Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
Crishtinutza spune:
Am revenit.
Conchita,
, ce mai faci ?! Multumesc pentru sugestii, sunt oricand binevenite.
Da, asa este... si eu stiu ca acest cartof nu aduce mare aport, dar pana la urma am hotarat ca oricum va manca cartof in viitor, asa ca... i-l pregatesc la cuptor, copt in coaja lui, macar asa stiu ca il gatesc cel mai sanatos posibil. Eu la cartof am folosit laptic de la mine pentru a il dilua putin, as face asa si la morcov... oricum vrem sa luam steamer, inca studiez piata. Noi incercam sa gatim sanatos si pentru noi, adultii... asa ca e binevenit, ma intreb daca o sa prefer steamerul grilului, dar ma indoiesc.
In fine, macar pentru legume si tot e bun.
Dar ce suc sa ii dau atunci? Sa ii fac suc din mar copt (diluat mult)?
Ca pediatra mi-a sugerat sa ii introduc peste 1-2 sapt si sucuri, intre mese.... cica 6 luni - 60 ml pe zi, 7 luni - 70 ml pe zi de suc si tot asa...
Te astept sa folosesti JackLalanne, ca sa imi spui daca scoate suc din morcov si mar, cat de repede, cat de silentios, cat de mult, etc..... 
Deocamdata eu m-am informat despre tipurile de motoare folosite, si se pare ca o sa caut un "masticating juicer"... am vazut modele super in USA, dar din pacate nu se importa si in Europa.
Dianamizzi, am tras cu ochiul pe internet si am vazut cum arata "aburitorul" electric. Acum sa vedem daca se gasesc si pe piata.
Shine, felicitari pentru 1 an de la nunta!!! Ce frumos. Va doresc sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii!
Daconst, bine ai revenit! Te asteptam cu povestiri din vacanta!! 
Hai ca tot nu am reusit sa citesc tot.
Postez si mai revin.
adela2006 spune:
buna fetele intru repede repede pe fuga ca nu mai pot face nimic de alexia
sunt bine prietena mea ne-a socat pe toti cat e de puternica
am mai citit cate ceva din cand in cand nu am avut timp sa scriu
alexia e super maraita ii ies dintisorii de sus se vad se simt dar inca nu au spart gingia
se trezeste noaptea din 2 in 2 ore dar trezit de tot ca se ridica in picioare in patut si plange de numa cu urlete si trebuie sa dau ture cu ea prin camera pana se calmeaza
in timpul asta ma gandesc la katerina
nu stiu de cand nu am mai dormit o noapte intreaga fara urlete si plansete
se ridica in picioare spijinita de perete si trebuie sa stau tot dupa curu ei ca mi-e frica sa nu pice si sa se loveasca prea rau ca asa mai da cu fata de covor / parchet si alte cele si se uita lung la mine si uneori urla
lilica am vazut filmuletul cu matei + adam urlatori si m-am gandit serios sa-ti fac o statuie mica in gradina nu stiu cum rezisti serios acum cu doi copii / forum / darius / sot si alte cele ; te sun deseara
catalina imi place noua freza iti sta foarte bine
lore votat copil frumos
dana ma bucur ca v-ati intors si a fost asa bine
mai am asa mult de citit
sper sa ma mai lase alexia sa intru
va pup pe toate si va multumesc
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
Helenutza23 spune:
copilul asta nu mai vrea sa pape mancare 

nu stiu ce e cu el. am cedat si i-am dat laptic dar nici din ala nu a mai vrut 
deci pe mine ma apuca nervii si cand face asa si ma car din camera ca sa nu ma vada cum imi smulg parul de nervi ![]()
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Catalina spune:
Hai fetelor, vaz ca pe la toate e plangere. Sa va fie bebeii sanatosi si sa iasa dintii aia mai repede.
Am ajuns si eu acasa, sunt terminata de oboseala, si eram si uda de la ploaie, cu carutul plin de noroi, va dati seama.
Am reusit sa o duc pe mamaie pan la urma la clinica hipocrat pe socului ca era in apropiere. Am facut si radiografia, a vazut-o si o dentista (mult mai draguta) si joi tre sa ma duc din nou sa ii scoata dintele (unul dintre cei 5 pe care ii mai are :( ). In fine. Ne-a prins potopul, fugi la farmacie (ca i-a schimbat tratamentul, of course), fugi de cumpara umbrela, fugi dupa taxi, am ajuns acasa, Matei abia se trezea avea muci si in cap ca fusese fff agitat si plansese, i-am dat sa manance, fructele destul de reci (ca era peste ora lui de masa mult si ele erau tot in frigi ... offff. In fine. Am plecat si aproape am fugit pana acasa (5 statii de autobuz) si tot ne-a udat ploaia. Carutul direct in cada l-am bagat.
In fine. Acu ar trebui sa ma apuc de ceva treaba. Dar sincer nici nu stiu de unde sa o iau, imi vine doar sa zac. Colac peste pupaza tusesc si cred ca ma ia si o raceala.
Cu toate acestea, vorba Messei, fereasca Dumnezeu de mai rau.
Va pup si multumesc ca mi-ati tinut pumnii.
Helenutza23 spune:
Cata baga si tu repede un fervex, coldrex, ceva. a, eu cand am fructele reci, pun recipientul in care se afla in apa fierbinte si amestec incontinuu pana "moare" recele. nu ma risc sa ii dau altfel ca sa nu am prob cu gatul..
sanatate
Elena +

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Liuda spune:
hai mai fetelor.... ce faceti? scriu un mesaj de sambata... si tot nu am terminat.
sambata am scris si a venit o tanti, am fost ocupata cu ea timp in care calculatorul s-a restartat, azi apropare aceeasi situatie!
de ci am citit si va scriu foarte repede, repede ca am foarte multa treaba...
mesajul meu de sambata incepea cu YLILIMIC sant programata la doctor pentru sterilet si bag si pastile sa fie mai sigur....vai de zilele mele, ca eu nu am rabdare si sa nu ajung sub balcon la Marcel taximetristul de la parter.
Gio - da de acel doctor vorbesc (are si diploma - de asta zic dr. ) Sincer pe noi ne-a ajutat, al meu era gata sa se duca la operatie de durere de spate, avea un an de cand se chinuia, nu mai conducea, in masina cu chin, la munca cu chin... pana am mers la Slanic de 2 ori si a uitat! De atunci nu il mai doare spatele neam! Eu de 2 luni ma chinuiam cu o mana care ma deranja (gen iesita din loc si durerea nu mai trecea) uite ca nu am nimic. Bine sant si altele nu mai vorbesc ca in sarcina parca era ginecoloaga mea, imi zicea exact de placenta (care o aveam joasa) si altele. Na, depinde! La noi a facut bine, de preturi nu stiu ca nu prea mai platim pe acolo.
Daconst - bine ai revenit! sa-mi scrii cum a fost si vezi ca special pentru tine o sa pun poze... sper sa reusesc ca sant in viteza mare mare! Am vazut pozele, pai ginerica e deja mare de tot, si vad ca mamica se baga la bb 2 , bravo fata, ma bag si eu peste vreo 5 ani cand Diana o sa fie mare sa ma ajute.
Eli sa vezi ca aseara am facut taraboi mare sa dau de tine. Suna la Raluca, la Ylilimic, Marinar, Miciurin, sa dau de numarul tau ca eu nu am avut cap sa ma uit in lista inainte de a pleca la plimbareala cu dumna mea! Pana la urma m-a ajurar raluca si am descoperit numarul... ca sa vezi ca nu ai venit la Gl. Fata ai si tu un barbatoi mare acasa!!!
Messo sa traiesti cu bibica cea noua!!! Bai fetele care au carnet si nu conduc - va zic eu din experienta - pierdeti mult! A conduce - e o independenta foarte mare. Cel putin pentru mine e salvare, nu ma rog de nimeni sa ma duca, sa ma aduca, sa se care dupa mine la cumparaturi, sa-mi stea lumanare dupa mine, plec unde am nevoie, camd am nevoie... inainte ma rugam ca proasta ca si la birou ca sa vin doar cu tramvaiul mai era o varianta, iar eu in tramvai nu am urcat niciodata ca nu stiu unde se cumpara biletele alea! Asa ca, acum bag plodu in masina si hoinaresc pe unde am treaba! Eu una zic asa, e bine sa fii independent in mai multe privinte, sa poti sa te deplasezi singur, sa poti sa nu stai cu mana intinsa si sa ceri banuti (financiar), sa nu stai cu frica ca poate maine te da afara ( de asta am apartamentul pe numele meu).
bai iar am intins vorba . e timpul sa scot ploada afara. fetele va zic, sincer, pe zi ce trece parca si mai mult o iubesc!!! Am plans o noapte intreaga in somn daunazi ca am visat ca am intrat in puscarie si boceam de rupeam ca cum o las eu pe Diana pentru 2 ani (cica atata aveam eu de stat la racoare)! Nu va zic ca m-am trezit uda si smorcaiam in continuare... doamne ce durere am mai tras in somn.... ca nu o sa o vad!
hai ca sper sa mai intru azi pe aici
fetele la multe nu am raspuns dar din lipsa de dimp - nu va suparati pe mine!
Liuda spune:
Special pentru Daconst - poze.... Vezi ca acolo sant mai multe, cauta.
fetele va pup si am treaba dar promit sa ma linistesc ... dupa 15 sept!
http://www.flickr.com/photos/11798241@N06/1310726493/
http://www.flickr.com/photos/11798241@N06/1180059619/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/11798241@N06/1310726483/in/photostream/
Helenutza23 spune:
Liuda,www.flickr.com/photos/11798241@N06/1310726531/in/photostream/" target="_blank">super Diana in poza asta, originala ![]()
Elena +

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Catalina spune:
Liuda, cum naiba fata sa n-o iubesti. Nu vezi ca iti vine sa o mananci! Poza aia in geanta e de revista. Sa iti traiasca!!!!
aventura spune:
Adela, saracutza de ea si de tine..dar tu nu o culci in patutul ei? Doarme cu tine?
Helenutza, lasa copilul sa doarma..auzi tu la ea, sfatul meu e sa nu-l trezesti sa manance daca el nu se trezeste singur..
Liuda, e frumoasa tare Diana si seamana cu tine mult de tot!
Messa, sa-ti traiasca masinutza! Si eu am inaugurat o masina noua luna asta! Subscriu la ce a spus Liuda despre condus!
Cata, of ce-ati mai tras si voi!
Ceva rost de intalneli in dupa-amiaza asta in vreun parc??
Lilico, cum fac sa donez si eu ceva pentru Darius cel mai simplu? Am cont online la Unicredit (HVB)?