Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

uf, nu pot sa mai incerc, ca a marait 10min dupa ce am incercat...am pus un pic de rivanol pe o compresa si am tinut o un pic...ufffffffff. dr are tel inchis, evident.... mi e asa mila de el..mor de nervi

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Intru si eu pe fuga...,ca sint rupta de oboseala...,m-a ajuns si pe mine...si-as dormiii,doamne ce-as mai dormiiii...,dar nu prea am timp...sau daca am timp ma amcina neshte chestii si le rumeg in tacere pe intuneric...,asa ca se explica oboseala mea...

Leyla,
lipsesc motivat...,sint ruptaaaaaaaaaa de somn...si nu mai am timp de nimic..,zilele astea am fost si la C-ta,am si invatat...,cu bubu ca de obicei...,musafiri...si multeeeeee discutii,asa ca n-am stat mai deloc pe calc...,va puuupam
Mirona,
daca ai chef trimite-mi,daca nu lasa-l naibi...,ca nu stau in loc de el...dandusa2002@yahoo.co.uk
La multi ani,Karinei si sotului tau...,sa fiti fericiti pina la adinciiiii batrineti...
Panaa,
la noi masa dureaza cel putin 30 de min...,max o ora...
daca as fi insarcinata,as fi fosrte fericita...,punct...
Asiza,
super pozele,va puuupam tare,sinteti foarte frumosi...
Adeju,
bine ca sinteti bine,stateam cu gindul la voi...,cum a fost drumul,cum s-a comportat Eric...
Asdinazot,
puuupam tare,pobabil ca esti super ocupata si nu mai ai timp si de forum...,te inteleg...

ramasesem datoare sa va spun cum a fost la dr...,foarte bine...,Crinuta este ok...,analizele sint in grafic,exceptind fe care este la limita inferioara...,asa ca ii voi da 8 picaturi de fe...,2 picaturi de vigantol...,mai multe verdeturi...si cam atit...,este foarte bine...

azi am invatat sa fac carari...,m-am lasat drept cobai...,cu ocazia asta m-am spalat si eu la cap...,incepem tehnica tunsorii ,abia astept...
fug la somnnnnnn ca nu mai rezist...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa, ma bucur tare mult ca Crinutza e bine! Va pupam dulce dulce...
Laura, multumim!...Sper ca nu e prea lunga pauza ta ca ne vei lipsi mult!
Panaa, la noi masa dureaza max 15 min...la intrebarea nr 2 n-am raspuns...Te pup!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Karina de Mirona
Anamaria de Mayaione
Maria Isabela de Luly
David de Dianocica
Sa fie sanatosi, norocosi si fericiti!

A iesit si al 4-lea dintisor! Se vad bine sub gingie dintisorii 5 si 6, cred ca in maxim zece zile ies si aia. Alexia a dormit de aseara de la 20.15 pana azi dimineata la 09.45, fara intrerupere! S-a trezit fata fresh, cu chef de miscoteala! Eu ma dadeam de ceasul mortii, ma duceam si ii mai puneam mana pe frunte, ma mai uitam daca respira... Ea doarme de obicei cam 10-11 ore pe noapte, dar 13 h si jumatate nu a mai dormit pana acum! A mai dormit si in cursul zilei 2 ore, in doua reprize, si la ora 21 a picat lata. Sunt curioasa la ce ora se va trezi maine.

Marani
Dia, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit super la munte si ca Oana a mancat bine.
Dbunny, sa stapaniti sanatosi noua achizitie!
Kikineata Alexia e ok, mananca destul de bine. Cu cantecele si multe jucarii, e adevarat, dar e bine ca mananca si asa. Merge de-a busilea prin toata casa si se agata de tot ce poate ca sa se ridice in picioare.
Danutz, multa, multa sanatate lui Rares! Poti sa-i dai Nurofen si Pivalone-spray de nas, cum a spus si Bebinuta. Asta mi-a dat si mie dr. cand Alexia a avut simptome asemanatoare.
Asiza, sunt foarte frumoase pozele, iar Denis e un scump. Sa stapaniti sanatosi scaunul de masina! Imi place tare poza cu schimbatul pampersului in porbagaj (ce tatuaj marfa ai!)! Tu arati super, ai slabit mult! Bravo! Felicitari pentru dintisor!
Dianocica, ce bine ca d mare incepe sa descopere ca e fun sa dormi mai mult noaptea! Sper sa treaca repede roseata de la putzica!
A_deju, salutam motanimea ajunsa cu bine in Anglia!
Miro, sa-ti traiasca fata, sotul, nasa si la multi ani fericiti de casatorie! O tii toata saptamana in petreceri!
Danita, Alexia vorbeste in somn. Destul de rar, dar se intampla.
Panaa, la noi masa de solide poate dura de la 10 la 40 de minute, in functie de cheful domnisoarei de a deschide gura. Referitor la a doua intrebare, eu am nascut prin cezariana si ar fi destul de nasol daca as ramane acum insarcinata, asa ca ne protejam.

Noapte bune tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

am reusit sa-i pun niste ser. de la ce pisici poate sa fie? idei? ca pe mine asta ma omoara acum...nu cum trece...nu de ce dr mea are mai mereu tel inchis...DE LA CE?

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianocica, dau si eu cu presupusul...poate zic prostii...sa se fi infectat smegma aia din cauza ca nu ai decalotat?...habar n-am, da' poate fi si asta ma gandesc...

Miro, pentru sotiorul tau si la multi ani fericiti impreuna sa aveti!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Dianocica, dau si eu cu presupusul...poate zic prostii...sa se fi infectat smegma aia din cauza ca nu ai decalotat?...habar n-am, da' poate fi si asta ma gandesc...
NU. asta sub nici o forma. pana acum mi-au venit asa: poate pt ca nu am spalat f bine, poate pt ca a mai stat cu putza goala cate 10-15 min inainte de baie si iti dai seama ca nu a stat pe loc, a tulit o pe unde a apucat..., sau , in cel mai rau caz, ma gandesc la vreo infectie urinara. dar sper sa nu. hai ca am o stare....mai bine ma duc sa mi fac de lucru...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

...., masa d'onsoarei ana dureaza, zic eu, destul de mult de la 30 min pana la 1 ora.....iar, in scaun sta cam 10 min.....uh, deci nu suntem singurele......cat despre intrebarea nr.2, care m-a bantuit vreo cateva zile.....ma obseda gandul ca nu voi putea sa ma mai ocup de ana asa cum imi doresc, plus ca "nu stiu" dak am sa mai pot iubi un alt copil asa cum o iubesc pe ana....NU DATI!!!!! NU DATI!!!!

[b]Mirela[b] si [b]Ana Mihaela[b] [b]20.11.2006[b]
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dianocica, cand am fost cu P la chirurg ia pus nidoflor . cica ala e ok daca e rosu . cand a fost rosu ( eu am insistat sa il curat ) i-am pus si eu si doar in vreo 2 zile a trecut . pupici si sanatate
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Dianocica, pune rivanol. Am avut aceeasi problema sapt trecuta. Am fost la dr si ne-a indicat rivanolul pus pe compresa sterila, apoi pampersu' deasupra si gata.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput