Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 23
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
bagati repede nite majorete ca e nevoie. la ora 20 dilatatie 3, contractii la 3 min. cateterul montat dupa 20 de incercari, inca nu i s-a facut anestezie. a vomat un picut, doar apa, ca altceva nu avea in stomac. a inceput sa i se faca "frica", momentan e in faza "la stefi nu a fost asa de rau"nu mai tine minte......
cam atat, eu il culc pe al meu junior si ma intorc la maternitate, momentan e cu sotul.
intru la noapte cand ajung cu ultimele vesti!
HAI ANDREA!!!!!!!!!!!
pupici
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
cu propriile maini nu-s in stare sa fac asta, dar noroc ca fetele astea pot...
[majoreta[

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
Laura13 spune:

E MAMICA!!!!!!!!!!!!!!11

nu stiu inca kg, lungime, etc doar ca a tipat si sunt amandoi bine!!! perineul e INTACT!!!

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
bravo laura, sa va traiasca!!!!!
dianarus.. febra post-vaccinare??? ce vaccin? se face vreun vaccin la 9 luni?? scuze, tu poate ca ai zis mai devreme, dar n-am apucat sa citesc prea multe din urma...
am o mare rugaminte la voi.. de fapt, doar la cele care presteaza ce o sa va rog eu sa nu mai faceti, si anume: din tot sufletul va rog sa nu mai puneti copiii in carucioarele alea de cumparaturi (stiti voi, alea mari, cu loc de sezut in fata, de-ala care se trage.. adica nu cu cos de-ala de bebel, ci partea aia care se trage la toate carucioarele.. intelegeti voi)... azi motanu' meu si-a rupt gingia si sa speram ca nu si dintele in timp ce rodea din bara de metal din fata, s-a umplut de sange din cap pana-n picioare, eu nu stiu foarte exact ce s-a intamplat ulterior ca urlam ca vaca, noroc cu angi (sora lu' mihaila) ca i-a asezat dintele la loc, ca cica se deplasase nitel, si i-a apasat bine acolo, sa se opreasca sangerarea, si apoi a venit un tip de la first aid din magazinul respectiv (eram la toys'r'us, deci aveau personal si pt asa ceva, ca-s obisnuiti sa pice copchii de pe rafturi, sa-si rupa maini, picioare si alte alea pe-acolo), ne-a bagat in camera de alaptare (care arata si era dotata de un milion de ori mai bine decat sufrageria mea) si nush cu ce l-a dat pe la gingie, a zis ca in principiu daca dintele era rupt..era ript, adica pus si simplu cadea, si cu asta basta.. ca cel mai bine e sa mergem direct la urgenta, ne-a completat un formular, ne-a dat un exemplar, a zis sa ne intoarcem cu receipt-ul de la doctor, ma rog, s-a purtat de nota 10, dar eu numai de asta nu aveam chef in acel moment.. culmea e ca eram trei oameni cu ochii numai si numai pe copil, si pe bune daca m-am gandit vreun moment ca se poate intampla chestia asta....... de-asta va zic si voua, mai bine nu-i mai asezati, pt ca se intampla intr-o secunda, exact sub privirea voastra...
pana la ora asta, nush ce sa zic, dintele e tot acolo, gingia e mov-rosiatica, se vede clar ca e rupta, arata horror.. dar de mancat a mancat normal, de supt a supt normal, la suzeta roade in acelasi stil... la jucarii la ros nu i-am dat voie, ca mi-e frica.... offfff, cat de dobitoaca sunt, ce dracu' nu l-am tinut eu in brate, nu stiu... da' asa ii placea acolo sus, statea bine, vedea tot, vorbea cu noi cand vedea ceva interesant, ne explica ce si cum... ehhhhh, pana cand n-o avea gura sa zica ce si cum, nici nu mai pupa... si ma gandeam ca daca se intampla in romania..ma indoiesc ca ne baga cineva in seama....
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
asiza spune:
Laura, FELICITARI, matusico!!!! Ce e? Fetita? Baietel? Hai cu detalii! 
Mamaana, vazut poze de la bbq!
...Ce mari s-au facut frumoasele tale!!!! Si ai dreptate, seamana ele, dar nu mi se pare a fi identice...exista unele deosebiri! Da-s dragute foc! 
Dianarus, io tzin pumnii sa nu aiba Marc reactii de la vaccin!!!! Si tie sanatate multa!!! Baga ceai fierbinte cu lamaie, dar s-ar putea sa fie nevoie si de medicamente...Ai grija de tine! 
Dianocico, hai zi-ne doua vorbe de dmic....Nu ne mai tzine pe jar! Sper din suflet sa fie totul ok! 
A_dejule, mai zi o data pentru neuronul meu obosit, in ce oras sunteti? Milton Kings?...offff, acuma am citit ce-a patit motanu'! Saracutul....ati fost la urgenta? Va pup...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dandusa spune:
Mamaana
,la multi ani,sa cresti mare,sanatoasa,sa te bucuri de fete si de Tudorel...,sa fiti fericiti la fel de mult ca si pina acum...
Laura,

felicitari proaspata matusica,sa -ti traiasca nepotul(a),sa creasca mare,sa fie sanatos(a)

Ktrinel,
citesti din umbra?!?...da' ce se intimpla domnule?...,complotezi cu Donia?...,daca ,da spune-i te rog din partea noastra ca o iubim la fel ca-n prima zi...Chiar ma intrebam ce-i cu tine...,ma bucur ca sinteti bine...Julia,ce face?...,nu mai sta deloc,asa-i? Eu,personal nu glumesc cind spun ca masa se intinde pina la o ora,uneori...,dar insist pentru ca este infometata...,adica n-a mincat de cca 4 ore...si a luat doar citeva lingurite din castron...,asa ca tre' sa lucrez cu entertaiment...,dar in scaunul de masa...,ca-n lipsa mea ,mama ii da si in brate si in sufra...,asta-i alta poveste...![]()
Adeju,
din ce povestesti tu acolo cu preturile ,nu pare ca esti in Anglia...,sigur n-ai nimerit altundeva?
...sau sa zicem ca se pune problema altfel...,la capitala este totul mai scump,ca si in orasele port..., Dover de ex.,ca altfel nu-mi explic diferenta faimoasa...de preturi...Lasa ,bucura-te ca sint asa...si ca poti sa cumperi mai multe...,3 plase,auzi...,cu echivalentul a 2500 mil...,moooaaaammmaaa,superrrr
Puuupam motan accidentat
...,sa dea domnul ca dintisorii sa fie la locul lor...,urita intimplare...,offf,imi pare rau...,da' macar ati apucat sa luati ceva de la toys r us?![]()
Aelita,
puuupam fetele frumoasele...
Dianocica,
vesti noi despre D?,cum mai este?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
asiza spune:
Sa va spun de noi: am fost azi la ortopedie pentru un control ca nu-sh' ce-a vazut medicul de familie a lu' Denis ca cica are o dispalzie...
...N-are nimic! E totul ok, mi-a zis sa-l mai duc sa-l vada o data cand incepe sa umble nesustinut...M-a intrebat daca se ridica singurel...am confirmat si mi-a spus ca, in cazul asta....ghici...sa-l pun in premergator!!!!!! Mi-era pe limba ceva, da' n-am zis nici da, nici ba...Asa ca, Dia, nu toti ortopezii sunt contra premergator...asta e si cea mai buna din Cluj in ortopedie pediatrica!...Io nu-l pun...
Mai trebuie sa mergem saptamana asta la control la rinichi...ei, aici am emotii mari de tot...sper sa fi scapt de hidronefroza asta si sa fim sanatosi tun...Va mai zic io dup'-aia!
Oana cu
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
aka spune:
felicitari mamicii Andreea. bebe sa fie sanatos si sa aiba mult noroc. si cred ca a fost mai usor ca la Stefi...
mamaanati-am admirat fetitele, sunt tare frumusele.
de cateva zile parca doarme mai bine. si asta pentru ca 3/4 din noapte e cu noi in pat. pana la 1.30 e la ea in patut dupa aia incepe foiala si maraiala si o iau cu noi. si mai mananca de cel putin 3 ori pana dimineata. dar, ca un bonus pentru mine de doua zile se trezeste la 9.15. deci cu somnul e mai bine, dar face mofturi la mancare. dimineata daca mananca 10 lingurite de fructe e bine...stam mai bine cu legumele si cerealele.
pupam pe Marc si speram sa fie bine si in continuare, fara nici o reactie adversa
. sanatate Diana, sa iti treaca gatul repede
Raluca cum a fost la cresa?
in legatura cu mancatul, de obicei 15-20 minute. dupa se plictiseste si nu mai deschide gura. cu nici un spectacol fara de mine...
iar bb2...e greu de spus, daca ma voi hotari sa mai vina. deocamdata ar fi aproape imposibil, nici rushi nu a venit.
o adormisem iar acum s-a ridicat in fund...
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
Mirona spune:
seara buna,
Laura ma bucur pentru surioara ta ca a scapat.
si felicitari. Te asteptam cu detalii si eventual poze. pupici
a_deju rau imi pare pt boticul motanului - si sa fi convinsa ca in ro nici nu observa careva motanimea speriata.
si pe voi si aveti grija in continuare - tineti-l sub supraveghere. Eram precisa ca nu-l aveti si pe nea cutzu cu voi sa-l apere.![]()
mamaana
cu intarziere.
vazut si eu pozele.
ktrinel salutam revenirea canadei. De mama Donia stii ceva? pui o vorbulita buna poate poate revine printre noi?
dianarus sanatate mama.
na - cama atat pe fuga.
-ici la toate
Miro
asiza spune:
Intrebare intrebatoare...Cum/cu ce preparati pastele la copii??? Am luat paste fara ou si le-as introduce, da' pe cuvant ca habar n-am cum sa le fac...Bine, as putea face supa de pui, dar nu stiu daca le va manca neblenduite...Ce ziceti?
Oana cu