Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
Dia1609 spune:
madaluta, de prima intentie la rosu in gat se da nurofenul, ca este antiinflamator si nu panadol care este de fapt paracetamol ... ideea este sa reduci procesul inflamator, iar panadol se da alternativ cu nurofen numai in caz de febra... in principiu, se dau antibiotice doar daca se face exudat si se constata ca este vorba de un streptococ, daca nu cedeaza febra si se mentine mare si daca coboara infectia din gat si exista riscul sa faca bebe pneumonie.. gata, am impartasit din stiinta familiei ![]()
d prieten de oana si bebe de dianocica
, sa cresti mare si sa fii fericit, ca frumos esti
kara si dani de mirona
revin
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Dia1609 spune:
panaa, masa de solide dureaza intre 5 si 15 minute... depinde dc are chef de papa sau nu... daca are chef, in 5 min am terminat distractia, ceea ce e de bine, ca nu prea are chef de stat mult in scaun... daca nu are chef si e cu teatru de papusi, se cam incheie in 15 minute, ca incepe sa urle ca nu mai are rabdare de stat in scaun si cam in 15 minute imi pierd si eu abilitatile de a distra copios copilul ![]()
miraco, welcome back, hai mai pove ceva despre voi
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dianocica spune:
laura orice problemme ar fi iti tin pumnii sa le rezolvi repede 
mirona restul de cartofi e al meu ca de vinete m am saturat...
panaa la noi masa dureaza max 10min. n-am cronometrat da' banuiesc camai putin. mananca-bine, nu-la fel. oricum se plictiseste daca stam mai mult...
cu 2...si eu am crezut acelasi lucru...daca inainte de d nu aveam o parere clara despre avort, acum nu pot concepe asa ceva. imi dadeau lacrimile gandindu-ma ca va trebui sa-l intarc pe d, pt ca imi doresc din tot sufletul sa faca el asta cand va vrea. dar nu as putea sa iau viata unui alt copil. deci daca vine...il astept ![]()
miro auuu...azi e ziua lu' sotu'...
sa ti traiasca, si sa va bucurati unul de altul
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
danutz spune:
Miro, unde-i tortul unde-i visinata?
Diana, unde-s clatitele?
La multe lunisoare Kara, d, Isa si Anamaria! Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii.
Aoleo Miro, si pt sot dai de baut?!!! Hic...hic...eu deja m-am imbatat...tocmai ce a dat de baut un coleg la birou...asa mai mult de nervi, fiindca a facut 24 ANI!!!
Ma duc sa ma uit la pozele Asizei...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danutz spune:
Aelita???
quote:
Originally posted by dianocica
am vb cu mama-pisica, a deju pt necunoscatori. va pupeaza pe toate de la ingliterra unde e frig de mori. si cica copiii stau dezbracati tare pe-afara..
am mai citit de la odisee. ia recunosteti dvs personajul:
Eu m-as fi cocotzat in varful unui pat si-as fi plans de-ar fi sarit camesa pe mine, urland la doctori: "Mi s-a ruuuuuuuuuupt apaaaaaaaaaa!!!!", ce sa ma mai apuc sa-i caut pe la nu stiu ce etaje si sa-i trag de maneca: Scuzati-ma ca ve deranjez, dar eu cred ca nasc...Cand aveti timp urcati sa ma vedeti, ca nu ma prea pricep la dilatatii si din astea...Multumesc!"
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
varsta rares
danutz spune:
Super misto poza cand Denis si taica-su dorm amandoi ca-n oglinda!
varsta rares
danutz spune:
Bai da' vorbesc pe aici ca televizorul?
Inca una si ma duc...la balamuc!
Rares inca nu are febra, dar e infundat si cu muci la greu. Si mai nou are asa un fel de horcait, nu tot timpul, mai ales cand tipa sau rade...ca si cum nu are avea aer suficient ca sa termine hohotul de ras. Si nu ne mai lasa sa-i tragem mucii cu aspiratorul...am revenit la clasica pompita, care e un fel de vax albina...dar mai buna decat deloc. Dr. se intoarce abia miercuri...Ce mai pot sa-i dau? In afar de Oscilo?
Madaluto, tu ziceai ca Darius face rosu in gat fara febra...de unde-ti dadeai seama ca e rosu in gat?
varsta rares
bebinuta spune:
Danutz, eu i-am dat Adei nurofen si pivalone-spray de nas cand a avut asa simptome.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dianocica spune:

d e fooarte rosu la putzi si nu ma lasa sa ma uit mai mult. rivanol? sau ce?
diana si david 03.12.06
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianocica
d e fooarte rosu la putzi si nu ma lasa sa ma uit mai mult. rivanol? sau ce?
diana si david 03.12.06
Mai incearca totusi sa-l cureti si apoi poti pune rivanol...daca e de rau du-te maine la medic cu el...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis