Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

La Multi Ani de Sf. Alexandru si inclusiv Alexandrei de Catalina. voiam demult sa te intreb ce mai face, cum se mai descurca cu lipsa parintilor?

Shine si Crishtinutza, ce bine ca va mai vad si eu! Shine, abia ai venit si iar dispari? :-))imi pare rau de patania cu pulpele. Crishtinuta, da, aia sunt cartofii dulci. cartoful (alb) ca prim aliment nu prea se recomanda din cauza continutului ridicat in amidon care nu are nici un aport nutritiv. cat despre varza, eu as sta deoparte pana dupa un an, prima oara cand aud ca s-ar introduce asa devreme. morcovii - ai mare grija cand faci sucul, eu nu as face si am mai zis de ce: prin fierbere (aka supa) sau stoarcere ramane sucul ala plin de nitrati, indiferent daca cumperi organic sau nu. morcovii se recomanda sa se faca la steamer, sa se blenduiasca, iar apa rezultata sa se arunce, din cauza de nitrati. tu, bineinteles, faci cum crezi, io imi dadui cu parerea despre ce stiu. :-) p.s. idem cu spanacul, si ala tot plin de nitrati este, nu se recomanda in prima faza de diversificare. p.p.s. cu marul, mai bine il bagi la cuptor si-l blenduiesti decat sa i-l dai suc: e prea acid la varsta asta, idem rosiile, citricele, etc.

Lili, eu cred ca iti faci griji degeaba. de cate ori ma uit la pozicile si filmuletele tale doresc cu ardoare al doilea copil, uite ce bine se stimuleaza unul pe altul si cat de fericiti sunt si cat se iubesc! daca l-ai fi fortat tu pe Adam sa se ridice, as mai fi zis, dar e voluntara treaba, ceea ce inseamna ca e pregatit pentru miscarea asta. asa ca, stai linistita si bucura-te.

Marybell, super articolul, multumesc si eu. nu stiam de pungile mov si obrajii rosii:-), o sa fiu atenta.

Cristiana, tare dulce David cu suzetele la purtator. :-))

Dinzo, 8 dintisori, wow, felicitari. :-)

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

Va multumesc pt. raspunsuri si pt. gindurile bune!!!!!

CATA ,DARIA ieri a avut 2 scaune solide si dupaia 4 apoase ,azi de dimineata la 4 ,la 8 si pe la 11 au fost tot apoase si la 5 si pe la 7 a avut scsaune solide ....,ce bine ....,i-am dat cu seringa lichide si pina la urma i-am pus ceai ca sa bea .... daca pina maine mai face diaree o sa ii fac coprocultura ....

O sa ii fac lapticul cu mucilagiu .....

PUPICI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crishtinutza
Acum, stiu ca s-a mai discutat, voi cum pregatiti masa puilor? Care e cel mai bun storcator de fructe, care sa scoata zeama si din morcov si mar?
Si ce folositi pentru gatit, oala sub presiune sau "aburitor" ?
Am citit ca la oala sub presiune se face repede mancarea...ceea ce este important... dar e la fel de sanatos comparativ cu a gati la steamer?

io am ales un storcator de la www.powerjuicer.com/?src=JL249TY" target="_blank">Jack LaLenne, dar nu-l folosesc inca pentru Sonia, ca n-am ajuns la sucurile de fructe - mai spre 1 an incolo, si nu mai mult de 150 ml pe zi. pentru gatit legumelele de piureuri, folosesc "aburitorul" :-)) care e de-ala traditional cu doua oale si-un capac. steamerul am inteles ca e cel mai sanatos mod de a gati, pastreaza 90% din vitamine si celelalte nutriente.

Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil

Mergi la inceput

hai ca mai citesc, mai descopar ca am uitat una-alta, ca mi-a mai scapat cate ceva.

Cleopiciu, sanatate multa pentru bebe, nu stiu sa-ti raspund, ca n-am auzit de medicamentul ala. dar stiu sigur-sigur ca la diaree trebuie sa hidratezi copilul serios, deci nu-l frustra de lichide. nu prea inteleg de ce trebuie sa tai laptele de pe lista - pai ala e cel mai important!

Messa, frumos nume, istucan, dar de la ce vine? :-)) e inventat de tine? daca da, super, suna de nota un milion. io n-am imaginatie, o alint pe Sonia "bubu" de la "bomboana". :-))

daca am uitat pe careva, scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Messa eu vin in Bucuresti chiar de ziua mea, mai exact pe 6 septembrie. oricum te sun cand ajung

Cristiana sa stii ca si Erik face la fel, isi duce degetelele de la picioruse pana in guritza ca un gimnast performant si sta cu ele cateva secunde bune... cel mai mult am numarat, pana la 52 de secunde

Catalina, Conchita imi pare bine ca va sunt de folos informatiile din articolul respectiv.

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

na, ca m-am hotarat sa fac GREVA
nu mai fac ni'ka si stau ghemuita langa calculator pe forum.

sa va mai zic de noi:
1.m-am hotarat sa imi las tzatzele repetente pentru ca sunt proaste- bata.... astea cand or avea de gand sa inteleaga ca Alexandru are nevoie de ele doar noaptea?
(oare gresesc eu? fetele care aleptati, voi mai dati ziua tzitzi? in afara de Conchita, la care m-am lamurit ca inlocuieste masa trei abia la mai incolo, ca asa e schema ei.... sper ca am inteles bine)

2.am facut 1 anisor de cand m-am facut mireasa . si ma gandesc sa va zic de sarbatoarea asta, ca anu' trecut am tacut chitic, nu v-am zis o vorbulitza, ca eram timida

3.cand se face fi-miu mare, sa ii dau cardu' sa mance la restaurant?.
numar ore, grame, fac scheme cu leguma si orezu' lu peste.... si fi-miu e numai oase.

4. Lili, io sper ca nu ai pus poze cu mine p-aci ca tare naspa am iesit in pozele alea.... nu de alta da' chiar sunt frumoasa(si modesta ), si sa nu zica fetele ca sunt vreo sperietoare

5.oare v-am zis???? operatia lu' barbatu din dotare se muta in septembrie, pana atunci poate nu imi mai face vreo surpriza ca il "bisturiez" cu mana mea.

Alinuk, rsvp la mesajul de pe mess, ca sunt in dubii dubioase

amu, ma pun pe cetit din urma

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CONCHITA, trebe sa pun poza, ca altfel nu ma credeti... face parte din procedeul de diversificare al suzetelor!

MARYBELL, vad ca ai nostri pici din dotare se aseamana!

SHINE, la multi ani de casatorie, de ce nu ne-ai spus nimic anul trecut? Si ce operatie trebuie sa faca sotzul tau, ca io nu mai tin minte? Sper ca nu e ceva grav.

Spuneti-mi, cum va descurcati cu bebeii la baie, in ultima perioada? Ca David mai nou se agata de furtunul de la dush si nu-i mai da drumul, se ridica in picioare, azi si-a dat si cu manuta sapunita la ochi si a urlat ca disperatul, e circ mare mai nou. Pe langa asta, ma doare spatele de mor, abia il ridic de acolo.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare,salutare!
Am revenit si eu de pe plaiurile mioritice si pina mai cetesc ce s-a scris,nu prea am multe de spus.
Concediul a fost neasteptat de frumos,Lucas a crescut si s-a dezvoltat tare bine.Se ridica singur in picioruse si deja ne oboseste pe toti cu ce mai energia lui.
Abia acum mi-am mai citit PM-urile s voi rasdpunde la fiecare cu scuzele de rigoare ca nu am mai apucat sa vin la net.
Gata,ma pun pe citit ca mor de curioasa ce mai faceti voisi puiutii vostri.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DANA, draga, ce sa-ti spun, bine ai revenit sau bine ai plecat? Sunt cam supi ca pe noi ne-ai scapat din program, dar probabil ca nu s-a mai nimerit. Data viitoare!

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dana - bine ai revenit pe forum! Am vazut ca nu ai vrut sa te vezi cu noi la mare, cica din cauza ca lipsea Marybell...lasa ca te tin minte, sa stii!

shne - pana sa zici tu io m-am executat si am pus ceva pe contul comun. Daca nu au criticat fetele, inseamna ca e banal sau mor ele de pizma si invidie
Felicitari pentru primul an de casatorie, cand se serbeaza si nunta de hartie!

nu mi-ati raspuns cu privire la paturile etajate de la Ikea...sa inteleg ca nu v-au placut?

Am deschis subiectul la umanitare pentru Darius - aici

cleo- la cati mai putini kkti!

merg sa dushuiesc copilul...revin

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput