Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Raluca ii doresc o acomodare rapida si usoara Adinei la cresa.
Te rog spune-mi la ce cresa ai dus-o? De stat sau parti? Suntem si noi interesati.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

La multe lunisoare fulguletilor: Karina, Anamaria, Maria Isabela si David Alexandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

zina: darius de cate ori face rosu in gat nu face febra si totusi dr ii da antibiotic, augmentin, 2,5 ml la 12 ore..+panadol si ambroxol...Acum darius are muci si tuseste putin si i-am adminstrat acelasi tratament...

mirona: bai, voi ma innebuniti cu pozele voastre...cred k o sa ma apuc sa-i cumpar rochite lui darius..k sunt innebunita dupa fetite gatite asa frumos...
Bineinteles k am admirat si mamica sexi...da, de-asta avem si noi in dotare...Fetita nu avem...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fara nici o suparare, rautate sau altceva, imi dati voie sa ma dau putin cu capul de pereti? multumesc

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
fara nici o suparare, rautate sau altceva, imi dati voie sa ma dau putin cu capul de pereti? multumesc

sper k nu mesajul meu anterior te-a facut sa ajungi in situatia asta...mesajut tau e postat imediat dupa al meu...si m-am gandit sa nu fiu eu vinovata...
daca da...imi poti spune nici o suparare...
nu stiu de ce ma simt cu musca pe caciula....

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

neatza!

pe scurt :
ne-am trezit si noi cu ploaia asta urata cam tarziu ....dar vad ca si lumea de pe aici mai face nani .
bb vb in somn ...... voi ati obs la copii vostri ?

ieri am experimentat mamaliga cu iaurt, br de veci si ou fiert. f bun vom mai repeta figura !

azi nust exqact ce avem in meniu dar gasim noi o "chestie" .
pupici si o zi frumoasa
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Booon....in concediu a fost super fain, desi nu am avut ajutoare cu Denis. Insa s-a purtat exemplar si a tinut pasul cu noi. A ras si a socializat cu toata lumea, a "agatat" bebitze , a papat bine, a dormit bine si nu s-a plans de nimic. Avem un dinte unguresc care ne-a cam chinuit intr-o noapte, dar i-am dat nurofen si s-a calmat!

Desi nu sunt eu fan Ungaria, trebuie sa recunosc ca a fost foarte frumos acolo, curatenie, bazinele curate, mancarea buna si totul era ieftin, muuult mai ieftin ca in Romania ...I-am cumparat lui Denis scaun de masina, jucarii, sosetute, papuci si alte maruntisuri...Borcanelele erau destul de ieftine, in jur la 32.000 buc, laptele praf Milumil era 220.000 cutia (pentru cine nu stie aici e 400.000 ca noi suntem mai bengosi decat toti europenii si nu numai)...Cam asta e pe scurt...Am un copil super!...

Poze din concediu

Revin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am vb cu mama-pisica, a deju pt necunoscatori. va pupeaza pe toate de la ingliterra unde e frig de mori. si cica copiii stau dezbracati tare pe-afara. .

am mai citit de la odisee. ia recunosteti dvs personajul:

Eu m-as fi cocotzat in varful unui pat si-as fi plans de-ar fi sarit camesa pe mine, urland la doctori: "Mi s-a ruuuuuuuuuupt apaaaaaaaaaa!!!!", ce sa ma mai apuc sa-i caut pe la nu stiu ce etaje si sa-i trag de maneca: Scuzati-ma ca ve deranjez, dar eu cred ca nasc...Cand aveti timp urcati sa ma vedeti, ca nu ma prea pricep la dilatatii si din astea...Multumesc!"

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Madaluta, presimt ca da...daca nu...spun eu parerea mea...ca musca-n lapte...Pai Mandolino nu discutam aici de ne-am saturat de faptul ca daca bb nu are febra, varsaturi, diaree nu se da antibiotic la bebe....si augmentin, de fapt nu conteaza....rosu in gat si chiar cu febra poa sa treaca cu antitermice...in general 3 zile o tii cu antitermice si panadoale, nurofene, apoi daca febra persita dai antibiotic sau ma rog daca e febra mare peste 39 sa zic ...dai daca chiar nu te poti abtine, sau na asa dicteaza creierul fiecaruia...te rugam noi nu mai da antibiotic asa des cand nu e ceva care se manifesta grav...sau ma rog te rog eu...nu cred ca vrei sa faci prastie sistemul imunitar al lui Darius.

Io te pup sa stii...

Chiar ma gandeam daca Darius tot pe jos adoarme.

quote:
Originally posted by madaluta

quote:

sper k nu mesajul meu anterior te-a facut sa ajungi in situatia asta...mesajut tau e postat imediat dupa al meu...si m-am gandit sa nu fiu eu vinovata...
daca da...imi poti spune nici o suparare...
nu stiu de ce ma simt cu musca pe caciula....

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am revenit cu o idee creatza : vreau sa ii lipesc pe carucior si pe gecutza niste adezive fosforescente . aveti idee de unde sa achizitionez ?

D

Mergi la inceput