Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
dianamizzi spune:
fetelor MAI TRAIESC!
dar stau numai plecata ca e mare taraboi la noi acasa saptamana asta. e un loc liber langa blocul nostru si au venit astia sa construiasca alt bloc... si ailele astea sapa garajele, in piatra! e nenorocire de zgomot, nu e de stat aici, asa ca plecam dis de dimineata unde apucam ca altfel copila urla iar pe mine ma iau durerile de cap. bine macar ca nu dureaza mult asta cu sapaturile... saptamana asta. mi-e dor de voi! ati scris mult si seara nu prea am timp de citit. da am vazut ca
MESSA- ti-ai luat o masina super, sa o conduci sanatoasa si fericita! sa consume putin :)
DANA - te-ai intors! te pup ! si am vazut poze cu lucaS , s-a schimbat super mult, e maaare baiatul, are adidasi de baiat mare,. mor de dragul lui.
LILI- felicitari pentru nopti dormite! doamne ajuta in continuare la toata lumea! eu aseara am avut prima noapte dormita pana la 5. :) sper sa ne tina si pe noi.
se vorbeste de programe? n-am citit din urma, am dat direct la ultima pagina da scriu si eu repede sa vedeti la noi cum e :
trezire 7:30
8 tzitzi
9 - ceva simplu, ori fruct, ori iaurt cu fruct
12- pranz cu brocolli si vitel si o lingurita de 4 cereale, iaurt si cottage cheese
13 tzitzi - somn 3 ore
17- fructe :) salata de fructe, din care vrea
si acu vedem diseara ce vrea. pe la 8 asa poate 2 linguri cereale cu branza din aia gen fagaras, cottage cheese
inainde de culcare tzitzi. pe la 10 jumate asa.
va pup! repede cat mai doarme asta mica o juma de ora sa vad ce mai faceti!
marybell spune:
quote:Draga mea Anca...mi-ai pus o intrebare foarte grea si profunda in acelasi timp... Alex(sotul) spune ca trebuie sa te aibe in vedere la "pomul de craciun"
Originally posted by aventura
Marybel, sar'mana de-ntrebare. Antonio e mai bine zic eu, nu am mai scos asa multi muci dar nici nu prea mai ma lasa saracutul, deja a luat frica tratamentului..de tusit inca tuseste dar nu asa tare. Nu i-am dat antibiotic, dr. a zis sa continuam asa pana la 7 zile, azi e a 5-a, deci peste 2 zile il vede dr.
Mary, dar tu ce faci daca la testul ala iese tot baiat?
Aventura mamica deAntonio (04.02.2007)
Dar...revenind la intrebarea pusa de tine...hmmmm...daca va fi tot baietel...de data asta nu stiu, daca as mai merge pe principiul NU avort, desi ar fi o alegere barbara, crancena si neiertatoare...chiar nu stiu...of, Doamne...
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb varsta lui Erik
sraluca spune:
Ah si am uitat: ne mai apar 2 dintisori, inca nu au spart dar urmeaza. Oricum e tare cumintel, in afara de o stare nesuferita sambata in rest nici nu simt ca ii ies dintii.
Abia astept sa am liber sa pot sa stau cu el cum stateam cand era bebe strumf si ne jucam si cantam toata ziua. Ce vremuri.
alinuk spune:
quote:
Originally posted by ylilimicAm eliminat masa de noapteeeeee!!!!!! Ati vazut in program, daaaaa?
auleuuuuu... nu stiu altii cum sunt dar pt mine ora 5h.30 dimineatza mi se pare noooappteeeeeee...somnul cel mai dulce.... Si unde mai pui ca Teo mai practica de acum vreo doua tri sapt de cand cu cladurile acelea tropicale) si el ora asta ca masa de dimineatza cateodata.... norok ca nu mereu...o data max de doo ori pe sapt???
Nu am idee de ce... Voi aveti vreo banuiala? ca nu am detectat nimic altfel decat in zilele - cele mai multe slava domnului - in care nu se trezeste la ora aia barbara ca vrea papa...ca stati linistite am incercat cu apica, cu suzi...noooooooo...E racnet inconfundabil de foaaaameeeee!!!!!..sau dor de tzitzi!?
Ultima noastra masa este intre 22h30 si 24 san(functie de programul nostru comun...e posibil si al meu...caci ii mai fac si lui prg dupa al nostru nu doar invers), iar pe la 19-19h30 cam 200ml de orez cu roscove sau cereale..
ce-o fi ce-o fi??????????????????
fetelor..vine frigul dinspre Cristiana....confirma si ea brrrr. Rau cu rau da sa vedeti voi ce vom mai duce dorul calduricii
poop fete cucuiete!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
cristiana70 spune:
Hei, ALINUK, cica la noi or fi o gramada de grade maine... vreo 12! Asa ca pregatiti-va, ca merge si catre voi racoreala asta!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
bebebia spune:
Noi nu mai papam noaptea de 2 luni, papam ziua :
6-7 san
10.30 suc de mar+morcov=piersica
13.30 pireu de legume cu carnita pui sau vita, sau 1/2 ou
iaurt cu para sau piersica
17 branza vaci cu fruct
20.30 san si completare 150 ml lapte cu 1 lingurita cereale
Pentru noi copilul asta inseamna o noua viata. Avem 31 ani, suntem din liceu impreuna si totul era lin si obisnuit. Acum suntem vii. Cam cu cearcane, obositi, eu am inceput si munca...dar suntem fericiti!
Fugim catre casa pentru zambetul cel mai minunat! Categoric casnicia mea e altfel, e asa cum mi-m dorit!
Multumesc pentru urarile de bun venit!
Mama de Bianca 01.01.2007
Shine spune:
marybell , nu te uit,
iti scriu in noaptea asta,
e frig, bate vantul si in birou e curent, asa ca ziua nu prea mai stau la calculator.
merci fetelor de raspuns.
azi , pentru prima oara, a vomitat legumele. probabil ca nu i-a suras carnitza de vita. adunate asa, cred ca a urlat azi vreo 3 ore
.
mi-e foame, somn, si mai am si de calcat/ spalat si alte rahaturi d-astea
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
eli1977 spune:
noi papam asa:
7-200ml laptic
11-fructisoare, diverse combinatii(250-300gr)+ suc de mar cu portocala sau morcov-100ml
16-piure de legume cu pui/vita/ou-250gr(saptamana asta avem ciorba de perisoare)
19-branza de vaci cu smanatana, iaurt cu fructe, branza cu fructe, combinatii usoare-300grame
22,30-23-200ml lapte
intre mese bem ceai sau apa.
cam asa papam noi
eli1977 spune:
sa va aratam cum ne-am jucat noi azi ..dar ne scuzati de haosul din patut..asa sunt baietii![]()
www.dropshots.com/eli1977#date/2007-09-04/00:24:24" target="_blank">AICI UN FILMULET
Si am mai facut unul, sa vad daca il pot copia, ca e cam lung..in fine, daca va plictisiti, il inchideti voi..glumeam,![]()
vad ca merge greut upload-ul..
conchita spune:
Cristiana, felicitari pentru dintisori!
am vazut pozici de bebei frumosi - Dinzo, Eli, Liuda, Danaconst, Lore,Miha, pe toate de fapt, sa va traiasca, sunt niste scumpei si niste dragalasi!
Helenutza, cu refuzatul mancarii...Sonia a refuzat vreo doua zile micul dejun atunci cand am introdus a doua masa de solide. refuzat in sensul ca n-a mai golit castronul, ca deobicei, ci doar a papat cateva lingurite (de bebe). nu o fortez si nu revin cu altceva daca refuza.
Christinutza, tie ti-am aratat schema dupa care ma iau? uite-o aici, siteul e minunat, cu o gramada de info despre alimentarea bebelusilor, retete, etc, sper sa iti foloseasca:
http://www.wholesomebabyfood.com/solids2.htm
dupa schema asta, noi am ajuns la zucchini, azi e a doua zi si merge excelent. am amanat morcovii din schema lor pentru dupa 8 luni, idem telina.
programul nostru:
5-6 lapte
8 lapte
9-10 cereale+lapte+fructe/legume( cele deja introduse in stadiul 1)
12 lapte
13-14 cereale+lapte+legume/fructe (noi, din stadiul 2)
16-17 lapte
19-20 lapte si nani
24-1 lapte
3-4 lapte
frumos program, nu?![]()
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)