Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 25
desprecopii spune:
Messa, inteleg.
gresesti cand spui
Mirelei nu i-a placut de mine, mi-a dat ban, -
draga Messa, eu nu am nimic cu tine personal, nu ne-am intersectat niciodata pe acest forum - am intrat la acel topic absolut intamplator pentru ca era un mesaj de moderat al unui nou utilizator si asa mi=a cazut ochii pe linkurile tale. De aceea te-am pus pe moderare. Raspunsul tau la moderare a fost insa dur. Si a continuat si cu ... sictirr. La asa ceva - nu mai ramane de facut decat inchiderea contului. E logic, la asa vorbe nu mai e nevoie de dialog. si asta e legea oricarui forum respectabil unde se incalca niste reguli de bun simt.
In rest, mi-am cerut scuze pentru ca am inchis topicul stelutelor din greseala, de altfel - dupa cateva minute l-am redeschis pentru ca observasem ca mai este un topic si nu intelegeam de ce. Propabil insa ca fiecare dintre voi vrea aceasta explicatie din partea mea - probabil ca este foarte usor sa arunci cu piatra in administrator si moderatori fara sa incerci sa intelegi ce s-a intamplat. In timp ce stau pe forum mai am si treburi pe la bucatarie si mai fac si eu greseli.
Eu tin mult la acest regulament pentru ca el sta la baza frumusetii acestui forum. Tu ca persoana care are un site si are experienta cu netul stii bine ca nu se poate tine un forum in mana fara regulament.
Fortelady - ai incalcat regula 29 a regulamentului.
sper ca nu e nevoie sa continuam disputa - era de ajuns sa imi trimiti un email la info@desprecopii.com si sa imi explici. Nu imi plac discutiile prin intermediari. Daca doresti redeschiderea contului, scrie-mi.
cred ca exista destula intelegere si cred ca orice disputa poate fi rezolvata cu calm si eleganta.
numai bine
mirela
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
aelita spune:
Aud ca Messa a fost bannata .
Gandesc ca se pot face greseli in banarea unui membru ,dar atunci cand se aduc circumstante atenuante ,parerea mea e ca ar putea fi revizuita hotararea.
Nu este vorba de orice membru,cred ca pt orice interdictie e nevoie sa citim si alte mesaje ale celui in cauza,sa-i vedem traiectoria..
Stiu,e o munca grea,dar decat sa taiem in carne vie ,mai bine un vinovat inauntru decat un nevinovat afara.
Eram sigura ca Messa a scris acel "sictir" exprimand starea ei,si in nici un caz nu a insultat pe cineva.
Au fost cazuri cu membri noi care au insultat continuu si li s-a dat interdictia abia dupa avertismente lungi .
Cred ca unui membru vechi i se putea cere o explicatie...
Messa nu e doar foarte veche aici, dar isi pierde timp pretios pt alte femei,pt acest forum.
Niciodata nu a actionat impotriva acestui forum,si asta se poate verifica usor.
Scriu aici,in speranta ca Messa va reveni.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
eli1977 spune:
hehe, duamna Alinuk, esti pe drumul cel bun..CATA DARA LA SOSETE!!![]()
moor de ras, ca mi te si imaginez , geana dupa ele, pe langa carucior cu Margica incantat de fapta..![]()
aseara a fost cam frigut, dar tot am iesit , pe la 8, cred..l-am imbracat gros si la drum..pai la iarna ce le facem?gata, cum se stramba un pic ii clocim?nooo, afara cu ei, la aer!
cred insa ca ii schim programul, va iesi mai spre pranz si seara mai devreme, ca se si intuneca repede..trecem pe program de iarna, cica..
aseara a avut pe cap gluga de la hanorac, cred ca ii pun si caciula daca mi se pare frig, ca n-o sa-l las cu minunata chelie descoperita![]()
grenouille spune:
Stimata doamna Admin,
Imi permit sa constat ca sunt acuzata ca am incalcat un punct al regulamentului care nu exista.
"Fortelady - ai incalcat regula 29 a regulamentului."
Conform listei de aici http://forum.desprecopii.com/forum/rules.asp regulamentul are 26 de puncte.
Asadar, ce am facut?
ca ma simt ca atunci cand ma opreste politia, si nu are de ce sa se ia de mine, sau ca in bancul cu "iepurasule, da' basca de ce n-ai?"
alinuk spune:
Aelitaaaaaaaaaaaaaaaa bine ai reveniiit!!!!!!!!
ne esti tare tare draga!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
eli1977 spune:
Lala, ce bucalata e Alice!o dulceata!se potriveste cu Andrei al meu..la capitolul falcute pupacibile
Aelita!heeei, ce bine imi pare sa te "revad"!ne-a fost taare dor de tine!
laura ionescu spune:
Intru si eu azi ca sa am aceasta surpriza mai mult decat neplacuta.
Incindentul cu messa mi-a confirmat faptul ca nu vreau sa mai intru pe acest forum deoarece de fiecare data am ramas cu un gust amar.
Imi pare bine ca am cunoscut atatea mamici grozave, o sa vb cu ele la telefon cat de des imi permite timpul, o sa ma vad cu ele si copiii lor in parcuri si o sa particip la conferintele de pe yahoo - chemati-ma si pe mine, please, la lauraionescu20@yahoo.com.
Acum sa nu credeti ca imi imaginez ca o sa puneti matura in doliu ca nu mai intru eu, cu cele 100 de postari ale mele.
Daconst spune:
Hai fetele ce va iubesc,ca sunteti vorba aia:"prietenul la nevoie..."
Aelita,te pup fata si ma bucur tare mult ca esti cu noi,de fapt sunt sigura ca n-ai plecat niciodata cum n-au facut-o nici celelate fete.![]()
Hai ca poate asta ne-a unit mai tare si stim sa apreciem ce avem aici.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
"O VREM PE MESSA INAPOI!"
Catalina spune:
Pana acum chiar nu m-ati convins, stimati Admini, ca noi am stricat atmosfera si nu voi. Sincer simt ca stati la cotitura pt subiectul asta si daca atatia oameni simt asta, oare nu ar trebui sa va puneti vreo intrebare. Sau ma rog, probabil nu, ca probabil nu scrie in regulament.
In fine... Alina, sincer, nu imi mai arde deocamdata de teme. Poate maine.
Scuze, abia am sosit acasa, am fost cu mamaie iar dr, Matei plange de foame si de aseara incerc impreuna cu prietena mea din Spania sa ii gasim parintii in Tecuci. Ne poate ajuta cineva? Stie cineva cum am putea localiza niste persoane in Tecuci sa stim daca sunt ok? Nu merg telefoane, nimic. Va rog, dati-mi pe mail sau pe mess daca puteti.
Messa, ca de obicei, toata stima.