Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 21
ylilimic spune:
Dragelor, imi lipsiti si eu din pacate sunt din nou in criza de timp...
Dupa o zi incarcata cu o dimineata la urgente pediatrie cu Matei, aceleasi povesti cu nemancarea lui Adam si oboseala lui de peste zi, cum credeti ca mi-am terminat eu ziua?!
Aseara scotoceam dupa niste lucrusoare ceva mai mari de la Matei, ca vb voastra: se face frig si eunu am cumparat inca nimic la copil. Suna telefonul (h22), mama! plangea si era speriata cica a cazut si sa ma duc la ea, ca s-a lovit la cap. Ii zic sa sune repede o vecina, ca doar ce se poarnise furtuna si e tarziu si niciodata nu stii pana ajung eu ce se poate intampla...In 10 min eram deja in taxi si goneam spre ai mei. Evident ca sunt eu vecinele dupa ajutor. O gasesc pe doamna cu capul bandajat, cu urme de sange, nu stiam cat de rau era. Se imbraca si o zbughim catre alt taxi si la urgente cu noi. Cand ii desface bandajul, sa pice dr, o ditai plaga de cam 3 cm, curgea sangele ca la balamuc si totusi omul trebuia sa curete si sa coasa zona. Va zic, abia se vedea ceva de sange. Degeaba ma uit la atatea filme cu spitale si chirurgi, imi iau sange fara pb, la atata sange am simtit cum imi vine sa vomit, mi se inmoaie picioarele, si culmea de ce ma impotriveam mai tare-de aia nu puteam controla totul. parca trupul nu era al meu. M-am scurs pe langa perete si am inceput sa vorbesc cu asistenta vrute si nevrute, caci era o vecina de bloc. In sfarsit termina doctorul de cusut, mergem la radiografii, si asteptam. Mamei ii era rau, cazatura a efectul efectul neasteptat pentru ea...adica cum? sa ii fie asa rau dintr-o cazatura? ca doar ea s-a mai suit pe cada pana acum si nu a cazut! Ca oate nu v-am spus, s-a suit pe cada dupa un tantar nenorocit si a alunecat si a cazut fix pe spate, jos a lesinat si s-a mai trezit intr-o balta de sange, pe care a sters-o repede de frica sa nu ma sperii eu cand vin...
Totusi, la urgente mai vin si altii, printre ei un domn colonel, in rezerva, o namila la 1,90 si 120 kg, adus cu forta de 4 politisti spre recoltare de analize (la alcooltest reiesise alcool peste masura). Se opunea si nu colabora si racnea ca un leu in cusca. Cat a durat circul cel mare am stat cu mama, insa apoi voiam sa vorbesc cu doctorul si am iesit pe hol. Colonelul (desi i se potriveste mai bine dementul) a fost scos tot cu forta de politisti si data afara. In nemernicia lui s-a intors in spital, gafaia ca un animal, era practic turbat de manie, si in cine credeti ca s-a infipt? Nu, nu in mine, ca eram cu haine civile, dar a avut ceva cu asistenta ce o ingrijise pe mama, o tipa la 1,65 si 50 kg, mamica de 1 baietel de 4 ani. Normal ca nu am stat cu mainile in san si m-am dus sa-l trag de bluza, ma si gandeam cu o sa ajung la ochii lui...Pentru o mai buna imagine, inchipuiti-va puricele si elefantul...Doctori nu, asistente nu, badyguarzi nu, politistii din mana carora scapase disparusera in ceata - doar nu era sa las femeia?! In fine, la mai multe strigate a cedat animalul, a mai facut putin show, l-au consultat si iar a venit politia, de data asta cu duba. Nu stiu ce s-a mai intamplat, ca eu mi-am vazut de ale mele.
Am vorbit cu doctorul cae a considerat ca e mai bine sa ramana mama peste noapte in spital. Am plecat la o matusa (mama Madalainei), pe jos la 12 noaptea, ca sta aproape de spital si acolo nu-s taxiuri. Am luat-o la spital si tot ea va merge in dimineata asta la neurochirurgie la Cta, pentru un tomograf sau cel putin consult de specialitate. La 1:30 am venit acasa, dar sa stiti ca pana la 2 nu am inchis ochii deloc. Noroc ca de copii s-a ocupat tati, desi nici el nu s-a culcat pana nu am intrat in casa, cred ca statea cu grija.
Asadar, dupa asa aventuri, sa nu va imaginati ca v-am uitat, os a vad ce ati mai scris, insa azi nu contati pe mine.
Sanatate la puiuti!
lala77 spune:
[http://community.webshots.com/user/fermaschei?vhost=community]
Scuze, greseala de tipar.
marinar spune:
neata fete
am sosit si eu aseara acasica si acum incerc sa inteleg ce s-a intamplat pe forum.
marinar spune:
fete multumesc mult de urari, chiar am avut concediu frumos, am facut cam 500 de poze, am filmat, dar mai dureaza pana incarc ceva. deocamdata vreau sa-mi pupacesc copilul....mi se pare ca a crescut asa muuult!
am citit si eu ultimele pagini. ce sa zic: o vreau pe messa inapoi!!!!!!!!
Maryela spune:
Sicer, da, si eu o vreau pe Messa inapoi, vreau atmosfera de acum 2 zile, vreau sa vorbim de stelute ca si pana acum.Dar asta n-o sa se mai intampleTot timpul o sa am senzatia ca trebuie sa am grija ce spun, ca trebuie sa ma autocenzurez, fiindca daca nu o fac eu or sa o faca SEFII.... Asa ca , decat sa scriu uitandu-ma in spate, cu frica si umilinta mai bine NU, multumesc.
E pacat fiindca din cauza orgoliilor administratorilor s-a ajuns aici. Sincer mi se pare stupid. Dar nu avem cum sa schimbam faptele.
asa ca, "astazi, eu simt nevoia sa tac
si maine la fel
and the day after tommorow, too."
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
madaluta spune:
Imi cer scuze k dau buzna asa aici la subiectul vostru dar voiam sa fac un anunt pt fetele din Constanta si imprejurimi( daca sunt): s-a deschis la Odisee un subiect nou gravidute si mamici de constanta
Va asteptam cu drag!
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Helenutza23 spune:
buna fetele!
va dau dreptate si tie Cata si tie gio si tie Shine. stiti ca sunt cu voi, stiu ca adminii au gresit fata de Messa si fata de noi. dar va spun, eu nu astept nimik de la ei. mie mi-e mai de multishor clar cam cum actioneaza ei asa ca... no comment. chiar nu are sens. vreau sa ne bucuram in continuare de stelutele iubite si scumpe.
Lili citesc oripilata intamplarea de azi noapte. sper ca mamica ta sa fie ok, ii doresc multa sanatate. si cu ocazia asta imi dau seama ca multe lucruri sunt mai importante pe lume decat ca un admin s-a ofti pe un user si i-a dat shut down lui si la un subiect intreg. inca o data multa sanatate mamei tale!
marinar bine ai revenit! ma bucur ca v-ati simtit bine, acum asteptam si poze. ![]()
lala77 ce bombonica dulce e Alice!
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
desprecopii spune:
nu imi vine sa cred fetelor:
un membru DC incalca regulamentul, spune Sictirrr - si conform regulamentului se inchide contul. Nu cred ca trebuie sa imi cer scuze pentru ca ea a spus Sictir si eu am inchis contul ei. Am mai spus si anterior, aici e vorba despre respect pentru toti forumistii - si atunci cand o persoana nu mai e dispusa sa respecte un regulament, nu mai are ce cauta in aceasta comunitate. Cand cineva iti spune Sictir in casa - nu il scoti afara? Ce atata plangareala?
si voi spuneti:
va dau dreptate si tie Cata si tie gio si tie Shine. stiti ca sunt cu voi, stiu ca adminii au gresit fata de Messa si fata de noi. dar va spun, eu nu astept nimik de la ei. mie mi-e mai de multishor clar cam cum actioneaza ei asa ca... no comment. chiar nu are sens. vreau sa ne bucuram in continuare de stelutele iubite si scumpe.
cred ca exagerati si cu tristete va spun ca sunt dezamagita. a continua discutia pe acelasi ton este pur si simplu jenant.
in rest, sanatate la puiii vostri.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/