Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cleo- la diaree: hrana de regim: orez fiert, morcov fiert, lapte fara lactoza HN (orice lapte praf are si HN; usor acceptat e NAN HN); saruri de hidratare conf cu ce scrie pe ele, ceai de menta neindulcit, smecta, Enteroseptim -de la plafar 3 picaturi de 3 ori/zi.

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pampasai spune:

ciao fetele!
am si eu o stelutza sau un stelutz, Luca... s-a nascut pe 17 ianuarie cu 3000 g, 50 cm. Acum are 7 luni jumate si e dulce foc. Va citesc inca din timpul sarcinii, dar n-avusei curaju sa va scriu

ps! Eli, am vazut filmuletul si chiar l-am pus pe Luca sa se uite la Andrei si sa invete

pupici

mami de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

MESSA chestia cu ISTUCANUL e super! Nu e vorba ca de mancat, mananca bine, dar chiar ma creiereste. Cand intru in dormitor, ma maraie, cand o las pe undeva, racneste! Clar sunt soldat! Dar cand vine treaba cu rasplata, imi trage un zambet de-l simt in stomac!

marybell nici Bianca mea nu are dinti. De 3 luni tot saliveaza. Mi se rupe sufletul!.... si filmul....ca plange in somn din ora in ora si da si tare din picioare noaptea. Mai da careva din picioare sa geama patutul?

Mama de Bia 01.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Cleo noi am folosit hidrasec la Erik cand a avut diaree, 1 pliculet pe zi. doctora ni l-a prescris pentru hidratare mai mult. eu ii puneam cate 1 jumatate de pliculet in putin ceai de menta si asa i l-am dat. la noi a fost destul de eficient, si am folosit doar 3 pliculete.

doctora mea, mi-a spus la momentul respectiv, ca putem sa il punem si in laptic si chiar si in mancarica, asa ca nu inteleg de ce al tau, a spus neaparat numai cu apa plata.

sanatate multa Dariei si sper sa auzim de bine

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

YLILIMIC ,MARYBELL, VA MULTUMESC PT. RASPUNSURI !!!

Mai rau e ca nu vrea sa bea ,m-am chinuit ,i-am stors ,i=-am dat cu lingurita si in total a baaut 50ml ,dar a si curs pe linga.....
de la ora 11,30 nu a mai facut kk....,SPERAM SA FIE DE LA DINTISORI ,SA NU FIE DE LA ALTCEVA....
PUPICI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

mai scriem si noi din cand in cand.
cleo, hidrasec este pt a hidratare si merge pus in orice. Si eu am avut prob cu mIhnea a avut o sapt juma diaree si i/am dat in fiecare zi un pliculet. eu il puneam in lapte. Important este sa ii dai regim orez fiert banana cu brinza facuta de tine morcov fiert ceai de menta neindulcit.... aaa si nu te speria la copii tine diaree mai mult.pe noi o sapt juma ne/a tinut. incearca sa ii dai si multe lichide sa nu se deshidrateze...
am vazut si noi toate pozele super tare Adam, scump foc Andre (Eli), Margicutza cu bilele, Eva de mihacarm ...
asa cum spuneam noi citim tot, invatam retete,
Cata citeam in cap trecut ca ai notat retele. dc te rugam le poti posta pe prima pagina
Eli multumim pt noile retete asa cum spuneam noi notam tot. Stiu ca tu ai postat destul de multe retete.Multumim si Messei pt retete
Acum sa mai spunem ceva si de noi la 6 luni juma avem 77 de cm si 8,400kg. Stiu ca tizul nostru Mihnea este mai mic. Mari sa nu iti faci griji noi sintem mari toti eu am 1,74 fratele meu are 1,92 tata avea 1,89 deci nu are cu cine semana scund.
am ajuns la concluzia ca ei mostenesc ffffff mult
si acum sa ne laudam cred ca nu mai este nimeni eu cel putin nu am citit
AVEM 8 DINTISORI DE LA 6 luni(Kate sp ca lui Anelin ii iesea dintisorul nr 7)
La chestia asta l/a mostenit pe taica/su. primi doi cei de jos au spart la 3 luni juma cei 4 de sus au spart la 5 luni si un pic unul dupa altu si ceilati doi de jos aproape de 6 luni...
La noi toti se mira si ramin uimiti si zic lasa ca o sa aibe o dantura fff proasta dar nu este asa taica/su nu sta nici f bine dar nici rau adica sint altii de virsta lui care stau mult mai prost decat el BABISME BABISME

Mihaela si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

aoleuu, Shine ce naiba sa zic ca-s oripilata! da' nu miroseau? nu aveau aspect ciudat? offff

cleopiciu multa sanatate. nu am de adaugat mai mult decat au zis fetele inaintea mea. sper si eu sa fie de la dinti

Ivona1977 felicitari pt dintisor! si la mai multi fara probleme!

Crishtinutza succes la diversificare. eu fierb legumele in oala de teflon acoperita cu capac. sucul il fac cu www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Storcatoare_de_fructe,_citrice/Philips/Storcator_de_fructe_Philips_HR_1821" target="_blank">asta. dupa ce iese sucul, desfac aparatul, adun pulpa si o pun in suc. e f ok.

azi a papat si fructul si masa de prinz la bibe nu mai vrea la lingurita. sper sa fie o faza trecatoare. oricum a papat f bine asa

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

in doua ore era timp sa vina o musca, sa kce niste oo din care sa iasa misculocii. Drace, ai fi vazut si prima oara daca era sa fie, nu aveai cum sa-i ratezi. Eu zic ca se facura in alea doo ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

in 10 minute am avut timp sa sun asa: la lab de analize, la producator si la sor-mea(=buyer pe carnuri de meserie)
ie ca tine messa. musca bazz, bazz.

as vrea sa sterg mesajul anterior ca sa nu provoc scarba p-aci, dar nu am permisiunea, .
mai incerc odata.

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Da-le-n ma-sa de pulpe. Bine ca ai vazut la timp. Io nu las nimic descoperit vara. Never (bine, eu am si pisici... un motiv in plus sa nu las nici iarna )

Mergi la inceput