Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mirona sa ne traiasca puii si voua multi ani impreuna. hai, eu am salata de vinete. din aia buna rau, nu cu maioneza si ceapa si ulei..bleah...nu din aia super fina, cu un pic de lapte praf (milumil 1 ), rosii de la soacra din curte, lipie...niste branya iam iam tot pt salata de vinete. hai, ce scoti la inaintare_ sa ne cinstim si noi un pic...

madaluta adevarul e ca nici la extrema cealalta nu e bine..sa nu faci nimic ca sa-l calesti...poate fi ceva ce evolueaza foarte rapid si e f important sa dai antibioticul potrivit cat mai repede. pt asta, insa, trebuie sa ai un dr bun, care sa se prinda imediat despre ce e vorba. sper din tot sufletul ca eu am gasit o pe cea buna.

numai in fereastra cu forumul pot scrie cu diacritice. la voi e la fel. de fapt toata tastatura e asa...nu mai inteleg nimic..nici semnul intrebarii nu l gasesc...

lauraaaaa
katrineeeeeel auzi, vezi ca a pus miro o poza cu cumnatul. ia vezi, nu cumva va cunoasteti

diana si [b]d
avid 03.12.06
[b]Pentru Sonia
. [b]Pentru Diana. [b]Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Da Dandusa pe unde umbla? Lipseste motivat? A pedepsit-o cumva tanti de la cursuri ca n-a deslusit treaba cu vopsitu'?

quote:
Originally posted by dianocica

katrineeeeeel auzi, vezi ca a pus miro o poza cu cumnatul. ia vezi, nu cumva va cunoasteti

[b]d
iana si [b]d
avid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:

mirona sa ne traiasca puii si voua multi ani impreuna. hai, eu am salata de vinete. din aia buna rau, nu cu maioneza si ceapa si ulei..bleah...nu din aia super fina, cu un pic de lapte praf (milumil 1 ), rosii de la soacra din curte, lipie...niste branya iam iam tot pt salata de vinete. hai, ce scoti la inaintare_ sa ne cinstim si noi un pic...

HAIT!!! ca nu citii mai repede.
eu vizionez zilnic Micii teroristi pe romantica si normal ca bag la matz in acest timp - am savurat cam tot ce am primit de pe acasa.
A mai ramas asa - numa bune de pus la bataie: un rest de musaca de vinete, un rest de cartofi frantzuzesti, o juma de borcan de vinete - cu maioneza - si niste snitzele.
Tortul, berea si vinul - se deschid abia deseara - dupa job si plimbarea fetei de catre tatic sarbatorit, prin parc.

am ramas datoare: rochita roz cu care a fost Kara imbracata la nunta - este de fapt cea de la botezul ei - acum abia ne vine bine.

inca sunt datoare la Dandusa cu un programel - insa nu am mail-ul ei. Ma ajuta shineva???

fug ca-s gata reclamele (ce ma henerveaza ca nu pot inregistra aceasta emisiune )

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by Mirona
pentru noi incepe o saptamana fff importanta din an. Azi face Kara noastra 10 luni, tati 32 de ani. Ii iubesc pe amandoi fff mult si-mi doresc sa-mi traiesc restul zilelor langa ei doi (langa Kara - cat se poate - panas-si ia zboru).
Pe 5 implinim 13 ani de cand suntem impreuna si pe 6 implinim 4 ani de casnicie. Pe 10 e sarbatorita si nasa fetei. Deci ... avem ce sarbatori.
v-am pupat si fug la copila/treburile casei/pregatiri. etc.

Miro

LA MULTI ANI!!!!! Chiar o saptamana plina....

asiza BINE AI VENIT!

adeju sedere placuta in england!!!!

...intru asa pe fuga pt doarme, pardon, inca doarme iepurasha...

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

acu'dak tot este.....stiu ca la rubrica mea de absente nu mai este loc....dar pun si eu doua intrebari (poate s-au mai pus....), raspunde cine vrea, poate......:

1. cat timp dureaza masa (de solide) bb-ului vostru?
2. dak ati afla acum ca sunteti gravi ce ati face? (intrebarea asta mi-am pus-o eu pana astazi pt ca imi intarziase...dar, acu'venii....)...

La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danita

neatza!

pe scurt :
ne-am trezit si noi cu ploaia asta urata cam tarziu ....dar vad ca si lumea de pe aici mai face nani .
bb vb in somn ...... voi ati obs la copii vostri ?

ieri am experimentat mamaliga cu iaurt, br de veci si ou fiert. f bun vom mai repeta figura !

azi nust exqact ce avem in meniu dar gasim noi o "chestie" .
pupici si o zi frumoasa
D

BeBelusca

DA, DA, DA!!!!! ....si, azi-noapte radea in hohote.....si eu si adi stateam in fund si ne uitam la ea...radeam si noi.... HAIOASA FOC!!!

La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ASIZA, nu-i dau nik inca, n-are febra lucru bun, astept setul 2 de analize si vizita la pediatru pt tratament corespunzator.

PANAA, masa tine in jur de 10-15 min in care papa intre 200-300 gr mancare solida, e fara cantec si deschide gurita mereu.
2. cand am avut enterocolita, primul gand a fost ca-s gravida caci mi-era doar greata si vomam; sincera sa fiu m-am speriat, nu fu bucuria prea mare, as pastra sarcina daca ar fi sa, dar de preferat pe la anu cand 'om avea casa mare, bubamara sa adoarma singura - durerea mea cea mare cu kg ei.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

1. cam 10 minute hai 15 uneori
2. as fi foarte bucuroasa, dar bulversata total, ...m-as gandi ca sunt cat usa si cand mai slabesc...ca ccc cu siguranta ma voi ingrasa mai rau :) Concluzia??

quote:
Originally posted by panaa

acu'dak tot este.....stiu ca la rubrica mea de absente nu mai este loc....dar pun si eu doua intrebari (poate s-au mai pus....), raspunde cine vrea, poate......:

1. cat timp dureaza masa (de solide) bb-ului vostru?
2. dak ati afla acum ca sunteti gravi ce ati face? (intrebarea asta mi-am pus-o eu pana astazi pt ca imi intarziase...dar, acu'venii....)...

La mare 2007

varsta anei

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

OOPPPSSSSS!!! ....dar, niciodata nu este prea tarziu, asa ca: LA MUUUUUUUUUULLLTI ANI:
KARA de MIRONA
ANAMARIA de MAYAIONE
MARIA ISABELA de IULY
....si, unui prieten drag pe vecie DAVID ALEXANDRU de DIANOCICA (...inca visam la momentul cand ne vom intalni si noi in sfarsit....)....chiar dak nu intram decat cand si cand, noi tot va iubim si ne gandim la voi, ...dar, deh, asa sunt unii copii mai cuminti, ascultatori....altii...ba, dar, sunt ai nostri asa ca SANATOSI SA FIM!!!.....

La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:

am vb cu mama-pisica, a deju pt necunoscatori. va pupeaza pe toate de la ingliterra unde e frig de mori. si cica copiii stau dezbracati tare pe-afara. .

am mai citit de la odisee. ia recunosteti dvs personajul:

Eu m-as fi cocotzat in varful unui pat si-as fi plans de-ar fi sarit camesa pe mine, urland la doctori: "Mi s-a ruuuuuuuuuupt apaaaaaaaaaa!!!!", ce sa ma mai apuc sa-i caut pe la nu stiu ce etaje si sa-i trag de maneca: Scuzati-ma ca ve deranjez, dar eu cred ca nasc...Cand aveti timp urcati sa ma vedeti, ca nu ma prea pricep la dilatatii si din astea...Multumesc!"

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

miro???
stiu sigur ca faza a fost zisa dupa nasterea lui Ramsan, ea fiind cea care cauta doctorita cu apa rupta....eram cu ea la maternitate

asiza incerc azi sa fac lista cu sarbatoritii, apoi iau o mica-mare pauza. nu ma dati la disparute. dani e bine, florin e bine, eu sunt sanatoasa dar cu niste probleme maricele pt mine.
va iubesc si va pup dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput