Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

Roxi, Madau ,Lavi, multumesc de raspunsuri... am gasit intre timp siropul si m-am documentat pe net.
sa aveti o zi buna si copilasii sa fie sanatosi si cuminti!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

neata de la noi!
Na ca i-am ratat pe ai mei, vroiam sa le spun sa aduca aparatul foto - insa vad ca sunt deja pe drum.
Asa ca fetele care vin la intalnire, contez pevoi sa faceti foto!

Lavi sa stii ca plovarelul il dadeam mereu preventiv la cresa, si in general ii puneam un pantalonas de trening, ceva usor....aici chiar nu a fost deloc canicula sau ceva asemanator anul asta. Insa sincer e super ok de catava vreme incoace, pt ca nu mai e vant si ploaie, iar temperatura e tare faina asa - si asta o zic io care tot plang dupa coasta mea. Ieri insa a fost destul de inchisa vremea si ca atare i-au lasat plovarelul pe ea.

Intrebare urgenta: in aeroportul OTP sunt carucioare pt bagaje? Cred ca da! Insa sunt cu plata???
Cred ca am mai intrebat dar nu am vazut raspuns.
Aici trebuie sa bagi o moneda de 50 cts ( in Fr 1 eur), nu imi mai amintesc insa daca si la aeroport e asa.
Ca eu nu am monezi la mine, si tocmai am decis sa nu iau caruciorul pt miss ca aduc ai mei unul, insa daca o am in brate, clar nu pot sa car si bagajul. Ma bazez ca totusi o sa mearga civilizat langa mine...

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Alina,
in OTP sint carucioare, dar nu-mi dau seama daca sint cu plata sau fara. Cred ca depinde de cite avioane vine in acelasi timp :-) Adica, daca vin multe, lumea isi ia bagajele si nu stiu de ce nu iese cu carucior si atunci le lasa de izbeliste prin jur si tu inhati unul. Parca anul trecut a trebuit sa platesc, dar nu mai tin minte sigur.
Drum bun!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

alinus, sunt carucioare, of course. n-am folosit niciodata asa ca nu stiu dk sunt cu plata.
catutza da, e internet cafe la bran. o sa scriu reteta, dar azi imi e lene:)
trebuie sa ies ca tipa nichita. dupa-amiaza pun poze de la ambele intalniri si fac si comentarii ca trebuie:)) pupici

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Fetele, eram sigura of course ca sunt carucioare, vroiam sa stiu daca sunt cu plata....adica io o sa am bacnote la mine....si o moneda de 50 bani. Oare cu euro o merge?

Lavi facut ciulamaua aseara, super buna si un mare succes!
Sa aveti un weekend placut la munte!

Catutza si voi mergeti la Bran?

Abia astept sa vad poze!
Unde gasesc pozele lui Corap si Cristinei Negara? Ca aveam si eu salvat in Favoris linkul catre pozele yahoo si acum ciuciu de cand cu migratia asta!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Biculet tu mai esti saptamana viitoare in Buc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush, Bic zicea ca luni ajunge acasa. Nu cred deci ca mai poate ajunge luni la intalneala.Pentru aeroport, ar fi mai indicata o moneda d eun euro, poate sunt cu de-alea.

Anda, asteptam cronicutza!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

alina, carciorele nu sunt cu plata !

drum bun !

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic pleaca luni.

intalnire:
ne-am dus intr-un spatiu cu mai multe gonflabile si 2 caluti si masute cu lego etc, un spatiu mai modern de joaca unde am platit 60.000 jumatatea de ora. foarte buna alegere! am putut si noi sa mai schimbam o vorba, sa facem o poza sau sa stam nemiscate putin ca piticii erau fte interesati de noutati, gonflabile de 4 metri nu aveau acasa, clar.
sarah supranumita redxena (xena, printesa razboinica, dar cu parul roscat) a escaladat piscuri neindraznite de pionierii de 5 ani. a infipt steagul colectiei 2005 la o inaltime de 4 metri gnflabili, unde nici vulturul nu zboara! urca pe ele la fel de bine ca silvia care face 6 ani! este foarte determinata, cu pretul victimelor:)) totusi nu a produs nicio dauna prin metoda muscaturii sau pleznelii deoarece maica-sa era cu okii pe ea ca pe butelie, a admonestat-o la fiecare incercare de doborare a inamicului:))

nati a fost pufoasa grupului. cumintica, s-a jucat mult cu papusi sau si-a vazut de treburi pasnice.

nichita. doar va spun ca la un moment dat uitasem de el, statea pe un scaunel si imbina lego-uri, in vacarmul din jur in care toti copii escaladau ceva sau fugeau dupa ceva. e cumintel si noki ma invidiaza:)))
singura "boacana" a fost ca arunca afara bilele din bazinul cu bile de nu am mai facut fata cu stransul lor si mi-a sugerat un ingrijitor ca ori adun toate bilele ori scot copilul...ce anti[patic! am scos copilul ca el arunca mai repede decat prindeam io...

iulia, un copil superb, ceva mediteraneano-tropical. uitati-va in poze, parol. echilibrata ca energie, intre sarah si nichita.

smaranda. smaranda, supranumita oki tulburatori a inceput sa spuna "chita" de la nichita cuscra, nu s-a intamplat nimik altceva. si sarah l-a strigat pe nichita. poate sunt observatii banale astea, dar la mine conteaza ca al meu nu vorbeste, de-aia:)
smaranda imi pare cel mai vesel copil din cei de la intalnire. se amuza din mai toate chestiile si experimenta cu placere orice joc.

razvanel al addyei, as zice ca o concureaza serios pe sarah la abilitati cataratoare si la energie. fatza super sugubeata, vedeti in poze.

silvia, silvia era la alt nivel, inventa scenarii, povesti, eu si noki ne uitam interesate sa vedem ce o sa ne astepte la varsta aceea. noki parea putin debusolata:) de scenariile: tu esti sora ei si pe ea o cheama maricica nustiucum (aia era sarah) si eu veneam cu voi nustiuunde si faceam nustiuce:)) asa eram eu, numai scenarii in capul meu, la varsta silviei, deci eu cred ca voi face fata peroadei:)) in care nichita va inventa scenarii. doar sa nu fie cu distrugatorul care la levelfour impanzeste nava cu energie de la laserul obtinut in lupta din spatiul extraterestru neconventional etc, cum am mai auzit la niste baietei, ca mi se taie filmul...

mamele: noki-nu mai e asa agitata ca anul trecut cand se profilau calitatile fizice ale salinei, e mai "blazata" acum referitor la subiect:). am vb de ore de decolare, companii aeriene etc.
mirabilis, super linistita si focusata mult pe iulia.
mama di tutti, echilibrata, tipau ambele fete si ea le spunea cu vocea tipei care anunta "statia pe partea dreapta" ca nu poate sa le satisfaca concomitent ci doar pe rand. fetele ei pareau ca acorda un feed-back bun la stilul asta calm.
addya, mai agitata ca noki, ca sa fac o comparatie intre ele avand in vedere energia asemanatoare a odraslelor. si ea cu okii pe copil mereu. eu si mdt eram mai "aeriene" in sensul ca mai scapam copii cateva secunde din oki, celelalte nu.
bic, relaxata, pare o tipa echilibrata. zic asta pt ca recunosc sincer ca la un moment dat, acum vreun an, fara s-o vad, imi parea cam extremista in anumite postari, nu neaparat negativ, dar extremista, acum nu-mi mai pare, dimpotriva, imi pare echilibrata si cu vederi largi. de altfel, este a treia sau a patra persoana care-mi imbunatateste parerea pe viu, fata de forum. e clar, trebuie sa ne intalnim mai mult si mai des. am vb. de emigrari, acomodari in alta tara etc.
bunica lui bic, o doamna eleganta pt varsta dansei, ingrijita, putin fardata si cu energie in a se juca cu un copil sub 2 ani. mi-a placut. imi plac bunicile care se ingrijesc si sunt si moderne, fara a fi reci. chiar asa parea dansa: se juca cu placere cu smaranda si era atenta la ce-i trebuie copilului.

razvanel avea o supermasinuta cu care s-au dat toti copii, era punctul de atractie, sincer io la inceput am crezut ca masinuta e de la locul de joaca, am folosit-o din plin, fara sa cer voie, imi cer scuze, la sfarsit addya mi-a zis ca trebuie sa plece pe masinuta ca-i a lor, am ramas cu gura cascata:)
copii erau imbracati conform cu personalitatea:)
iulia avea o rochie mov care se asorta cu profilul ei exotic. fte dragalasa.
smaranda avea hainute si personalitate:) "casual", se adapta la orice adik, in timp ce sarah era sportiva grupului. razvanel avea un tricou ce imita putin camuflajul, dar pe alte culori, oricum potrivit cu sarituri tip bungee-jumping, nichita avea tricpou cu guler si 3 nasturei, mai linistit, ca el, nati avea o bluzita alba putin dantelata, romantica precum proprietarul.
gata rezumatul.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

buna dimineata! pe la pranz...

Am trecut cu bine prima noapte singuri, desi cu trasnete si fulgere si ploaie torentiala.

Tania, este super cum stau lucrurile cu voi, in cazul asta este EXACT ceea ce ii trebuie lui Stefan acum. As vrea si eu sa-l dau 4 ore la gradi, dar la noi particularele au tarife chiar ciudate. Cea de langa mine are 9,6 mil lei pt program 8-18 si 8 mil pt. 8-13 fara pranz, somn, gustarea de dupa-amiaza... EU nu prea inteleg logica lor, dar...

Revin mai tarziu, ca acum nu am timp, ca a facut tanti o prostie si acum trebuie sa repar. Pupici

Mergi la inceput