Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Gabi78 - da, si eu pana acum am zis sa-l las pe el sa faca singur miscarile cand va vrea dar vad ca e lenes.Are si cui sa-i semene,sotul meu uneori are o lene de-mi vine sa-i pun motor
Vorba ei,unii copii sunt mai lenesi si daca nu sunt ajutati sa descopere ca e bine si placut ce au incercat,se vor multumi cu ce stiu pana acum.
Nu-l chinuiesc prea mult ca mi-e mila,dar incerc sa fac cu el mai multe exercitii si vedem daca prinde.

Cat despre gluten,poate fac o data poze sa va arat cate feluri de cutii am cu grau,porumb,orez si fiecare cate 2/3 feluri.Cele cu gluten chiar mi le-a recomandat de la 6 luni.Azi chiar am pus accentul pe asta si a zis ca da.Deocamdata folosesc fara.

Si mai e si cartea care mi-a dat-o si nu e facuta de ea,sunt aprobate de ministerul sanatatii,deci banuiesc ca merge.
Sincera sa fiu nici eu nu stiu,uneori nici nu-mi vine sa scriu despre asta cand stiu cat de diferita sunt

De-asta imi si notez ce dati voi papica si mai fac si eu,in special supitele.

Da,se pune mult accent pe copii aici.Eu merg la 2 grupuri de mamici cu bebici,e loc special pt ai cantari in fiecare saptamana si au loc de joaca acolo,..din punctul asta de vedere iubesc DK,cu toate ca sunt si multe lucruri care le urasc

Si mai imi place la ei ca niciodata nu spun,asa trebuie sa faci,noi stim mai bine,...dar nu,ei spun noi recomandam asta si asta...

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetele!
In primul rand La multe lunisoare ! bebeilor care mai implinesc o luna,

Noi suntem bine la 5 luni am avut 8.100 kg si 73 cm, nu stam inca in fund, si nici prea mari progrese nu avem, ne specializam pe ce am invatat deja adica intoarcerea de pe spate pe burta, tipatul, intinsul mainii dupa toate si povestitul in silabe.

Am primit o carte in format electronic despre diversificare cu tot cu retete de mancaruri pentru bebei, as vrea sa o pun in contul comun dar nu stiu cum va rog sa ma ajutati cele care stiti

va pup

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulet Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca la vreo una dintre voi le-a gasit la bebelusi splina marita. Pediatra azi mi-a zis ca are splina marita. Si cand s-a nascut pediatra din maternitate mi-a zis ca e marita. Dar tocmai acum i-a gasit-o marita, pana acum nu. Nu stiu ce urmari poate sa aiba si de ce o are marita. Daca vreo una dintre voi a patit la fel, va rog mult sa imi raspundeti. Saptamana viitoare i-am facut programare la ecografie si maine il duc si la Fundeni sa il vada un doctor. Sunt tare suparata.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by riloasa

Va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca la vreo una dintre voi le-a gasit la bebelusi splina marita. Pediatra azi mi-a zis ca are splina marita. Si cand s-a nascut pediatra din maternitate mi-a zis ca e marita. Dar tocmai acum i-a gasit-o marita, pana acum nu. Nu stiu ce urmari poate sa aiba si de ce o are marita. Daca vreo una dintre voi a patit la fel, va rog mult sa imi raspundeti. Saptamana viitoare i-am facut programare la ecografie si maine il duc si la Fundeni sa il vada un doctor. Sunt tare suparata.

Mihaita 31 Martie

Riloasa, un pentru tine si pentru Mihaita. Din pacate nu stiu nimic despre splina marita la bebe. Nu te ingrijora inainte de a ajunge la doctor si la ecograf. Va tin pumnii!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doina.todor

Buna fetele!

Noi suntem bine la 5 luni am avut 8.100 kg si 73 cm, nu stam inca in fund, si nici prea mari progrese nu avem, ne specializam pe ce am invatat deja adica intoarcerea de pe spate pe burta, tipatul, intinsul mainii dupa toate si povestitul in silabe.

Am primit o carte in format electronic despre diversificare cu tot cu retete de mancaruri pentru bebei, as vrea sa o pun in contul comun dar nu stiu cum va rog sa ma ajutati cele care stiti

va pup

Poze Radu
Filmulet Radu

Varsta lui Radu

O poti trimite ca atasament pe mailul comun de pe yahoo, martie_aprilie_2007@yahoo.com . Adica trimiti un mail de pe contul tau la adresa asta, avand ca atasament fisierul respectiv.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna fetelor,

La multi ani albinutelor si bondareilor care mai implinesc azi o lunisoara: Noemi Antonia, Vlad, Mihai si Denis Mihai.

Diana_jors - am vazut pozele de la nunta. Ai fost o mireasa tare frumoasa. Pupam familionul si "Casa de piatra"

Cria_bv - ce cantitate de piure de para i-ai dat de a reusit sa iasa? Ca al meu iar nu a mai iesit de o saptamana si nu mai stiu ce sa-i dau.

Loradin - imi pare rau pentru patania ta. Si eu zic ca ar trebui sa anunti OPC. Nu mi se pare corect ca mesterii lui peste sa-si bata joc de munca omului. Si cum adica in contractul casei nu figureaza gresie si faianta? Daca presedintele vrea sa stea cu carpe pe jos, n-are decat, dar asta nu inseamna ca tu nu ai voie sa-ti faci confortul dorit de tine. Si, nu in ultimul rand, felicitari pentru primul dintisor.

Iunita - da, cand merg in piata il las pe raul dormind in patutul lui. In cel mai rau caz se trezeste si eventual plange. Nu am cum sa-l iau cu mine, pentru ca nu pot impinge si caruciorul si sa car si pungile, plus ca la ce populatie e in zona, si eu limitez cat mai mult iesirile in piata.
Drum bun si distractie placuta la Bran.

Diana69 - eu nu am facut mar copt la microunde, dar am retinut ca se tine la cuptor 5 minute. Nu stiu la ce putere. Poate ne spun fetele care au incercat deja.

Riloasa - din pacate nu stiu nimic despre splina marita. Poti incerca sa postezi un subiect si la Parintii intreaba, parintii raspund. lui Mihaita si sa nu fie nimic grav.

Noi azi incercam piure de dovlecel. Am scos morcovul - de fapt nu de tot - am pus un morcovel la fiert in zeama, ca sa aiba un gust totusi - dar ii pasez doar dovlecel. Sa vad cum va reactiona si daca il ajuta si cu scaunul.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doina.todor

Buna fetele!

va pup

Poze Radu
Filmulet Radu

Varsta lui Radu

Daca vrei sa o pui pe contul de pe google:
- intri pe docs.google.com
- te loghezi cu userul martie.aprilie2007 si parola binecunoscuta
- ai un buton de upload si urmezi pasii de acolo

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Stefaniya,poate nu-ti vine sa crezi dar exact acum 5 minute am dat pe razatoare un mar crud,dar am vazut ca era prea "lemnos",cred ca greu de inghitit,probabil nu am nimerit unul mai fainos.
Asa ca am renuntat si am apelat la borcanas,pireul are o textura fina,usor de inghitit,exact cum au ei nevoie la varsta asta,asa ca mancam mar fiert,deocamdata.
Acum sunt si mai convinsa sa nu mai incerc varianta clasica,daca zici ca nu e usor de digerat in starea asta.
Am luat notite si despre celelalte ca ar trebui sa abordez mai serios capitolul diversificare,mai ales ca ne apropiem de 6 luni .
Sa stii ca nici David nu se ridica pe manute,dar nici eu n-am insistat,asa ca de azi trecem la antrenamente cu lenesucul .

Revin mai tarziu ca David s-a trezit si trebuie sa-l servesc cu mancarica .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Am uitat de cerealele de grau,si eu ii dau lui David de mult,de peste o luna,nu mi-am facut probleme pentru ca sigur nu au gluten daca sunt recomandate pentru "incepatori",adica sub 6 luni.
Stefaniya,eu stiu ca in Romania nu exista varianta asta de cereale,dar aici da,si vad ca si la voi,asa ca eu zic sa-i dai fara probleme.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

lilidana - ma bucur daca ti-am fost de ajutor.Daca vrei,cand am timp mai mult sa traduc,pot sa-ti trimit in PM cu ce sfatuiesc ei sa le dai la 6-9 luni.Asa sunt impartite lunile,si tu iei de acolo ce crezi ca e bun pt David.

Azi i-am facut si eu mar fiert cu cereale grau si laptic si a mancat tot.

Deci ne punem piticii la treaba ?
Pupici

Acum ma duc sa fierb legumele ca sa-i dau sa manance cand se trezeste.
Sa nu-l deochi,azi a fost un cumintel...

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput