Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Hai sa va spun ce am facut la expo Kids (sau cum s-o fi numit expozitia)

In primul rand, cand am ajuns acolo, inainte de a intra, asa m-a luat o nostalgie ca parca ieri veneam cu burtica (care de fapt nici nu se vedea ca eram in 4 luni) si ma uitam dupa patut, carucioare si alte chestii de inceput. Acum ne uitam la tipul acesta de produse doar asa, de amuzament, sa vedem care e mai scump.

Apoi am descoperit mult mai multe articole de imbracat/ incaltat bb pana in 6 luni. Anul trecut nu am vazut decat marimi mari.

Preturile, asa cum ma asteptam, totusi i-am luat 2 bavetele la 11,90 lei/set. Asta asa, mai mult de jena, ca Eva nu prea avea stare, ii era somn (a si adormit putin mai tarziu) si vanzatoarea i-a dat un balon. Apoi mamica prietenei ei a vrut sa cumpere pt fetita ei, si uite ca ne-am mai lipit si noi de 4 baloane. Si ca sa ii fac vanzare am luat cele 2 bavetele.
I-am mai luat o pereche de ciorapei ca tot am cautat nr. mici si nu am gasit si 2 body-uri cu maneca lunga ca bluzitele care in primavara ii erau mari acum ii sunt mici. Si uite asa m-am usurat de 45 lei.
Apoi am fost pe la alte 2 magazine pt shtrumfite si am vazut niste ghetute frumoase pt iarna da' si pretul pe masura (100 lei), jucarele numai una si una si alte chestii frumoase si practice dar buget de austeritate si hai acasa sa hranim copiii.

De iesit la plimbare, noi iesim de voie, de nevoie (cumparaturi urgente). Am fost si pe ploaie, ocazie cu care am invatat sa punem husa pe carut (sa vedeti numai ce mutricica avea Eva cand se uita prin plastic si cum tragea de el). Am trecut insa la hainute de toamna ca aici bate un vant de te ia pe sus.

O VREM PE MESSA INAPOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Marybell, ca ma cunosti atat de bine.
In fiecare zi imi propun sa ma culc odata cu Eva, dar nu stiu cum trec asa de repede orele.

O VREM PE MESSA INAPOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, a fost ok cat am fost acum la munca pentru ca statea cu mama. Acum va sta cu o tanti, aici e buba.
Dar ma rog, o sa imi revin, va multumesc din suflet pentru sustinere.
Sincer, cand ma uit la stiri la amaratii astia peste care a dat apa imi dau seama ca eu NU AM PROBLEME. Mi le fac. Sper sa ma obisnuesc repede cu ideea.

Conchita, ai dreptate. Asa sa fie cum zici tu, Mirela multa sanatate tatalui tau si bebelucului. Uneori ne ambalam rau de tot si noi, ce vrei, cum am zis investitia e mare.

Aelita, pupici multi ca ai mai dat pe la noi.

Haide mai Lauraaaaaaa, nu plecaaaaaa, si asa postai mai rar, acuma deloc .... Of, ce se alege de grupul nostru daca incet incet plecam toate.

Va intrebam ieri ceva, stie cineva cum se poate lua legatura cu oamenii din Tecuci? Stiu ca nu se poate intra in oras cu masina, nici cu trenul, telefoanele nu merg, nu stiu ce sa ii zic prietenei mele. Ca daca ii zic ce zice la stiri o omor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Catalina: Inteleg prin ce treci, dar incearca sa te obisnuiesti cu gandul. Eu m-am intors la serviciu la o saptamana de la nastere. Aveam bona ziua si noaptea stateam eu cu ea. Si avea colici ( noroc ca nu toata noaptea); munceam ziua si noaptea leganam pe bebe si alaptam si statea "puturoasa mica" la san cate-o ora.Am cedat dupa vreo doua luni si am tinut bona si noaptea.Mai ales ca , prin natura muncii mele, trebuie sa fiu disponibila si noaptea (numai vara) daca sunt chemata. Si intr-o seara, pe la vreo 5 luni, am trimis bona acasa si am constatat cu stupoare ca Alice nu adoarme fara ea. Asa ca a plans o ora. Si treaba asta s-a repetat si e inca valabila. Ma doare inima ca pt. bebita mea eu sunt doar un fel de partener de joaca, dar asta e. Daca nu o faceam acum, cand? Si cand ma iau depresiile pe tema asta, imi spun ca pana la urma sunt mamica de Alice minunat si nimic pe lume nu va schimba asta. Si va creste si va intelege. O sa petrec mai mult timp la iarna cu ea. Prietenele mele ma invidiaza ca am bona non-stop; nu-si dau seama ca de fapt, sunt de compatimit.
Dar asta e. Alta solutie n-am. Si m-am obisnuit cu gandul. Alta solutie n-am. Oricum sunt acasa , cu pauze, cam 8 ore pe zi, asa ca eu ii fac papa, eu ii fac baie, ne jucam, sambata mergem la cumparaturi, doar noi si tati. Facem ce putem. Daca plec o zi intreaga, seara cand vin ma "pupa" si ma ia in brate de ma topesc.

Si, cu toate astea, la anul mai facem un bebe mic.

Asa ca , "fii barbata"!!! O sa te obisnuiesti si tu.

Mergi la inceput

Lala, mare adevar ai spus. Facem ce putem. Te felicit pentru ca ai putut merge asa repede la munca, te felicit pentru conceptiile tale sanatoase.
Eu m-am gandit asa: ii voi face eu si mancarica de la 10 (dimineata la 5/6 inainte sa plec, asa cum faceam si cand statea cu mama), seara ii fac mancarica de la pranz pt a doua zi si i le las in frigi. Ii las pregatita geanta de iesit afara, si hainutele si ii dau sugestii bonei ce sa faca cu el (de ex un joc favorit, sau sa il tina in picioruse ... etc). Si apoi ies cu el la 6 si masa de atunci i-o dau eu. Zic ca asa voi fi mai implicata. Si sambata si duminica nu mai fac altceva decat sa stau cu iubitii mei. Cel putin asa m-am gandit acuma ... .

In alta ordine de idei, tre sa luam si noi scaun de masina pt Matei. Ieri am vazut la AUchan scaun de la bertoni, la 230 roni, are cineva (e unul asa cu toate culorile curcubeului). Cum e? E buna firma? O fi de calitate? Chicco era 530 roni, f mult pt mine desi parea cel mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Apropo de temerile Catalinei, sa ma fi vazut acum vreo 2 zile cand plangea Bila in pat si intindea mainile spre matusa (inca nu ne-am hotarat care din :Mam-mare, mamitica si ... a lui Goe sa fie ea) si a scos niste sunete care mie mi-au sunat a maman.

Atunci sa va vad.

Si apropo de discutia de zilele astea: eu nu am prins faza cu Edi/Messa/Site/etc ca munceam.Mi-a povestit Lili pe scurt in timpul unui transfer de lapte .
Asa ca supararea mea e pura si nu are legatura cu alte probleme. M-ar fi incantat mai mult in locul unor scuze puierile o reactie de genul:
Imi pare rau, aveti dreptate, nu trebuia sa o fac dar m-au apucat dracii si am inchis tot. Hormonii.
Era mai fair fata de toata lumea. Si cu asta am inchis subiectul.

Apropo de targ, ieri am fost si eu pe acolo, am luat 2 perechi de ghetute unele 20 ( deja ii vin) si unele 22. Erau la reducere cu 80 ron ca majoritatea sunt la 150 .... parca ar fi pantofi de lux)

In rest aceleasi firme, aceleasi preturi, aceeasi marfa de acum bine cunoscuta.

CATA vezi ca aia de la ABC DESIGN au preturi mai bune,... a si am o fata pe net care trimite din germania si parca avea preturi mai bune. stai sa le caut in calculator si iti trimit si tie.
OOOPS iar ma baga la reclama nemascata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

MARYBELL LA MULTI ANI CU INTARZIERE!!!

Scuze dar .... asa sunt eu intarziata mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Buna dimineata !!!
Catalina ma pun si eu in pielea ta si imi dau seama cat de greu trebuie sa iti fie, dar ce putem facem.
Si apropos de suferinta, aseara am plecat la sala(aqua fitness) de la 20.30 la 21.30 dar plecat mai devreme cu juma de ora ca sa am timp sa ma schimb. Serban a ramas cu taica-su si bunicii cu care e obisnuit, mai ales ca ies foarte des la plimbare. Intre orele in care eu am fost plecata, de obicei stau cu el ca sa il adorm, ca e ora la care el doarme. Nu va pot spune fetelor cat a putut sa sufere aseara, ma cauta peste tot cu privirea, urla atat de tare de suferinta ca nu sunt cu el , desi ii era un somn de abia se tinea si asta timp de o ora si jum in continuu, pana nu am venit eu, pana nu m-a vazut acolo langa el nu a dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

marybell la multi ani, sa fii sanatoasa!!!

fete multumesc pt primire, o sa pun si pozici.

mihacarm sigur ca mi-a fost dor de voi,

aelita bine ai revenit! ce mai face sofiutza?

catalina fruntea sus! o a fie bine pt ca mate ieste un copil cuminte si sociabil, sigur se va obisnui cu bone. iar mama tot mama ramane si dupa 8-10 ore de stat la serviciu.

dana nu ti-am vazut pozele, ai pus alt link?

criss nasol cu dintzishorii. si emmi a plans dar numai cand i-a spart dintele nr 4 care este sus. cat despre spatiu.......... emmi se plimba prin toata casa, numai in baie si in bucatarie nu o las. in rest exploreaza tot,deschide sertarele, se duce la prize, pe marginea patului/canapelei se ridica in picioare si se tine doar cu o mana si io imi imaginez cum care pe spate cu toate ca nu s-a intamplat pana acum. nu mai pot sa merg nici pana la baie de frica sa nu pateasca ceva. daca o pun in patut plange si se ridica pe varfuri ca sa vada peste patut, parca e un puscarias si mor de mila ei asa ca o dau jos. a inceput perioada grea..........

catalina din pacate cum arata la stiri as e in tecuci. parintii mei sunt la 2 sate distantza de tecuci la bunica mea. unchiul si varul meu sunt pompieri in tecuci si de 2 zile sunt in misiune. varul meu are in tecuci magazin cu produse de pescuit si arme de vanatoare si totul este inundat, apa de 1 m in magazin, deci e jale. ieri nu au avut curent, telefon fix, nici semnal la mobil. daca mai aflu ceva de la parintii mei iti spun.

fete cum va mai imbracati copii in casa. afara am scos-o, vorba lui eli daca e frig ce facem ii tinem in blog de sticla?! nu, eu am scos-o. dupa baie am imbracat-o in body cu maneca lunga si pantalonasi cu botoshei, in casa au foat 23 de g, dar de dimineata avea si mainile si picioarele reci. nu stiu ce sa fac pt ca nu vreau sa raceasca.

si acum www.dropshots.com/marinar#albums/egipt" target="_blank">poze din egipt

Mergi la inceput

Marina. supeeeeeeeeeerbe pozele! oau oau! ce vacanta frumoasa. ma bucur ca v-a fost bine.

Multumesc pt detaliile despre tecuci. prietena mea nu mai da nici un semn. am o vaga impresie ca vine in tara. nu cred ca si-a gasit parintii inca la tel.

In leg cu imbracatul, la noi in casa e ff frig asa ca si Matei e cu maneca lunga si pantaloni. Afara il imbrac in straturi ca sa pot da jos si pune la loc si, chiar daca unii rad de mine sau zic ca sunt nebuna, ii pun caciulita. La vantoase ca aia de ieri .. nu ma risc.

Am vb cu bona. M-a sunat la 9 ca sa imi comunice cand poate veni (asa ramasese vba de ieri, sa ma sune azi dar nu ma asteptam asa devreme, a zis ca m-a sunat asa devreme ca sa nu stau cu grija - mi s-a parut super ok chestia asta). Deci de marti vine si pe 1 ma duc la munca. Doamne ajuta!

Mergi la inceput