Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
marybell spune:
quote:ok, abia astept sa ne vedem
Originally posted by Messa
marybell, bambus n-am, s-a ofilit demult, asa ca am sa iau probabil altu' din Metro. Au aia acolo tot soiu'. Dar am alteleIar cu LOT of Rage, cum sa ma razgandesc? Neeee! VENIM! Am si aranjat cu mama lui tati al nostru sa stea babysitter!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem! Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Si niste www.animalutze.com/images/messa/bebe/utile-plozi/" target="_blank">chestii utile pentru plozi si mume (deocamdata numa' retzete)

Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb varsta lui Erik
marybell spune:
mai vroiam sa intreb cate ceva...si gata, plec si eu la culcare 
1.
Alinuk probabil ca tu ai mai spus...dar, am scapat eu mesajul respectiv...daca asa sta situatia, plssssss nu te supara pe mine, dar vroiam sa stiu daca ai reusit sa il stopezi pe Teo de la tzitzi total, sau inca ii mai dai cate putin? eu l-as mai lasa vreo 2 luni inca...si daca ai reusit sa il intarci, cum ai facut? ce metoda ai adoptat?
Shine spune-ai pe la inceputul lui august, ca Alexandru nu sta inca in funduletz, ca nu are dintzisori, ca nu merge de-a bushilea, etc ...care mai sunt progresele lui, acum la inceput de septembrie?
fiindca noi avem aproape 8 luni si jumatate si nu avem dintisori niciunul, nu mergem de-a busilea...
---------------------------------------------------------------------
2.
Criss tu ce mai faci dragutza? iar inveti "la greu" de nu mai apari pe la noi? sper ca sunteti bine amandoua.
Cleo mai intra si tu, sa ne mai spui cate ceva de ochisorii albastri ai Dariei. cum se mai simte?
Anis nici tu nu ai mai intrat de ceva timp... sper ca Iarina nu are parte iar, de vreun nou episod febril. da si tu un semn, si zi-ne ca sunteti ok, toate 3 fetele ![]()
Gabriela_s ce mai faci? in ce stare de spirit, mai esti? fiindca ultimele dati, nu prea erai "happy". daca citesti ce ti-am scris, intra si zi-ne macar ca esti bine ![]()
Mirandolina tu ce mai faci? n-ai venit inca din "luna de miere"?
asteptam vesti si de la tine ![]()
si...daca tot m-a apucat la ora asta sa fac "recensamantul" fetelor care absenteaza de ceva vreme, pe aici pe forum,
vroiam sa le transmit Aelitei si lui Adinush ca le simt lipsa. sper ca sunteti bine fetelor, si asteptam vesti de la voi
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb
varsta lui Erik
Messa spune:
Pentru cine ar mai vrea un bb ![]()
quote:
Sexul copilului poate fi aflat din a doua luna
Articol din: Health & Beauty | Sursa: Gazeta de Sud
Spre bucuria multora dintre viitorii parinti, acum se pare ca este posibila determinarea sexului fatului inca din a doua luna de viata. Acest lucru este posibil gratie unui test disponibil in Germania si Austria si care costa 149 de euro. 'Gender Test' a fost realizat pe baza studiilor puse la punct de Silvia Galbiati, din cadrul Spitalului San Raffaele din Milano. Acesta este comercializat de firma Plasmagen din Koln si prevede o simpla prelevare de sange de la mama. Rezultatul, care are o precizie de 99 la suta, se da dupa doua saptamani de la prelevarea probei si se bazeaza pe prezenta cromozomului Y al fatului. Daca acest cromozom exista, inseamna ca este vorba despre un baietel. Daca acesta lipseste, femeia care si-a facut testul va deveni mama unei fetite.
Potrivit studiului realizat de Silvia Galbiati pe 1.837 de femei insarcinate, se poate verifica prezenta cromozomului Y in sangele mamei chiar dupa sase saptamani de la concepere. in Germania, femeile isi pot efectua testul la orice cabinet ginecologic.
Catalina spune:
Fetelor, va multumesc ca ati compatimit impreuna cu mine despre mamaita mea. Mi-e groaza azi ca o iau de la capat sa o tarasc prin doctori care o sa se uite la ea ca si cum e o marfa expirata. Daca as avea vreo putere i-as face io dintii bine si toate alea dar ... n-am. Va rog sa imi tineti pumnii sa fie bine.
Fug acum sa il las pe Matei cu cealalta mamaie a mea (mama e plecata din Bucuresti) si apoi iau drumul policlinicii.
Messa, pe langa ce povestesti tu la mine e parfum! OF.
Hai va pupez
lala77 spune:
Neata, fetelor! V-am pus o poza cu Alice cand avea vreo 5 luni. Nu stiu daca am postat-o cum trebuie. Daca da, o sa pun si altele mai recente. Daca nu, mai exersam
[http://www.flickr.com/photos/12607891@NO6/?saved=1]
Helenutza23 spune:
ola fetele,
sunt happy pt nici azi nici ieri Horia nu s-a mai trezit cu noaptea in cap. o fi de la racorirea vremii. nu stiu, cert e ca l-am trezit eu pe la 6:30-7 sa ii dau sa pape. sper sa o tinem tot asa!
Messa, mie imi place tomi. dar parca suna a nume de baiat... acum tu vrei sa fie baiat sau fata?
ar merge si rosioara, desi e cam banal...
Catalina sanatate multa lu' mamaie! succes la dentist.
marybell hai ca esti mortala, pe cuvant! m-ai si facut sa visez cu ochii deschisi si sa-ti citesc postarea de vreo 2-3 ori
sincera sa fiu m-ar mira sa ajunga gimnast, mai ales ca nici eu nici al meu sot nu avem, din pacate, prea mari tangente cu sportul, ba chiar deloc as putea spune. decat socrela se lauda cu ceva gimnastica in copilarie... eu glumesc si spun ca poate va fi un Bill Gates dat fiind ca amandoi suntem programatori ![]()
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Helenutza23 spune:
hai mai fetelor, unde sunteti? iar picam pe pag 2
aveam si io acum un pic de timp si voi ati fugit pe nu stiu unde 
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
ylilimic spune:
voiam sa va zic ca gabriela_s cauta garsoniera cu chirie, sa se mute de la ai ei. Ofera max 200euro. Ajutati-o daca puteti si stiti ceva ...
ylilimic spune:
marybell - a facut tatal lui Darius contul la moneybookers, este corect sa fie o adresa de mail? ca asta am uitat sa intreb...
eu asa i-am zis si sper sa nu bat campii
Crishtinutza spune:
Buna dimineata,
In primul rand, multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns,
.
Dianamizzi, multam pentru toate informatiile... sa stii ca pana la urma cred ca a fost putin constipata de la cartof, desi mananca fara probleme... si a avut gaze la stomac, asa ca nici nu ma gandesc sa ii dau si varza, cum a sugerat pediatra. Cred ca ma apuc si eu de diversificare tinand cont de ce am invatat de pe aici.
Cum arata steamerul electric???? Ca eu am vazut doar modele din acelea cu 3 oale una peste alta.
Sper ca Thea nu s-a mai trezit asa de des urmatoarele nopti (eu nu am ajuns la zi cu cititul, asa ca nu stiu daca ai mai povestit ceva pe tema.
)
Helenutza, multumesc. Saptamana asta termin cu cartoful si incep morcovul... si pe urma o sa incep si cu sucurile. Pana atunci sper sa iau si "fructoforul", hehe.
Dinzo, wow, ce de dintisori!!! Fata mea are 6 luni si ceva si de-abia acum ne-a iesit un dinte. Pai tu cred ca o sa scapi super repede de pasatul pasatului pasatuluuuuuii mancarii. 
Categoric babisme sunt cele povestite despre dantura... pai altfel, de ce unii au dinti super la 70 de ani si altii proteze de la 30? ![]()
Marybell, chiar interesante info despre dinti. Nu stiam. Si mai ales fiindca ca eu sunt la primul dinte
.......( al lui fi-mea, ce credeai?
) 
Dau un "send" si revin, ca sigur umplu o pagina.