Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 11
Liuda spune:
fetele neata!
ei, ce ziceam? m-am laudat? Aseara cine incasa scandal de la plod? eu! ca nu putea sa adorma si mare bocet era pe capul ei, de o saptamana asa e si suspectez dureri de dinti ca dupa ce o dau cu gel se linisteste! Asta e si bune si rele!
helenutza - cum fata la tine mai sta copilul pe paturica aia cu jucarii atasate? Eu - dupa ce a stat o luna in cold de a adunat praf, am spalat-o si am bagat-o la dulap... sa vedem cu-i o maritam, sau s-o tin pentru bb 2? ![]()
Era o gluma - peste vreo 5-6 ani cine stie ce o sa mai fie si astea o sa fie iesite din sezon! ![]()
Daconst - hai fata ca noi santem fidea, adica fedele lui Lucas, cum am vorbit - asa facem, nu mai schimbam macazul... cum fata nu ai gasit poze cu putza goala? Auzi dar tu cauta putza de fata, nu cauta una ca a lui fi-tu!!! Fata ma inervezi cat vorbesti de bb2 - ma simt ca ultima nebuna si ma pun sa mai fac unu !!! Glluuuummeeeeaaam!
Mihacarm - hai fata ca e frumoasa foc si ce sta ea pe olita, ochii aia sant super! Nu mai vorbesc de freza, ca noi santem cheli si ne uitam la voi cu admiratie! A facut mama o fata foc frumoasa!
bai fetelor la noi nimic nou, aaa cineva intreba daca ii dau vitamine Dianei - da, ii dau picovit in ceai si ii place ca are gust misto... hai ca daca ceva mai intru pe aici... in caz ca nu plec cum am stabilit! daca dispar sa stiti ca sant la maica-mea ca si aia e suparata ca nu am mai dat pe acasa (dupa scandal nu am mai avut chef nici sa-i sun) dar a venit tata acasa si sa ne ducem sa-i prezentam nepoata.
aventura spune:
Intrebare: Antonio inca nu merge de-a busilea dar se taraste si se rostogoleste, m-am tot gandit sa-l las pe jos insa noi nu avem covoare avem parchet si el cand se rostogoleste de pe burta pe spate sta intr-o manuta si se lasa asa sa cada tare. Mi-e frica sa nu se loveasca? Ce ziceti, sa-l las asa pe parchet? Si mai e ceva, noi inca nu am "securizat" casa, adica nu am acoperit prize, colturi etc..daca se loveste?
Catalina, noua ne-a schimbat relatia in sensul ca acum nu mai suntem 2 si 3
. Nu mai avem aceeasi intimitate ce-i drept, adik utza-utza asa mai pe fugutza
si nu mai putem lenevi asa cum leneveam noi cateodata in weekend in doi.. Acuma spirt tata, la 7-8-9 trezirea
. Dar suntem la fel ca inainte, nu ne certam, ne toleram in general f. bine reciproc si pe bebe. Daca sunt eu prea obosita si am tendinta de nervozitate el preia ca isi da seama. Si inainte si acum avem la fel de multa libertate ca si inainte, iesim si seara. As putea spune ca un mare lucru este ca avem ajutor de la bunici si de la Dna. Olteanu (bona). Eu sincer am invatat sa accept ajutor din prima zi, eu cred ca si pentru copil e bine sa se invete cand cu unul cand cu altul. Antonio nu plange cand ramane cu altcineva, chiar si cu cineva pe care il vede prima oara. E f. sociabil si prietenos.
cristiana70 spune:
Salutare fetele, la noi lene mare, David doarme dupa cea de-a doua masa, frate-meu si el tun in dormitor la noi, doar eu ma foiesc de colo-colo, m-am pus de dimineata sa fierb cartofi si oua, ca sa-i fac cartofi frantuzesti. Azi nu mergem la masaj si gimnastica, caci dupa-amiaza frate-meu pleaca la sora-mea, si de acolo acasa, si nu bag mana in foc ca vine si anul viitor, asa ca profit si stau cu el cat pot, si-l rasfat cat pot.
MARYBELL, din pacate nu am liliac alb, am unul inghesuit langa gard, jumatate al meu, jumatate al vecinei, acolo l-am gasit si nu-l scot. Daca te intereseaza plante de gradina si de balcon mai deosebite incearca la www.eutopiagardens.org/eg_mall/" target="_blank">Eutopia Gardens, eu am lasat o caruta de bani la ei, si tot mai vreau sa iau cate ceva. Daca vrei sa povestim mai multe fara sa plictisim fetele, id-ul meu de mess e cristivona70, asta e valabil si pentru restul fetelor care au chef de povesti cu mine!
LILISOR, i-am scris fetei cu pricina, acum sper ca nu ma citezi ca pe o experta in varicela!
Am taiat-o sa-i fac omleta lui frate-meu.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
fetele am plecat in plimbareala, cu un pic de treaba si pe la 16 - 17 plecam la ai mei. Pentru o zi, ca ai mei credeau ca vin pe o saptamana... cica "veniti si stati si voi pana duminica, nu?" ... credeam ca mor... care duminica, o zi mama ca mai avem si treaba!!! Oricum discutam prin sor-mea ca ea e suparata ca eu nu o sun, eu nu o sun ca nu am ce sa-i zic, mai ales ca dupa ultima intalnire soldata cu cearta... s-a rupt filmul si nu mai sun asa fara treaba!
voi sa fi-ti cumintele si sa scriti mult sa am ce comenta!!!![]()
![]()
pupici la fete si bebei...
eli1977 spune:
Cata, o noua provocare?
hmm..chiar ma gandeam zilele astea, ca tot am fost mai mult timp continuu doar noi trei
..ma uitam asa si ma gandeam cum ne-a schimbat Pisoiul relatia..poate ca inainte aveam mai mult timp pentru noi, mai lalaiam cand aveam chef, luam decizii de moment, uneori nebunesti, uneori ne vedeam seara acasa, fiecare isi facea program..acum suntem cu el cat de mult putem, suntem mai..programati, ca sa zic asa, mai responsabili,in orice planificam e si Andrei..
in schimb, chiar ma gandeam, uitandu-ma la Rudy langa bebe..am redescoperit multe calitati la al meu, cand il vad cata rabdare are cu bebe, cum nu oboseste, nu se enerveaza deloc, cat de grijuliu e..cum vorbeste cu el, cum ii povesteste, faptul ca adora sa doarma cu el ..mi se umple sufletul de bucurie ca am ales asa un tati bun pentru el.
ne-am apropiat parca si mai mult, ne intelegem, ne toleram, ne ajutam..ne completam tare frumos.
Shine spune:
sunt in urma iar cu cititul
mai fetelor, ia mai bagati voi programul vostru zilnic de masa
ca io nu reusesc sa fac un ritm.
asta are doar 2 mese de mancare: fructe si apoi legume si seara cereale
ar trebui sa bag o masa de lactate intre legume si cereale, dar nu imi iese..... se intinde prea tarziu cu legumele si nu mai am timp.
am incercat cu branza si e bleah, iaurt simplu mananca, si apoi il vomita cam la o ora
ce sa ii fac?
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Liuda spune:
Shine - eu ti-am zis dar ma repet.
dimineata lapte (prin somn pe sustache cand adoarme pe la 10)
la 13-14 ciorba pasata, legume pasate cu carne sau fara, completare cereale, suc.
la 17-18 pilaf, legume, o mancare gatita ceva, biscuit cu mar(sau fructe), iaurt (cu fructe) sau perle cu smantana de la dorna.
21 - banana cu mama la desert.
23-24 in somn mai bag un bibe cu lapte.
ma rog se mai schimba cerealele, iaurturile, dar ora ramane aceeasi si mancarea obligatoriu una gatita, cereale, suc, fructe, mar cu biscuit, iaurt si perle.
hai ca data asta chiar plec. sa adun ceva bagaje la drum.
auziti acum mi-am dat seama.... pai noi dormim in patuc jos pe saltea.... acum o car si pe asta dupa mine? ca nu prea vad ce asi putea folosi in loc de saltea? hmmmm gandire mare
Catalina spune:
Shine, noi mancam asa:
la 7:30 - cam 150 ml lapte (maxim)
la 10:30 / 11:00 - fructe cu braznica si biscuite
la 14:30 / 15:00 - mancarica (legume, carnita, ou etc)
la 18:00 - iaurt (ii dai un anume tip? poate nu ii prieste, schimba-l si vezi daca tot vomita)
la 21:30 / 22 - cam 130 ml lapte
Asta e cu mesele. Dintre toate, cel mai putin mananca la masa de la 14:30. Dar nu stiu ce sa ii fac ca sa manance mai bine. Nu vreau sa il fortez. Tot incerc si eu sa vad ce ii place. Doua feluri le avem stabilite ca ii plac: mamaliguta cu branzica iaurt si ou si piure de cartof cu ficatel. Mai ramane sa descopar ce fac cu legumele alea si carnita.
Eli, ce frumos ai scris. Si tu Aventura ... Bravo! Helenutza, haide mama, sigur ca va reveniti!
Si pe noi nasterea lui Matei ne-a facut mai responsabili. Eu cred cu fermitate ca abia acum am devenit o familie. Pentru noi Matei a rezolvat multe probleme. Nu zic ca mereu copilul este o rezolvare dar pentru noi a fost exact ceea ce ne lipsea si ceea ce ne-a trebuit. Acum ne simtim o familie, suntem parca adunati unul langa altul strans in cuibusor aici la noi si ne iubim mult de tot. Asa cum ati zis si voi fetelor exista si schimbari care nu sunt neaparat relaxante adica putem dormi doar daca doarme el, de mai trezim noaptea, utza mai putzina ... dar astea sunt niste chestii asa de nesemnificative pe langa imensa bucurie de a fi 3. Cred ca am fost 2 destul de mult timp (aproape 8 ani). Era timpul sa fim 3 si ca prin minune ... suntem. :))
Helenutza23 spune:
stai Cata ca io am raspuns surt si concis cu privire la relatia dintre mine si al meu. daca e sa il pun si pe pui, da, ne place sa fim cu toti, ne dragalim etc etc. dar eu cu tati avem mai putin timp si suntem mai obositi pt alea-alea. asta ziceam
dar in rest toate bune si frmoase...![]()
program
6-7 lapte (100ml)
10-10:30 fruct
11-11:30 lapte (100ml)
13-14 mancarica + iaurt cu cereala (3-4 lingurite, nu te gangii ca vai ce mult manaca)
14-15 lapte (50-70ml)
18 lapte sau fruct (nu prea vrea fruct)
19-20 lapte (daca la 18 a papat fruct)
21:30 lapte(100ml)
00:30 lapte (70-100ml)
oricum lapte bea in jur de 500 ml. si dupa cum vezi bea doze mici mai des. altii baga cate 200-250 dimineata si seara si asta e laptele in ziua respectiva.
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
loremunteanu spune:
Neata!
Dupa ce doua saptamani a facut greva foamei, acum imi mananca urechile. Mai nou programul nostru arata asa:
06-07h - 150-180 ml lapte
09-10h - 1/2mar+1/2para (nu-i place marul) + branzica, 150-200g
12-13h - 150-180 ml lapte
15-16h - legume+carnita, 100g + banana/piersica+prune, 100g
18-19h - 150-180 ml lapte
22-23h - 150-180 ml lapte
Asa vrea el sa pape, cere... Nu i-am dat niciodata mai mult decat a vrut sau daca n-a vrut.
Cum ne-a schimbat Roni, viata? Totul se invarte in jurul lui; ne-a umplut viata, mai exact. Nu ne inchipuim viata fara el. De cand a aparut Roni, marea noastra intrebare (mai mult a lui tati) este cum de am asteptat atat pana sa facem un copil. Mi-a drag de mor cum se joaca ei amandoi, cum dorm amandoi, cum se balacesc in cada...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici