Colectia de toamna - iarna 2005
Raspunsuri - Pagina 29
soanso spune:
o seara racoroasa asta va doresc,eu am stat azi in caldura si am curatat vinete ,cate credeti 40 kg ...
Sorana e bine,nu a mai vomitat deloc,burtica si-a revenit dar nu complet e tot la regim ,o mai asa vreo doua zile si sper porma sa-si revina findca luni vreau sa plec la mama la Zalau ca tare dor ii e de noi.
am reusit sa citesc din urma doar acest capitol ,insa doresc sa multumesc fetelor care mi-au urat bun venit si sanatate Soranei:lavio2,felicia74,negaracristina,madau,camelia-daniela
Dordia......felicitari!!!! ,sa fie intr-un ceas bun !sarcina usoara si bb sanatos.
madau ,sa stii ca primul impuls a fost sa-mi fac bagajul si sa vin acasa insa m-a linistit doctorita la care am fost in Mangalia ,bubitele a zis ca sunt de la soare iar nasucul la fel a zis ca multi copii la mare patesc asa,ce m-a suparat a fost faptul ca Sorana e un copil sanatos si tocmai in concediu imi facu probleme.
sper sa fie bine alta data.
maria_alexia-cum stai cu educatia la olita????????si la mine e asta o problema nu vrea sa stea deloc pe olita si nici pe wc cu capac adecvat .
roxialexia -interesant articolul --l-am citit pe tot ,daca mai ai ceva asemanator mai posteaza te rog sunt lucruri bune de stiut.mersi
lavio2-fii mai optimista in gasirea unui loc de munca ,ai sa vezi ca v-a fi bine pana la urma ,si sotului meu ia placut Albena chiar se gandea ca vom merge acolo anul viitor dar mai vedem .e intradevar o statiune potrivita pt o familie linistita.
miri-b idem cu optimismul -nici eu nu am mai lucrat din 2005 si la noi inca se merge pe pile si recomandari din interior ,plus ca in CJ sunt salarii mult mai mici decat in Buc. dar emotiile si dezavantajele scrise de tine sa ti le scoti din minte.
felicia74 , eu sunt de parere ca tb sa-ti decorezi casa dupa bunul tau plac si nu cum e la moda ,mie imi plac nuantele de bej,maro ,crem ,iar la pereti alb.
joi04,sa stapaniti sanatosi masina ,cat mai multi km si fara evenimente.
fetelor chiar va invidiez ca va intalniti si eu imi doresc sa va cunosc ,le stiu pers doar pe ionikka si pe Delia
,cine are drum prin Cluj neaparat sa ne vedem.
va pupic
SOSO (20 dec 2005)
maria_alexia spune:
Tania, din pacate ne intalnim mai des aici decat live
.
La multi ani lui Cosmin, cu toate cele bune alaturi de familia draga!
Si... sa mai astepte chiar putin bebe Anna pana s-o cunoastem!
Tin pumnii lui Stefan la cresa. Cred ca deja stii, dar repet si eu: daca tu il vei duce acolo stresata, va reactiona si el mai prost. Incearca sa te imaginezi lasandu-l o jumatate de ora la locul de joaca, insufla-i si lui entuziasmul de a fi impreuna cu ceilalti copii...
Feli, cu stofa de canapea: pe www.erdivan.ro/folder/stofe.htm" target="_blank">astia i-ai vizitat cumva? Le vazusem la un mom. dat canapelele si mi s-au parut fainutze, avem saltea de la ei si e de departe cea mai buna din cele pe care am dormit vreodata
.
pumba spune:
alina- e bestiala poza cu misa si prietenul ei cand se pupacesc.
bafta cu noua cresa , sa se acomodeze usor Amalia si calatorie placuta in tara!
soanso - sanatate Soranei 
dordia - felicitari si sarcina usoara
joy04 spune:
fetelor am tras un somnic mic azi si nu am mai intrat.
DORDIA sper din toata inima sa fie un bebik mic in burtik, sa stea cuminte sa se coaca pana cand este gata si sa va bucurati de el/ea. 
TANIA LA MULTI ANI SANATOSI pt Cosmin. m abucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti despre piticii mici. 
GANDACEL te
si sa fii tare pe pozitii. oricum esti tare tu, dar sa te tina bateriile.
tu il incui cu cheia pe Bogdan in camera cand trebuie sa doarma??
si eu stau langa vlad pana adoarme, cateodata nici nu apuc sa-l pun in pat(inca nu urca f bine in dormitor ca este inalt) si este in lumea lui Mos Ene. dar de cele mai multe ori stau langa el, adoarme in 5-10 minute, il pun in patut si eu ies din camera.
si doarme 3-4 ore...
LEEA bine ai revenit din strainataturi. zici ca-i civilizatie pe acolo, nu??? hmmmm la noi cand o fi asa ceva? ca mor de ciuda cand ma ut pe strada si vad nesimtitii care scuipa seminte, care arunca hartii...indiferent de rasa sau de varsta.![]()
cu laptele de capra astept si eu pareri si sugestii
editez ca am vazut raspunsul lui MIRABILIS
asa citisem si eu intr-o brosura, dar nu eram prea sigura de sursa informatiei.
IOANA eu mai am inca 2 surori si un frate. fetele suntem toate botezate de aceiasi nasi. pe fratemiu l-a botezat altcineva ca erau ai mei in relatii "stranse" cu nasii nostri.
mie mi se pare mai mult decat normal sa fie botezati de aceiasi nasi.
SOANSO imi pare rau ca a fost Sorana bolnavioara. bine ca este mai bine acum si sper sa se puna repede pe picioare. 
40 kg de vinete???????????????????????????? moooooooma pai mie mi-au scos peri albi 10 kg..in onditiile in care le-a curatat cristi ![]()
Vlad nu prea mai vrea sa manance de 2 zile. adica papa f bine fructele, bea suculet sau lapte, mananca struguri (este inebunit dupa struguri dar din acestia romanesti din aia turcesti nici nu vrea sa vada) si alte prostioare dar mancare mancare prea putin fata de cum manca el.
acum ce sa zic...ii da un canin, a spart un pic gingia. inca de cand am fost eu la tara i l-am vazut umflat rau si abia acum rasare o lecuta si cred ca si de asta este asa.
Avem iara problema cu laptele de seara. adica i-am dat Milli cateva seri la rans si noaptea mi s-a marait, a dormit ff zbuciumat si i se auzea burtica chioraind.
ieri i-am luat Nestle junior si azi noapte a dormit bustean. asadar ii voi da lapte praf seara.
cu masina, ca sa vaz zic. inca nu merge nicaieri ca nu avem sofer. Cristi are carnet din 1900 toamna dar nu a condus cam tot de atunci asa ca ii este frica se se urce la volan. o sa mearga cu sotul Elei in poligon sa mai faca una-alta.
plus ca noroc cu sotul Elei ca a mers cu cristi pe unde a fost nevoie, s-a uitat la masina. o sa il indrume in continuare cu actele si bla bla bla
Golanul nu este nou, are 8 luni si 9000 km este impecabil si am "scutit " cam 1.400 euroi. adica este ca noua dar nu-i noua.
ma duc la nani, va spun noapte buna si ne vedem maine
Joy
36+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
miri__b spune:
iar am uitat ce am citit!
tre sa iau ceva de memorie ca ma enervez rau.
Joy sa stapaniti sanatosi masina. la cat mai multe plimbari in familie cu ea!
Soanso merci mult de incurajari.Acum ma chinui sa concep o scrisoare de intentie de nota 10 ca vreau sa ma inscriu la master si se puncteaza scrisoarea si media de la licenta.dupa ce am terminat facultatea fff putini cereau asa ceva, dar acum e obligatorie la angajare, tre sa invat oricum cum se concepe.
Dordia felicitari. ma bucur ptr voi, mai atingi pamantul cand calci?
Roxi si Noki concediu placut, drum bun, pitici cuminti in avion. Noki la low cost tot timpul se schimba ora de aterizare/decolare, sa vezi surprize si la intoarcere.
Noi miine plecam la Ploiesti via aeroport Baneasa sa-l luam pe varul lui Sorin . asa ca miine iar mancare multa si obligat tiramisu.eu am facut duminica, s-a terminat joi si maica-mea ca nu mai fac ca ea nu s-a saturat.
Madau mare, munte ceva? parca am citit dar...
Alinus dc tu esti suparata ca schimbi gradi o sa fie misa si mai suparata.capul sus.
Piele ecologica avem si noi. vara se lipeste de pielea goala, iarna iti ingheata fundul pe ea. am inteles ca si la aia naturala e la fel.oricum e fix jumatatea din pretul canapelelor din piele naturala.nu sunt Pamela Anderson in privinta animalelor dar parca tot nu-mi vine sa ma intind pe o canapea care e facut din pielea a 2 vaci.
Miri si
David - 23.12.2005
Noki_Lara spune:
Super intalneala! Ca de obicei. Piticii au zburdat pe tobogane gonflabile timp de o ora. Apoi au mai misunat in jurul unor banci si au desenat cu creta.Deh...a trecut vremea, suntem copii mari, adio paturi si intalneli statice.![]()
Alinush, suuuperbe pozele! ultima e de belea...chiar ca pare tare amarata ca pleaca.
Miri - taman asta e buba. Nu plec cu low-cost, ci cu Taromul.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Roxi, drum bun, vreme frumoasa si distractie maaxima!
A..si un
ca nu ai venit la intalneala!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Dupa intalneala cu 2 mandre la purtator si chin culcat mandre mai mult decat obosite, in loc de bagaje am zis sa ma relaxez un pic pe forum.
Fain la intalneala, ca de obicei.
Pe scara agitatiei si a energiei, cap de coloana, evident Sarah iar la capatul opus Nichita precedat de Nati. Intermediari: Iulia, Razvanel si Sma.
Musafir special, bunicuta lui Bic foarte tanara, in forma si energica!
Noki am citit la subiectul cu Turcia ca ai probleme cu durutul urechilor la decolare/aterizare. Eu n-am fost niciodata cu avionul pana acum spre rusinea mea, dar in schimb
am fost la ORL dupa ce am avut dureri ore in sir dupa coborat cu telecabina. Mi-a zis drita ca s-ar putea sa am o oarecare inflamare sau ingustare a trompei lui Eustachio, cea care leaga urechea interna de faringe si din cauza asta se egalizeza mai greu presiunea. Asa ca sfatul ei e ca inainte de telecabina sau de avion sa-mi pun in nas niste picaturi vasoconstrictoare. Chiar daca eu nu-mi simt nasul infundat. Am sa incerc, poti incerca si tu.
De Liv52 nu stiu decat ca e ceva nasturist bun la ficat (hepatoprotector), lua taica-meu din printzip. (El are o pungoaca de "naturiste" cu care se dopeaza preventiv. Nici nu stiu cum tine minte din care cate trebuie sa ia si la ce momente ale zile.)
Dordia Spor la tranzactii imobiliare. Numai bine pana va tranzactionati voi mai creste un pic sarcina si o sa poti vedea exact la eco ce si cum.
Gandacel eu zic s-o anunti din start pe bona ca e o perioada de proba si vezi si tu cum va simtiti, daca merge sau nu. Poate mai buna ar fi o menajera? Sau o bona care sa-l scoata pe Bogdan 3 ore pe zi intr-un parc, la copii si loc de joaca timp in care tu o plimbi pe Stefania in carut (pt mie era grozav de relaxant). Sau sta cu amandoi in timp ce tu iesi singurica in oras sau pur si simplu la piata: ce relaxanta e o piata facuta de una singura! 
Asta zic eu: evita sa stati tu + bona + ambii copii in casa, nu cred ca la acele momente ai nevoie de ea, ci ca sa iesi tu singura, sau doar cu Stefania.
Vazut pozele lui Alinus! Ce faaainaaaa-i cresaaa! Si personalul, chiar ca aveau moace simpatice! Si ce mai seamana Amalia cu Phil! Tu ai facut tortul? Ce m-a impresionat la modul brr! Amalia deja poarta jerseut si colantei lungi? Pe aici inca umblam in rochite cu bretele si maieuri, doar seara incepe sa se racoreasca.
catutza spune:
Buna!
Nu am avut net zilele astea, am schimbat firma , sper sa fie mai bine acum
Noki , poze de la mare ai pus? Ca nu am vazut.
Diana , sarcina usoara, o nastere si mai usoara si un bebe sanatos, mancacios si cuminte.Distractie placuta la nunta.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
Lavi , ca tot vad ca esti prin zona : la Bran e internet cafe? Ca am nevoie de net macar cateva minute pe zi (pentru un joc
)
Anda , cum a iesit placinta? Inca astept reteta![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil