Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
ylilimic spune:
lore -
vazut mesaj, notat, voi cerceta.
elena - si eu m-am gandit la concursul asta...si nu-i cinstit! si oi aveam cu ce ne mandri
Dana - nu te-ai prins? de aia nu scrie lumea, cas a ne ajungi tu din urma...
cristiana- la Parintii intreaba e cineva care asteapta de zor indicatii despre varsatul de vand...poate dai cu ochiul si tastatura pe acolo, daca nu o fi prea tarziu...
Si ca tot vorbeati de statuie pt mine, a siz sotul ca vorbeste cu moshuletul de la reclama sa imi faca si mie un pitic ![]()
In sfarsit Adam al meu a cedat. Mananca foarte putin, sta nemancat cam 7-8 ore si apoi cu chiu cu vai accepta un bibe de lapte praf cu cereale. Dupa bibele di seara asta (22:30) am zis ca i se lipisera ochii de somn, cand colo...pe el l-a luat energia si a plecat in 4 labe prin casa
a mai facut 20 de ture cu premergatorul si abia acum la h24 a adormit...ziceti si voi! asta e viata?
Matei are 3 afte in gura
Astia 2 le-au facut in acelasi timp, nu stiu de la ce, nu stiu care a fost primul, desi cred ca nu mai conteaza. Si pentru ca tot am citit recent pe forum despre Peritol (administrat de max 2-3 ori/an) m-am hotarat sa reiau procesul de stimulare a poftei de mancare. Noroc cu litrul de lapte baut zilnic, ca altfel ...e ascutit ca lupta de clasa!
Va las ca am nevoie de odihna...io incerc sa ii scot mesele de noapte lu' printu' si totusi pe la 3-4 are chef de vorba
asa ca bag somn acum, ca s-a linistit si el.
noapte buna!
marybell spune:
Lily abia acum am vazut mesajul de la tine, fiindca azi nu am intrat pe net pana acum, dar am vazut ora la care l-ai scris si mi-am adus aminte ca am vorbit dupa, la telefon
ce face Matei? tot asa rau se prezinta situatia, la maselutza aia?
Messa deci tu habar nu ai cat m-a bucurat pe mine, ce am citit in articolul ala pus de tine
super, peste 2 ani fac si eu fetitza mult dorita, visata si asteptata. poate pana atunci o sa se gaseasca si pe la noi testul respectiv.
Cristinutza felicitari micutzei tale pentru dintisor
imi pare bine ca iti sunt de folos informatiile din articolul cu dintisorii.
Liuda e "bestiala"
Diana in poza aia in bagaj. si ce ochi frumosi are, scumpa de ea. in alta ordine de idei imi pare bine sa te aud si pe tine un pic mai multumita de cat si cum mananca micutza ta.
Helenutza programator sa de-a Dumnezeu sa fie, dar stii tu vorba aia...ca se aruca gena, cam din 2 in 2 generatii. asa ca s-ar putea sa fi mostenit talentul bunicii ![]()
Anca sa stapaniti sanatosi noua achizitie. sa manace cat mai bine si mai sanatos in el Antonio
cum se mai simte? pana la urma i-ai mai dat antibiotic sau nu?
Eli
iar ti-am scris si eu ceva, si tu din nou ai scapat mesajul meu
poate te uiti in urma sa vezi ce te-am rugat, plsssssssss (undeva la pag 4). ca am vazut ca celorlalte fete le-ai raspuns
si mie nimic 
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb
varsta lui Erik
alinuk spune:
Marybell sa stii ca nu l-am intarcat pe pitik. A papat din ce in ce mai putin de la tzitzi in virtutea faptului ca am introdus diversificat..insa la mesele de dimineatza si seara de laptik de mamik nu am renuntat inca... si...desi suntem stirbi clasa una, isi baga gherutzele acum cand suge cu putere ca o matza in finutza-mi pelicica 
Cristinutza www.roportal.ro/upload/vendor-66547/VC4007.jpg" target="_blank">asa arata steamerul poti sa cauti la Domo sau in Metro..sunt max 150ron!
Aventura felicitari si sa va faca pofta de mancarica noul scaunel!!!!!!!!!
Io inceput serviciul ..dar unul privat... la ala oficialu' ma gandesc sa ma duc cu juma/sfert de norma - daca m-or primi asa, daca nu ii bag in... de la 1 oct sau 1 nov
Dana bona se prezinta la apel...din 17 sept..stau cu ea acasa ceva vreme sa vad cum se socializeaza cei doi... daca merge bine si sunt multumita ma duc si la jobul oficial, daca nu...sed frumos acasuca cu munca de la domicil
helenutza, Ylilimic am citit regulamentul de la concursul Miss odiseea sarcinii si te poti inscrie si tu cu o poza... oricine a posedat o burticutza acum sau altadata...
Catalina fata ti-am vazut tunsoare... O mamica veritabila!! te prinde genul... de fapt e chiar genul tau tunsoarea
Messa sa stii ca si eu am boala pe masini rosii... e de bine se vad super pe sosea... Le-a chemat: morcoveatza, rozitza si ybylica (actuala)
Fug la nanel ca am umblat azi haihui cu pitik cu tot cu doua mese carate dupa noi...le-a servit pe coclau fara mofturi domnishoru iar acum a cazut rapus!!!
aaaaaaa... de vineri Teo spune ma-ma si de azi ta-ta!
poop fete cucuiete!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
mihacarm2002 spune:
Teo, felicitari pt mama& tata
Azi ne-am delectat admirandu-i pe printesa Diana-Maria si pe cavalerii Roni si Horia. Se vede ca au crescut ca si pozele arata cat de nazdravani sunt.
lore, si la Eva am observat luna trecuta ca tinea capul intr-o parte atunci cand statea dreapta. Am spus si pediatrei care ne-a recomandat sa schimbam pozitia patutului (desi nu asta era cauza) si sa o determinam sa se uite cat mai mult in partea dreapta. Patutul l-am lasat asa cum era, dar am inceput sa o tin pe Eva pe mana dreapta (o tineam doar pe stanga), o pupam pe gat in partea stanga sa lase capul spre dreapta, aveam grija sa tina capul drept in carut,. Acum e mult mai bine, dar cred ca i s-au mai intarit si muschii gatului.
Catalina, nu am auzit de un asemenea covor, pare a fi interesant dar mai degraba as pune un cearceaf si diferite obiecte pe el care sa o atraga. Ma gandesc ca se spala mai usor decat un covor.
De cateva zile ma tot gandesc la Iza. Nu a mai postat demult. Oare ce mai face Darius al ei?
Si mie imi lipsesc Aelita si Adinush. Despre Aelita aflu ce mai face la cap. de nov.dec.
Ieri Eva a fost tare comica. Eram la plimbare si nu prea ii intram in voie. Asa ca i-am ridicat spatarul la 90 grade sa poata sta bine in fundulet si sa fie si legata (daca e spatarul la 45 trebuie sa las largi curelele si nu stau mereu sa le fixez). Apoi imi iau tel si-l sun pe Costin. Nu am vorbit mult, atat cat sa ii spun sa scoata un iaurt din frigider. Tocmai inchideam cand alta mamica cu bb in carucior imi face semn ca mandra mi-a adormit. Cum? In fundulet, cu capul lasat pe mana. Era tare comica, imi pare rau ca nu am avut cum sa o pozez. Ceea ce m-a uimit e ca a adormit in mai putin de 1 min cat nu m-am uitat la ea.
Fi-mea si-a schimbat mult de tot felul de a fi in ultima sapt. Seara adoarme greu, cu maraieli, nemultumiri, in carut daca e obosita, iar nu stiu ce vrea ca se arcuieste ridicandu-si bazinul, un fel de pod in cap. Nu stiu cum sa ii reglez spatarul sa fie multumita. Asa a fost si azi cand a adormit in carut.
Sa nu va povestesc ca seara, pe la 9, nu vroia decat in brate, in pozitie verticala. Si ce credeti ca face? Pune capul pe gatul meu si adoarme! Pai, de ce nu vroia in patut, pat, leagan sau macar in brate in pozitie pt somn? De ce era musai sa stea cu capul sus?
mihacarm2002 spune:
Va spuneam ca diversificarea la noi ne-a adus noi straturi de www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1316406440/in/set-72157600638795239/" target="_blank">sunculite. Am pus poze sa le admirati ![]()
Catalina spune:
Miha, mor de fi-ta!!!!! Doamne ce scumpa eeeee!!! Si sa nu imi zici ca face la oala ca mor. Il bag pe fimeo in militarie. In 4 labe nu merge, in picioare nici atata, pe oala nu sta .... eeeeee asta-i buna.
Alinuk, saru'mana. Ma bucur ca iti place cum m-am tuns.
Lili, face des Matei afte? Eu fac ffff des din doua motive: cand sunt obosita rau sau stressata (dupa nastere aveam gura plina plus o masea de minte care iesea) sau daca am mancat ceva ce nu mi-a priit. POate nu ar strica sa intrebi totusi medicul de la ce pot sa apara aftele. Sa nu fie o carenta de ceva. Oricum, sunt super nasoale pentru cel care le are, banuiesc ca Matei nu mananca nimica.
Suparare suparare. Cum sa iti faca mai pitic??? La cate tragi toata ziua cu piticiii ... trebe reciclat domnu' sotz.
Miha, am vb fugitiv cu Aelita pe mess, a venit din vacanta si sunt bine. Atat am reusit sa aflu. Cand am fost in Cismigiu, R-Marce ne-a zis ca s-a vazut cu Adinush, si ele sunt bine, s-au mutat. Pacat ca nu mai intra, ai dreptate.
Gata, am vazut covorul ala, si m-am lecuit. Costa 180 de ron de la Chicco. Miha ai dreptate. Mai usor se spala un pled. :))
Baaaaaai, v-am cam lasat cu provocarile si mie imi moare cartea la inceput. Deeeeeeci sa re-incepem:
Cum v-a afectat venirea pe lume a copilului relatia de cuplu?
Auzi frate, una a lasat un copil de 2 saptamani intr-o parcare din sectorul 5 ... mi s-a facut pielea de gaina ... Ce "mama"!!!!
Helenutza23 spune:
alinuk ce ai inteles tu acolo?
io nu ma bag, dar stiu cateva fete, including you, care se pot baga
felicitari pt mama si tata spuse de pui. al meu zice tata tataaa, tattititi de mult. mama zice numa' cand e ofti si maraie, si zice mai mult un memmeeee
Cata iar cu provocari? ce sa zic, decat "a afectat", mai mult nu stiu daca are sens. dar ne vom revenii treptat.
cu mama aia de si-a abandonat copchilul... ce sa zic, ma gandesc ca sunt unele care si-i omoara. mai bine sa il lase pe micutz in grija altora. oricum, nefericita si nenorocita soarta si pt mama si pt copil!![]()
mihacarm2002 sunteti niste dulci! si da, asa e, a facut obrajori, sunculite. ce misto! si eu sper la al meu la fel, dar... a, si ce par aveti! sunteti mor-ta-leeee! si nu mai zic de statul pe olita... numai cuvinte de lauda. bravo bravisimo!
marybell TE ROG! adica cum se arunca din 2 in 2 generatii
nu sunt de acord... sau daca ar fi, macar sa se arunce in partea astalalta
eeeeeeee
offff, daca as putea depana codul genetic ca sa schimb neshte chestii, pe bune, as schimba si la mine 
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Helenutza23 spune:
a, Alinuk misto aburitorul ala! chiar f misto! ma bate si pe mine gandul sa iau.
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
aventura spune:
Hei neata!
Bey m-ati innebunit cu pozele, tocmai am comandat un nou aparat foto ca ala vechi s-a stricat
Am multe filme dar sunt prea mari si nu am unde sa le pun 
Marybel, sar'mana de-ntrebare. Antonio e mai bine zic eu, nu am mai scos asa multi muci dar nici nu prea mai ma lasa saracutul, deja a luat frica tratamentului..de tusit inca tuseste dar nu asa tare. Nu i-am dat antibiotic, dr. a zis sa continuam asa pana la 7 zile, azi e a 5-a, deci peste 2 zile il vede dr.
Mary, dar tu ce faci daca la testul ala iese tot baiat? 
Alinuk si Teo, felicitari pentru ma-ma si ta-ta!! Antonio zice de la 6 luni ba-ba-ba si da-da-da ![]()
Fetitza, eu stiu ca poti sa te intorci la program de 6 ore pana la 2 ani, deci nu cu juma de norma sau un sfert ci cu cca. 3 sferturi
. Dar poa' la voi e diferit, who knows..
Mihacarm, frumoasa fata ai!! Sa-ti traiasca! Am luat si noi olita din aia cu spatar, de la Auchan, am dat 5 lei pe ea
O sa incercam si noi figura asta ![]()
Lore, cei mai multi zic ca seamana cu Ionut dar are multe si de la mine. Mai exact pentru ca are ochii mei si buzele mele, cand are ceva pe cap - sapca etc. - seamana cu mine, cand ii dau jos, e leit tatso ![]()
eli1977 spune:
buna dimineata la fete
Mary, iubirica, am uitat iar sa-ti scriiu..ouof, iarta-ma..de atatea ori am zis cand citesc din urm asa deschid doua ferestre, sa raspund imediat..
deci adresa mea de mess e nicolescu_elis@yahoo.com, vorbim oricand.pupici
Mihacarm, e o frumusete Eva!!!