Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
Shine spune:
pentru fetele care ati intrat mai tarziu,
ceea ce s-a spus atat cat subiectul acesta a fost inchis, gasiti aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106799
intre timp, subiectul cenzurat si ferecat a fost redeschis si strigatele noastre in van, au fost inchise.
Am gasit aici de-a lungul timpului, o famile virtuala. Am impartit bune si rele, ne-am bucurat, ne-am consolat, ne-am sfatuit, ne-am sfadit.
acum o luna, am zis ca nu mai intru, k nu mai citesc.... nu am putut. parca imi lipsea ceva, vroiam sa stiu ce faceti, ce mai fac bebelusii, cine, ce progrese a mai facut.
pana la urma, pot sa scriu eu ce vreau, ca vine un moderator si imi da peste ochi.
e drept ca este sit-ul vostru, al adminilor, dar sunt vorbele noastre.
desfiintati conturi, dati cartonase, daca asa va simtiti bine, daca razbunarea asta va face sa dormiti mai bine la noapte.ce ramane important din STELUTE DE IANUARIE FEbRUARIE. este ca aici s-a format un grup. aici am gasit o vorba buna. cand spun aici, ma refer strict la MAMICI. nu la spatiul in care am scris.
puteti, asa cum a zis cristiana, sa ne dati avertisment la toate, sau sa inchideti cate conturi vreti, e puterea pe care singuri v-ati dat-o.
ok, messa a fcut ceva ce scrie in regulament Asa nu, si., daca tot era sictirita, ati zis sa ne sictiriti pe toate.
ala bala portocala, inchidem subiect, deschidem altul, stai ca m-am razgandit, treceti inapoi.
STELUTE DE IANUARIE FEBRUARIE, este un topic frumos despre copii.. pacat ca admin s-a hotarat sa il strice.
Chiar daca aici vor mai scrie in continuare multe fete, nimic nu va mai fi la fel.
noi ramanem aceleasi, ne vom intalni in parc, pe strada, pe mess.... gasim noi o cafenea unde sa stam de vorba.
Deocamdata, nu cred ca mai are cineva chef astazi sa vorbeasca despre stelutze.
astazi, eu simt nevoia sa tac
si maine la fel
and the day after tommorow, too.
toate cele bune,
Aceeasi, steliana.rodino
desprecopii spune:
draga Shine,
[b]ok, messa a fcut ceva ce scrie in regulament Asa nu, si., daca tot era sictirita, ati zis sa ne sictiriti pe toate.[/b]
de asta avem un regulament - ca sa il respectam, in rest nu am inchis decat contul ei.
copilasi sanatosi si numai bine,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Catalina spune:
NU, NU E ADEVARAT. Ati inchis subiectul. E chiar asa greu sa recunoasteti cand voi faceti prostii?? Sau numai noi trebuie sa fim aratate cu degetul si sa ni se vorbeasca de sus?
desprecopii spune:
Catalina, am inchis subiectul din greseala, de asta l-am si redeschis, scuze pentru asta.
stelute frumoase si sanatoase.
va pup
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
sraluca spune:
L-ati redeschis cand am inceput noi sa facem scandal.
Stelutele noastre sunt frumoase si sanatoase si fara voi.
Ba chiar la asa comportament nu avem nevoie.
Ce mai caut eu pe aici????
conchita spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
va pup
multumim, si tie iti uram la fel pentru Andreiasul dragalasul!
Mirela, scuze ca indraznesc sa te rog ceva, crezi ca e posibil ca Messa sa reprimeasca dreptul de a scrie pe DC, cel putin dupa o perioada? adica sa nu i se fi inchis contul definitiv? e sufletul grupului astuia, mereu a avut o vorba buna pentru fiecare, mereu cu o gluma si cu tonusul pozitiv, ne e tare draga. stii si tu cum e, suntem proaspete mamici, oboseala e maxima, cine stie ce s-a intamplat cu Messa...io nu stiu, am pierdut faza, inteleg ca a folosit un cuvant aiurea. te rog frumos, iarta si fa-ne hatarul sa o avem pe Messa din nou printre noi. eu, cel putin, ii datorez diversificarea lui fie-mea. :-))
cu drag,
ana

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
marybell spune:
quote:Draga
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by desprecopii
va pup
multumim, si tie iti uram la fel pentru Andreiasul dragalasul!
Mirela, scuze ca indraznesc sa te rog ceva, crezi ca e posibil ca Messa sa reprimeasca dreptul de a scrie pe DC, cel putin dupa o perioada? adica sa nu i se fi inchis contul definitiv? e sufletul grupului astuia, mereu a avut o vorba buna pentru fiecare, mereu cu o gluma si cu tonusul pozitiv, ne e tare draga. stii si tu cum e, suntem proaspete mamici, oboseala e maxima, cine stie ce s-a intamplat cu Messa...io nu stiu, am pierdut faza, inteleg ca a folosit un cuvant aiurea. te rog frumos, iarta si fa-ne hatarul sa o avem pe Messa din nou printre noi. eu, cel putin, ii datorez diversificarea lui fie-mea. :-))
cu drag,
ana
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
subscriu si eu in totalitate la ceea ce a spus conchita, cu aceeasi rugaminte
si din partea mea, sa o primiti pe messa inapoi, asta numai daca o sa vrea si ea, bineinteles
messaMarybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb varsta lui Erik
kateryna spune:
Si eu o vreau pe messa inapoi. Vreau sa mai povestim despre bebei...diversificari...utze si altele