Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
nadiutapm spune:
Shine, vad ca te tii de aventuri, pai asa i-ti sta bine?? sii. La cati mai multi ani impreuna fericiti, impliniti si cu mult respect.
si eu alaptez inca si se pare ca la noi e deliciu nu ar da fii-mea nici pe cele mai bune delicatese, e innebunita si nu stiu ce voi face mai incolo, noi nu avem nici o masa fara lapte poate doar cea de fructe ca o serveste afara si dupa bea apica daca ii este sete.
Cleo,Cata, sanatate maxima Dariei si Mateiutului,
ia ziceti duoamna Cata adica Cismigiu e aproape ai, fata de parcul de la Ambrozie, hai zi repede???![]()
Eli, am vazut si noi pisoi mergand de-a busilea 
Dana, asteptam poze cu Lukas
Liuda, pai credea-i ca daca mananci tu pune Diana kile pe ea, vezi ca e invers 
Doamna Alinuk, eu nu am vazut pozele cu bilute ca la mine nu s-au deschis le mai pui odata sa le vad si io.
ici
Conchita, da cu o poza mica-mica cu Sonia ne delectezi si pe noi si pe urma o stergi daca e Top Secret.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
nadiutapm spune:
Mai Lilisor ce sa vad de la Ikea ca m-a dus in pagina principala si trebuia sa caut eu si cu rusinica spun ca am renuntat
, sa fie intr-un ceas bun campania pt Darius.dar sa stii ca l-am vazut pe papaciosul Adam si cum merge de-a busilea
ici de la Lidia.
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
nadiutapm spune:
LILIiiiiiiiiii si pozele cu Shine eu nu le gasesc in ce album sunt???
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu
marybell spune:
Danutza bine ai revenit pe forum. deci ai ajuns inapoi acasa...asteptam pozici din concediu, daca nu te superi ![]()
Lilisor mie una, imi plac paturile etajate, sunt mai practice desi sunt mai voluminoase, decat cele normale.
de fapt eu si fratele meu, asa am crescut
pana pe la 14 ani cand ne-au facut camere separate parintii, si imi aduc aminte cu drag, cum ne bateam pe locul de sus. imi placea sa dorm sus, fiindca vedeam mai bine cerul, sau cel putin asa aveam eu impresia
puteam visa mai mult, cu ochii deschisi...
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb
varsta lui Erik
ylilimic spune:
nadia - jur ca am pus poze, dar probabil m-am balbait la salvarea lor. Oricum ce activitate am prestat noi la mare ar trebui sa incarc in albumul "intalniri la mare" din contul comun, pe www.flickr.com, cu userul mamicile_ianfebr2007 si aceeasi parola.
astea sunt paturile mele daca nu merge vazut, le gasesti la pagina 114.
cine are curaj sa adune retete de bebei si mai tarziu sa le punem link?
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
marybell spune:
sa va povestesc ceva fetelor
azi mi-am sarbatorit
baietii mai mari
sotul - Alexandru Lucian si pustiul nr.1 - Eduard Alexandru. Am vrut eu sa le fac un tort, cu crema. nu mi-a iesit cine stie ce, fiindca Erik, a vrut sa stea cu mine in mod special azi, desi erau o multime de alte persoane binevoitoare si accesibile, la momentul respectiv in casa, sa se joace cu un bebelush dragutz ca el.
Dupa ce in cele din urma, am reusit eu cat de cat sa asez tortul, la sfarsit am vrut sa il ornez cu niste bombonele mici de ciocolata, sa mai scriu pe el, ma rog...una, alta... (am crezut eu ca voi reusi treaba asta cu bebe in brate). Bineinteles ca nu am putut si m-am gandit sa o rog pe sora-mea sa il tina in picioruse pe un scaun la masa, sa vada el, ce fac eu acolo.
mai fetelor...a stat cuminte pana am terminat, a urmarit el atent, a lovit cu manutzele in masa, a chiuit, s-a leganat pe picioruse si la sfarsit s-a aruncat catre mine cu manutzele direct in tort.
am crezut ca mor de ciuda
...
pana l-am luat eu, si-a mai pus si manutzele pline de crema pe fata pe hainutze, arata ca un
porcusor...si mi-a mai stricat si munca mea ![]()
Edit: intrebare
crema o facusem cu lapte de vaca, ca de...sunt la maica-mea in ardeal, si am de unde
... Erik a apucat sa bage in guritza, crema de pe maini sa manance. oare sa ma astept la vreo urticarie, intocsicatie, alergie...ceva de genul asta...sau debitez, delirez... eu la ora asta?
