Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ei bine, cel putin ne-am dezamagit unii pe altii. parerea mea e ca ar fi bine sa terminam discutiile astea. asta a fost, asta s-a intamplat cine vrea si poate sa repare ceva, sa o faca cu fapte. ca din vorbe putem ajunge mai departe, poate prea departe, la niste chestii pe care nu le-am gandit si nici nu le-am vrut. si sincer cred ca nu e cazul.

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai,naspa,dar eu nu mai am chef sa spun ceva despre subiectul asta ca nu vreau sa ma aprind.Oricum nu mai ajuta pe nimeni.E urat ca s-a intamplat asa,dar hai sa trecem(aparent)peste si sa vedem ce e mai important,adica puiutii nostri.

Vroiam sa va intreb daca ati luat canite si daca le-ati dat sa bea din ele?Ca astia aici spun ca pina la un an trebuie renuntat la sticla,pentru ca suptul din bibe le strica dintisorii de fapt.Eu acum studiez piata,dar ma gindeam ca sunteti voi mai in tema.

Alta problema,cica de la 8 luni sa nu mai dam haleala pisata marunt ci cu bucatele cit de cit sa invete sa mestece.Ca asta are legatura si cu vorbitul de fapt.Si ca ei ca sa vorbeasca au nevoie de nu stiu citi muschi pe care-i antreneaza cind mesteca.Voi ce stiti?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Dana, ce sa zic de chestiile astea? am aceiasi teorie ca si cea cu pamapersul. si anume, pana sa apara pampers, toti copii faceau repede la olita si nu mai staea nimeni sa ne spuna ca nu se poate ca vezi Doamne nu e pregatit, nu are reflex decat dupa vreo 2 ani. de ce oare inainte copii aveau reflex si acum nu? pt ca acum tre sa "consumam, sa cheltuim" pe produse, suntem societate de consum si...asta e! nu ma intelege gresit, citesc si ma informez dar unele chestii sunt cam trase de par, pe cuvant!
inca o data, nu ma intelege gresit, da, e imp sa inceapa sa mestece, sa invete sa bea cu cana. din acest motiv ii dau lu' al meu mancarea prin sita si nu la blender. dar cand citesc neste teorii din astea, parca nu imi suna mie, nu stiu de ce. eh, asa sunt eu, adepta teoriei conspiratiei

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Helenutza,nu ma supar mey,dar intreb sa aud pareri.
Ai dreptate si cu teoria sa se consume pampersi,adica e si treaba de vanzari.Dar asta cu dintii am vazut-o la multi copii,chiar si in familie il am pe nepotu-meu cu dintii praf de mic.Dar el a si baut ceai cu zahari si dulciuri a bagat de la varsta frageda.
Cu canita sunt curioasa daca trebuie asa de repede.Eu o sa cumpar sa vad poate se distreaza fi-miu cu ea.
Iar mancarea bucatele,vad ca asa e la borcanele de la 8 luni,sa vedem daca si accepta,ca la teorie sunt buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

O vlem pe Messa inapooooooooooiiiiiii
..si o vom avea!!!!!!!!!!

Va rugam sa faceti o pancarda si pt noi dragi admini cu mesajul de mai sus!!!
Ma gandesc ca toate sa ne incepem mesajele fluturand-o!!!

chiar daca suntem pe un site destinat copiilor, nu cred ca trebuie sa avem atitudini copilaresti...Adica zic ca e bine sa ne concentram pe lucruri importante nu pe fleacuri...

Este tuturor ft clar ca Messa era pandita la cotitura de unii moderatori...toata stima pt cei care isi fac treaba cu obiectivitate si profesionalism..... pe care ceva adevaruri - graite in stilul inconfundabil, caracteristic si obiectiv(parerea mea) al Messei - i-au deranjat profund.
E asa de greu sa recunoastem ca mai gresim...? poate daca suntem moderatori...avem o oarece inaltime de la care nu e usor sa faci unele lucruri... Sunt dispusa sa inteleg si asta...

Sincer chiar am ceva intrebari pentru 'desprecopii' 'admin' si ceilalti moderatori:

Conteaza sau nu faptul ca aprx 100 de mamici de la acest subiect (desi am vazut ca s-au mai solidarizat cu noi si mamici de la alte subiecte) disparem ca si utilizatori ai acestui site??? Din atitudinea moderatorului care a inchis subiectul nostru ...eu asta am inteles - ca pt DC este egal cu zero ca noi suntem sau nu aici....

Oare niciun admin, moderator, desprecopii...nu isi pune un semn de intrebare ca noi cele aprx 100 de mamici de stelutze (multumim si fetelor care citesc si posteaza mai rar aici, ca acum 'cand suntem la un moment 'de cotitura' ne-au scris si ne-au sustinut)suntem de aceeasi parere ???????????????
(io am invatat ca atunci cand mai multi oameni imi spun ca sunt beat... e bine sa ma duc sa ma culc...)

pt mine personal sunt importante raspunsurile la aceste intrebari, asa incat le voi da si prin PM tuturor moderatorilor

Zic sa ne concentram pe lucrurile importante...si asa cum a zis si Gio.. aici e totusi un spatiu virtual de la care nu putem avea pretentii...
sincer, sunt dezamagita!!!

Lucruri importante pt mine sunt:
*familia
*sanatatea bebicilor nostri,
*faptul ca suntem un grup care se intalneste si care comunica pe multe cai... poate disparea DC ul...insa noi ramanem cu siguranta
*faptul ca ne-am unit sa ajutam niste copilutzi...vezi Sonia, Darius, Edi

Daconst fetitza eu am inceput sa-i dau lui Margicutza la canutza de pe la 7 luni. Iar fructele cu pulpa moale (gen banana, eppene galben, pulpa de para) le strivesc cu furculitza...
..desi nu avem nici macar un dintzishor

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Na mi-am pus si eu dorinta la semnatura!

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor nu pot sa cred!
un cuvant zic, MIZERIE!

mi s-a cam scarbit toata chestia asta cu forumul, cu moderatori si administratori care sant mai presus de orice, ma rog, mai sant si alte site-uri unde nu se supara nimeni ca eu imi descriu starea de suflet!

eu zic, ca ar fi foarte frumos si o dovada de "destaptaciune" daca DESPRECOPii sau cum o cheama pe dumna care ne-a sticat buna dispozitie instalata de multa vreme sa-si ceara scuze nu doar de la Messa pe care , cred eu si cred bine, a alungat-o degeaba doar ca sa se afle in treaba, dar si de la noi restul fetelor care in fiecare dimineata, zi si seara intram pe acest site ca sa ne reintalnim... in loc sa gasim buna dispozitie lasata, strangem mizeria imprastiata de un moderator sau ce o fi dumna aia,

dumna Mirela, ai facut un KK (a se citi cacat) in sufletul atator femei, mamici, nu te deranjeaza? te simti bine? ai dormit cu sufletul impacat ca te-ai cacat in atmosfera buna care era aici de ceva vreme?

poti sa nu te mai chinui sa-mi dai avertisment, ma scoti din start si pa - la revedere, dar tot nu cred (ca si alte 100 de femei) ca ai procedat bine, ar fi bine totusi macar fata de noi (ca fata de Messa tot ramai pe pozitia aia a ta proasta) sa-ti ceri scuze ca ti-ai bagat nasul sa sictiresti atata lume. Daca citeai mai atenta, si daca ne bagai in seama inainte de a incepe sa o pandesti pe Messa, erai sa-ti dai seama ca este o fata care a mentinut de multe ori atmosfera buna de aici si nu numai de aici, a fost super pentru noi toate, are felul ei de a fi, si nu o incurci cu nimeni nicodata!!! Pentru asta o pup si abia astept sa ne gaseasca alt "cuib" decat cel de aici, unde sa nu ne astepte pe la "colt" nicio doamna cu regulamentul site-ului. Sper doamna Mirela sa ai o marire de salariu ceva, ca doar e posibil sa fi alungat cel putin 50 de femei odata de aici... te simti mai bine? Asta urmeaza! Felicitari pentru "munca" depusa... esti foarte "buna".

fetele va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Accept, daca isi cere scuze pentru acel cuvant si daca isi schimba titulatura. este o kestiune de bun simt sa nu iti pui asta la titulatura - este vorba despre respectul pentru fiecare forumist de pe acest site.
cred ca trebuie sa ne respectam reciproc.

va pup
Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Intrebare...

Cum isi poate un user care are contul suspendat sa-si schimbe titulatura??? Avand in vedere si ca nu mai are puncte

poate ne explici si noua Mirela, ca mie personal ..imi cam da cu virgula propunerea asta a ta

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Liuda

fetelor nu pot sa cred!
un cuvant zic, MIZERIE!

mi s-a cam scarbit toata chestia asta cu forumul, cu moderatori si administratori care sant mai presus de orice, ma rog, mai sant si alte site-uri unde nu se supara nimeni ca eu imi descriu starea de suflet!

eu zic, ca ar fi foarte frumos si o dovada de "destaptaciune" daca DESPRECOPii sau cum o cheama pe dumna care ne-a sticat buna dispozitie instalata de multa vreme sa-si ceara scuze nu doar de la Messa pe care , cred eu si cred bine, a alungat-o degeaba doar ca sa se afle in treaba, dar si de la noi restul fetelor care in fiecare dimineata, zi si seara intram pe acest site ca sa ne reintalnim... in loc sa gasim buna dispozitie lasata, strangem mizeria imprastiata de un moderator sau ce o fi dumna aia,

dumna Mirela, ai facut un KK (a se citi cacat) in sufletul atator femei, mamici, nu te deranjeaza? te simti bine? ai dormit cu sufletul impacat ca te-ai cacat in atmosfera buna care era aici de ceva vreme?

poti sa nu te mai chinui sa-mi dai avertisment, ma scoti din start si pa - la revedere, dar tot nu cred (ca si alte 100 de femei) ca ai procedat bine, ar fi bine totusi macar fata de noi (ca fata de Messa tot ramai pe pozitia aia a ta proasta) sa-ti ceri scuze ca ti-ai bagat nasul sa sictiresti atata lume. Daca citeai mai atenta, si daca ne bagai in seama inainte de a incepe sa o pandesti pe Messa, erai sa-ti dai seama ca este o fata care a mentinut de multe ori atmosfera buna de aici si nu numai de aici, a fost super pentru noi toate, are felul ei de a fi, si nu o incurci cu nimeni nicodata!!! Pentru asta o pup si abia astept sa ne gaseasca alt "cuib" decat cel de aici, unde sa nu ne astepte pe la "colt" nicio doamna cu regulamentul site-ului. Sper doamna Mirela sa ai o marire de salariu ceva, ca doar e posibil sa fi alungat cel putin 50 de femei odata de aici... te simti mai bine? Asta urmeaza! Felicitari pentru "munca" depusa... esti foarte "buna".

fetele va pup.

Noi doua va pupacim.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

avertisment rosu pentru limbaj deplasat

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Fetele,bine ati revenit si vedeti cum faceti sa ramaneti pe aici ca de la voi ne mai inspiram si noi mamicile de martie/aprilie.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput