Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 28
stefaniya spune:
lilidana - traduc din daneza dar cu ajutorul dictionarului.Ce am invatat eu pana acum nu ma ajuta sa traduc cartea si unde nu reusesc il intreb pe Klaus
Dar vreau eu sa ma chinuiesc putin ca numai asa imi vor ramane unele lucruri in minte
Nu stiu ce e cu PM-ul meu dar eu am trimis mesaje si am primit.Chiar acum doua ziel am trimis la "ditu" si mi-a si raspuns,dar cine stie ce s-o fi intamplat.verific...
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
gata,am activat PM-ul,nu stiu cum s-a dezactivat dar in fine...
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Kitty spune:
Lilidana, lumanarea decorata, dar destul de simplu. Adevarul e ca am luat scaunelul pentru masa impreuna cu mama finutului, pentru ca vroiam sa-i iau exact cum isi doreste si acum ma agit sa fac celelalte lucruri mai deosebit sa fie si ceva "surpriza". Parintii finutului sunt fani Suedia si eu incerc sa fac totul pe albastru si galben ca si steagul Suediei, am cumparat panglica albastra mai lata si galbena mai subtire si totul va fi impodobit si impachetat in aceste culori. Cana este cea din care va pune preotul apa sfintita.
Am cumparat astazi pentru finut si pentru Giulia pantofiori marca Skechers, sunt atat de draguti. Ai Giuliei sunt roz cu inimioare mici decupate in piele si cu inimioare imprimate pe talpa, iar a lui Remus sunt alb cu albastru si portocaliu si mai botosi! Sunt atat de frumusei, nu ma pot abtine sa nu-i tot scot din cutiute sa ma uit la ei. Dar acum am o dilema. Costumasul lui Remus(-Cristian, ca doar nasa-sa e Cristina
) e alb cu putin argintiu. Am luat botosei tot asa alb cu argintiu, dar acum ma tot gandesc ca oare mai bine i-as da papuceii astia?... Sau mai bine nu ca sunt prea sport?!?! Ei, mai vad eu...Si mai am probleme cu toaletele lui fiica-mea...
Grele probleme...sa tot ai probleme dinastea!
Stefaniya cum adica sa apara reactii? Asa ne sti tu pe noi? Tu ne spui cum ai fost tu invatata si poate invatam ceva nou si bun. Si cine nu vrea nu aplica, nu stiu care ar fi problema. Mie tare imi place sa aud cum se face in alte tari! Dar te inteleg, pentru ca si eu de multe ori scriu si sterg ce am scris sa nu supar pe cineva.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ralualexandrei spune:
Cereale fara gluten au cei de la Hero Baby,eu asta le-am dat la toti trei copiii.
Splina marita nu stiu nimic despre ea din pacate dar stiu sa-i trimit lui Mihaitza cativa pupioci sa se faca repede bine.
Felicitari Anei de Loradin pt primul dintisor.
Tzuna nu am facut nimic cu gradinita asa ca Maria mai sta un an acasa,ramane pt la anul,asta e,mersi ca te-ai gandit la noi si ca ai incercat sa ne ajuti.
Martutza multumesc pt apreciere insa pana sa arat asa cum imi place mie mai am de dat jos ceva kilograme.
Programul lui Edy e cam asa:
ora 8 lapte-250ml
ora 12-150ml suc de morco cu mar si nectarina
ora 16- 250ml supa cu legume data prin blender si cu un praf de sare de mare
ora 20-250ml lapte cu cerale fara gluten
ora 24-250ml lapte
cam asta mananca fii-miu cel mic,insa e un lacom si jumatate si mereu vrea mai mult insa nu primeste decat apa sau ceai.
Treptat masa de suc de fructe o sa o completez cu branzica si pe cea de supa o sa o micsorez ca si cantitate si o sa-i dau pireuri diverse.
Asa am procedat eu cu ai mei copii.
Va pup ca maine iar ma scol devreme sa fac cazane de mancare si mai am si rufe de calcat.
la pitici si mamici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
lilidana spune:
Kitty,pune poze
cu pantofiorii,please!!!
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
loradin spune:
Neata
multumim mult pentru felicitari!!!! Partea nasoala este ca are niste dureri de iti rupe inima.Plange cu niste lacrimi mari.... E zimtzat dintisorul! A iesit cam 2 mm. Greu!!! Ne este asa mila de ea...
A doua problema ----- nu o sa va vina sa credeti.Dupa ce ca nu au venit sa repare au spart si coloana de apa rece.Deci...in concluzie azi se schimba si coloana de apa rece.Noroc cu mama ca ia fiert ea supa si vine cu ea din salajan.Sotul meu nici nu mai vorbeste de suparare.Toate vasele sunt in sufrgerie iar daca vrem sa luam ceva trebuie sa escaladam.Noroc ca acum am alta preocupare(dintzisorul Anei ) ca altfel pe bune o luam razna.Gata!
trebuie sa ma duc la ea.Va pup si va doresc o zi usoara!!!
loradin
poze cu albinuta mea
gabi78 spune:
Neata!
martuza iti dau PM cu nr meu de telefon. In principiu eu il scot pe Tudor afara dupa cum urmeaza: Dimineata dupa masa de ora 10 si chiar si pina la 13 stam, daca nu e f cald, si dupa-amiaza dupa ora 18 pina pe la 20.30-21. De obicei ma duc in parc la Sala Sportuilor, dar putem veni unde iti este tie mei bine. M-as bucura sa ne vedem!
si eu pe mititelul Mihaita Ca asa l-am admirat cum se balacea el in piscina...si uite acum
din nou.
stefaniya eu cred ca in masura in care poti sa traduci sa ne spui si noua ce scrie in cartile alea.Mie mi se pare f interesant ce te invata ei acolo. Si e bine sa aflam cit mai multe pareri chiar daca unele sunt in contradictie cu ce e la noi. Asa cum spunea si Tzuna ca gasise la francezi chesiile alea cu jambon si nu stiu ce. E bine sa stim cit mai multe.
ralualexandrei dar baga Edi nu gluma!
Oare pe la vreo 10 luni ajung si eu cu Tudor la o masa de 250 ml???
Petrecere frumoasa tuturor in preajma viitorilor crestini.Sa fie sanatosi mititeii si sa aiba noroc!
Noi aniversam o jumatate de an astazi si ne-am pupacit toata dimineata si am cintat "La Multi Ani" si ne-am dragalit pina cind a adormit la loc.
O zi frumoasa tuturor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
madybulancea spune:
Buna.....ce faceti???intram si noi sa va uram LA MULTI ANI,celor care azi mai adauga o lunisoara in viata lor frumoasa!!!Va dorum o viata frumoasa,sanatoata si plina de iubire!!!
Noi tot nu prea dormim,de fapt dormim dar in reprize...sper sa fie doar un puseu de crestere si sa treaca repede ca altfel....o sa devin un zombi!!
martutza cum reusesti sa raspunzi la atata lume...ai neuroni,nu gluma,k mie mi-a murit si ultimul de la atata nesomn...
iar pt tine

ESTI CEA MAI TARE
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
ylilimic spune:
Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot! 
tzuna spune:
Ce faceti?
Ce bine si racoare e afara... Parca nu suntem in Bucuresti.
MARTUTZA- multumesc de raspunsul legat de husa. Sper sa gasesc desi eu am mai fost prin Cora (Pantelimon) si nu am vazut.
Legat de febra.. eu cred totusi ca-i de la vaccinul facut joi desi ea nu a facut la celelalte. Dar si la cat e de agitata n-ar fi exclus sa fie si de la dinti mai ales ca azi nu a mancat mai deloc, a varsat in jet si acum s-a culcat. Eu i-am facut legumele si astept sa se trezeasca.
STEFANYA- sa nu te superi pe mine ca ma tot mir de ce va spun aia sa le dati bebeilor doar ca sunt f nedumerita in legatura cu diversificarea asta. Si probabil ca fiecare tara cu obiceiurile ei si daca tot isi cresc copiii asa de sute de ani probabil ca e ok. Eu una nu-i voi da capsuni Mariei cel putin pana la 1 an (eu am facut alergie la capsuni pana la 3 ani), albus de ou la fel (fratele meu mergea la gradinita si tot mai facea alergie), cereale fara gluten pana la 8 luni.... In rest ce sa spun... Nici eu nu respect chiar totul. Nu i-am dat zeama aia chioara de supa pana la 120 ml pe zi ci am inceput sa pasez legume dupa 3 zile... Se constipase asa ca i-am dat direct 1/2 de para mica cu cereale...desi nu mancase para pana atunci....
Feliciti si eu bebeii care se boteaza astazi. sa fie sanatosi si ei si parintii si nasii....
Pana la urma nu ne-am fi putut intalni azi in Cismigiu ca sigur va ploua.
Aveti grija de voi.