala bea, dar nu mult si numai cand are ea chef.
Distractia favorita a d-rei este sa stea in masina, la volan. Asa ca azi am scos-o afara (adica in masina) si ce credeti ca a facut? Statea cu fata catre mine si cu fundul pe volan, cand deodata s-a prins cu mainile de haina mea si s-a ridicat in picioare.
Am vazut ca se cam clatina (asta dupa ce mi-am revenit din soc) si am asezat-o la loc. Dar ce credeti? S-a pus pe-un plans...Am incercat si in casa dar n-a mai vrut. S-ar putea sa nu mai vrea o vreme. Asa a facut si cu mersul "de-a busilea"; a mers o zi de a obosit si a cazut lata seara de somn si de atunci (o saptamana) nimic.
cristiana70 spune:
Scumpi administratori si moderatori, un shut in cur e un pas inainte. Poate ca e natural ca la un moment dat sa te saturi de interventii inocente cenzurate atat la mesaje cat si pe PM, fiindca e aiurea sa nu poti da un link care intereseaza o anumita persoana. Comentariile seci de "reclama mascata" sau "articolulestepostatpeDC" nu pasioneaza pe nimeni si, mai devreme sau mai tarziu, tot gasim calea pentru a comunica si afla ceea ce ne intereseaza, iar in aceste cautari se va gasi fara indoiala si portalul cu un forum deschis in adevaratul sens al cuvantului, la care sa fim doritoare de a participa cu toate.
Ar fi trebuit sa injuram noi toate cele o suta si ceva de mamici care suntem inscrise aici pentru a va da un motiv de a ne inchide subiectul.
Nu intamplator m-am adresat administratorilor, atragandu-le atentia asupra atitudinii ostile a unora dintre moderatori, care dau replici taioase si ironice exact acolo unde e mai putina nevoie. Sincer, am fost naiva, nici prin cap nu mi-a trecut ca moderatorii sunt alesi pe gustul si caracterul administratorilor.
Imi pare sincer rau ca suntem tratati ca niste scolari indisciplinati, care sunt prinsi in timp ce-si transmit ravase prin clasa. Ca ne prinde invatatoarea e una, dar sa depinzi te toanele unui robot, e alta.
Sincer, atmosfera de la noi din familie nu va mai fi niciodata aceeasi, multumita deselor si atentelor interventii pe care le faceti, inchideri si deschideri de subiecte, cred ca nici voi nu stiti cate prune carati in traista si care va sunt, de fapt, interesele.
Ma bucur ca Arianna a mancat bine!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Catalina spune:
Marybell, sa fii sanatoasa, iubita si fericita! La multi ani!
Dragele mele, sunt foarte trista in seara asta. Plang de vreo ora. Probabil ca veti crede ca sunt melodramatica dar pe undeva sper din tot sufletul ca ma veti intelege pentru ca si voi sunteti mamici ca mine si cine, deci, sa ma inteleaga mai bine. S-a mai discutat subiectul, stiu, dar pe mine m-a lovit rau acum, asa cum ma asteptam poate.
Azi am sunat bona si am rugat-o sa vina cat poate de repede sa stam impreuna vreo 2 saptamani pentru ca de pe 1 octombrie sa merg la munca. Nu se mai poate, am sperat ca ne vom descurca pana in decembrie cu banii dar nu se poate. Sincer simt ca si cum l-as lasa pe Matei in strada. Stiu ca exagerez, nici nu o cunosc 100% pe bona dar nici nu cred ca e vreo infractoare, dar ... asa ma simt. Imi este asa de greu sa stiu ca voi fi parinte de 2 ore seara si in weekend, imi e greu ca o straina sa imi spuna prin telefon ca Matei a vorbit, a mers, ca a facut una sau alta. Imi e necaz ca banu' asta ne dicteaza viata, imi e necaz ca nici mama si nici soacra nu pot sta cu el (parca imi era mai bine sa il stiu langa o ruda), imi e necaz ca voi continua sa imi petrec cea mai mare parte din viata in birou si cea mai importanta persoana din viata mea va creste langa altcineva. Cat de importanta e femeia asta! Sper sa realizeze si ea. Nu stiu, imi este foarte greu. Poate ma intelegeti, poate credeti ca exagerez, tot ce vreau acum e sa fiti langa mine, in seara asta sunt foarte trista. Poate maine va fi mai bine ... .