Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by dianocica

cu 2...si eu am crezut acelasi lucru...daca inainte de d nu aveam o parere clara despre avort, acum nu pot concepe asa ceva. imi dadeau lacrimile gandindu-ma ca va trebui sa-l intarc pe d, pt ca imi doresc din tot sufletul sa faca el asta cand va vrea. dar nu as putea sa iau viata unui alt copil. deci daca vine...il astept

Diana, de ce crezi ca nu l-ai putea alapta pe D si in timp ce esti insarcinata cu 2? Uite cauta pe net "breastfeeding during pregnancy" sau "breastfeeding while pregnant". Peste tot zice ca este ok. Bine totul este sa mai poti.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

AM NEEEEEEEEET!!!!!!!!!
Doamneeeeeeeeeeeeeee, ce dor mi-a fost de voi! JUR!!!!
Nu mai stiam ce sa-i dau copilului de mancare daca nu citeam meniul vostru zilnic, nu mai stiam ce replici sa rostesc la teatrul de papusi al animalutzelor, ce mai, nu m-am descurcat deloc fara voi...
Ma bucur tare sa va regasesc, sper ca sunteti toata sanataose, voioase, copiii la fel, taticii si ei.
La multi ani ! tuturor sarbatoritilor

Noi suntem acum bine, dar am trecut prin niste zile de cosmar cand David a refuzat categoric orice mancarica, doar laptele l-a acceptat cu placere. Slava Domnului! Cand ma plangeam ca nu papa baietul nu stiam ce inseamna sa nu manance deloc, da' deloc. "Iexista si o iexplicatie" : Ne cresc toti cei patru incisivi de sus DEODATA!
Acum mananca foarte , foarte bine. Si la 2 ore cere mancarica. Aleluiaaaaaaa! Dar stiu ca nu va dura mult bucuria asta. Mai, da ce bine poate fi sa-ti manance copilul cu pofta, fara jucarii, jucarioare!!!
Hai ca ma pun serios pe citit pana nu se trezeste David!
Va imbratisez ca tare mi-ati lipsit!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Vad ca Luca e bolnavior, multa, multa sanatate!
Yagmur, asa zice dr. tau sa nu te stresezi cu febra??? David a facut pana acum doua episoade de febra, ala horror cu otita din spital si apoi cu un rosu in gat. de fiecare data febra mare, 40,3 si a doua oara 39,8 rectal, febra tinea exact 3 zile si nu ceda, revenea la 3-4 ore, deci groaznic. De fiecare data am luat antibiotic pentru ca dr, a zis ca la asa febra mare care nu cedeaza nu risca sa nu intervina eficient. Eu nu sunt deloc impacata cu antibioticele astea, dar nici nu am avut curajul sa nu-l ascult pe dr. Innebuneam numai cand ii simteam corpusorul arzand ca focul in bratele mele.
Ma streseaza enorm febra asta, David asa reactioneaza la fiecare boala.Dar niciodata n-a avut muci, tuse, nimic nimic. Numai febra. Voi ati mai patit asa cu miciutzii vostri???
Dianarus, nu am citit savad ce s-a intampalt cu Marc, vad doar ca papa mai greu. Poate infectia asta urinara e vinovata, da inapetentza! Hai, putere, mamico!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Se vede ca nu am chef de munca... asa as merge acasa sa vad ce mai face Luca
Roxanica, daca nu ceda febra ii dadeam si antibiotic, cu siguranta... si acum e sub control, le-am dat instructiuni la dadace sa ii masoare temperatura; diseara sa vad cum se comporta ca atunci creste febra....
Mirona, petrecere frumoasa si multa, multa, multa fericire
Dianocica, cum se mai simte d? A trecut?
Si am uitat ce vroiam sa mai scriu
Anyway, multi ani sarbatoritilor zilelor de 1, 2, 3 si 4.... pupici mamei motan... pupici tuturor...
Canada????? helloooooooooooooooooooo!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Luciaro, frumoase locuri ati vizitat...n-am fost niciodata pe acolo, dar am pus Moeciu pe lista de prioritati de vizitat ...Ce mare e Serban!!!! Si scumpic foc...
A_dejule, mai bine alegeai celalalt dosar , iar eu mai bine-mi vedeam de treaba acum 2 ani si stateam unde-am fost !...Hai stati acolo si venim si noi curand ...Nu-i voie sa fumezi pe shtrasse??? De cand??? Ca io bagam!...In rest, iar mi-ai facut pofta mare mare de duca...deja am foc in talpi ...Pupam si distractie faina in continuare!
Dbunny, nu stiu exact cate kg are Denis...vreo 11...peste 2 sapt mergem la control si vedem atunci!
Laurici, pentru surioara ta...sa nasca usor si sa aiba un bb sanatos tun!
Chinico, deschide-ti messul ca ti-am lasat un offline...Primisi?
Yagmur, pupam Luchita sa se faca bine repede repede...
Roxanicoooo, bine ai revenit!!!! Si noua ne-a fost dor tare de tine!

Revin ca urlaaaa.....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
Eu nu sunt deloc impacata cu antibioticele astea, dar nici nu am avut curajul sa nu-l ascult pe dr. Innebuneam numai cand ii simteam corpusorul arzand ca focul in bratele mele.
Ma streseaza enorm febra asta, David asa reactioneaza la fiecare boala.Dar niciodata n-a avut muci, tuse, nimic nimic. Numai febra. Voi ati mai patit asa cu miciutzii vostri???

o singura data am avut febra 39.3 rectal si m-am speriat rau. A trecut cu paracetamol pt copii.(ceva gen panadol). si i-am pus si comprese(nu foarte reci) pe capsor. I-a trecut cam in 2 ore. Slava Domnului n-a fost nevoie niciodata de antibiotice la noi. Rosu-n gat, mucii, tusea si stranuturile le-am tratat cu succes cu paracetamol, di de cand e mai maricel cu suc de portocala. La noi functioneste.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor! Hop si eu pe fuga.
Mai dar voi chiar vreti sa ma ofticati. A_deju cu shopping-ul din Anglia, Asiza si Luciaro cu pozele din concediu... Superbe. Las' ca-mi scot si eu parleala la anu' ca anu' asta nici o sansa de concediu.

Multumim de urari, eu ieri chiar uitasem noroc ca m-a sunat nasica Isei sa-mi aminteasca.
Noi suntem bine, ne-am reglat cu burtica asa ca am scapat de regim.
Socrii pleaca maine. No comment.
Offf, imi pare rau ca iar sunt bebei bolnaviori. Multa sanatate si refacere cat mai rapida.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Sunt tare bucuroasa..am facut urocultura (care o facem aproape lunar...de frica) pt. garga si a iesit negativa...URAAAA!

Intrebare??? Cum arata cand ies dintii...v-am innebunit...se vede jos la unul parca e rupta dar sangeranda gingia...ori s-a lovit tot muscand din jucarii ori a crapat gingia si a dat de-un vas de sange? cum tre sa arate ...si al doilea se vede un punct alb cat o gamalie.
Ma streseaza ca s-a zdrelit acolo la gingie...ori asa tre sa arate?? Probabil ca nu. Cu ce o pot da acolo?

Acum citesc si revin!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Kikineta, asa trebuie sa arate cum spui tu acolo cand sparge dintisorul gingia...mie imi pare ca e ca un soi de rana...nici nu ma mir ca plange noaptea...cred ca-i pulseaza acolo...
Mamaana, ..ne ne traiesti 100 de ani fara reparatii si sa fii fericita alaturi de minunile tale!!!! Chef...ceva??!!!...

Va pup ca iar urla, desi i-am dat jucarii noi, gen tel, lingura de lemn, ligheane, sticle...da' se plicti repede ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asiza, of pupate-ar (puii mei chiar nush dac asa se scrie) mama ca mi-ai raspuns asa repede deja eram cu inima-n chiloti, imi termura de numa ca s-a zdrelit gingia...da ca o rana parca s-a taiat si sangeranda. Of si trage cate un chiot de durere de rasuna casa...eu deja ascultasem de dianocica ...mi-a zis sa-i dau jucarii mai moi sa roada dar azi a sterpelit o floricica cam colturoasa din plastic tare si a tot ros-o.

Diana, bai parca nu se mai termina cu infectiile astea urinare...la mine este obsesia obsesiilor, cume rosie la putica un pic pac urocultura. Cum mai e si cu streptocicii astia. Poti reface analiza sau e sigur rezultatul?

Yagmur, treci la treaba!!!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput