Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 30
dianamizzi spune:
neata fetele!
AELITA
un pupic cu dor la fete! eu te urmaresc la nov dec sa stii!
DANA- eu am luat cana cu tuturori pentru thea cand avea 3 luni. e de la avent si e cu tuturoiul ala moale. eee tha nu bea la bibe, ca o alaptez . vreo 2 luni a stat si s-a jucat cu cana, n-a avut alt interes pentru ea... abia la 6 luni si-a dat seama ca apa tine de sete si ca vine din cana aia. :) deci i-a trebuit mult timp sa vrea sa bea din ea. cred ca daca bea din bibe, lui lucas ii trebui mai mult timp sa se invete cu canuta dar te sfatuiesc sa ii cumperi una care are capat moale !!! thea nici acum nu vrea din aia cu capat tare. asta moale e la canile pe care scrie de la 3 luni! si lasa-l sa se joace cu ea cat vrea, pana vede ca iese apa si de acolo. sau ceai, ceva ce ii place lui.
n-am citit tot ca ati scris mult de ieri. vreau sa iesim afara ca ne mananca talpile da nu stiu unde n facem drumuri azi...
FETELOR! am luat tricicleta din aia de bebelusi cu cadru! e lesinata thea dupa ea, sta in ea super, se tine de ghidoane si este muzica :) super investitie. e de la 8 luni pana pe la 3 ani, sau 20 de kile... ehe pana ajunge slabuta mea la douaj de kile mai avem de halit...
asa... zilele astea ma cam intrebam ce fac cu treaba cu alaptatul...ca sclifosita mea nu vrea neam lapte formula si am incercat mai multe feluri... e cand simte gust isi face scarba singura si scuipa tot afara. v-am zis ca nici in cereale nu accepta nici macar un varf de lingurita de praf...nimic! apoi mi-a zis cineva sa incerc formula de soia pentru bebei si e tare interesata de gust. da nu bea. doar ca nu isi face scarba sa vomite. e altceva si e ok. :) apoi am mai vorbit cu inca cineva si mi-a zis ca thea nu e pregatita de schimbat de la alaptat si sa o las asa pana la un an. ea are 2 cop[ii si i-a alaptat pana la un an fara probleme si atunci s-a oprit . copiii nu au protestat ca deja mancau de toate. si cica atunci au fost pregatiti...
asa ca mai las fata sa pape asa ca n-am incotro , oricum n-am nimic de facut, nu lucrez. nu ma chinui sa gasesc metode daca ea nu e pregatita... vedem mai tarziu oleaca. :)
va pup fetele! m-am uschit
aventura spune:
Offf...am citit shi eu ce s-a intamplat zilele trecute
No comment! O vrem pe Messa inapoi!
Cata, hai mey fumeie, fii barbata! E foarte bun planul tau dar am o intrebare: de ce pregatesti tu fructele la 5 dimineata?? Pai ce bona nu poate sa bage mixerul intr-un bol cu fructe? Sa stii ca Antonio sta si cu bona de la 2 luni, eu am intalniri si lipsesc de-acasa uneori mai mult, alteori mai putin dar sa stii ca nu am vazut deloc reactii negative. Din contra, asa cum a spus Alinuk, este un copil f. independent! Nu e rau, e bine asta! Si pentru tine e bine pentru ca timpul pe care il vei petrece cu el va fi de n ori mai pretios!
Marina, bine ai venit, am vazut pozici! Arati f. bine, ai slabit mult, felicitari! Unde ati fost, in Sharm sau in Hurghada?
E f. bine cum o impraci pe Ema! Am intrebat pediatrul ieri si mi-a spus, in casa ziua cand e mai caldut in body cu maneca scurta si sosete si in casa noaptea body cu maneca lunga si pantalonasi cu botosei sau sosetute. Afara cum a fost ieri deja haine de toamna!
Sa stii ca nu racesc cu una cu doua, virusii sunt problema!
By the way Antonio e perfect vindecat, nu mai tuseste, i-am venit de hac virozei cu picaturi si cu sprayuri inhalatoare! Ma felicit ca am refuzat antibiotic si ma bucur ca am ales un dr. care nu e fan antibiotice! Uriasul meu (asa cum ii spune dr.) e super sanatos daca s-a vindecat asa repede ![]()
Ivona1977 spune:
La multi ani Mary cu intarziere!
Acum am vazut si eu stirile de pe la noi, sper sa revina MESSA! Un gand bun si un pupic Ariannei!
Aelita poate mai scrii la noi...Mie imi e dor de tine sa stii chiar daca citesc mai rar...
Va pup pe toate
aventura spune:
Dana, mie pediatrul nu mi-a spus nimic de spalat pe dinti, noi avem 2 de jos iesiti si stau sa iasa 2 sus, un incisiv si un canin, amandoi deodata
. Fetelor de prin Romanica, voua v-au zis pediatrii ceva de spalat pe dinti? Io as vrea sa fac si asta pentru ca noi amandoi avem pb. cu dantura si as vrea cu Antonio sa-i ingrijim f. bine..
Si eu am luat canita cu tuturoi moale de la Avent dar mi se pare ca Antonio se ineaca - vine prea mult..sa va spun ca noi laptele mai bem inca cu tetina de 1-3 luni cu o gaura? Am mai folosit si tetine din alea ajustabile dar inca nu canita..mai incerc zilele astea..
marinar spune:
cata 
aventura am fost in hurgada. merci de aprecieri, am slabit, dar in vacantza nu prea am mai tinut cont la mancare. de azi ier sunt la regim, trebuie sa mai slabesc, mai ales ca in noiembrie sunt si nasa.
merci de raspunsuri cu imbracatul, sper sa fie ok asa si sa nu raceasca.
papadie spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
Scumpi administratori si moderatori, un shut in cur e un pas inainte. Poate ca e natural ca la un moment dat sa te saturi de interventii inocente cenzurate atat la mesaje cat si pe PM, fiindca e aiurea sa nu poti da un link care intereseaza o anumita persoana. Comentariile seci de "reclama mascata" sau "articolulestepostatpeDC" nu pasioneaza pe nimeni si, mai devreme sau mai tarziu, tot gasim calea pentru a comunica si afla ceea ce ne intereseaza, iar in aceste cautari se va gasi fara indoiala si portalul cu un forum deschis in adevaratul sens al cuvantului, la care sa fim doritoare de a participa cu toate.
Ar fi trebuit sa injuram noi toate cele o suta si ceva de mamici care suntem inscrise aici pentru a va da un motiv de a ne inchide subiectul.
Nu intamplator m-am adresat administratorilor, atragandu-le atentia asupra atitudinii ostile a unora dintre moderatori, care dau replici taioase si ironice exact acolo unde e mai putina nevoie. Sincer, am fost naiva, nici prin cap nu mi-a trecut ca moderatorii sunt alesi pe gustul si caracterul administratorilor.
Imi pare sincer rau ca suntem tratati ca niste scolari indisciplinati, care sunt prinsi in timp ce-si transmit ravase prin clasa. Ca ne prinde invatatoarea e una, dar sa depinzi te toanele unui robot, e alta.
Sincer, atmosfera de la noi din familie nu va mai fi niciodata aceeasi, multumita deselor si atentelor interventii pe care le faceti, inchideri si deschideri de subiecte, cred ca nici voi nu stiti cate prune carati in traista si care va sunt, de fapt, interesele.
Ma bucur ca Arianna a mancat bine!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica deDavid (21.12.2006)
O discutie despre caracterul cuiva se poate purta in conditiile in care il cunosti pe respectivul 'cuiva'. In rest, vorbe in vant si jigniri inutile.
Si oricum n-ar fi rau sa fim asa cum ai spus deoarece adminii sunt oameni altruisti si de mare bun simt.

Catalina spune:
Aventura, eu il spal pe Matei pe dinti dimineata si seara. Cu periuta luata de la Auchan, una de se baga pe deget, mi-a aratat Adinush.
Daconst spune:
Am vazut ca un moderator mi-a modificat mesajul cu linkul de poze,multumesc mult,dar stiam si eu varianta scurta doar ca nu merge asa,din pacate.
O sa-l mai pun o data aici,ca e ultima pagina si sper sa nu se supere nimeni ca am lungit pagina:
http://daconst.shutterfly.com/action/pictures;jsessionid=589F1552D07CDC9E084775163E2AB0E4?a=67b0de21b3516f39452c
N-am citit tot,revin.
Face cineva capitol nou?Sau sa ma bag eu?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
"O VREM PE MESSA INAPOI!"
criss68 spune:
'neatza,
Pana apare capitol nou postez si eu scurt.
Marybell, nu e sora cu erik, dar poate ne inrudim de acum incolo :))
Marinar, si eu o las pe Ligia toata casa, adica acolo unde stau eu si pot s-o supraveghez. Daca as slabi din umblat dupa ea, as lasa-o, dar la mine nu e asa. Insa la mine a cazut de n ori. Oare o fi de rau? De cele mai multe ori pe spate, cu capul de covor. Cade aproape zilnic. Taica-sau cica are grija de ea, ca eu invat, dar si el lucreaza in timpul asta. Nu va spun cu ce frica stau!
Ivona, ce mai faci? Cred ca esti ocupata cu job-ul.
Dianamizzi, daca nu ai alte prioritati cred ca e bine sa o alaptezi pe Thea pana la un an. In unele zile nu am avut lapte si i-am facut bibe, mama ce naspa sa-ti urle copilul de foame si tu sa nu dovedesti sa racesti mai repede laptele. Odata chiar dimineata, dupa ce toata noaptea a vrut tzitzi, eu chioara de somn.
Pot sa spun ca eu iau de mai bine de 2 luni metoclopramid, altfel nu am lapte. Uneori o sg pastila, alteori 2 maxim 3. M-am gandit mereu daca o fi bine sau nu, dar am gasit eu o logica convenabila. Daca stie cineva ceva de rau sa-mi zica si mie sa nu mai persist in prostie.
Catalina, Marinar ce nasol cu Tecuciul! Imi pare rau pentru cei apropiati voua. Si eu am fosti colegi de acolo, nu am sunat pe nimeni sa vad cum e. Noi aveam o masina data cuiva care s=a deplasat in acea zi in Bucuresti si drumul de intoarcere era evident prin Tecuci. Noroc ca m-am uitat la stiri si am sunat omul, era chiar aproape, iar politia inca nu pusese restrictie pe drumul spre Tecuci. Asta ne mai lipsea la cate probleme avem, o masina inundata. Ca sa nu mai spun de oamenii din masina, ca si de ei imi pasa. Cand ma gandesc cum arata acest orasel, de frumos si de curat... evident prin munca oamenilor. Parintii mei au fost inundati acum 2 ani in Vrancea si am trait momente de groaza, nu am vrut sa fac nici o fotografie cu dezastrul. Abia anul asta cu canicula se pare ca s-au uscat peretii complet.
Hai ca am deviat de la subiect si m-am intins ca o placinta, plus cata treaba am.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut