Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Bebe nr 2...uffff de-abia razbesc cu bebe nr 1, dar mi-e ca daca stau mult pe ganduri si aman imi trece cheful cu totului. Cand vine o venii, noi bariere nu punem.
ce curajoasa esti, nu pot sa cred
. eu ma simt atat de fertila...si chiar imi doresc bb2 dar...uau! inca nu ma dezmeticesc.diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
chinico spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Bebe nr 2...uffff de-abia razbesc cu bebe nr 1, dar mi-e ca daca stau mult pe ganduri si aman imi trece cheful cu totului. Cand vine o venii, noi bariere nu punem.ce curajoasa esti, nu pot sa cred
. eu ma simt atat de fertila...si chiar imi doresc bb2 dar...uau! inca nu ma dezmeticesc.
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
quote:
Originally posted by chinico
am citit in viteza calului..
nu stiu cat dureaza masa shefei ca nu ma uit la ceas...vreo 5 min alea cu lingurita si vreo 10 alea cu sticla..
d mic are putzul rosh si o tuleste cu el cu tot prin casa sa mai deschida un sertar.....eu folosesc bepanthen...or fi pampersii??
asizul a avut un concediu misto la sloboslobo...si se mira de scumpetea romaneasa...adejul cu motan la purtator asisderea..
ktrinel si donia fac pauza...
miro chefuieste la greu saptamana asta..
dia cu oana sunt bine..
nu mai stiu....
a. dandusa face carari si crinuta e bine..
yagmur papa telina fiarta (blex..)
recapitularea ca acusi ma parasesc mosafirii:
dianarus picaturi de pus pe pija + uleiuri pt. apa de baie
dia picaturi
yagmur..picaturi?
pi cai ca se filmeaza. sa mai muncesc si eu..
Beatrice (13.12.2006)www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
da, confirm alea 2 chestii. si mai aveai ceva cu "s" pt raceli. te rog si de-aia! si spune-mi cum/unde/cui virez banii!!!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Bebe nr 2...uffff de-abia razbesc cu bebe nr 1, dar mi-e ca daca stau mult pe ganduri si aman imi trece cheful cu totului. Cand vine o venii, noi bariere nu punem.ce curajoasa esti, nu pot sa cred
. eu ma simt atat de fertila...si chiar imi doresc bb2 dar...uau! inca nu ma dezmeticesc.
Na, ca daca nu punem bariere aia nu inseamna ca-l cautam
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
Am uitat sa va spun ca ieri a nascut vecina mea (cea care ar fi trebuit sa nasca deodata cu mine si a pierdut sarcina la 5 luni). a nascut 6 saptamani inainte de vreme, colul ei pur si simplu nu sta inchis, nici macar cu cerclaj. Bine ca a rezistat 7 luni jumate bebe in burtica, macar s-a nascut cu 2 kilograme. E la incubator, diseara poate avem noroc sa-i vedem.
Asa de greu imi era pana a ramas gravi iarasi, ca de fiecare data cand il vedea pe Dani al meu zicea...`ce mare si frumos este, al meu trebuia sa fie la fel` si mi se rupe inima cand ma gandesc daca o viata intreaga o sa gandeasca asa. Ma gandeam ca n-o s-o invit la petrecerea-ziua lui Daniel, sa nu-i fie greu sa-mi zica, `nu, ca-mi trezeste amintiri`....dar acum o sa vina cu pruncutzu ei in mana si nu o sa-i mai fie atat de greu...asa-i ? ASA-I ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Yagmur spune:
Hopa si eu...
Am absentat motivat... Luchitza a facut si el prima oara febra... deh, rosu in gat.
Duminica seara a debutat febra, cand a ajuns la 38.8 rectal si dupa 4 ore de plans m-am dus la spital (si regret, ca m-am enervat de numa'). Dupa ce ca aproape m-a injurat "doctoritza" de garda i-au dat un supozitor si ne-am intors acasa unde in sfarsit l-am culcat. Ieri a crescut febra la 39.5 si i-am dat Panadol si pus sosete cu otet si un cartof... (nu va spun ce frumos mirosea peste tot). I-am mai dat Panadol si am asteptat sa vina medicul de familie. Sumetrolin aveam in casa dar nu i-am dat. Cand a venit pediatra mi-a confirmat ca e rosu in gat, dar ea nu recomanda antiobiotic. I-am facut baitza, i-am dat cu albastru de metil (am uitat cum se numesc picaturile dar avand in vedere ca m-am facut mov din cap pana in picioare neuronu' a dedus ca e albastru de metil). Azi dimineata avea 37.1. Se vede ca e bolnavior, e destul de apatic, dar sper sa se simta bine in continuare. Daca se simte bine, plecam vineri, daca nu, asta este...
Mai greu a fost sa ma descurc singura cu el, sa-l vad plangand si sa nu stiu ce sa mai fac; dar simt ca este un bebe rezistent... cand vad ca poate sa accepte amareala aia de albastru de metil... bleah..
Sa tineti pumnii sa se faca repede bine...
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
lizzy spune:
azi, 9.00 - vaccinul de 6 luni (in sfarsit!); 10.00-1 paracetamol supozitor; 11.00 - thuja (in apa plata) cica trebuia imediat dupa vaccin dar abia la 11 a vrut sa bea. inca nu are febra, a iesit in curte cu tati, incearca sa pape niste fructe la borcanel.
nu mai sunt in stare sa gatesc. sunt obosita de mooooorrr!
infectia urinara nu mai e cu e.coli, acum e cu streptococ. aseara am aflat. inca nu am antibiograma. vreau sa repet analiza. nu-mi explic. nu mai are e.coli dar are streptococ?! manifestari ale acestei (noi) infectii nu are. rosu in gat nu mai e, nasul s-a curatat. in clipa asta pare sanatos. maine nu stiu... dar azi e ok!
apropo de cine intreba cat dureaza rosu in gat fara antibiotic. 3 zile am dat panadol, nu a mai facut febra, dar avea muci urati de tot (purulenti, scuzati imaginea, va rog!), horcait dar fara tuse. a durat exact 2 saptamani FARA medicamente. nu s-a agravat dar s-a vindecat lent de tot.
adica nu papa bine, dar nu ma plang. apropo, panaa, la noi masa dureaza intre 30-60min, in diferite locatii (la tv la minimax, pe terasa, in curte, pe gazon, langa tobogan, intre flori) - nu glumesc. dar asa atingem un 150g/masa, 2-3 mese solide/zi. de regula 2, uneori reusim 3 mese solide. laptele il bea cu placere, har Domnului...
(daca nu stiai, era o vreme, acum 2 luni, cand baga 200g in 10 min si ar mai fi mancat daca i-as fi dat.)
promit solemn ca dupa 1 an sa nu mai stau 1 ora cu lingurita si sa-l implor sa o accepte. pana atunci lasati-ma cu obsesia meu...
aaaa, yagmur cauta ieri medicamente, luca facuse alaltaseara febra peste 38, era tare ingrijorata saraca, ieri a stat acasa. o sun mai incolo sa vad cum a evoluat.
sarbatoritilor !!!(iertare ca nu nominalizez)
sanatate multa bolnaviorilor - am vazut ca mai sunt cu febre si rosii in gat si infectii la pasarici... sanatate la toti!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Yagmur spune:
Inca recuperez cu cititul...
Dia, revenire placuta din vacanta; ma bucur ca v-ati simtit super in vacanta
Danita, noi avem; nashul lui Luca tocmai ne-a umplut caruciorul de reflectorizante... sper sa mai gasesc si sa aduc daca venim la Fagaras...
Dianocica, medicul de familie a lui Luca ar fi pe gustul tau cred; am uitat sa mentionez ca ne-a dat si Oscillo ptr 3 zile; si a mai zis sa nu ma stresez cu febra, ca lupta si organismul. Si daca trece de 39.5 sa-l invelesc in prosoape cu apa temperatura camerei... i-a placut ideea dadacei cu cartoful...
; i-am facut si baitza calaie aseara si azi a iesit un pic afara....
Vazand pozele m-a apucat un dor de D....
Dbunny, super pozele...
Revin ca am treaba multa (daca ieri am stat acasa
)Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
danita spune:
pupici la toate toate fetele
suntem 2 aici, asa ca scriem telegrafic: masa dureaza 30 min, de bb2 nu mai rasuciti cutitul,,, as indraznii si eu la chinico de niste picaturi de pus pe pija , daca e posibil .
pupici romanesti motanului englez !
D
roana spune:
Buna fetelor,
Bun venit fetelor din concedii si la multi ani sarbatoritilor.
Am fost plecati si noi la Timisoara la botez la nepotelul meu (fetelor am stat numai 1 zi si nu am putut sa sun pe nimeni).
Alex a facut si el febra inainte de plecare, in noaptea dinaintea plecarii, am dat nurofen a trecut iar a aparut si tot asa. ardea de numa. 38,5 rectal...dar a scazut in 3 zile am dat nurofen la 8 ore si gata. Acum e bine.
Eu am super mult de lucru, saptamana viitoare am o conferinta deci iar scriu putin. ce sa fac daca am multa treaba. ma scuzati voi. dar va citesc zilnic si ma bucur sau intristez de pataniile voastre.
Va pup pe toate....