Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

buna ziua stup!
hai si noi la raport: bilant la 5 luni: 7,660 kg si 71 cm.
papam numai tzitzi de la mamica si avem urmatorul program:
7 tzitzi, somn pana la 10 cand mai bagam tzitzi, ne jucam pana la 12 cand adormim la tzitzi, la 13 ne trezim si iar bagam o dusca de tzitzi, ne jucam pana la 16 cand iar vine tzitzi si dormim pana la 18 cand iesim afara la plimbarica. pe la ora 20 mai bagam un tzitzi si iar somnica inca aprox o ora dupa care ne trezim si ne jucam pana seara traziu. in jur de ora 22 intram in casa si pregatim baita. pe la 23.30 mai crem o data tzitzi si ne jucam pana la ora 1 cand adormim tot la tzitzi. ce ziceci de acest program? prea multa tzitzi?

sa nu uit sa urez si eu la multe lunisoare bbilor care azi mai adauga o luna la cartea vietii inclusiv baietelului meu Vladut!!

Loradin, despre ce ai patit nu ma decat cateva cuvinte "traim in romania!". te inteleg perfect si ai toata simpatia mea.
Andra, mama da ce bine arati! mi-au placut pozele si ai o familie minunata. sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
Diana, casa de piatra! si multa fericire!!

na ca s-a trezit teroristu! pupici sa intru mai tarziu ca mai am de dat cateva raspunsuri
Magda si Vladut (31.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Laura-oana, eu am bagat in congelator dovlecelul crud curatat de coaja si taiat in cubulete mai mari. l-am pus in pungute cat pentru o masa. nu il decongelez ci il fierb asa.
Diana69, din cate stiu eu la microunde marul se face mai repede, dar se distrug vitaminele din el.
Loradin, felicitari pt primul dintisor!
Riloasa, nu stiu nimic despre splina marita dar iti trimit un pupic sa-ti treaca supararea si inca un pupic pentru Mihaita. Bafta la doctor si sper sa nu fie nimic grav.

mai fetelor, copilul meu doarme de 3 ore. e prima data cand doarme atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI COPII SI PARINTI, SANATATE,NOROC SI O VIATA ASA CUM VA DORITI.

Am mancare pe foc iar Vic a adormit abea la 4 jumate si oricand se poate trezi asa ca raspund repede.
Multumim pt pupici ci va pupam si noi Lauramar si Stefanyia.

Botezati pe 8 sept RAUL, MARIUCA SI THEUCA.
Cum merg pregatirile mamicilor?
Emotzii ceva?

Husa de ploaie pt carut am luat de la Cora cu 27 ron.
Dovlecel la congel curatat si desamburizat (pt bebe) si taiat ca pt supa.Se pune inghetat in apa clocotita.
Splina marita urgent la alt medic.Trebuie sa existe si o explicatie stiintifica si un remediu.Multa sanatate si
Piureul de la Hame nu are zahar? Ca eu parca asa am vazut pe borcan....
Uleiul la sfarsit in blender fie de masline fie de porumb.

Andra arati super
Diana am salivat la tort.Cat despre Alex sa sti ca nu am reactionat pt ca acum am citit.Felicitari si cat mai multe progrese.Tare frumosi ati fost toti 3 la nunta.Iti sta bine in alb.
Loradin -OPC-ul pt prima problema.
pt Ana pt a 2a "problema".Si uite asa ai dezlegat misterul maraielii.
Coolutz si Vic la fel..inainet tzitzi si apoi chestiile alea nasoale gen piure.Vreau si eu la unguri..mi-e dor ca nu am mai fost de 10 ani....of of
Mady are un puseu de crestere si de maturizare a sistemului nervos central.Nu-l stimula noaptea..fi cat mai discreta..da-i sa mananec in liniste si cam atat..si pune-l nene pe jos sa se joace sa nu patesti ca mine
Kitty asta e ultimul puseu de crestere si maturizare pana la 1 an.:La 6 luni e cea mai "varza " perioada:maraieli, insomnii, nazuri la mancare...tot tacamul..asa ca Doamne ajuta sa ne tzina nervii tari sa trecem cu bine..ca eu daca se mai trezeste la 2 noaptea sa manance il dau la tzigani .
Gabi78 saptaman viitoare cred ca vom sta integral in Ploiesti.Poate nevedem.Sa vad si eu pe feciorul care sta singur in fund si merge deja prin casa. pe bucle.
Florin_a ai fost mortala...adica cum mai mamico bine ca nu ma tinut pedeapsa? Pai ce ex ii dau eu lu fimio...ai?Ex rau de om care nu se tzine de cuvant.Dar voi sunteti de vina cu forumul vostru...si daca aflaa...va bat..sa nu ma spuneti cand va fi mare..bine?
Tzuna am impresia ca si la voi e la fel ca la noi: O ZI CUMINTE O ZI BA.Sper ca Mariuca sa devina mai cooperanta odata cu noile produse din alimentatie.Oare febra sa spuna ca ii iese un dinte..???
Stefanyia si Lilidana..eu am vrut sa dau la baiat cereale de orez cu lapte, mar si morcov de la Milupa si mi-a sarit lumea in cap ca ingras copilu, ca ce nu-mi ajunge cat e de grasut..?Si uite asa stau cu cutia in dulap.Datorita vou o sa incep si eu de saptamana viitoare sa-i dau, caci nici mie nu mi se pare firesc sa inlocuiesc o masa de lapte cu suc de fructe..asta ar trebui sa fie o gustare intre mese sau de sete si nu masa propriu zis.Mai bine bag cereale, nu?
Doina ce lungan de baiat ai.... sa-l faci baschetbalist ....Cartea pune-o pe google cum a zis si Ela.
Riloasa pe Mihaita sa nu fie decat o alarma falsa.
Anne nici daca ne vorbeam nu faceam intocmai.Si eu tot de dovlecel preponderent i-am facut si la 2 juamte cand s amanance era piureul prea fierbinte iar fimiu urla cu suza in gura..mai rau a facut cand a vazut ca vine tataie si nu mami si nu l-am potolit decat la san.Asteptam masa de la ora 18 dar ...inca nu sa trezit..oare oi apuca sa-i dau sa vad daca ii place?
Magdalena zi mersi lui Dumnezeu ca doarme..o fi si el obosit..in plus e cam joasa presiunea atmosferica..si Vic doarme tot de 3 ore..pupa-l-ar mama.Cat despre mesele de tzitzi...cam multe beuturi...inveti baietu cu narav...acu fara gluma dar la 5 luni cam 5-6 mese ar fi suficient.Si voi sunteti candidati la echipa de baschet?

Hai va pup.
Ma bag si pe alte subiecte daca nu se trezeste praslea ca azi mi-am facut norma de trebi:piata, pus fasole la congelator, facut ciorba si mancare si spalat 1 tura la masina.
Acu astept barbatu la masa.
O seara minunata si o noapte fara treziri prea multe.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Stefaniya,si David a avut acelasi meniu ca si Carl ,pentru masa de pranz am deja piure de legume congelat,asa ca azi nu fierb nimic,dar maine trebuie sa "bucataresc" si pentru el si pentru noi.
Eu am activat PM-ul,poti sa-mi trimiti traducerile,iti multumesc anticipat .
Tu nu ai activat PM-ul,poate o faci cu prima ocazie.

Martutza,Davidutz al meu are peste 8 kg,eu zic ca nu e grasut,ca nu mi se pare,nici nu e pufos,dar e greu la propriu,are conformatia lui tati.
Si ii dau cereale de mult,de fapt cu ele am inceput.Acum mergem pe 2 variante: de orez si de grau.Din fiecare cate 3 lingurite/zi.Eu zic ca nu e mult.
Si apoi chinezii mananca mult orez,dar ati vazut voi chinez obez?Eu una,nu.
Asa ca povestea cu ingrasatu' de la cereale e doar poveste pentru mine,nici Karina nu e deloc grasa si n-a fost niciodata si cerealele au fost si sunt favoritele ei.
Pofta buna lui Victoras .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara, stup! Sunt franta de oboseala, am umblat sa fac cumparaturi pentru botezul de maine cu amandoi copiii dupa mine, a fost f stresant. Si am o intrebare. La Giulia la botez prietena mea i-a facut un buchetel tare frumusel cu fluturas portocaliu, asa. Intrebarea mea este daca ar merge sa-i fac finutului meu un buchetel, adica daca-i baiat merge sa-i fac un buchetel. M-am gandit sa fac un buchetel albastru cu galben, ca toate o sa fie asa, si lumanarile si cana.

