Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Dianocica, cum ai reusit sa nu-i mai dai tzitzi noaptea lui d?
Ada daca se trezeste(si se trezeste), pot sa o mangai, sa o plimb, tot cu tzitzi adoarme. Si daca e cumva cu mine in pat (ceea ce se intampla detul de des de pe la 5 dim), ma cauta si vrea tzitzi de cate ori se invarte in pat. Ce ii dai de papa seara?
alo, alo...cine a zis ca fara tzi? cu tzi, dar mai putin. ideea e ca pt ca e langa mine il aud imediat si nu apuca sa se trezeasca. cred ca i-am dat si tzi de vreo 2 ori dar nu m-a mai capiat...maraia, il mangaiam pana sa se trezeasca...si m-am odihnit mult mai bine. plus ca si el a dormit mut dimineata. 9 in loc de 7jumate...pt mine e enorm.

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

asiza m-a dat pe spate denis. Auzi, tu ai pus intentionat numele orasului acolo, nu? ca sa mai pierd cateva minue din viata de fiecare data cand imi vine sa-l citesc...

diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Evident, evident...

Roxanica...stii tu, citatul...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

quote:
Originally posted by miraco

quote:
Originally posted by dianocica

am vb cu mama-pisica, a deju pt necunoscatori. va pupeaza pe toate de la ingliterra unde e frig de mori. si cica copiii stau dezbracati tare pe-afara. .

am mai citit de la odisee. ia recunosteti dvs personajul:

Eu m-as fi cocotzat in varful unui pat si-as fi plans de-ar fi sarit camesa pe mine, urland la doctori: "Mi s-a ruuuuuuuuuupt apaaaaaaaaaa!!!!", ce sa ma mai apuc sa-i caut pe la nu stiu ce etaje si sa-i trag de maneca: Scuzati-ma ca ve deranjez, dar eu cred ca nasc...Cand aveti timp urcati sa ma vedeti, ca nu ma prea pricep la dilatatii si din astea...Multumesc!"

diana si david 03.12.06

Raluca?

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

Dar daca ma gandesc mai bine...........cred ca Raluca este chiar cea care a patit-o cu plimbatul pe scari....replica aia nu stiu cine ar fi dat-o...hmmm si uite-asa iar ma bag si eu in seama cu voi "p-acilea' ca doar va citesc din umbra
Chiar asa, au trecut 6 luni la toate de cand am nascut...cum era cu memoria???
In alta ordine de ideei noi suntem bine...grase si frumoase amandoua hi-hi si pupam toti fulguletii si mamicile lor si da intr-adevar Dianocica mi-am amintit si eu de perioada de gravi..ce frumos...parca mai vreau si eu( ca tot vorbeati zilele trecute).

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

miracooooo taman ce inchisesem din greseala fereastra in care te strigam de mama focului...hai...mai intra si tu pe la noi...am vrut sa te citez si pe tine, sa sti. da' lasa..maine hai mai zi-ne de voi ceva. nu, nu e raluca...

hai mai...camesa...nu va zice nimic... bravo asizu!!! era nesuferita asta de roxanica care se da lovita...cica n-are net si de-aia nu mai intra...e-te flori...io cred ca ori e sub masa cu visinata aia care mi-a disparut mie...ori s-a pus pe vreo cura de slabire sa ne umileasca pe toate cand o aparea...

quote:
sub absolut nicio forma albus inainte de 1 anisor...e foarte puternic alergen...nici macar in reteta de biscuiti! Scrie in absolut toate cartile de pediatrie asta!...daca la unele chestii facem compromisuri la albus zau ca n-as face!
exact asta voiam sa aud. mersi

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am uitat sa precizez in mesajul in care am scris de antibiotic de faptul k lui darius nu-i cedeaza rosu in gat cu nurofen sau panadol.De fiecare data, dar absolut de fiecare data am facut anterior antibioticului si cate o "cura" de 5 chiar 7 zile de panadol..dar nimic...Probabil de-asta ii da apoi antibiotic...
Voi cate zile dati antitermice? sau in cate zile cedeaza rosu in gat? Mie imi este foarte teama k nu cumva infectia pe care o are sa avanseze in atatea zile si de aceea accept sa ii dau pana la urma antibiotic.
cat despre faptul k sunt multumita de pediatra mea..nici pe departe...Tot w-endul am sunat-o si ori nu raspundea, ori imi respingea apelul...Azi imi venea sa merg la cabinet sa ii trag una si sa imi iau fisa sa plec de la la ea..dar imi este jena pt k sotul ei este coleg cu al meu si chiar se inteleg bine...Nu va mai spun k nu are nicio treaba cu pediatria
dar chiar nu am auzit in c-ta de vreuna mai buna...
dianocica, kikineata..bine k n-ati scos bicele...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mi-am mai amintit...

Kokorina, I love your husband ...(sa vedeti voi ce batuta-mi iau eu acuma!)...Chiar mi-era dor de tine tare tare si de harbujei...aseara m-am delectat cu mesajele tale...i le-am citit si lui Chris, care s-a distrat si el de minune!...nici eu n-as racori copilu' cu palariuta uda pe cap...
Danita, chiar ca e o idee creatza! De ce abtibilduri fluorescente?...vrei sa-l trimiti undeva pe P si sa-l poti distinge mai bine in multime sau ce?
Porumbita, ati fost prin Uk, Australia sau Cipru? Sau cum de masina e invers? ...
Ktrinel,
Raluca, cum a fost prima zi la cresa?
Donia, pai unde si de ce pleci??? Tocmai cand am revenit eu???? Hai inapoi, pleaseeeee....
SBogdana,
Marani, cum e bubamara? Infectie urinara??? Of, saracuta...Sanatate multa!
Fatima, felicitari!!!!! Si eu sunt de parerea ca trebuie sa o intarci pe micutza Eva inainte de octombrie, altfel iti va fi foarteeee greu......Pe ce rute zbori si cu ce companie?
Dbunny, ai pus tu o intrebare la care vroiam sa-ti raspund, dar zau daca mi-o mai amintesc! ...Poate revii!
Aelita, Teutz, Dolores

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Asiza, poza cu Denis si tata e super. Se vede ca v-ati simtit bine in concediu; care dintisor e unguresc?
pe Denis in portbagaj

Saracuta de Ada, pe langa faptul ca are inca scaune moi si e inca la regim(febra nu a mai facut si tzitzi serveste), ii iese si incisivul superior din partea dreapta. Deja se vede destul de bine. In afara de noapte cand suge daca ar putea tot timpul, e o cumintica foc. O iubesc!

Dianocica, ma gandeam eu ca e cam greu sa il ai langa tine si sa nu suga, dar s-au mai vazut cazuri. Eu incerc sa o pun cat mai rar cu mine in pat, ca altfel nu mai dorm deloc; se foieste si se intoarce in toate partile si cand ma simte mai aproape, incepe sa maraie si pana nu bag tzitzi in gura, nu se linisteste.

Madaluta, sanatate lui Darius! Poate ar trebui sa mai consulti un doctor in legatura cu rosu in gat. Asa des sa tot faca? Eu i-am dat Adei Nurofen, dar am fost sfatuita ieri de o prietena farmacista sa-i dau mai bine Paracetamol sau Eferalgan in caz de febra.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare de la...anglia :) ajunseram, breee... si-a fost al naibii de usor, de intrasem la idei 'de ce e dom'le copchilu' asa cuminte??'.. a fost super super, a dormit in masina, s-a jucat in avion, a mancat pe unde-a apucat, l-am schimbat pe banda de bagaje (oprita si nefunctionala..) deci..am experimentat din toate cele :)
si bine ca dadeam eu sfaturi sa-si impacheteze lumea tolu' de iernat, si io n-am fost in stare sa despielitez mamutu' ca sa am si io cu ce ma-nveli pe frigalau' asta de-aici... da' frig ma fetelor, nu gluma... azi tre' sa ne shoppinguim nitel, caciuli, manusi, ful;are, alea alea, dupa care scoatem nasu' in lume... de precizat ca am apreciat lista cu must-see-uri, insa noi suntem relativ departe de londra (adica la vreo ora pe autostrada), si mai intai tre' sa observam programu' motanului, si-apoi, in functie de materialu' didactic, sa ne facem si noi un plan de bataie :)))
pupam ca s-a trezit :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

nu stiu daca ati dat si voi despre articolul asta aici pe forum, dar daca nu, eu cred k merita sa fie citit...si mai ales aplicat....
cartea cartilor-sfatul psihologilor("Secrets of the Baby Whisperer. How to calm, connect and communicate with your baby" by Tracy Hogg & Melinda Blau editia 2001. )

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare again,
sunt pe fuga - am citit cate ceva - va multumesc pentru aprecieri - ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
multumesc celor ce ne-au urat la multe lunisoare.

pentru toti sarbatoritii zilei.

pentru noi incepe o saptamana fff importanta din an. Azi face Kara noastra 10 luni, tati 32 de ani. Ii iubesc pe amandoi fff mult si-mi doresc sa-mi traiesc restul zilelor langa ei doi (langa Kara - cat se poate - panas-si ia zboru).
Pe 5 implinim 13 ani de cand suntem impreuna si pe 6 implinim 4 ani de casnicie. Pe 10 e sarbatorita si nasa fetei. Deci ... avem ce sarbatori.
v-am pupat si fug la copila/treburile casei/pregatiri. etc.

Miro

Mergi la inceput