Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
dianamizzi spune:
neata fetele! n-am mai intrat sa scriu ca am fost cam obosita. vreo 2 nopti iar s-a trezit thea noaptea din ora in ora. nici nu i-am mai dat sa suga decat daca a plans tare ca stiam ca nu e de foame... mai da din ora in ora plangea... m-am dus la ea de fiecare data si ziceam shhh shhh si cu mangaiat pe cap si pupat si in cateva minute a adormit... doamne ajuta ca azi noapte de la 10 s-a mai trezit la 4 jumate... acum sa vedem in continuare... am dus-o pe la socrii si a mancat de pranz la ei... am descoperit pe urma ca ciorba de peste era cu cartofi pasati... acu o fi coincidenta cu scandalul noaptea dar de aia nu i dau cartofi nici acum, ca am observat ca asa face de fiecare data cand am incercat... si ii si zisesem ca nu i dau cartof... ea cica... aaa pai i-a placut, nu ai zis ca nu i place... nu , am zis ca nu ii dau ca face naspa nu ca nu-i place. of... sper macar asta sa fi fost motivul trezirilor... da cum naiba sa aibe asa reactie noaptea de la cartof... sau o fi altceva. in fine sa vedem azi...
am vazut poze si video , de la ELI mai acu cateva zile, de la bebe ADAM care mananca ca un om mare :) , am vazut pozele cu TEO in bile.
ALINUK- se joaca u bilele alea? ca am vrut si eu sa ii iau. treaba e ca n-am unde sa i le pun ca nu sta asta in tarc de nici un fel. poate pe jos
KATE- stiu ca ai pus poze la dropshots dar nu pot deschide , nu stiu, nici contul meu nu merge , si vroiam sa va vad... am probleme cu calculatorul, tre sa vina cineva sa vada ca nu-mi merg mai multe site-uri
cu CRESA si gradinita... tin si eu minte de la mine cand eram la camin de faze din astea... care facea pe el pana in ora de pishat kkt, primea niste linii peste palme, cur, pe unde nu raman semne...
odata tin minte ca un baiat saracul a inceput sa planga rau ca una il obliga sa faca pipi stand pe veceu ca murdareste daca sta in picioare si ala nu putea sa faca.... asta ii tot urla ca asa tre sa faca. asta era o femeie de servici, ca EDUCATOARELE NU VENEAU LA VECEU!!! mergeam cu femeia de servici. a auzit o educatoare si a venit sa se certe cu ea si i-a zis copilului ca daca mai zice aia ceva sa vina s ii spuna ei. tin minte perfect chiar daca eram mica...
AAAANIS- mii de
! am primit si e de succes. trimit si eu acu.
ce mai faci? ce fac fetele?
ralu74 spune:
BUNA DIMINEATA FETELE!!!
Vad ca vorbiti de camine, gradinite cu educatori neinstruiti, din experienta sotului meu va pot spune ca , el fiind la gradinita a facut probabil o prostioara ca toti copii. Ce a facut educatoarea nenorocita, l-a inchis intr-o camera intunecoasa pentru cateva ore si de atunci sotul meu e un pic balbait. Sa prind pe una ca asta o bat si o calc in picioare, asa sunt de revoltata, mai ales ca e COPILUL MEU.
conchita spune:
quote:
Originally posted by eli1977
am pus si eu un filmulet, asteptam , de ce sa nu zic, sa mai ziceti ceva, nu neaparat ca sa ma laud, ca nu sunt in vreo competitie..dar asa...
bine mai, Eli, adica eu nu contez? :-)) Andrei e o scumpete, nu te necaji pentru nimicuri, sigur s-au uitat fetele.

Lili, e de groaza ce povestesti! le-as arde cu fierul incins pe astea care lovesc copii nevinovati, fie ele educatoare, fie "mame".
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Crishtinutza spune:
Buna fetelor,
Ma grabesc mai intai sa va salut! Sper ca sunteti toate bine. 
Fetelor, sa va zicem ca am inceput si noi, de ieri, diversificarea!!!
Si cu ce credeti! Cu cartof. 
Asa ne-a sugerat pediatra... cartof, apoi morcov, apoi varza (culmea, stiind ca varza da gaze la stomac). A mai inceput cineva cu cartof? Nu ar fi fost alegerea mea, dar am hotarat ca rau nu are ce sa ii faca, asa ca ii dau 5 zile cartof, apoi morcov si pe urma ma gandesc daca si varza. ![]()
Stie vreuna dintre voi, gasesc doar cartof la borcanel? O sa fim plecati pentru 1 zi si nu am unde sa ii pregatesc eu masa.
