Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

helenuta daca e ceva ce nu vrea alexia de obicei sa mance sunt legumele cu carnita /ou/ficatel ca simple clar nu le vrea si atunci ii dau cereale ca pe alea sigur le manca ; nu insist ca nu prea am cum si cu cine nici nu le las pe mai tarziu ca daca nu le vrea acum nu le manca nici mai tarziu si ziua nu bea lapte simplu doar dimineata si seara ; cu fructele + cereale sau branzica/iaurt nu am probleme doar la legume

aventura pana nu a inceput sa mearga in 4 labe nu am puso pe jos ca dadea cu fata de parchet sau covor si aveam mai mult de lucru ( sa o linistesc din urlete ) o tineam in pat si se rostogolea acolo cat voia

programul nostru pe ziua de azi
la 9.30 lapte 120 ml ( de obicei bea 220 ml dar azi a venit socrelu pe la noi si o data scoasa sticla din gura cu greu o mai conving sa mance laptele )
la 13.30 mar copt cu scortisoara + iaurt + 2 linguri de cereale
pe la 18 as vrea eu dovlecel + piept de pui acu sa vad daca o sa vrea si ea
si la 22.30 lapte 220 ml

mihacarm e superba fica-ta ti-am mai zis nu ? are niste ochisori albastrii si da a pus sunculite se vede sa sti ca aceasi intrebare mi-o pun si eu seara cum poate adormi in pozitie verticala la mine in brate ( numai asa vrea in ultimul timp )

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

he,he, vad ca raspuns si Alinuk, of ce sa fac daca am restante la citit, Messa sa stapaniti masinuta frumoasa,
...si ce zicea Liuda cu condusul eu am masina o luna intreaga la scara si ma voi plimba cu taxiul pt ca tati e plecat iar eu am permis doar de carut nu si de masina serioasa
felicitari lui Alinuk pe Teo cu mama si tata,
noi suntemi chelioase clasa I, stirbe la fel stam doar in fund bine si ne maraim la greu, nu zicem ta-ta si nici ma-ma ca-ca sau orice altceva, nu vrem sa mancam legume, supe doar cele facute pt mine si tot ce e in farfuria mea.

miha, e dulce Eva, si mor dupa ochii ei albastri.

Aventura, poate ai vre-o plapuma groasa o intinzi si il pui pe ea cu conditia ca Antonio sa nu iese din cadrul plapumei eu asa fac dar Lidia se misca precum racul, inca o mai incurca pernuta dintr picioare.

Lore, ma intorc sa caut va pupacim.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Deci acum mi-e clar, Nadia tu esti suparata pi mini. Ca vaz ca nu imi zici si mie acolo doo vorbe sa ma linistesc. Io tot te pup.

Dinzo, nu prea am cum sa mut masa mai devreme pt ca Matei doarme aproape in fiecare zi intre 12 si 2. Si nu as vrea sa ii tai din somn ca atunci n-o sa manance ca e adormit. Asa ca ... nu prea am cum sa umblu la chestiunea timp cu masa ....

Si ca sa exemplific chiar in realitate ce ii spuneam Helenutzei, azi am mancat imensa cantitate de 5 lingurite de mamaliguta si apoi am baut 90 ml de lapte. Fooaaarte frumos. Maine ce o mai fi ... Macar bine ca mananca celelalte mese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

helenutza - io nu zic ca Messa e "mama lor" dar a azis bine cu mancarea: la copii mofturosi se cer situatii extreme! Asadar, am vazut ca refuza la lingurita, introduc totul la bibe, completez cu apa cat vreau si cred io, pun lapte praf corespunzator cantitatii din bibe, amestec si papa. Dar in fiecare zi si la fiecare masa il incerc cu lingurita. Asa mai mananca si el, ca de la 7 mese sarise direct la 3 si alea fortate, asa ca decat sa imi smulg parul din cap, mai bine apelez la tertipuri.

program de azi:
- 5:30 - san
- 10:30 - 1 mar, juma piersica si juma banana + 2 linguri cereale+ 6 masuri de lapte praf
- 14:30 - 150 piure de cartofi cu spanac + 7 masuri de lapte praf
- 18:30 - iaurt cu cereale sau bulgarasi
- 22/23:30 - cereale cu lapte la bibe + san

Am eliminat masa de noapteeeeee!!!!!! Ati vazut in program, daaaaa?
Sunt deja 4 nopti de cand nu ii mai dau san, si sunt 2 nopti de cand nu se mai trezeste. Nu va spun ca dupa noaptea linistita, ieri il intrebam pe sot: oare i-am dat? s-a trezit? la care el: parca nu am auzit taraboi...

merg la nani, cat dorm piticii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

cata, doamne cum sa fiu supi pe tine, cu metroul poti ajunge si la mine dar cred ca nu se merita sa tabarcesti carutul pt o singura statie dar ma gandeam ca pash-pash-pash prin parc traversezi strada si esti la noi in parc, daca te hotaresti te astept cu mare drag daca nu ne vedem in ior, si madam Adinush pe unde s-am mutat e departe de noi?? ma bate un gand sa o vad.

bey am o lene de ma doare.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Cata, am uitat sa-ti raspund...
In poza cu multe flori, pe balcon, e buni, mama lui tati, iar mamaitza aia batrana e strabunica, bunica lui tati...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mai fetelor, raman oripilata...la stiri tocmai am vazut la prima cum o "mama" nenorocita, si-a abandonat puiutzul de numai cateva zile intr-o punga de plastic, intr-o parcare undeva in sectorul 5. ba mai mult nemernica a pus si cateva bluzite si pantalonasi de schimb in punga si cativa pampersi. va vine sa credeti? auzi, l-a lasat acolo exact ca pe un lucru inutil in casa, si pe care doar, doar l-o gasi cineva care sa-l foloseasca la ceva...zau, daca nu ar trebui "castrati" astfel de parinti.