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb
varsta lui Erik
ylilimic spune:
mary - m-am distrat copios! il si vad cu imaginatia mea bogata...iar tu culca-te linistita! sigur delirezi. ![]()
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Messa spune:
Conchita, istucan imi zicea mie mama, nush de unde vine, cica prin finlandeza ar insemna placenta sau ceva legat de copii, dar n-am reusit sa aflu exact.
Mai, mai, ce de sarbatoriti si sarbatorite azi(ieri), io acuma realizez
Poi, sa ne traitz sanatosh, Alexandri si Alexandre!!!
Marybell, sa-i fie de bine baietului primul lui tort!
RB spune:
Lili, ma bucur ca ai reusit in sfarsit sa deschizi subiectul la umanitare. Sper ca toate eforturile tale, facute din suflet, sa ajunga la sufletele oamenilor care pot si vor sa ajute un mic sufletel nevinovat. BAFTA!
BINE AI VENIT DANA! Noi te-am asteptat la mare...
Marybell sa stii ca si piticu meu este tot asa cu mainile prin farfuriile de pe masa. Eram intr-o zi afara cu toata familia si am zis, hai sa mergem undeva la o terasica sa mancam ceva... Zis si facut. Am ajuns acolo, am comandat o ciorba de burta (eu) si cand au venit ospatarii cu farfuriile la masa eu eram cu Amalia in brate iar ea batea cu manutele in masa. Nici nu am realizat ca s-ar putea intampla un accident... ca ea deja se repezise la farfurie a apucat un ciorap flausat de acolo (asa ii zic eu ciorbei de burta: supa de ciorapi flausati) si abia am salvat-o sa nu-l inghita 

Bineinteles ca intregul proces a dus la revarsarea farfuriei pe noi doua, pe masa si pe jos....
.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
www.flickr.com/photos/9278662@N06/1012232072/" target="_blank">AMALIA
mihacarm2002 spune:
Shine, la multi ani fericiti!
La mine vad ca s-a reglat productia de lapte. A durat de pe 9-29.08, adica 20 zile. Vad ca nu mi se mai umplu sanii cu lapte. In timpul zilei Eva rareori mai vrea lapte si atunci asa, ca suzeta ca sa adoarma.
Mai nou, dimineata daca se trezeste si vreau sa ii dau lapte, plange, asa ca am biberon cu ceai si adoarme la loc.
quote:
Shine:
Lili, io sper ca nu ai pus poze cu mine p-aci ca tare naspa am iesit in pozele alea.... nu de alta da' chiar sunt frumoasa(si modesta ), si sa nu zica fetele ca sunt vreo sperietoare

Dana, Liuda bine ati revenit. V-am simtit lipsa! Asteptam poze cat mai multe sa vedem daca le-a priit schimbarea aerului bebelusilor.
Cristina, Evei inca ii fac baie in cadita. E cumintica pt ca analizeaza dopurile de la sampon sau de la uleiul de corp. Apoi intoarce capul si imi analizeaza tricoul sau daca nu am asa ceva, tzatza si casca gurita.
liliana,am cautat paturile etajate dar nu le-am gasit. Pai, albeam gaseam pg 114! Mie imi plac si pt voi sunt tare practice. Am fost intr-o tabara si camerele aveau paturi etajate. Am dormit sus desi nu aveau acea bara de siguranta si nici scara.
Marybell, pacat ca nu i-ati facut o poza lui Erik mozolit de tort. Daca pana acum nu a aparut nicio reactie alergica, poti fi linistita. O prietena care are fetita de 9 luni i-a dat fetitei f. putina pizza (ca prea se uita la ea si plescaia din gurita) si peste cateva ore fetita a inceput sa aiba scaune moi.
Si Eva isi suge degetele de la picioruse. Cel mai mult cand e fara pampers sau afara, in carut.
Sa stiti ca Eva s-a ingrasat de cand cu diversificarea. Nu am cantarit-o dar se vede si se simte. S-a facut pufulete. Cred ca de la laptele praf pe care i-l pun in piureul de legume, din care fac si branza calcica si de la cereale. Ca, in rest, zic ca e mancare de regim: carne si legume fierte, iaurt si piure de fructe. Laptele praf i l-am introdus de capul meu ca m-am gandit sa ii dau supliment de vit. D si in mancare.