Conchita, stii cumva, yams = cartofi (dulci)?
Acum, stiu ca s-a mai discutat, voi cum pregatiti masa puilor? Care e cel mai bun storcator de fructe, care sa scoata zeama si din morcov si mar?
Si ce folositi pentru gatit, oala sub presiune sau "aburitor" ?
Am citit ca la oala sub presiune se face repede mancarea...ceea ce este important... dar e la fel de sanatos comparativ cu a gati la steamer?
Si puiul meu e micut de statura, zic eu, ca tot intreba cineva (multe scuze ca nu am retinut numele, dar am citit intr-o vitezaaaaaaa)... avem 6,8 kg si 65 cm si jumate la 6 luni (s-a nascut cu 50 cm)
Vaccinutele de la 6 luni au trecut cu bine si fara incidente. Suntem vesele si deja dam din fund in dorinta de a o lua din loc de-a busilea. 
Eli,
, si eu zic ca nu trebuie sa te necajesti, o sa ma uit si eu la filmulet, te rog frumos mai postezi o data linkul?
Sa stii ca, uite, fac o confidenta, de mine nu intreaba nimeni niciodata... cand se striga catalogul eu nu sunt pe lista.
Dar, asta este, stiu ca scriu putin mai rar si sper ca doar asta e motivul. 
Iar despre gradinita, este groaznic ce povestesti Lili, si eu cred ca trebuie luata atitudine, poate facem in asa fel incat sa ajunga stire la TV. Poate o inregistrare ajuta, chiar daca neoficial.
Uite pentru ce platim, ca sa-si bata joc de copiii nostri cate una, ne.... cum zice Messa (
). Sa vezi ce training o sa fac eu cu cucoanele care se vor ocupa de fie-mea, in viitor. ![]()
Gata, ma duc sa pun cartoful la fiert, ca vine ora mesei. Azi, 3 lingurite, urati-mi succes.
Revin dupa ce mai citesc si eu din urma.
Cristina
dianamizzi spune:
ne-am intors de la plimbare :)
CRISTINUTZA - sigur ca poti incepe cu orice leguma vrei tu, cartoful e recomandat de inceput in multe tari. si aici. daca e ok pentru ea atunci continuati cu pofta buna! :) la fata mea nu-i prieste asta de aia nici nu i-am mai dat... dar majoritatea copiilor mananca cartof la pranz. de varza nu stiu... da sunt atatea legume... de ce varza auzi.... cand si tie iti baloneaza stomacul din 2 linguri d'apai la copil.... sunt atatea.... fasole verde, spanac, ( chiar si din alea congelate, eu asa am spanacul) morcov, lalala ...atatea...
succes si azi, sa pape bine fata!
eu m-am bucurat cand am deschis pagina si am vazut acolo: ultimul mesaj postat de la cristinutza. ca n-am mai auzit demult de tine. da tu daca vazusi ca nu esti pe lista de ce nu indraznesti sa mai scrii una alta si sa strigi si tu... pe mine ma uitaratzi 

yams = cartofi dulci si sunt foarte buni !
eu cand plec pentru toata ziua iau de la congelator ce am pregatit si pun in geanta termoizolanta. se gasesc de cumparat mici , la supermarket si se pastreaza acolo bine tot. daca e proaspat facut pireul sau orice, cica sa se consume in maxim 4 ore... deci sta asa 4 ore. dar daca e congelat e si mai bine ca inauntru nu se decongeleaza, sta asa bine, apoi cu o ora inainte de masa de pranz scot borcanelul si se face papica.
eu fierb legumele de obicei. mai pun si la steamer cand fac si pestele. dar se face asa de multa mizerie, oale peste oale , ca n-am din ala electric, e cu 3 oale una peste alta...
despre storcator de fructe am citit la fete la nov.dec. ca a luat cineva HYUNDAI si cica stoarce si mama sucului din mocov. de asta vreau sa iau si eu acum. caut. si cica nu e scump.
Liuda spune:
fetele neata! Am revenit pe meleagurile natale! Nu am citit nimic, am zis intai sa va salut, apoi beau o cafea, apoi citesc 11 pag. lasate de voi in lipsa mea si apoi mai barfim... e tot bine? nu s-a intamplat nimic cat am lipsit? hai ca verific si vin sa va zic de voi si de noi!
Ivona1977 spune:
Buna fetele
va mai amintiti de noi? Nu am scris de mult tare ca sunt la servici stresata.
Am intrat doar sa va spun ca si Ella are un dinte de ieri! Oau la sapte luni jumate! Da macar nu a ramas fara...Mai e cineva fara dinti la varsta asta?
Va pup, ma duc la servici ![]()
marybell spune:
Ivona nici Erik nu are nici un dinte si are 8 luni si 1 saptamana. (absolut nici unul, nici macar pe drum...) Alex (sotul) i-a pus deja porecla "batranule" din cauza asta ![]()
btw, normal ca ne amintim de tine, cum am putea sa te uitam?!?
si mai vroiam sa va felicit pentru primul dintisor. nu uita sa ii cumperi ceva nou,
daca tu l-ai vazut prima.
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb
varsta lui Erik
cleopiciu spune:
FETELE ma nevoie de ajutorul vostru!!!!!
Daria de ieri are diaree ,dr. mi-a spus sa ii dau HIDRASEC si sa-l pun in 250 ml apa si sa il dau in timp ,a mai folosit cineva si daca ati folosit ,cum?
Cred ca a facut de la dintisori si etare maraita ,deabea am reusit sa o adorm si azi trebuia sa mergem si la vaccin.....
dr mi-a spus sa nu ii dau nici un fel de lichid doar hidrasec cu apa plata ,nici lapte nu am voie?
pupici!!!
Liuda spune:
deci, am citit... cafea tot nu am baut, ca de, dependenta de forum dauneaza cantitatii de cafea.
ache deci, am fost la mare fara plod, am fost la munte - cu plod. AAA Uitai, stiti ca cica avem rosu in gat, ala fara febra
, alte alea, am dat augumintin 3 zile (adica 2 jumatate ca eu uit si de mine nu mai vb. de medicamente), peste o ora o duc la doftora sa se beleasca in gat sa vada ce mai e de facut... dar fie-mea va zic eu, nu are nimic, tipa si canta de a inebunit ditamai pensiunea cu 30 de camere si 10 apartamente.... Se uitau toti ca la circ, pe cand Diana era in mare deriva, taso vb la telefon iar ea incerca sa-l intreaca... si apoi asa a tinut 3 zile!
La munte a fost bine, am mancat ca vaca, m-a cautat nenea doftorul orb pe la incheieturi si a zis ca mai am zile... Bai dar am mancat in nesimtire, pe cand Diana m-a disperat acolo ca nu a mancat nimic, decat lapte prin somn de 3 ori pe zi... de asta s-a si kkt in nebunie acolo ca antubioticul a facut "bine" pe stomacul ei "mereu plin"![]()
![]()
Am zis ca nu o mai cantaresc pe la doctor ca sigur a kt un kil pe la munte! Si stiti ca eu cu kilele lu' fie-mea am probleme!
altceva nu stiu sa va zic, am ajuns acasa si direct la coafor ca blondul meu era cu "termen expirat" de acum 2 saptamani. Acum gata, sant frumoasa! Foc! Am treaba multa, am ramas in urma cu toate, mai am si zile de nasteri si plecari si nunti, nu stiu cum le descurc!
Messooo - fata te-am lasat cuminte si tu te-ai certat aci cu sefii!!! Of mai fata mai!
Eli vezi sa nu ma sari cumva cu intalneala de la Glati ca cica nu mai plec la ai mei, ca am aici niste trebi!
Lili - bai tu pui filmele alea ca sa ma oftici? bai bai frate numai eu am probleme cu mancarea!!! Ce baga Adam la falci!!!
aaa aseara cand am desfacut patutul... am trecut la "parterul" patului, adica am coborat-o pe dumna jos, abia acum ca voi stiti ca a mea cu mainele nu se catara asa ca nu a fost pericol pana acum... pai sa vedeti ca nu prea ne-a placut, ceva nu a fost bine, a suferit patul modificari? s-a foit saraca ca nu intelegea cum a ajuns ea asa jos, dar pana la urma a adormit... acum amarul e mare cu spatele meu!
fetele daca imi mai amintesc ceva interesant va mai scriu, dar pana atucni sa mai fac si treaba... ca tare lenoasa mai sant!