Helenutza eu zic ca Horia are si el o perioada asa...mai fara pofta de mancare, si nu ar trebui sa iti faci griji prea mari, daca v-a fi scurt episodul asta. daca vezi ca se lungeste treaba, stiu eu...atunci ar fi bine sa vorbesti si cu un doctor.

Cristiana mersi de ID-ul de pe mess si pentru link-ul respectiv. o sa vorbim cu siguranta

Shine si noi avem numai 2 mese consistente pe zi, in rest papam numai laptic. te intrebasem si eu ceva mai in urma si se pare ca ti-a scapat mesajul. intrebam de progresele lui Alexandru, acum la inceput de septembrie, fiindca la inceput de august era la fel ca si al meu, fara dinti si nu mergea nici de-a bushilea

Alinuk sa stii ca si pe mine ma zgarie "mandrul" Erik cu unghiutzele fiindca la fel si noi, inca nu dispunem de dintisori (niciunul)

Mihacarm am vazut-o si noi pe frumusica de Eviuska, si i-am aratat lui Erik cum trebuie sa stea pe olitza . eu cred ca o declar prima domnisoara de la noi care a facut la olitza deja...

Eli mersi de id-ul de mess. o sa vorbim acolo mai multe

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYBELL, am vazut si eu stirea, au dat si pe Protv, groaznic. De ce n-a renuntat in maternitate la copil? A avut zile bebelusul, caci l-au auzit oamenii si au chemat autoritatile.

La noi se ingroasa bine gluma, sunt 18 grade afara la ora asta, bate vantul si urmeaza ploaie, pe maine sunt prognozate ploi cca 30 l/mp, chiar ca ne trebuie husa de ploaie la carucior.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Lily deci domnisorul, Adam e baiat mare, de acum, nu? am citit ca l-ai intarcat super. acum sper sa iti manance mai bine, daca nu mai are loc de "refugiu" la tzitzi.

Catalina si noua copiii, ne-au schimbat viata complet. Totul suna banal si ca un cliseu, dar acesta este adevarul. Si daca totusi la Eduard nu am simtit prea tare ce inseamna sa fii parinte, in adevaratul sens al cuvantului, (fiindca s-au ocupat mai mult, ai mei parinti, de cresterea lui de la 9 luni pana la 6 ani), atunci sa stii ca, venirea pe lume a lui Erik, neasteptata si nesperata dupa 12 ani de liniste totala...ne-a facut sa ne luam in serios rolul de parinti. Daca inainte sa avem copii, era vorba doar despre noi, acum este vorba DOAR despre copii. Marturisesc ca planificam impreuna, totul, numai in functie de ei. Viata are acum alt sens, unul comun in familie, astfel ca nu se mai pune accent pe viata de cuplu in 2, acum suntem 4 Totusi, trebuie sa iti spun ca nu mai avem timp pentru noi 2 ca alta data, si se pare ca Alex mai sufera, cate un episod mic de gelozie, atunci cand vine langa mine sa ma atinga si incepe Erik sa ceara tzitzi Uite de exemplu...joi e ziua mea de nastere si apoi pe 8, onomastica. Alex ma tot intreaba de 2 saptamani aproape, si insista sa ii spun ce vreau sa imi cumpere cadou. I-am raspuns ca am tot ce imi trebuie, ca nu imi lipseste nimic, si ca ceea ce imi doresc, este doar O ZI pentru noi 2 singuri
in alta ordine de idei, pe premiza ca "Toata lumea intreaba cat de mult schimba viata un bebelush, dar nimeni nu iti spune cat schimba si quantumul banilor din portofel" vreau sa spun ca noi am avut tendinta sa cumparam o multime de lucruri bebelushului, unele care nu ii sunt chiar necesare. asa ca noi mai vrem sa mai facem unul, si oprim din lucrurile lui Erik. poate ne da si noua CEL care muta piesele de sah ale universului, O FETITA.

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

HOP si eu
Am tras un chiul groaznic, m-am dus la sediul din cta pe la 11 si nu am mai ajun in saturn. Am o sila sa conduc.
Apropo, felicitari Messa pentru bolidul rosu.
Mai voiam sa raspund/comentez ceva dar am o ceata pe creieri si doar ce le-am citit.
Am vazut copilasi(de acum) draguti si mamici fericite.
Eu sunt suparata ca puiul meu a devenit baietel.

ELI, tare as vrea sa plecam si noi asa de nebuni prin tara cu bebe dar inati trebuie sa vad cum se rezolva treaba cu dormitul in alta parte. O sa trebuiasca sa caram toata casa dupa noi. Dar pana la urma imi fac eu curaj. Si in definitiv daca nu doarme in pat ne plimbam cu el cu masina ca in amsina doarme

Mergi la inceput