Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Bey, cred ca nici nu-i intereseaza ce de informatii lipsesc de la ei de pe site, dar nici din alta parte sa nu le culegi. N-a aparut nimic nou de o gramada de vreme.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

io am mucii in batista [abng] si cred ca si bb
de dim am fost cu Matei la urgenta, am chemat ambulanta, ca il durea zona abdominala si era tare ca piatra. Cica ar avea virmi, altfel decat oxiuri, sa ii dau tratament. Analizele de acum 1 luna nu aratau, insa astea trebuie repetate...Nu sunt convinsa de reteta, dar ma voi consulta si cu consortiul sa vad la ce concluzie ajung. Copro imi e tare greu de dus, ca e la dracu cu carti, dar daca trebe...trebe!

Darius - e mai bine, se joaca, si-a mai revenit, poate ca e un pic mucios, de raceala, ca mucozotatile si-au schimbat culoarea...

marybell - nu l-am intarcat, doar ca nu mai papa noaptea, ci doar la h 23-24 si dimineata la 5:30-6.
Dana - eu pregatesc cu completare hrana, ca si asa papa putin, o dau chiar si cu bibe, dar sa stii ca multa ramane pt mine

mai aveam dar tre sa stau de ei, ca sunt treji si viteji...ce rimeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Da` mai da-ti-o-ncolo de treaba....Cum bai nene sa ii dai avertisment pentru ca transmite niste informatii???????????????//
Aveam muuuult mai multe pretentii de la DC...

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

contul lui messa a fost inchis;pentru declaratia: sictir.
va rog sa pastrati un dialog civilizat.

cu stima

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

maaaai!!!
nu mai inteleg nimiiic!!DE CEEEE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Deci pina la urma ce s-a intamplat?A avut moderatorul o pasa proasta si i s-a pus pata pe noi?
Cred ca meritam o explicatie,totusi.Nu se poate sa se intample asa ceva fara motiv.
Sunt membra si pe alte forumuri si aveam parere tare buna despre DC,dar acum m-ati dezamagit cu atitudinea voastra,sincer.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

sa ceara scuze publice!

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

OILEO, CRED CA S-A REDESCHIS, NUU?
mOAMA, CE M-AM SPERIAAT!

ia uite, de sperietura nici nu mai stiu sa scriu
multumim, fete, pentru aprecieri, va pupam

Dana, tu esti draguta, fata, dar Andrei seamana cu mine numa cand doarme, poate

Cata, de-a busilea a mers treptat, ducandu-se dupa jucarii, pe covor, cand erau caldurile alea si il puneam pe cearsaf jos, pe covor..dar cu ridicatul in picioare a fost belea, deodata s-a ridixcat singur, ne-a lasat masca..
haidi , fata, nu te mai necaji, o ia Matei din loc SOON

Cristiana, valeu, fetita, e asa friig?

Mergi la inceput

tre sa citesc tot ca nici acum nu inteleg DE CE A FOST INCHIS SUB NOSTRU!
SA NI SE EXPLICE!VA RUGAM FRUMOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Stimate moderator care esti in spatele nick-ului desprecopii, cu ce ma rog am stricat noi atmosfera pe care tot noi ne-o creasem in lumea copiilor nostri? Ca am incercat sa gasim niste explicatii? Pacat este ca nu ati fost in stare sa ne dati o explicatie logica de ce ati inchis subiectul, chiar daca aceea ar fi fost "ne cerem scuze, am gresit". Pacat este ca nu ati luat in consideratie contributiile aduse de Messa pe acest forum, in informatii pertinente si buna dispozitie si i-ati dat reject absolut aiurea. Nu era un user oarecare si daca ati fi urmarit-o asa cum trebuie ati fi vazut asta. Pacat este ca va purtati ca si cum ar fi acolo un Big Brother si noi intretinutii care nu tre sa iesim din banda aia ca de biciclete ca daca iesim luam un bobarnac in nas. Pacat este ca moderatorii nu sunt asa cum ii vedeam eu si ziceam mai devreme.
Stati linistiti, intre noi, fetele de aici noi ne simtim foarte bine.

Mergi la inceput