Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, help! fac un sondaj. cum procedati cand bb are o perioada mai lunga in care nu vrea sa pape?
1.insistati pana papa macar putin din masa respectiva si pe urma completati cu lapte.
2.renuntati la masa respectiva in speranta ca va papa mai tarziu.
3.ii dati lapte la primul lui refuz si gata.

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by loremunteanu

Dupa ce doua saptamani a facut greva foamei, acum imi mananca urechile.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Lore mi-ai redat speranta ca isi va reveni si Horia...offf, ce nasol e sa nu iti manance... da' cand nu a papat, i-ai mai gatit? ai incercat in fiec zi sa ii dai mancarica?

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Hele, eu de fiecare data cand a avut o perioada asa proasta (ma refer doar la masa de la 14), ii aplic varianta 1. Adica dau cat pot din felul pregatit (chiar daca sunt doar 5, 6 lingurite) si apoi laptic. Succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Elena, Roni nu voia decat fructe cu branza, nu legume si carnita, nu lapte decat 100-120ml, si mai mult prin somn si doar la 12 si seara la culcare. Atunci manca asa:
-09 - 1/2mar+1/2para (nu-i place marul) + branzica, 100-150g
-13-14h - incercam legumele+carnita (in fiecare zi), reusea sa inghita maxim o lingurita, daca isi facea greata prea tare (gata, gata sa vomite, ma opream), nu erau mai mult de trei tentative. Apoi o piersica cu doua prune sau o bucatica de pepene galben cu biscuiti, cam 100g
-17-18-19h, incercam laptic, uneori nu manca deloc, ateori, 60-120ml cand nu manca deloc lapte, ii dadeam fructe cu branza, 100g
-22-23h maxim 120ml lapte
La noi sunt mai mult ca sigura ca a fost de la dinti. Ca imediat ce a iesit coltisorul a inceput sa manance si legume si lapte.
Iti dai seama ca eram un pic crizata. Ma bucuram ca totusi papa branza cu legume.

Mergi la inceput

Tot pt tine Elena, ca intrebai de aseara...
Am tras cu ochiul la concursul de burtici de mai demult, atunci erau doar cateva poze pe prima pagina si nici aia plina, acum vad ca au aparut si altele... Poti sa te inscrii daca vrei, nu trebuie sa fii burtoasa acum, la momentul concursului... Eu chiar ma uitam dupa niste poze cu burtica, mai frumoase, dar am constatat ca nu prea sunt... Adica nu pot sa concurez, cu "Apropae in paradis" sau Oana 1 si 2 si mai sunt vreo doua burtici frumoase (astea doua imi plac mie foarte tare)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna dimineata, va iubesc... zi de zi la voi ma tot gandesc......
ce faceti cucuietelor?
citesc imediat si aflu raspuns si la intrebarea mea.

Lore, da-mi linkul cu votul ca eu am cautat pana la pag 25 si nu l-am gasit pe Roni, si pozele cu motatul e haios foc si un scump.

Liuda, Helenutza, Dana, aveti niste copii sa va traiasca si sa va um[ple casa cu fericire si bucurie.

Helenutza, Lili, din cate citisem eu la regulamenttul concursului ziceau asa: Fiecare graviduta, actuala sau deja mamica este invitata sa trimita o poza sau mai multe cu burtica. Administratorii vor alege doar o poza pentru fiecare participant.
Pentru a intra in concurs, participantele sunt invitate sa se inscrie pe forumul Desprecopii.com si sa comunice si numele nickului.

hai ca revin ca oricum am mai pierdut un mesaj ca am inchis din greseala pagina.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Intru repede cat mai doarme puiul.

aventura, aceeasi problema am avut-o si eu, cu deosebirea ca am covor, dar si asa, cand s-a lasat pe spate (cum facea pe pat) si a dat cu capul a inceput sa planga de numa'. I-am intins o plapuma pe jos, una groasa, insa problema nu am rezolvat-o decat pentru vreo 10 zile pentru ca a inceput sa mearga bine si sa isi paraseasca teritoriul. Acuma nu mai e o problema mare ca merge iar pe covor pentru ca are mai mult echilibru si nu se mai lasa pe o parte ca sa cada. Insa tot nu il las sa vina spre baie, de exemplu, unde e numai gresie, neacoperita.

I-am luat tarc (multumesc fetelor care mi-au spus de care au). Ce sa va zic, aici in Galati nici nu aveai de unde sa alegi: acelasi model peste tot, doar culorile si dimensiunile un pic diferite. Sa va spun cat timp il folosesc? Maxim 10 minute pe zi, ca maraie si da cu capul in plasa aia de vrea sa treaca prin ea!!!
Si ca sa ma plang pana la capat, mai sunt si singura cu puiul pana vineri seara, cand se intoarce tati din delegatie. Si nu am pe nimeni aproape care sa vina sa mai stea cu noi. Ce sa-i faci, daca mi-a trebuit sa vin dupa sot la Galati :)

Meniul nostru:
8-8.30 sam
11.30 piure de fructe cu branzica calcica (1 mar+ 1 piersica + 2cm de banana + o lingura de branza calcica - se fac cam 170 - 180 ml)
12.30 san ca sa adoarma
14 iar san ca sa mai doarma un pic, ca se foieste
18 legume cu carne/ ficatel / ou (o zi cane, una ficatel,unma ou) Iar la legume alegem din supica cartof si morcov + zeama). Astea-i plac mai putin si mananca 100-130 ml
22 san
04 san

Si acuma repede pentru Catalina (s-a trezit puiul): primul cuvant care-mi vine acuma in minte e OBOSEALA. Dar sunt atat de multe lucruri minunate care s-au intamplat de cand a venit pe lume Alexandru, ca ar trebui sa-mi fie rusine sa mai pronunt cuvantul oboseala. In primul rand a adus implinireasi fericirea in familie.

Mihaela si Alexandru Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Multam mult de aprecieri Cristinutza si Lore.
Vazut poze cu Horia, Roni, Eva si Diana. frumoase stelutze..
Gind la gind cu bucurie Cata. Ghici matale ce vorbeam eu aseara cu al meu?
Exact despre cum ne/a schimbat Mihnea viata
Am ajuns la cl. ca ne/a schimbat/o in proportie de 70 80%(tinand cont ca numai noi stam cu el) bineinteles ca in bine. Noi sintem de 10 ani impreuna si am avut si destul timp pt noi si chiar il asteptam de ceva vreme. Este totul pt noi.
Stau si ma gindesc ca daca as mai face un copil nu cred ca as putea sa il iubesc la fel de mult ca pe MIhnea.
Mihaela si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Cata incearca sa ii muti masa de prinz un pic mai devreme poate este obosit si din cauza asta nu vrea. Asa am patit si eu Mihnea si l/am decalat un pic.Papa asa:
ora 7 7:30 lapte
ora 10 10:30 fructe
ora 13:30 14 legume
ora 18 iaurt
ora 22 cereale.
Scriam in mesajele anterioare ca imi refuza laptele adica minca seara la 22: 30 40 ml din 210 220 cat minca el de obicei noapte nu vroia deloc si inaite bea 220 de ml si dim la 7 7 30 minca 100 poate 150. Vad ca incepe sa isi revina aseara a mincat cereale cu lapte 150 de ml si azi de dimineat a mincat 210 ml de lapte.
Mihaela si Mihnea

Mergi la inceput

Nadia, acum suntem tocmai la pagina 47. Multumim.
Misha si noi vom fi singuri de lunea care vine, o saptamana; la fel tati pleaca in delegatie, nu am pe nieni care sa ma ajute, asadar tati a inceput antrenamentul cu mine, de aseara... ma pune sa cobor si sa urc singura cu carutul, ca sa fac muschi, pt ca pe perioada cand e el plecat, sa pot sa ma duc sa cumpar de-ale gurii, cu copilul in carut nu in brate, ca sa nu-l scap, cica...

Mergi la inceput