Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Jur ca am citit toate capitolele din urma si am scris ieri.
Dar nu stiu unde oi fi scris !! ca nu vad pe nicaieri...
oi fi scris la alte subiecte??????????
scoteti-ma la lumina !
ca am venit !

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai salut. am prestat ritualul de seara (aici abia acu' e ora de culcare, si spre surprinderea mea, copilu' n-are nicio treaba cu mareata diferenta de fus.. ), si pentru prima oara am bagat baita la cada mare. adica direct in cada .. ce sa zic.. wow!! a fost ceva magic! bai, fascinat de robinet, de apa, de cada (are niste manere de-alea cromate pe interior, daca nu le-a mangaiat, s-a tras de ele...), a luat-o nitel si la 4 labe, l-am prins la timp inainte sa se bage la fund.. oricum, super! aaa... si primul lucvru, dis de morning, ne-a trezit chitaind de bucurie, in pozitie bipeda, atarnat de marginea patutului!!! deci... sejurul a inceput bine :))
in rest, ce sa va spun, sunt pe spate si i'm enjoying the ride, ca sa zic asa... ma uit prin jur si nu-mi vine sa cred cat de frumos si de relaxat e totul (bine...inca nu am ajuns in motu' centrului, stam intr-un cartier la vreun sf de ora departare - in mers pe jos - de city centre) totul e verde, e plin de pajisti (la modul cel mai serios, pajisti-pajisti ca la munte, fulga lipseste din peisaj, si mirosurile aferente, ca-n rest...acolo suntem), case de caramida si sa mor daca in cele cateva plimbari efectuate pana acum a trebuit sa trec vreo strada... nope. sunt tot felul de alei, in sus, in jos, care ocolesc subtil strada (strada care, de fapt, este ceva mai incolo, ascunsa bine dupa un strat de divere buruieni inalte frumos mirositoare) si daca chiar nu se poate si nu se poate, si tot ajungi la strada, atunci cu siguranta exista o pasarela pe dedesubt (gen tunel) sau un podet (relativ inalt, ca nu cumva sa te-apuce suicidu' exact cand treci pe-acolo....).
am fost si la cumparaturi. si sa mor daca mai cumpar vreodata ceva din romania... da, exista si haine/incaltari scumpe. mancare insa nu. in cel mai rau caz este la fel ca la noi... mancarea pt bebei, ca tot vorbiram despre - 6 borcanse hipp bio organic (la set, cum ar veni, dar diverse sortimente in set, adica iti alegi tu ce 6 borcanse vrei de pe raft) - 2 lire 50 (cam 10 ron), de exemplu... sticla de suc pt bebei (tot hipp) este de vreo 750 ml, 1 lira (aprox 4ron)... plin de tot felul de fruit-cheese (adica echivalentul lu' danonino), mult mai ieftin decat danonino (de care nu am vazut, de fapt nu prea am vazut nimic din soiuri de danone avem noi pe rafturi..), iar o cutiuta are 100 gr (se vand tot cate 4, nu mai stiu exat pretul, pana intr-o lira, oricum). iar de haine... nu stiu de unde sa incep si unde sa termin, si nu am fost decat in doua magazine gen carrefour (dar de vreo 7 ori mai mari), deci nu in magazine propriu-zise de hainute..si oricum m-am umplut de nervi si-am injurat in gand toate jegurile scumpe din romania... nu o sa insir acuma cate am cumparat (numai pentru motan pana una-alta, ca el era prioritatea, dar am aruncat cate-un ochi si la oaresce toluri de mama pisica...), in total mi-au iesit de vreo trei sacose mari, si in banii nostri am platit cam vreo 250 ron (sunt si trei perechi de incaltari pe-acolo..). aaa..si nu erau la reduceri, da??? adica chiar am facut fite, si m-am bagat la colectia noua, de toamna iarna.... :))))
dragelor, cam asta ar fi pentru moment, sunt obosita si incantata, ma simt atat de bine, si asta se simte enorm si la motan, ca e numai bun e pus in rama, si cand ma gandesc ca in asa scurt timp trebuie sa ma intorc la jeg, si nervi, si oameni naspa...... uffffffffffff.... nu mai zic nimic.. ma duc sa fumez o tigara, jumate iesita pe geam, ca e plin in casa la astia de piuitoare de-alea de fum, si cica imediat comenteaza daca aprinzi tigara... hua!! aaaa, si tot apropo de...nu e voie sa fumezi pe strada, da?? de fapt, nu e voie sa fumezi mai pe nicaieri, sunt cateva locuri special amenjate (adica na..in aer liber, si doua scrumiere imense aruncate pe-acolo) dar sunt atat de rare...atat de rareeeeee.... :))))))))))
haida, noapte buna, fiti cuminti!! pupam!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Mamaana, sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de copiii tai minunati!

Poftiti la vizionat Poze concediu Moeciu!

Noapte buna!

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a IX-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Hopa sus pe pagina!
Neata, neata, poftiti la .
Dianocica, cum e d, i-a trecut roseata?
Aelita, bine-ai revenit!
Dandusa, ma bucur ca totl e bine cu Crinuta, asteptam sa revii cu forte proaspete.
A_deju, si uite-asa ne ofticam noi....
Luciaro, vazut poze din concediu, super relaxare nene, iar bebe fff zambaret
1. Si la noi masa dureaza 10 max 15 minute, cu o carticica si un calculator de buzunar in fata (contabil il face mama), le studiaza de 3 ori pe zi de 4 luni incoace dar nici ca s-a plictisit de ele.
2. Cred ca putin speriati la inceput dar extrem de fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am citit in viteza calului..

nu stiu cat dureaza masa shefei ca nu ma uit la ceas...vreo 5 min alea cu lingurita si vreo 10 alea cu sticla..

d mic are putzul rosh si o tuleste cu el cu tot prin casa sa mai deschida un sertar.....eu folosesc bepanthen...or fi pampersii??

asizul a avut un concediu misto la sloboslobo...si se mira de scumpetea romaneasa...adejul cu motan la purtator asisderea..

ktrinel si donia fac pauza...

miro chefuieste la greu saptamana asta..

dia cu oana sunt bine..

nu mai stiu....
a. dandusa face carari si crinuta e bine..
yagmur papa telina fiarta (blex..)

recapitularea ca acusi ma parasesc mosafirii:
dianarus picaturi de pus pe pija + uleiuri pt. apa de baie
dia picaturi
yagmur..picaturi?

pi cai ca se filmeaza. sa mai muncesc si eu..

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Mamaana! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printese si de voinic!

La multi ani si sarbatoritilor de ieri:
Karina de Mirona
Anamaria de Mayaione
Maria Isabela de Luly
David de Dianocica

Dianocica, si Victoras a fost rosu la putica. Doctorita mi-a spus ca e o iritatie si sa-l dau cu crema pe care o folosesc la fundulet. Poate e acelasi lucru si la d.

Panaa, masa grasunului meu dureaza, in functie de apetitul domniei sale si de cheful de joaca / somn, intre 15 - 30 min. Pentru intrebarea numarul 2: m-as bucura :), dar nu mai e posibil.

Danita, si ai mei, toti trei, vorbesc uneori in somn :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mamaana

multumesc mult pt raspunsurile privitoare la putzi. uf....teoria o stiu asa bine...dar aseara...doamne, mi se parea ca cine stie ce nenorocire e rivanolul asta..ma gandeam numai la porcarii...

fetelor, astazi naste sora laurei. mai stiti ce ne tinea la curent acum vreo 9 luni...? hadeti sa-i facem si ei un pic de galerie, ne aducem aminte de odisee..
si apropo de odisee...azi am scos din debara niste perne. muuulte. cand eram insarcinata le aveam pe canapea, sa ma mai ajut de ele.....si de cand am nascut stateau in debara, sa nu ma mai incurce...le-am scos sa mai blochez niste colturi, sa mai maschez niste prize...ca daca nu le vede nu-l tenteaza...mama si cand m-am asezat cu capul pe una...nu stiu..mirosul, materialul...plus vremea de afara...mama..mi-am adus aminte de burtica, de cum ma loveam de toate prin casa......cat de frumos a fost...doamne, de abia astept sa-i mai fac un fratior/surioara lui d. si sa se aiba mereu unul pe altul..uf...ce timpuri or sa vina...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelita m-am uitat la profilul tau, n ai postat pe altundeva... lasa, bine ai venit! zi-ne de sofia.
lucia in poza asta sunteti frumosi rau amandoi

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Aelita, unde este deci mesajul??/
Nu ne mai spui nimic de voi?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

a_deju yo mancash mamaliga asta acu 3 ani cand fusai ultima data in ro. Imi aduc aminte cum cautam blugi prin toate magazinele si numai la 60 de euro am gasit(si n-am luat). sau la 12 in piatza...cand aici iti iei marfa adevarata la juma de pret...
Asiza cate kile are Denisoiu tau ? ca tare mare pare...

Masa dureaza cam 10-15 min timp in care si-n urechi ne bagam mancarea...de obicei ii dau un dus repede dupa de ragaie cocozauru.

Bebe nr 2...uffff de-abia razbesc cu bebe nr 1, dar mi-e ca daca stau mult pe ganduri si aman imi trece cheful cu totului. Cand vine o venii, noi bariere nu punem.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput