Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
Messa spune:
Lilicule, io-s omu' cu webu', asta face firma mea de 7 ani, si-s tzacanita, dupa cum se stie deja... nu-mi sta nici ghiavolu-n persoana in cale cand e vorba de gupilu' meu, asa ca adun parintii, ii creieresc ca ne trebe webcamuri in gaganitza cu pricina, ma ofer sa fac eu sistemul si ei numa' sa intre pe comp de la munca si sa se uite, numa' sa ma sustina, sa faca gāt si sa cerem toti sa punem, si il fac pe dracu-n patru si montez sistem de supraveghere video pana si-n buda. NIMENI nu-mi agreseaza MIE copilul cat traiesc si pot face ceva a propos de asta.
Cat despre ipzdeciurile alea nesatisfu@%ute, io zic sa iei mata cu tine un reportofon sau telefon care inregistreaza si sa inregistrezi. Pe urma Protectia Copilului, Protectia Consumatorului, Ministerul Educatiei... instant! Mama lor de vaci cu cabina! Sa isi verse dracii pe niste pui de om care nici nu merg bine in picioare!!! 

ylilimic spune:
messa - ca bine zici! multumesc de idee si sa stii ca instant un inger pazitor al copiiilor mi-a trimis un PM cu aceeasi sugestie
Doar sa imi vina repede mintea la cap, ca si ieri aveam camera la mine si daca o apropiam de geam poate ca reuseam sa inregistrez ceva...Geamurile de la baie sunt mai sus, normal si nu m-ar vedea dinauntru. Da' imi gasesc io timp sa ies la panda, mai alesc a la cat de des se intampla, nici nu cred ca e imposibil... fetita unei vecine (la 1,10 ani) a venit in prima zi vanata pe obraz, exact in forma degetelor de om mare. Erau vizibile, nu f tare, dar erau. Apoi a realizat mama ei ca fetita facea urat fara mama si cans se vedea incoltita, musca, facea scandal, tragea de par...probabil ca o fi "aranjat" vreuna pe acolo si s-a ales cu degetele pe fata. "noroc" ca fata s-a imbolnavit de a 3 zi (40 de grade febra) sinu a mai dus-o vecina la cresa.
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Messa
Lilicule, io-s omu' cu webu', asta face firma mea de 7 ani, si-s tzacanita, dupa cum se stie deja... nu-mi sta nici ghiavolu-n persoana in cale cand e vorba de gupilu' meu, asa ca adun parintii, ii creieresc ca ne trebe webcamuri in gaganitza cu pricina, ma ofer sa fac eu sistemul si ei numa' sa intre pe comp de la munca si sa se uite, numa' sa ma sustina, sa faca gāt si sa cerem toti sa punem, si il fac pe dracu-n patru si montez sistem de supraveghere video pana si-n buda. NIMENI nu-mi agreseaza MIE copilul cat traiesc si pot face ceva a propos de asta.
Cat despre ipzdeciurile alea nesatisfu@%ute, io zic sa iei mata cu tine un reportofon sau telefon care inregistreaza si sa inregistrezi. Pe urma Protectia Copilului, Protectia Consumatorului, Ministerul Educatiei... instant! Mama lor de vaci cu cabina! Sa isi verse dracii pe niste pui de om care nici nu merg bine in picioare!!!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem! Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Si niste www.animalutze.com/images/messa/bebe/utile-plozi/" target="_blank">chestii utile pentru plozi si mume (deocamdata numa' retzete)
Messa si io ma bag la gradi aia de vorbesti tu...
In ceea ce priveste inregiwstrarile cu reportofonul ...nu stiu cat sunt de legale fara acordul celor in cauza
... eu sigur as face tambalau...as sta seara la iesirea copiilor de la gradi si le-as spune parintilor ce si cum..si neoficial sigur merge si o proba cu reportofonul...idioatele!!! Doamneeeee... cand aud asa ceva ma aricesc toata... Sau cand vad pe strada dobitoace care-si bat copiii....
pe ele!Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Messa spune:
Ideea e urmatoarea: m-am chinuit o gramada sa o duc in burtoi, sa o scot de acolo, sa ma sudez la loc, sa o umplu cu haleala cand ea nu vroia, sa o tin sanatoasa si fericita. E COPILUL MEU! Si sa vina o imbecila din asta si sa mi-o traumatizeze, pai pe aia o ridic pe zid de gusha, nu la propriu, ci la figurat, ca sunt o creatura civilizata, desi, cand e vorba de copila mea, devin gargui cu pui! Ideea e ca, daca are cineva proasta inspiratie sa faca ceva rau, cat de mic, copilului meu, pai ala e desfiintat. Cand e vorba de asta nu stiu de gluma.
criss68 spune:
buna noapte mamici frumoase,
Eli, eu l-am vazut pe bb Andrei, dar nu am mai postat deloc ieri. INtr-adevar la cat e de grasunel, e fortos foc.
Lili, si eu am vazut cum papa Adam, ma tot uitam si nu intelegeam ce e anormal. Dupa aceea m-am prins. Hai sa va zic ce i-am dat yo la a mea: pop corn! Am zis ca nu o sa-i placa si se termina repede pofta. De unde, ca tot vroia. Dupa ce am incheiat subiectul mi-am dat seama ca alea-s cu sare. Asta e!
Rusine sa le fie la educatoarele alea. Stiu ca si alinuk ca nu poate fi folosita inregistrarea ta ca proba, dar va fi un semnal oricum.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, acum abia reusesc sa citesc, toata ziua pazesc copilul, care cum va zicean, e tot timpul unde nu te astepti. Are dreptate care a zis ca ori acum ori peste 3 luni tot aia e. Deci de-aia scriu mai greu
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
mihacarm2002 spune:
eli, eu il laudai pe Andrei pt reusita! Cel mai mult imi place sa privesc poze si filmulete.
Imi amintesc in schimb ca nu am zis nimic despre Teo cu bilutele lui de ros. Mi-am amintit azi ca am vazut o casuta exact cum are el insa cred ca Eva nu mai pupa asa ceva ca ii trebuie pantofiori care sunt ingrozitori de scumpi. Auzi, de la 72 la 150 lei perechea!
De fapt mi-a ramas gandul la niste pantofiori superbi, rosii cu niste floricele dar erau 120 lei.
Si ca tot m-am apucat sa va povestesc, sa vedeti cum a fost azi prima data la probat pantofi. Cred ca fi-mea va fi innebunita dupa acest articol. Aveam la un moment dat 3 pantofiori: 2 pe masuta carutului si unul il probam. Cand ma uit la fi-mea ce credeti: ii luase, unul intr-o mana, unul in celalalta si le dadea pe rand, la fiecare cate o limba. Si ce mai ii lingea, mama-mama. Iar cand i-am zis: Bravo, Eva! nu mai putea de bucurie. La urmatorul magazin m-am invatat si am venit doar cu cate unul. Nu mai putea de bucurie si tot intindea mainile sa i dau sa il guste.
Noi de 2 zile strabatem magazinele pt a profita de marile reduceri de toamna. Am fost si la Chicco: ce mai reduceri! Pai, acolo imi trebuie reduceri la reduceri!
O rochita, 80 lei! Aveau si niste costumase pana in 50 lei, dar nu imi placeau pt ca pantalonul era inchis la talpa.
Totusi s-a innoit cu un hanorac, niste pantaloni si o jucarioara.
Cand citesc ce retete sofisticate le faceti copiilor, imi vine sa ma bag sub masa. Pai, eu ii dau vesnicul piure din legume in proportii variate. De 2 zile am introdus si carnea.
liliana, asa e, copiii sunt prea mici sa vorbeasca dar ii citesti dupa reactii. Nepotelul meu de 5 ani a prins adversiune fata de ora de dans. Sor-mea nu l-a crezut pana cand nepotelul a vomitat in timp ce ea povestea unor prieteni de acest optional. Asa ca de atunci, adica dupa vacanta de Craciun, nu il mai trimitea miercuri la gradinita. Nu va mai povestesc ca la 4 ani cand l-a inscris prima oara a fost doar o sapt. Asta pt ca educatoarea il obliga sa manance, el nu vroia si plangea pe un pat pana adormea.
E dificil sa descoperi cand un copil e rau tratat chiar si de invatatoare, ca el nu povesteste acasa pt ca are impresia ca e vinovat. Mai repede afli de la un coleg de grupa/ clasa.
Si eu ma umpul de 

numai la gandul ca vreo nesatisfacuta (citat Messa) atenteaza la copilul meu. Adica nu stiam ce sa mai fac sa o linistesc cand avea colici sa nu planga ca dupa 2-3 ani careva sa o chinuie.
Catalina spune:
sunt si eu pe aici dar super zombie. de bine ce ma laudam de copil perfect, am inregistrat prima noapte dormita cu mine in pat. are o tuse de ma baga in sperieti, zici ca se ineaca complet. aseara i-am dat nitel stodal dar parca mai rau i-a facut. muci nu are asa rau, adica ii aud dar la aspirat nu iese nimica. nu stiu ... sa iau iar calea doctorului pt a trei a zi consecutiv parca nu imi vine. sa vad cum evoulueaza, oricum seara e mai rau. of
haide mai eli, ca nu s-a plictisit nimeni de tine. cum asa!! doar ca suntem f putine pe net si asta e una si apoi care suntem mai intram si pe fuga, la fiecare se intampla sa zica sau sa arate cate ceva si sa nu observe nimeni sau sa observe si sa n-apuce sa scrie. oare Marinei i-o fi urat cineva concediu placut? ca io am vrut dar n-am apucat. eu recunosc ca pozele le vad din doi in paishpe. hai nu te mai supara.
pentru fetele sau tatii care lucreaza in institutiile uniunii europene, poate va intereseaza articolul asta (a zis la realitatea de dimineata): http://www.hotnews.ro/articol_82531-Copiii-functionarilor-romani-in-institutiile-europene-merg-gratuit-la-Scolile-Europene.htm
cica sa incep si eu ziua ... daca as vedea inaine ar fi ceva ... dar ce sa fac ... cica sa o incep. ziceti fetele, va vedeti in cismigiu? poate fac o vitejie ...
Catalina spune:
a, eli, si ca sa vezi cum merg trebile, eu de ex sapt trecuta iti vizionam cu maaare succes pozele de la mare si va admiram (e adevarat, in special pe tine) cat de incredibil de frumosi puteti sa fiti. vazut, admirat, luat cu treaba, uitat sa zic. :)))
Helenutza23 spune:
buna fetele
of, mi-e rau, mi-a evnit panarama asta de ciclu la 3 sapt! nu stiu ce l-a apucat dar ma seaca...nu stiu ce are copchilul asta al meu, de unde era asa ca lumea, dormea toata noaptea de pe la 2 luni, de vreo sat se trezeste cu noaptea in cap, pe la 5-5:30. ma zapaceste.
ieri am fost la vccin, nu a plans deloc, deloc. el nu a plans la vaccinuri pana acum, imi venea mie sa smiorcai de mila lui, cand am vazut acul intrandu-i in piciorus!
Lili alea sunt javre idioate! nu inteleg cum pot fi asa!!!!
Cata deci nu sunteti prea ok. imi pare rau de micutz. hai ca va faceti bine, sanatate multa!
mihacarm asa e cu reducerile la copii!
mai fetele, care va bagati la biznis , sa deschideti o gradi pt noi, astea de la ianuarie-februarie, sa fie asa cum ne place!
ar fi super
o ziii buuuunaaa
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Catalina spune:
La multi ani tuturor bebelusilor si mamicilor si taticilor care poarta numele Sf. Alexandru. Multa sanatate!