Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianocica, a trecut roseata? Si eu stiu ceva de nidoflor a mai spus cineva sau chiar Baneocin...au antibiotic. Da cred ca e bine sa mergi la dr. musai! Daca n-ai fost inca ...bafta...daca ai venit zi-ne ca e bine!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Yagmur, acum am citit de Luca! Saracutul de el...bine ca i-a cedat febra...stii ca vorbeam noi zilele trecute de medicamente obligatorii in casa si ziceam ca mai bine ai de toate si sa nu folosesti nimik...of, nici nu am terminat bine de vorbit si Luca a facut febra!!! Cred si eu ca ai alergat cu el la spital...daca Rares facea febra si eu faceam la fel! Noroc ca febra nu a facut,si se pare ca a cam trecut , dupa 3 zile de Oscilo (pe care am de gand sa-i dau in continuare doza profilactica) si Sterimar-apa de mare.
Multam fain fetelor care mi-au raspuns...de Nurofen nu a fost cazul, nu a facut febra deloc. In tot cazul dr. se intoarce maine in tara, joi ne infiintam la el pt control.
Dianocica, cum mai e d? A trecut iritatia? Noi nu am patit-o niciodata, de aia am tacut malc...sper din suflet ca e spre bine!
Dandusa, hai sa ne zici mai multe, te cred ca esti full, dar asa macar l0 min hai la povesti!
Aceeasi chestie valabila si pt Aelita, ca nu mai stim nimik de voi!
La multi ani Mamaana! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunile tale!
Sanatate multa fulguletilor bolnavi!
Apropo de intrebarea nr.2 a Pannei. Fetelor cu cezariana, cand va ganditi la BB2 neaparat consult ginecologic inainte si eco. Nu e de gluma...Sper din suflet sa nu mai pateasca cineva ca mine!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

la mai bine de 6 ore de la temutul vaccin raportam totul minunat!
n-are febra, e vesel, a dormit binisor, se fatzaie pe jos (nu pare sa-l doara piciorusele - are 2 intepaturi...), a papat relativ ok.
nu-mi vine sa cred. da Doamne sa tina. ma pregateam deja pt ceva reactii nasoale. ar fi aparut deja, nu?!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumesc fetelor de urari !! sunteti dragute ca de obicei !!

azi e ziua mea, asa ca va invit la bbq, salata de vinete (cu ceapa), ciuperci cu maioneza, salata de dovlecei, satala orientala si nu in ultimul rand tort (fara lumanari ca Tudor a zis sa nu pun 4 si 0 iar cand sa puna el din cele cu happy birthday, a rupt tortul in partea de sus, asa ca... am ramas fara)

mi-am serbat ziua duminica - puteti vedea cateva poze aici
azi mi-au facut fetele cel mai frumos cadou: s-a trezit Isabelle o singura data peste noapte, iar amandoua de abia la 7 sa manance (eu eram treaza de la 6:30 oricum, asa ca nu se pune) - sper sa le tina asa de acum in colo
azi a inceput si Tudor scoala: ne-am pregatit toti dis de dimineata, am plecat la 8:05 din casa la statia de school bus si am asteptat, am asteptat pana s-a facut 8:30 si school bus niciunde, asa ca o mamica a luat toti copii in masina si i-a dus la scoala ca mai erau 5 minute si se suna; tre sa sun la scoala sa intreb daca e nevoie as ma duc sa-l iau, sau la amiaza au school bus

aelita jur ca si eu am scris o data cu tine duminica spre seara (la mine) si luni nu am gasit nici urma de mesaj; bine ai revenit !!

dianocica, cum e d mic ?

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Asiza, of pupate-ar (puii mei chiar nush dac asa se scrie) mama ca mi-ai raspuns asa repede deja eram cu inima-n chiloti, imi termura de numa ca s-a zdrelit gingia...da ca o rana parca s-a taiat si sangeranda. Of si trage cate un chiot de durere de rasuna casa...eu deja ascultasem de dianocica ...mi-a zis sa-i dau jucarii mai moi sa roada dar azi a sterpelit o floricica cam colturoasa din plastic tare si a tot ros-o.

Diana, bai parca nu se mai termina cu infectiile astea urinare...la mine este obsesia obsesiilor, cume rosie la putica un pic pac urocultura. Cum mai e si cu streptocicii astia. Poti reface analiza sau e sigur rezultatul?

Yagmur, treci la treaba!!!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

nu are simptome, prin urmare nu-i dau nimic, repet, vad daca iese iar si atunci poate bag antibiotic. in functie de nr de germeni. si de instinctul meu. m-am saturat sa dau antibiotice...

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Kikineata, pot merge acasa? Am muncit azi
Danutz, si iti dai seama ca nu aveam medicamente in casa...
Diana, bine ca m-ai lamurit ca e violet de gentiana nu albastru de metil.... vai de steaua mea ca nu stiu nimic; tinem pumnii sa fie bine Marc si te mai sun eu
Mamaana, acum vad ca e ziua ta... se vede ca eu citesc pe fuga... LA MULTI ANI!!! pozele sint superbe....
Fug si eu la iubirea mea....
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
bagati repede nite majorete ca e nevoie. la ora 20 dilatatie 3, contractii la 3 min. cateterul montat dupa 20 de incercari, inca nu i s-a facut anestezie. a vomat un picut, doar apa, ca altceva nu avea in stomac. a inceput sa i se faca "frica", momentan e in faza "la stefi nu a fost asa de rau" nu mai tine minte......
cam atat, eu il culc pe al meu junior si ma intorc la maternitate, momentan e cu sotul.
intru la noapte cand ajung cu ultimele vesti!
HAI ANDREA!!!!!!!!!!!
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

marc in continuare nu are febra post-vaccinare dar este ceva mai marait acum, poate si de la vaccin dar cu siguranta de la dinti, in fiecare seara e asa.

in schimb mie mi-e rau sa cad la pat nu alta... mi s-au umflat amigdalele, ma dor si cand inghit aer, ma dor bratele, picioarele si ceafa, am o stare de lesin de nu-i adevarat... mi-e rau rau si nu stiu ce sa iau... e viroza sau ce naiba e? o doamne, sper sa le dau si la copii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

revin si eu de pe aratura pe care o luasem de vreo sapt...sa vad cand mai scapa boii...
deci nu am fost la betiveala, aia e in primul we din octombrie.

v-am citit dar nu imi mai aduc aminte toate temele...decat pe cea cu cat dureaza mancatul: sper ca voi glumiti cand spuneti ca masa dureaza o ora...la noi dureaza 15 min, max. in scaunul de masa si basta..eu nu sunt de principiu sa alerg cu mancarea dupa ea prin casa...

in legatura cu al 2lea bb: stiu ca da bine la popor lozinca cu ce frumos e sa ai copii, cat mai multi, sa nu fie singuri (btw eu sunt singura la parinti si nu m-am simtit niciodata astfel si nici parintilor mei nu le pare rau, dar asta e caz personal), etc...dar nici macar de dragul popularitarii nu afirm asta...consider ca este decizia fiecaruia , ca si avortul (nu il sustin, dar nici nu as lasa in voia sortii copii numai asa ca..da bine). ma bucur ca unele dintre voi afirmati cu toata taria ca vreti al 2lea, al 3lea (sa vedem si cate concretizeaza ) e o dovada a familiei unite, care se iubeste, a dragostei fatza de copii, a dedicatiei neconditionate. e f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianarus, yagmur, sanatate!

Mergi la inceput