Multumesc frumos de lamuririle cu carucioarele, m-am uitat si eu astazi prin magazine cat am reusit cu amandoi monstruletii dupa mine. N-am vazut nicaieri de la Primii pasi. Mai caut.

Stefanyia as fi si eu interesata de retete si ce mai te-a invatat doamna respectiva, pentru ca incep si eu incet-incet diversificarea. Ma gandeam sa incep sau de la 1 septembrie sau din 12 cand face chiar 6 luni, dar avand in vedere ca maine suntem la botez si apoi si duminica suntem plecati...incep din 12, dar incep de-acum sa-mi fac lectiile!
Cu privire la gimnastica eu am umblat cu Raul la o d-na dr. in neuropsihiatrie infantila care ne-a invatat cum sa facem gimnastica. Una din principalele idei era sa stea aproape tot timpul pe burta pentru ca sa invete sa se tarasca si apoi sa umble in patru labe. Giulia nu mai sta deloc pe spate, in momentul in care se trezeste deja se intoarce pe burtica, ceea ce e rau de multe ori pentru ca nu mai adoarme inapoi chiar daca e noapte. Am observat ca inca e cu ochii inchisi, dar deja pe burta si cu capul sus.

Revin, ca avem concert!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Martutza, bine macar ca imi dai o explicatie, ca nu mai stiam ce sa cred, unde s-a ascuns puiul meu cumintel? nu stiu cand ai timp sa raspunzi la toata lumea, dar ai grija sa nu te mai culpabilizezi de ceva, ca ce ne facem fara tine?!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Kitty,lumanarea e simpla sau decorata?Ca daca e decorata buchetelul nu-si mai are rostul,zic eu.
Daca nu,unul cu albastru si galben ar fi foarte frumos.Sa faci poze sa ne arati si nou.
Dar cana pentru ce ai luat?
Eu sunt aeriana la capitolul asta si nici nu l-am botezat pe David,mai asteptam sa se "pregateasca" nasul.

Bafta,o sa te decurci tu,lasa emotiile acasa .

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Lilidana - am activat Pm-ul.L-am folosit chiar acum 2 zile si a mers Deci daca e poate le pun pe forum,dar va dura un pic ca nu sunt asa buna la daneza

Kitty - eu pot posta pe forum cateva feluri de macarica,doar ca m-am gandit ca vor aparea cine stie ce reactii
Petrecere frumoasa maine si sa va traisca finutul!

Martutza - eu gandesc asa,ce ii dau eu lui Carl e bun pt ca il cunosc,alta mamica are alt meniu pt ca ea crede ca asa e bine pt bebelul ei,asta nu inseamna ca e mai bine ca ea sau ca mine.
Am vazut bebei la 6 luni alaptati exclusiv san si sunt niste grasani,iar Carl e un copil bine,nicidecum gras.Daca tot am inceput diversificarea trebuie sa continuu...
Nu mai asculta sfaturi impuse de catre alte mamici,e bine sa se zica pareri dar nu sa fie impuse si noi alegem ce credem ca e bine.
Pupici si pofta mare lui Victor

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Aoleu,Stefaniya,din daneza traduci?
Pai,acum te verifici ce-ai invatat .
Cred ca e bine sa pui retetele pe prima pagina,sa le vada toate fetele,cine vrea le foloseste,cine nu...

Apropo de Pm,uita-te putin la un mesaj de-al meu,in bara o sa vezi un PM rosu,care inseamna activat.Tu poti trimite mesaje,dar nu poti primi decat daca intri in profil personal si-l activezi pe domnul PM .

Pupici si o seara minunata va doresc!

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Anne nu i-am dat decat vreo 5 lingurite de pireu pere cu nectarina ca era prima oara si am zis sa nu sar calul. Mama mi-a spus ca asa o sa reactioneze la para si a avut dreptate.
Radcarmen noi inca nu am spus "ma-ma" doar cuvinte de genul ama, mmmaa si azi a spus ta deci nu sunteti ultimi.
Loradin felicitari Anei pt primul dintisor. E nasol fara aragaz, ghiuveta, masina de spalat eu cand m-am mutat cu sotul nu aveam nici unele si nici ghiuveta in bucatarie ca fostii proprietari au luat-o. asa ca spalam farfuriile in baie. Bine ca te-ai descarcat cu noi poate te-ai mai linistit.
Riloasa multa sanatate.

Mergi la inceput