Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
rali spune:
quote:
Originally posted by marybellquote:Draga
Originally posted by conchita
Mirela, scuze ca indraznesc sa te rog ceva, crezi ca e posibil ca Messa sa reprimeasca dreptul de a scrie pe DC, cel putin dupa o perioada? adica sa nu i se fi inchis contul definitiv? e sufletul grupului astuia, mereu a avut o vorba buna pentru fiecare, mereu cu o gluma si cu tonusul pozitiv, ne e tare draga. stii si tu cum e, suntem proaspete mamici, oboseala e maxima, cine stie ce s-a intamplat cu Messa...io nu stiu, am pierdut faza, inteleg ca a folosit un cuvant aiurea. te rog frumos, iarta si fa-ne hatarul sa o avem pe Messa din nou printre noi. eu, cel putin, ii datorez diversificarea lui fie-mea. :-))
cu drag,
ana
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)subscriu si eu in totalitate la ceea ce a spus conchita, cu aceeasi rugaminte
si din partea mea, sa o primiti pe messa inapoi, asta numai daca o sa vrea si ea, bineinteles
messa
Marybellde
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
IDEM

biadamin spune:
buna fetelor! cu toate ca postez f. rar din lipsa de timp va citesc din umbra iar acum nu m-am putut abtine sa nu intervin in favoarea messei....nu stiu ce se intampla dar moderatrii sunt si ei oameni si stiu ca toti gresim si nu as vrea sub nici o forma ca interventie lor sa strice atmosfera si tot ceea ce au creat dragele mele mamici din IANUARIE FEBRUARIE 2007!!!!pacat ca se intampla asa ceva...
in alta ordine de idei ...baietelul meu se numeste Raul..are astazi 8luni , 9 kg si 72 cm..mananca binisor..inca il alaptez...merge in patru labe dar vrea sa se si ridice de trebuie s afiu atenta tot timpul la el sa nu cada...de luni incep lucrul dar fiind faptul ca aici in spania nu ai maternitate decat 4 luni iar celalalte 4 am stat in somaj..si acum gata...trebuie sa incep
....ma doare sufletul sa imi las copilasul dar asat e..a venit mama mea si sta cu el.
pup
toti copilasi le-am urnarit evolutia si toti sunt niste dulci..
sper sa se rez probleme de pe aici
va pup si sper sa scriu mai des..aaa si multumesc catalinei ca si-a adus aminte si de noi la strigarea catalogului

bia
desprecopii spune:
Accept, daca isi cere scuze pentru acel cuvant si daca isi schimba titulatura. este o kestiune de bun simt sa nu iti pui asta la titulatura - este vorba despre respectul pentru fiecare forumist de pe acest site.
cred ca trebuie sa ne respectam reciproc.
va pup
Mirela
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
conchita spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Accept, daca isi cere scuze pentru acel cuvant si daca isi schimba titulatura. este o kestiune de bun simt sa nu iti pui asta la titulatura - este vorba despre respectul pentru fiecare forumist de pe acest site.
cred ca trebuie sa ne respectam reciproc.
va pup
Mirela
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Mirela, nu am cuvinte, esti o dulce, ca deobicei. multumesc! 

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
gio spune:
Asa o stare mi-a creat ziua de azi...
Am stat si m-am intrebat de ce am ales ca 4 ani din viata mea, cateva ore pe saptamana, sa scriu pe acest forum. si inca mai multe ore sa citesc.
azi vroiam din obisnuinta sa deschid pagina de web, sa dau subiecte active, si sa dau scroll..ca de obicei. si nu mai simteam nevoie, nu mai aveam chef, mi se luase.
mi-am amintit de o perioada din viata mea, cand il pierdusem pe bb 2 si nu mai vroiam sa aud de forumuri, gravide, copii (in afara de al meu propriu)...si cum m-am bucurat cand am aflat ca va veni in final si bebitza si am inceput sa scriu iar.
au fost zile in care lasam un copil pe covor, altul la desene si intram 5 minute sa vad ce-au mai scris fetele.
azi, cand am vazut cat de repede s-a sters cu buretele un subiect, cat de repede a fost redus la tacere un grup, cat de putin conteaza ce investim noi aici, timp, energie, emotii...am stat si m-am gandit daca merita cu adevarat...daca merita sa se uite copilul ala la desene si celelalt sa se joace singur cat timp sunt eu 5 minute pe dc..
raspunsul nu l-am aflat, insa simt si eu, am asa un sentiment,..ca si cum as fi fost data afara...(gandindu-ma la sensul cuvantului sictir).
indiferent de cine ce si cum, multumesc ca m-ati facut sa vad ca totul nu-i decat un lucru prea putin important; lucrurile importante sunt in alte parti - se uita la desene...se joaca, ne asteapta sa le acordam timpul lor, cat mai mult.
haideti s-o facem; eu una o s-o fac mult mai mult de acum inainte
va pup pe toate
mihacarm2002 spune:
Prima oara m-am amuzat cand am citit avertismentul messei si titulatura de sub ID ei. Apoi cand am aflat ce intorsatura urata au avut evenimentele, am ramas socata. Sincer, parca prefer sa ramana subiectul inchis decat sa stiu ca nici Messa nu va mai posta aici.
Dana, ma indoiesc ca Lucas ar fi rahitic pt ca deja i-au iesit dintisorii. Noua asa ne-a spus pediatra, ca datorita lipsei de vit. D dintii se vor lasa asteptati.
Multumim de compliment. Daca ai spus ca Rhianna e o frumoasa (si chiar e) si ca Eva seamana cu ea, atunci ne simtim tare bine!
Shine, multumesc pt link, nu as fi inteles ce s-a intamplat.
biadamin, sa iti traiasca voinicelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de nazbatiile lui.
Catalina spune:
Si eu as vrea sa scrie Messa in continuare, dar chiar sa ajungem sa ne rugam de cineva sa permita asta? Oricat de administrator ar fi. Insist ca oamenii trebuie judecati, daca ne da cineva dreptul sa facem asta, in functie de mai multe actiuni, nu doar de una singura. Messa nu este un user intrat acum care si-a bagat picioarele si cu asta basta si nu merita asa un tratament. Sincer nu cred ca va mai reveni, nici eu nu as face-o.
Ma asteptam la mult mai multa intelegere din partea celor care administreaza acest site. Gio, ai mare dreptate.
Stiu ca probabil imi voi lua una peste bot pt vorbele astea dar chiar nu ma intereseaza. E investitia prea mare de timp si suflet in comunitatea asta ca sa nu te intereseze cand cineva da cu batul. Repet, pacat!

subscriu si eu in totalitate la ceea ce a spus conchita, cu aceeasi rugaminte
si din partea mea, sa o primiti pe messa inapoi, asta numai daca o sa vrea si ea, bineinteles
messa
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)