Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

am vb cu mama-pisica, a deju pt necunoscatori. va pupeaza pe toate de la ingliterra unde e frig de mori. si cica copiii stau dezbracati tare pe-afara. .

am mai citit de la odisee. ia recunosteti dvs personajul:

Eu m-as fi cocotzat in varful unui pat si-as fi plans de-ar fi sarit camesa pe mine, urland la doctori: "Mi s-a ruuuuuuuuuupt apaaaaaaaaaa!!!!", ce sa ma mai apuc sa-i caut pe la nu stiu ce etaje si sa-i trag de maneca: Scuzati-ma ca ve deranjez, dar eu cred ca nasc...Cand aveti timp urcati sa ma vedeti, ca nu ma prea pricep la dilatatii si din astea...Multumesc!"

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Chinico????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by asiza

quote:

am vb cu mama-pisica, a deju pt necunoscatori. va pupeaza pe toate de la ingliterra unde e frig de mori. si cica copiii stau dezbracati tare pe-afara. .

Eu m-as fi cocotzat in varful unui pat si-as fi plans de-ar fi sarit camesa pe mine, urland la doctori: "Mi s-a ruuuuuuuuuupt apaaaaaaaaaa!!!!", ce sa ma mai apuc sa-i caut pe la nu stiu ce etaje si sa-i trag de maneca: Scuzati-ma ca ve deranjez, dar eu cred ca nasc...Cand aveti timp urcati sa ma vedeti, ca nu ma prea pricep la dilatatii si din astea...Multumesc!"

diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Chinico????
hmmmmmm...nope

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

madaluta eu una sunt crizata pe medicii care recomanda tratamente invazive pt boli care nu necesita asa ceva. si care (tratamente) fac, pe timp lung, mai mult rau decat bine. nu am nimic cu tine. e alegerea ta sa il asculti, sa il pastrezi ca dr al lui darius. nu pot sa spun ca te inteleg dar e alegerea ta, pana la urma. dar buba mea cea mare e cu doctorii. ok? aruicul ? nu am chef de cearta/zazanie/strambe. de aia m-am gandit asa mult cum s-o dreg...ca nic sa tac nu pot...uf...boala grea...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dianocica, cum ai reusit sa nu-i mai dai tzitzi noaptea lui d?
Ada daca se trezeste(si se trezeste), pot sa o mangai, sa o plimb, tot cu tzitzi adoarme. Si daca e cumva cu mine in pat (ceea ce se intampla detul de des de pe la 5 dim), ma cauta si vrea tzitzi de cate ori se invarte in pat. Ce ii dai de papa seara?

Donia, unde esti?????????????

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

asiza m-a dat pe spate denis. Auzi, tu ai pus intentionat numele orasului acolo, nu? ca sa mai pierd cateva minue din viata de fiecare data cand imi vine sa-l citesc...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

Dmic, Karina, Maria Isabela

noi suntem aici dar n-am mai apucat sa scriu ca domnisoara mea imi face scandal mare cand ma vede la pc, vrea sa stea ea la tastatura si imi da mainile la o parte;

suntem bine, de cateva zile Zara a trecut la un singur somn pe zi, pe la pranz, si parca mancam mai bine

fug ca plange

la mamici si la copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

M_monique,Carla,A_deju-distractie placuta in vacanta

Dianoccica-e mortal D

Teutz,leyla,Kikineata-

Mirona-ce scumpa e Kara

Dia-bine ati revenit

Dbunny-ce smecher e Dani

Raluca_u-tinem pumnii sa-i placa Adinei la cresa

Madaluta-mi se pare mai usor acum cand merge singurica am strans din calea ei cam tot ce putea trage,cand cade se ridica singurica,cand o string vine la mine,se tine dupa mine cand ma duc sa fac pisu si peste tot e si ea prezenta

Asiza-super pozele imi place caiacul lui Denis

multa sanatate fulguletilor bolnaviori

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:

diana si david 03.12.06

Laura?

Si noi o pupam pe mama-pisica

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

quote:

diana si david 03.12.06

Raluca?

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, cand ai putin timp, please reactualizeaza listuta cu sarbatoritii lunii, ca-i pierdem...

Dianav, si denis face kk de vreo 3/4 ori/zi, consistent si multicolor ...
Kikineatza, am citit despre "Doamna de Fier" (cum ar zice Roxanica, pe care-o pup si-o invit pe la noi)...Ma, bine ca ti-ai revenit...nu mai zic nimic ca au zis fetele si pentru mine...
Dia, ma bucur ca sunteti mai bine!
Miro, imi place de mor poza cu Kara electrizata! ...si la nunta, in rochita roz e bestialaaaa!
Alex, am vazut si pozele voastre de la Hajdu...super frumos Mark...se pare ca flacailor nostri le-a priit iesirea!
Dianarus si Yagmur, va pup...sper sa ajung si eu prin Tg. Mures candva sa pozam si cu Denis alaturi de Marc, Ianis si Luca...
Bebinutza, felicitari pentru mutarea in casa noua! Multumesc pentru retetele de mancarica...deja devine o problema si pentru mine gatitul la bb ca-s in pana de idei...
Dianocica, sub absolut nicio forma albus inainte de 1 anisor...e foarte puternic alergen...nici macar in reteta de biscuiti! Scrie in absolut toate cartile de pediatrie asta!...daca la unele chestii facem compromisuri la albus zau ca n-as face!
Adinazot,
Lavinia, ...ma bucur ca sunteti acasa si ati scapat!!!! Sanatate multa multa multa...sa nu mai treceti prin asta!!!
A_dejule, distractie placuta...Musai de vizitat British Museum, Aquarium, Planetarium, schimabrea garzii la Buckingham Palace, Madame Taussand's Wax Museum, London Eye, daca aveti vreme bagati o fuga pana la Brighton ca-i aproape...cam astea-mi vin acum, pe moment...Ce doooooor mi-e de Anglia!!!!! Sper sa plecam si noi in curand!

Daca-mi mai amintesc, mai vin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput