Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
aventura spune:
Bey vreau sa va spun ca pana la urma am luat scaun de masa Chipolino Grand Comfort de la magazinul Barza cu aceleasi optiuni ca cel Chicco dar la 3 milioane. Pentru cine nu a luat inca..e o alegere f. buna, sunt f. multumita.
Are roti fata spate cu frane pe spate, spatar reglabil, este reglabil pe inaltime cu multiple pozitii, are 2 tavite f. mari si largi si detasabile, este f. solid, are hamuri in 5 puncte, e super ok. Am luat culoare verde cu albastru - f. frumos si cu desene pe el.
Helenutza23 spune:
Aventura sa papati mult si bine stand pe scaunelul cel frumos! pana la ce varsta poate fi folosit? eu oricum am luat tot de la barza, pe cel de lemn. nu e el f fasonat dar stiu din experienta ca e f util, practic. nepotica mea il foloseste si acum, la 3 ani jumate si sigur il va mai folosi macar un an de acum inainte.
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
gio spune:
Cata, baga repede un oscilo, poate scapi
. cat despre peripetiile voastre, no comment!!!!
Liuda, super poze, le-am mai vazut eu dar sa stii ca fie-ta e frumoasa rau
. cat despre dr ala, daca nu-i dadeai milionul/zi te lasa sa astepti mult si bine - eu am oroare de asa specimene, bleah. cat despre ce face el acolo, doamne fereste sa ai nevoie, nu comentam.
pai mey Aventura, pune si tu poze sa vedem si noi scaunelul. du[a ce povestesti mi se pare ca seamana cu o masina tunata pe care am vazut-o ieri la pimp my ride
. oricum nu ne prea arati puiul![]()
pup
Liuda spune:
fetele, am revenit o fuga!
helenutza - poza aia e facuta cand plecam la mare si imi adunam chilotii prin casa si aruncam de toate in geanta, m-am trezit cu Diana in geanta, se catarasera ea ca avea mare treaba acolo asa ca nu am putut sa rezist si am bagat o poza.
hai cat am timp repede sa ma laud... dumna mea mananca bine, sper sa nu o comit iar, ca de cate ori ma laud pe aici imi cade parul in cap a doua zi. Deci, mancam bine, adevarul ca ne asezam la mancat cu 3 feluri de mancare ca in caz ca nu ne place una - avem alta, ma rog, astea sant din culise! Se simte pe ea ca mananca, incepe sa puna ca lumea. Mai, sa va zic ceva, fie-mea se schimba zi de zi, fiecare saptamana e altfel, acum 3 zile a disparut glasul de bebel si a aparut unul mai gros, de copchil! Si la fata, la fel. Invata sa se exprime, dimineata se cere cu mine in pat macar 10 minute sa ma stranga de gat, sa ma pupe sa se lipeasca de mine. Cel mai tare e inebunita dupa tas-o, l-a tampit deja, ca daca vorbeste el - ea vorbeste si mai tare! Cu somnurile ... reducere, acum avem doar 2 somnicuri pe zi, cam cate 2 ore fiecare. Sta foarte bine in fund, asa ca acum sta in patut cu o tona de jucarii in fata si se joaca cam cate o juma de ora - dupa care se plictiseste... mai schimbam locul. Oricum nu imi este frica s-o las ca cade in spate, in cap, in fata! Seara am inceput s-o culc mai devreme, cam cu o ora, intre 9 si 10 din motiv ca afara se intuneca mai devreme, venim acasa mai devreme si o apuca soamnele, ca avand si doar doua reprize de somn pe zi seara oboseste mai devreme.
Liuda spune:
gio - eu nu stiu cum se poarta cu altii, dar noi santem vechi acolo, santem prieteni, nu prea am stat la cozi cu toate ca data asta acolo era o nebunie intreaga. Nu prea am mai platit ultima vreme, deci nu stiu ce sa zic. Oricum eu cred ca conduce navasta-sa cu toata nebunia aia de acolo. Sincer cred ca si are ceva puteri omul ala, si plus lucreaza super pe schiletul osos al omului, numai ca parerea mea, s-au aruncat la prea mare si nu mai fac fata. El oboseste trecand prin mainele lui peste 60 de persoane minim pe zi. clar ca nu le poate oferi tuturor atentia cuvenita. Eu, sceptica de fire, l-am mai verificat si la bautura "de vedeniile" lui, bai ca si beat le zice bine! Nu mai zic ca el mi-a zis ca sant insarcinata inaintea testului... eu nu avem de gand, nici nu ma interesa, si mai erau si vreo 6 zile pana la ciclu. Numai din cauza lui mi-am facut testul... ca sa aflu ca avea dreptate cand ma tot sacaia "vezi fata ca esti bortoasa" !!!
bai va multumim ca ne vedeti frumoase... fetele uneori trec pe langa gravide si parca am nostalgia sa mai am burta cat casa poporului, dar nu asi mai vrea sa trec prin primele 4 luni dupa nastere, mi s-au parut foarte grele. Nici cand vad bebei mici nu prea mor de placere, ca stiu ca mi-a fost foarte greu atunci cand era mica, Acum e bine! Peste vreo 5 ani poate o sa ma mai gandesc sa trantesc un plod!!! Pana atunci unele din voi o sa aiba bb2 mare!!!
Catalina - fata cati dinti aveti voi? Adica fitu ca ai tai nu ma intereseaza...
Si nu ma mai inebuni cu parul ala, te tot plangi, iti cauti probleme, arati super - sa nu te mai aud!!!
http://www.flickr.com/photos/11798241@N06/1312481516/
toata lumea manca asa ca a cerut si Diana (chiar daca era satula) niste ciorba... pe haine!
fetele va pupacesc si am plecat la fetita mea cea dulce... daca ma lasa seara poate mai vb. ca cica am calculator si acasa dar il folosesc din paste in craciun de cand cu ploada asta in viata mea!
Helenutza23 spune:
da, da ,bine zici gio cu privire la aventura. sa bage poze!![]()
a, si mie imi place pimp my ride.
aaa, Cata eu ma uit la Ucenicul, am uitat sa iti spun. nu stiu cand ai intrebat ceva dar am uitat sa raspund, sorry
dar uneori somnul bate interesul pt aceasta emisiune asa ca ma bag la culcare. insa sotiunea e fan maare de tot.
Liuda bravo voua. pai din ce zici tu acolo ai un copil exemplar! tine-ti-o tot asa!
edit: ii mai dai vitamine? (sa stii ca la al 2-lea nu ai cum sa fii la fel ca la primul, indiferent cum va fi copilul, tie ti se va parea mai simplu din anumite puncte de vedere: modul cum iti revii dupa sarcina, primele luni etc. va fi mai greu pt ca sunt 2, alergi dupa doi, Lili e un exemplu viu)
Elena +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
loremunteanu spune:
Neata!
Multumim de voturi!

Avem si noi www.flickr.com/photos/8401629@N06/1312588866/in/set-72157601840099157/" target="_blank">pozne
Liudo, Diana e frumoasa foc!
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici