Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 23
Liuda spune:
cam tarziu cu avertismentul.... eu asa scriu de un an de zile, dar atunci nu era nimeni la colt sa ma pandeasca... acum un an trebuia avertizata
iat cuvantul kkt - il scrim de cateva ori pe zi cel putin de cand am nascut eu... ca am descris nu o data de cate ori se kk, de cate ori se constipa copilul.... dar nimeni nu a vazut....
ylilimic - ai grija cand pui filmul ala cu kktii pe craci a alui mare... cica e cenzura!
chiar port cu mandrie triunghiul ala, e in memoria lui Messa !!! sa traiasca fata aia!
Helenutza23 spune:
Liuda e chiar asa greu sa scrii frumos, "a avut scaun"? 
hehehee, stefaniya, cred ca iti place triunghiul rosu al Liudei si vrei si tu. vezi ca daca mai scrii pe aici s-ar putea sa iei unul 
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Misha_tp spune:
Am zis ca nu voi mai intra, dar iute ca nu pot sa ma abtin.
"Draga" desprecopii (Mirela),
Nu voi folosi cuvinte urate pentru ca nu-mi sta in caracter. Dar Liuda a exprimat destul de bine ceea ce gandesc si eu acuma, si poate si alte mamici. Am ajuns chiar sa-i salvez mesajul pentru a-l reposta, sa-l citeasca si celelalte mamici, in caz ca va fi sters de catre tine. Deci am ajuns sa ma tem ca daca-mi spun parerea si nu-ti convin cuvintele, sa ma dai si pe mine afara. La nervi, oricine putea fi in locul Messei, putea folosi un cuvant mai mult sau mai putin urat. "Sictir" e chiar dintre cele "dulci", putea fi si mai rau.
Dar ce m-a suparat mai mult nu a fost faptul ca ai dat-o pe Messa afara (asta ai urmarit, asta ai facut), ci faptul ca ai inchis gura a mai bine de 100 de mamici. E adevarat ca ti-ai cerut scuze, dar ai facut o greseala imensa, care nu poate fi iertata repede si nici uitata usor. De asta sunt revoltata. Si felul de a zice, rece si pasiv "l-am inchis din greseala, imi cer scuze", de parca ce mare branza, ei uite ca nu e chiar asa.
Poti sa-mi stergi si mie contul daca nu-ti convine ce am scris, poate asa vei dormi mai linistita ca nu-ti mai sar si eu in cap.
Fetelor, sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici.
papadie spune:
Am intrat pe subiectul vostru in urma unui PM. Trebuie sa va spun de la inceput ca nu sta nimeni la cotitura si nu pandeste nimeni pe nimeni. Atitudinile astea razboinice in urma unor speculatii nu fac decat sa va strice subiectul si buna dispozitie. Pe DC nu vor fi tolerate atitudinile astea de 'sictir'. In fond pt. 'sictir' putem gasi alte forumuri specializate. Si nici nu vor fi tolerate tragerile astea pe roata gen Liuda. In fond si la urma urmei suntem ca si voi niste persoane care tre sa avem grija de case, de copii, care dam nas in nas cu vecini 'pitoresti' si nu simtitm nevoia sa luam si on line niste coji de seminte in cap. Putin respect si fata de noi, nu strica. Si apropo de speculatiile salariale...greseala de eroare. suntem aici benevol ...sau poate din masochism, asta apropo de postarea Liudei. Sunteti fete mari, obisnuiti-va cu ideea ca nu vine nimeni sa va pupe pe frunte ca aruncati cu muraturi in sala de mese. Obrazniciile astea se potrivesc unei anumite varste. La maturitate deja nu mai pot fi numite pozne. Fara gluma, 'sictireala' asta strica la dispozitie, strica la imagine. DC incearca pe cat se poate sa aibe o anumita decenta, nu o atitudine de 'cartier'. Si pana una , alta limbajul decent si politicos n-a omorat pe nimeni.
Misha_tp spune:
Papadie, te rog frumos, ramai tu in continuare moderatorul subiectului nostru. Cuvintele tare au stiut sa exprime o stare de spirit mai apropiata de a mea, ca vorbesc acuma doar in numele meu. Dupa parerea mea, Mirela nu a stiut sa gestioneze o stare de criza. Mirela, fara suparare. Respect munca voastra.
alinuk spune:
papadie multumim pt timpul acordat
este oricum alta abordare...
ti-as ramane recunoscatore... sau cuiva din partea moderatorilor... daca mi-ati raspunde si la intrebari
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
papadie spune:
Eu pot sa arunc un ochi pe la voi dar as prefera daca aveti ceva de sters, adaugat, mentionat, reclamat sa-mi dati un PM ca sa fiu sigura ca citesc ce trebuie. Insa...eu am mari probleme legate de limbajul asta de cartier. Trebuie sa va spun ca apreciez delicatetea, sarmul, decenta in vorbire si scriere. De asemenea iubesc metaforele...insa le delimitez clar de 'sictir'.
va urez scuteceala placuta si frunti senine.
papadie spune:
Alina bineinteles ca este f. important atunci cand ne solidarizam cu cineva. In speta este f. frumos ca sunteti alaturi de colega voastra de odisee...insa prietenia inseamna atunci cand ii atragi atentia ceiluilalt ca a cazut in pacat, nu cand il aprobi din inertie. Sunt convinsa ca nici voi nu va omorati dupa limbajul asta "dintre blocurile gri". 
kateryna spune:
Draga Papadie,
sa zicem ca pana la urma am inteles ...sau poate ca nu, ceea ce s-a intamplat cu Messa. Problema noastra (poate nu a reiesit din mesaje-desi nu cred) este faptul ca subiectul nostru "Stelute de ianuarie-februarie 2007" a fost inchis ieri (pentru cateva ore) odata cu userul Messei. Acesta este lucrul care ne-a deranjat pe toate. Te intreb pe tine acum, (te rog sa-mi raspunzi sincer), daca erai un simplu membru-ba mai mult erai parte din povestea stelutelor noastre- tu cum ai fi reactionat atunci cand ai fi vrut sa intri sa povestesti despre minunile tale de copilasi si ai fi vazut ca pur si simplu subiectul la care scrii a fost inchis fara niciun fel de avertisment? Asta e problema noastra. De ce o data cu Messa am fost reduse la tacere toate cele aproape 120 de mamici? Poate ca a fost inchis din greseala, dar in cazul asta nu meritam macar scuze? Te intreb asta pentru ca numai eu stiu cat m-am chinuit sa fac acest subiect sa "reinvie", pentru ca acum sa fim reduse la tacere fara explicatie. E ca si cum am fi primit o pedeapsa fara ca macar sa ni se spuna ce am gresit.
alinuk spune:
quote:
Originally posted by papadie
Alina bineinteles ca este f. important atunci cand ne solidarizam cu cineva. In speta este f. frumos ca sunteti alaturi de colega voastra de odisee...insa prietenia inseamna atunci cand ii atragi atentia ceiluilalt ca a cazut in pacat, nu cand il aprobi din inertie. Sunt convinsa ca nici voi nu va omorati dupa limbajul asta "dintre blocurile gri".
daca despre Messa vorbesti, iti spun sincer ca nu este genul mesajelor de care amintesti...(adepta carora nu sunt desigur, nici eu!)
iar titulatura pe care si-o pusese, sunt convinsa ca era un soi de reactie ...la reactia 'desprecopii'
Fac totusi diferenta intre un limbaj neadecvat si o razvratire fata de o atitudine care nu ti se pare corecta - fie ea si subiectiva!
merci de raspuns (e cam dupa corcodush...dar inteleg ft bine si pozitia voastra, mai mult - am intelegere vis a vis de 'reactii' si pentru cei care trec prin perioade mai putin placute din viata!)
toate bune!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!