Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

haaaa, Lore, ni l-ati luat pe www.flickr.com/photos/8401629@N06/1311686385/in/set-72157601840099157/" target="_blank">hipo imi place tare poza www.flickr.com/photos/8401629@N06/1312569222/in/set-72157601840099157/" target="_blank">asta facea vocalize sau ce? si aveti un smoc de par de numa' numa'. tin sa iti spun ca Roni seamana f bine cu nepotelul meu. e un dulce sper sa nu fac o gafa prea mare. nu mai stiu tu sau Laura ati inceput serviciul?

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Lore, ce-mi place poza aia cu vocalizele..zici ca-i la ora de canto Roni..ete, si voi cu par..noi n-avem nici par, nici dinti..
tarc din ala avem si noi, dar cu turcoaz

fata Liuda, geaba te dai tu langa Diana in poze acolo la Slanic...te eclipseaza TOTAL!E O FRUMOASA, abia astept s-o vad.

Dana, pai am slabit, fata, ce sa fac..daca-mi plac frunzele de salata, carnea fiarta, spanacul fiert, astea...imi plac de nu mai pot, iti dai seama, as manca cu 2 guri niste sarmale, ca tine, dar daca ..nu ma lasa ficatul si oglinda..
e, sa stii ca am tot fost plecati si in deplasare mananc si eu ca oamenii, sa ma bucur, nu ma chinui..am mai trisat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Cata, de ieri ma chinui sa-ti scriu..faaata, ce zici tu acolo..e jale, fata , nu pot sa cred..sa dea Dumnezeu sa nu mai ai ocazii din astea de apelari la serviciile lor, mama masii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Elena, Eli, in poza cu pricina radea... Multumim frumos ca ne laudati.
Eli, eu l-am tuns ca nu-mi mai placea deloc cu smocul ala in varful capului, mai ales ca-i statea tot timpul ridicat, ziceai ca-i pupaza. Acum e tunsulica, frumusel, ca un baietel...
Elena, eu nu am inceput serviciu si inca n-am de gand. Ma bag si la bebe 2 curand, sa mai stau doi ani acasa.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Lili, tu intrebai de centru de recuperare? Tocmai am vazut la stiri ca, cica s-a deschis un centru de recuperare neuro-psiho-motoriu in Bucuresti, se cheama Centrul Medical Panduri (scria in josul ecranul ca ar deveni "operational" (nu stiu daca asta e cuvantul potrivit) intr-o luna de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Messo,saru mana de articol,nu stiam ce au mai descoperit nemtii astia.Da sincera sa fiu daca la primul am vrut fata neaparat,acum chiar nu-mi mai pasa ce e bb 2,ca am vazut ce frumos e si cu baiat.Incep si eu ca Lili ca parca cu fratior ii va fi mai bine lui Lucas.

Liudo,vezi ce faci ca eu nu vreau cuscra infractoare.
Bai eu am cautat poza aia cu putza goala sa-l adorm pe fi-miu cu ea,dar n-am gasit nik.E frumoasa nor-mea,dar sper sa n-o vrajeasca Andrei daca o vede inaintea noastra.

Aventura sa stapaniti sanatosi scaunelul si vrem poze neaparat.

Adela,hai ca mi-e dor de tine fata.Si eu am recuperat 2 capitole si mai am vreo 2 cred,dar nu le las necitite.

Alinuk,cum mai e cu bona?Lucrezi ca tot intreaba si fetili?

Christinutza,eu stiu ca trebuie sa dam sucuri cu vit C,am mai scris eu pe aici.Acum ii dau sucuri de fructe de padure care contin si fier.
Povestiri din Ro,nu prea am.

Lili,nu am avut timp sa citesc tot topicul despre Darius,dar bravo tie pentru initiativa.O sa contribui si eu cu ceva banuti,dar te intreb eu pe privat mai multe.

Lore,ce baiat mare ai si tu.Deja l-ai tuns,ca si pe mine ma mananca undeva sa-i fac freza.
Dar mi-e ca ma intreaba nasa de motz,la un an si n-o sa am ce sa-i arat.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Am vazut poze Mihnea (bebe de Dinzo). Mihaela, mi se pare ca seamana tare bine cu tine. Imi place mult www.flickr.com/photos/terbitza/1294786382/in/set-72157601798280114/" target="_blank">aici. Bine ai revenit pe la noi.

L-am vazut si pe Lucas. Deja sta singur in picioare!? Vreau si eu! Bineinteles ca www.flickr.com/photos/9613794@N05/1294675668/in/set-72157601797955734/" target="_blank">aici e cool.

Mai Mihaela (Mihacarm), ce freza aveti si voi! E atat de dulcica Eva www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/714545342/in/set-72157600638795239/" target="_blank">aici . pt ca ne laudati tot timpul.

Am vazut-o si pe Bita (bb de Alinatxa) care seamana tare bine cu taticul ei. fetele. Alina, mai zi-ne ceva de voi.

Eli, cred ca Andrei e cel mai buflici. E asa de dragalas!

Anca, Antonio e bucatica rupta din tine.

Am mai vazut asa: pe Daria, Sofia, Adriana, Erik, pe nora-mea, Lidiuta si multe altele...

Sa nu va suparati daca am mai sarit pe careva... De mult voiam sa va spun ca am vazut pozicile.

Ai vostri bebici sunt mai mari decat noi si stau si in picioare... Roni nu sta in fundulet singur; cand il tin in scaunelul de masa isi tine capul intr-o parte, la fel si in carut, cand e mai ridicat... parca-i cade asa... Asa s-a intamplat si la voi?

Lala, Bebebia, bine ati venit!

Fug... plange copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liuda, are Matei 5 dinti. Multumesc de consideratiile despre freza mea. :)

Lore, scumpic rau piticul. Ce de flori are bunica (bunica era, nu?) in balcon! Cine e doamna mai in varsta cu el in brate? Nu de alta dar cum probabil v-ati prins deja am mare feblete la mamaitze.

Fetele, mi-a zis o mamaie in parc azi ca nepoata ei are un covor asa pe care merge in patru labe. E ca un covor cu fel de fel de jucarele pe el (incorporate sau prinse) si cu un cap de urs la un capat. Ati auzit de asa ceva, unde pot gasi si eu?
Poate asa il fac si io pe musiu Matei sa mai miste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ati vazut pozele de la Concurs Miss Odiseea Sarcinii? sunt cateva f dragute. pacat ca nu a fost si cand eram noi gravi concursul.

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mey,da nu mai scrie nimeni???Dormiti deja???
Noroc ca am de citit 2 capitole si asa nu va mai stresez prea tare.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput